Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Sziasztok, már egy ideje tervezem, hogy a gyerekeket (F6 és L8) bedobom a videojátékok világába. Eddig kétszer futottam neki, egyszer a pénz fogyott el (kellett másra), egyszer meg egy jó vételnek tűnő xbox one s-t vettek meg az orrom elől, aztán parkolópályára is került a dolog.
Most, hogy szavazatvásárlás okán pénz áll a házhoz, egy One S-sel lepném meg a családot.
Amiben kérnék segítséget:
- Tényeg annyira gáz a tárhely? Alapvetően "gyerekszintű" játékokat játszanánk, autóverseny, meg ilyen mászkálósok. Semmi online játék, meg lövöldözés. 5-6 játék azért belefér így?
- Vannak osztott képernyős játékok? Illetve érdemes egyáltalán ezzel foglalkozni és második kontrollert is venni, vagy jobban működik a "te játszol, én nézem - én játszok, te nézed" vonal?
- A Game Pass hogy működik? Ha előfizetek, akkor míg a gyerek tolja az ugribugri nyulacskát, addig én tudok Age of Empires-özni a laptopon? -
Norb79
őstag
válasz
viperabácsi #78493 üzenetére
Tényleg megszokás kérdése. Kb veled egy korban vagyok, és mikor kezdtem a kontrollerezést, akkor egy autóversenyben az egyenesben faltól falig közlekedtem, a kanyarok meg néha tévedésből sikerültek. Lövöldözős játékban én voltam a szalmabáb, amin gyakorolták a célbalövést a többiek.
Főleg sztori alapú játékokat kezdtem el végiglőni, többnyire coopban, hogy legyen egy kis sikerélmény, mert multiban hamar lelombozzák az embert, meg csomó assassin’s creed is ment eleinte kontrollerrel, de el nem tudtam képzelni, hogy én azzal a fos kontrollerrel valaha bármit komolyan.
Ma meg már az esetek 99%ában azon kapom magam, hogy játék betölt, hátradőlök a székben, láb asztalra fel és tolom a kontrollerrel a bármit is, akár pc, akár xbox, akár bármi. Ott az egérbill, előre is dőlhetnék, de eszembe se jut, max age of empires, anno1800 meg ilyesmikhez.
De az első 1-2 év az küzdős volt, mert 1-2 havonta vettem kézbe a kontrollert, amikor elkezdtem sűrűn használni, akkor már 2-3 hónap alatt meglett a rutin. -
válasz
l.skywalker #78495 üzenetére
-
Steve1207
veterán
válasz
l.skywalker #78496 üzenetére
lol, figyelni kell az új megjelenéseket mostantól
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker #78495 üzenetére
Skyrim+Fallout4 már csak 1600 forint
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
viperabácsi #78490 üzenetére
A kisfiam pedig 6 éves és tud kontrollert használni. Nem jó kifogásnak felhozni a kort egy videójáték topikban. Ha mondjuk ez a pillangó úszás topikja lenne, megérteném, mert én ~40 évesen sem vagyok abban a formában, hogy ne fulladjak bele a medencébe, de a mi esetünkben most arról van szó, hogy neked át kell szoknod a mutatóujj használatáról a hüvelyk ujjakra
Amelyik játék támogatja, ott miért lenne etikátlan? Ott erre van egy felépített rendszer és a játékosok úgy lépnek be játszani, hogy tudják, hogy más játékos lehet, hogy használ bill+egeret és jó eséllyel tudják ezt szűrni is, hogy ők nem akarnak ilyen játékosokkal szemben felállni.
Ott etikátlan, ahol nem engedélyezett, ennek megfelelően a többi játékos nem tudja, hogy van közöttük egy technikailag megtámogatott nindzsa, és így kábé az ő esélyeik nullázódnak.
-
viperabácsi
addikt
válasz
Döglött Róka #78492 üzenetére
A kényelemre mint irányítás kényelmére gondoltam.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
viperabácsi #78490 üzenetére
Asztal és szék + egér és billenytű mint kényelem. Gondolom a földön alszol.
