Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csinálhatod bump mappal is, displacement mappal is (de akkor nagyon tisztának kell lennie, mert a legkisebb egyéb szín is meglátszik...), vagy ki is modellezheted... Én konkrétan ki szoktam modellezni, bár repülőt még nem csináltam (pedig igen szeretem őket már 6-7 éves korom óta
). Milyen modellt csinálsz? NURBS vagy poly? Mert kimodellezni akkor tudod, ha poly modellt csinálsz. Azaz azt hiszem csak akkor... én nem tudnám kialakítani nurbs mellett, ráadásul nehéz is lenne... Ja bocs, elfelejtettem, hogy MAY-ozol 

Akkor ilyen editable mesh meg ilyenekkel szórakozol
Akkor is javaslom a kimodellezést... Megrajzolod két párhuzamos vonallal a gép panelezését, majd a köztes részt befele extrudálod... Én maya-ba így csinálom... Meshsmooth lesz rajta? Mert ha igen, akkor ezzel esetleg akadhatnak problémáid. Szóval ez a modellezős eljárás több buktatóval jár, és kép esetén nyugodtan csinálhatod bumppal is, csak persze ilyenkor minden csak virtuális panel (később manipulálni nem lehet, pl. kinyitni...) De gondolom ezt amúgy se akarod, szal nekem jó 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Diablo IV
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Milyen modellt csinálsz? NURBS vagy poly? Mert kimodellezni akkor tudod, ha poly modellt csinálsz. Azaz azt hiszem csak akkor... én nem tudnám kialakítani nurbs mellett, ráadásul nehéz is lenne... Ja bocs, elfelejtettem, hogy MAY-ozol