Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem, az embermodell a ZBrush 3-ból lett átemelve, csak referenciaként használom, majd ahol kilátszik az ember, azt magam fogom modellezni
Amúgy suli tekintetében nekem sem jött be sajna sokminden ebben a félévben, de hála az égnek az OS igen (státuszos voltam belőle, harmadszorra vettem fel). Az elsőnek anno az én hibám miatt nem lett meg, második felvételre olyan IPC-s feladatot kaptam, hogy a végzős microsoft programozó haverom is csak annyit mondott, hogy bukta... Most tepertem, tanultam, mindig mindent elsőre kértem, nem vártam, hogy mondják... Utolsó 3-4 nap meg úgy tanultam, hogy napi 14-16 órát, minden nap becsúszott egy zacsi szőlőcukor, pedig rühellem, 5-6 energiaital, kávé... És így lett hármas (hála az égnek mivel jó beugrót írtam (48-ból 33-at
) így nem Vadászt kaptam, hanem Répásit... Bár Répának is megvan a maga hátránya, olyanokat kérdezett, hogy csak néztem... És persze milyen tételt húztam: ''61: I-Bög-ök a Unix rendszerekben, felépítés, létrehozás, terminálás, változás''... Szép kis tétel, de mákomra azt átnéztem még hajnalban
Amikor Répa azt mondta, hogy sajnálja, hogy nem írtam meg jobbra a beugrót, azt hittem, meg akar buktatni, erre mondja, hogy sajna csak hármast tud adni rá, majd összeestem
Első utam volt a Rocky, kértem egy felest, mert nem hittem el 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Garmin fēnix 6 Pro Solar 51 mm használt 6 hónap garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) így nem Vadászt kaptam, hanem Répásit... Bár Répának is megvan a maga hátránya, olyanokat kérdezett, hogy csak néztem... És persze milyen tételt húztam: ''61: I-Bög-ök a Unix rendszerekben, felépítés, létrehozás, terminálás, változás''... Szép kis tétel, de mákomra azt átnéztem még hajnalban
Amikor Répa azt mondta, hogy sajnálja, hogy nem írtam meg jobbra a beugrót, azt hittem, meg akar buktatni, erre mondja, hogy sajna csak hármast tud adni rá, majd összeestem