#78492: Tudom hogy arra gondoltál. De az is csacsiság.
UI: a korod nem mentség arra, hogy nem vagy hajlandó új dolgokat tanulni.
-
consono
nagyúr
válasz
viperabácsi #78469 üzenetére
Én is 73-as vagyok, mégis kontrollerrel játszom
Egy csomó minden jobban menne egér-billentyűzettel, de akkor a napi 8-10-12 óra számítógépes munka után is, mikor kicsit tudok játszani azt érezném, hogy a gép elé vagyok kötve...
Mondjuk abban más a helyzetünk, hogy én nem játszom kompetitív fps-t, semmit. Néha lövöldözök kicsit, de már azt is jobban szeretem tps-ben... -
viperabácsi
addikt
válasz
l.skywalker #78489 üzenetére
Értem az iróniát !
Valljuk meg az is érthető miért nem akarok közel az 50-hez azzal vergődni , hogy azzal töltsem azt a kevés időt amit játékkal tölthetek , hogy kotit tanuljam használni .Ha a morális/etikánál tartunk. Amelyik játékok támogatják alapból azok akkor etikátlanok ? Nem hiszem , inkább arról van szó , hogy felismerték , hogy igen nagy tábort vesztenek , ha nem adják meg a népnek amit akar.
Jelen esetnem VGA piacra gondolok, igen sokan térnek át PC-ről valamelyik konzolra . Szerintem ők nem mind akarnak szenvedni azzal , hogy a konti használatát gyakorolják/tanulják évekig.consono nem mindenki számító gépen dolgozik annak felüdülés , ha a kevés játékra szánt időt SZÁMÁRA kényelmesen töltheti el.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
viperabácsi #78486 üzenetére
Még csak az sem szükséges, hogy ne hozd fel. Ez nem jogilag tiltott dolog, hanem morális/etikai. Kábé mint a megcsalás. Nem fognak felakasztani érte, csak a másiknak esik szarul, ha így bánsz el vele
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
viperabácsi #78482 üzenetére
Dehogy haragszunk, nem te vagy az első, aki itt adaptert akar venni. De nem te leszel az első, akinek nem segítünk
-
.LnB
titán
válasz
viperabácsi #78480 üzenetére
Én egész eddig úgy tudtam, hogy a COD az egy komoly, mindenre elszánt, elhivatott, belevaló, tökös, kemény csávót megkívánó csatatér. Ahol csak az igazán elszántak és kemények lehetnek sikeresek, és állhatnak helyt. Hát, hogy akarsz te így érvényesülni, ettől a tesztoszterontól túlfűtött, kegyetlen csatatéren?!
l.skywalker
COD-ban csalni, nahát?! Kilátott még ilyet mi? Hova jut a világ?! -
Zoleee83
addikt
válasz
hombre[EU] #78466 üzenetére
Oszt' mibű' venné meg a Sony?
Mert ahhoz pénz is kellene. -
viperabácsi
addikt
válasz
l.skywalker #78481 üzenetére
Kifutottam a szerkesztésből, és hidd el nem ide akartam eljutni a beszélgetésben. Azt viszont be kell látnod , ha már szóba került ( nem én hoztam fel elsőnek ) akkor hol kérdeznék rá ha nem a konzol topikjában ? Erre jött létre , hogy segítsük egymást . Ha nem kapok választ neki állok bújni a netet úgyis lesz rá válasz.
Nem akartam magamra haragítani senkit bocs .
Lehet marad a COD ott van aztán ennyi.Van 2 év GPU-m mert LIVE úgyis kellett volna az onlinéhoz , csak így leszűkül a kör amit tudok gpu-val is használni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
viperabácsi #78480 üzenetére
Nem szívesen segítünk ebben. Félreérted amit írunk és úgy néz ki ebbe az irányba akartad elvinni a beszélgetést.
-
viperabácsi
addikt
válasz
NoOne1976 #78477 üzenetére
Látod az úr PC-n használ kontrollert ! Miért nem lehet megérteni az igényeket és követni azt ?
l.skywalker Látod magad sem ítéled el a bill+ egér használatát. Inkább az a gond nekem is el kell gondolkoznom egy csaló eszköz vásárlásán , ha kényelmesen akarok játszani. Nem tudom valaki tiltja-e az ilyenek használatát ? Illetve melyik az ajánlott fajta XBOX -hoz ?
Redragon ERIS GA200Ez jó lehet ?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Nem, aki bill+egeret használ, azt nem titulálják csalónak, csak azokat akik ilyen átalakító adaptert használnak hozzá. Amelyik játékban van hivatalosan támogatás, ott miért lenne ez csalás? Ott számít csalásnak ahol nincs támogatás, ennek megfelelően nem lehet szűrni a lobbiban rá és jut előnyhöz valaki a nagy átlaggal szemben.
Csalás mikéntje: konzolon én nagyon sokáig BF1-eztem. Tele voltunk mindig lag switch-erekkel...
-
cypher23
csendes tag
Sziasztok,
tegnap vettem egy xbox series x kontrollert (új)
PC-hez használom, játékhoz (warzone)
Azt vettem észre, hogy jobb analóg nagyon lassan reagál a mozdulataimra.
Tapasztalt már valaki hasonlót? -
NoOne1976
őstag
válasz
viperabácsi #78476 üzenetére
Igen, és ezen a koncepción akadtak ki a felhasználók, így kukázva lett.
Amúgy nem értem a felvetésed. Most is tudsz böngészni egérrel a nappalidban. Tudomásom szerint az támogatott. -
viperabácsi
addikt
Igen ez a lényeg ki van találva az eszköz amivel át tudod verni a rendszert , hagyják inkább azt használni , mint inkább engednék abill + egeret.
Egyébként meg nem értem miért gond az , ha valaki próbálja a konzolt a nappaliban használni mondjuk PH-zni vagy megnézni egy hírt a neten. Ha megnézed az ixbox történeti filmet annak indult az egész , hogy a konzol helyettesítene minden eszközt a nappaliban.Steve1207 igen BP-velkezdtem most a season 1 -ben már Prestige 263 a rangom.
NoOne1976 Igen a böngészés már megy EDGE-val ott van egér is. Nem ez a lényeg ezen , szerintem , ha veszek egy eszközt , majd hozzá játékot , megveszem a live-ot , majd GPU -t , ezek után nem tudom úgy használni ahogy szeretném. Most ne írjátok , hogy vegyek PC-t mert azonnal távozom as topikból ! -
Steve1207
veterán
válasz
Nyilván értem arról az oldalról is, hogy miért szeretnék ezt páran. De én pl kb ellenzem is a bill-egér támogatást konzolon, mind tech, mind kényelmi kialakítás oldalról, pedig anno hasonló állásponton voltam, hogy ezen nem játszok
Ez mindig is a leülsz a tv elé, játszol mindenféle monstrum kiegészítő és beállítási vacakolások nélkül, csak élvezed a játékot.
Ennyi erővel mobilra is válthatnánk, az is más kényelmi igényeket szolgál ki és ott is van fps, de kezdéskor nem megy sokaknak egyik platfomon se egy ideig. Ott is vannak nagyon ügyes fps játékosok egy idióta tapipaddal.BP-szal kezdeni elég merész azért
Van amúgy kb 50-60 egér-billes játék amúgy az egész Xbo rendszerben az elmúlt 10+ évből, ha ennyire szükséges akkor azokból érdemes, igaz van, hogy limitált és visszabutítottak a funkciók [link]
(#78474) ρσгτσ: kormányt is csak a nevesebb címek támogatják normálisan, igaz azt én is elfogadom. Valamiért a szimulátoros műfaj más kategória nekem teljesen offline is. De ott legalább a valósághoz van köze, mint ahogy egy puskával se egérrel vagy kontrollerrel puffogtatunk ugye.
Szerk.: 454 új leárazást ír az xbodeals kiegészítők nélkül, meg kellene nézni mi minden van.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
NoOne1976 #78473 üzenetére
Az egyébként érdekes, hogy kormány+pedál használat ellen nem nincs ekkora "lázadás" egyik topikban sem. Pedig azt már végképp nem lehet olyan egyszerűen elhelyezni kanapéról ülve, mint a billentyűzet+egeret. Szintén jóval egyszerűbben tanulható vele az irányítás és van azért jópár játék, amiben nagy előnyhöz jut az ember.
Viszont a billentyűzet+egér támogatás hiánya pont olyan csalásoknak ad nagyobb teret, mint például a XIM. Ahol a rendszer azt hiszi, hogy kontrollert használsz.
Engem alapvetően nem nagyon érdekel, hogy van -e billentyűzet+egér támogatás, de meg tudom érteni, ha valakinek igénye van erre.
Szerk.:
Jó, utóbbi bekezdés nem teljesen igaz. Mert amikor leportolnak konzolra egy RTS -t, és csak kontrollerrel vezérelhető, akkor a falat kaparom. -
NoOne1976
őstag
válasz
Nem az a nehéz, hogy beletegyék a bill+egér támogatást. Egyszerűen szándékosan nem teszik bele. Egy dolgot neked is meg kell értened 30 év pc után. Ez egy konzol, te pedig pc-ként szetetnéd használni, és úgy is kezeled. De a konzolnál az irányító eszköz a kontroller. És igen, van hogy azért nem támogatják, mert vannak akik szerint előny az egér a kontrollerrel szemben. Ezt cagy elfogadod vagy nem, de egyelőre nem az az irány, hogy mindent lehessen bill+égerrel játszani.
-
viperabácsi
addikt
válasz
vendingo #78470 üzenetére
Cold Wart próbáltam nem megy. Pedig konzolra váltás előtt vettem egy one kontit pc-hez , hogy gyakoroljak mielőtt váltok series X -re . Pár hét után mikor max 1-2 kill sikerült félre dobtam . Egérrel szinte mindig első 3 -ban vagyok. Nem mindegy egy játékban a stat , főleg ha megveszed a battle pass-t akkor azt nyomni kell ,hogy minél többet kifarmolj belőle. Nem lehet 1-2killel játszani meccseket. KB akkor kár a pénzért .
-
vendingo
veterán
válasz
Nekem se ment controllerel az fps, pc-ről jöttem. Anno nem keveset sajnáltattam magam itt a topicban. 1 év cold war és warzone után már nem vágyok egérre. Nehéz és lassú tanulási folyamat volt. Próbáld ki valamelyik cod-ot, nagyon erős aim assist van bennük, kevésbé szenvedősek kezdőként, könnyű velük a gyakorlás.
-
viperabácsi
addikt
válasz
Golyo69 #78411 üzenetére
Nálam is kb ugyan ez a gond. 73" születésű vagyok , eddigi életemben csak PC volt és legtöbb FPS multi haverokkal. Egérrel is kellett gyakorolni a célzást , de az már rögzült. Nem hiszem hogy kb 30 év egerezés után van még 30 évem megtanulni kontival FPS-ezni.
Nem hiszem , hogy akkora gond lenne beletenni minden FPS-be a bill+egér támogatást. Szerintem nagy tábort veszítenek azok a játék készítők akik ki hagyják ezt a ziccert.l.skywalker #78424 Én is azt látom ,hogy mindkét tábor csalónak titulálja azokat a játékosokat is akik mondjuk , mint én konzolon egér bill-el játszom. Ha jó az irányítás és be van lőve az egér DPI-je ( nagyon fontos ) akkor én pl nagyon tudok fejezni akár csípőből is. Ezt a KONTISOK 100% csalásnak látják.
Mit értesz a " csalás mikéntje más " kijelentésed alatt? -
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #78466 üzenetére
Én mondjuk a Rockstar -t pont nem sajnálnám.
Ami érdekelne, abból egyelőre nem tudok új részről. Pl. Max Payne, Midnight Club.
De szerintem kevesen gondolják így a GTA és a RDR miatt. Az pedig biztosan nagy veszteség lenne, ha exkluzívvá válna.
-
Janusz001
őstag
válasz
H.Kornél81 #78464 üzenetére
Az nem csak új generációs cím.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
IntelKiller7 #78462 üzenetére
Abból felháborodás lenne.
-
Maxxy10
addikt
Dreamscaper day1 GP cím lesz [link]
-
ρσгτσ
addikt
-
AMD Power
titán
-
tudi13
aktív tag
Sziasztok.
Érdemes megvenni a DTS Headphone X-et egy Logi G432-höz? Valaki használja?
Köszönöm.
-
darál0w
Jómunkásember
köszönöm a segítséget
-
-
darál0w
Jómunkásember
gondoltam
akkor egy game drive for xbox usb 3.x cuccal adok a szarnak egy pofont? -
-
darál0w
Jómunkásember
üdv
tárhelybővítés működik natur, usb porton keresztül usb3-as külső vinyoval? series s az alany -
oriic
HÁZIGAZDA
"(Rumor) According to Shpeshal Nick there is another Xbox franchise getting The Master Chief Collection style treatment
The main speculation is a Gears or Fable collection."
Fable jöhet, de Gears sem lenne rossz szerintem.
-
AssAssynn
addikt
válasz
Becksman #78368 üzenetére
Ugyanilyenem van. Nekem sem mutatja soha teljesen feltöltöttnek. Szerintem ez azért van, mert viszonylag alacsony kapacitású (mAh). De minden elem, meg a gyári akksi is nagyobb, így gondolom a százalék értékeket ahhoz lőtték be. De nem kell vele foglalkozni, simán kibír legalább 8-12 órát, játéktól függően. Én elégedett vagyok vele.
Viszont olvasd el a Venom használatiját. Leírják, hogy az elején, hogy kell üzembe helyezni. Teljesen feltölteni-lemeríteni, stb. Azt én végig csináltam. -
Döglött Róka
veterán
válasz
FollowTheORI #78427 üzenetére
Hogy előkerüljön 15 év múlva egy bolhapiacon és remastereljék.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Döglött Róka #78426 üzenetére
Akkor a vész backup már megvan...
-
Wesder
titán
Elden Ring has gone gold.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
vendingo
veterán
válasz
viperabácsi #78400 üzenetére
Te meg codba mész a csaló pc-s lobbikba, mert egeret használasz.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
viperabácsi #78403 üzenetére
November 3. óta vagy Series X-ed, még azért sok időt nem adtál magadnak.
Nekem 1 éve van PC-m és az első fél évben úgy mozogtam egérrel, mint aki akkor tanult járni.
-
craftsman01
senior tag
Az én fiam 17,alapjáraton pc-s de van konti is neki mindkettővel profi fps-ben de ami a legdurvább,hogy balkezes de sose raktam át neki az egeret bal oldalra úgyhogy úgy nőtt fel ,hogy jobbkézel egerezik de am minden más balkéz.
-
sith7
félisten
válasz
icemad #78417 üzenetére
+1
Az én fiam 14 éves, SW BF2 - t tolja, ha a K/D 2 alatt van, akkor kezd idegbe jönni
Kedvencem, amikor hátirakétás rohamosztagossal felrepül, és onnan osztja az áldást
Párszor ráírtak már meccs után ... nem dícséretbőlszerk.
Másfél éve van Xbox, első multi meccse az Endoron volt, kb. a fát nem találta el ... szóval , bele lehet jönni -
Guitar14
senior tag
válasz
beyruth82 #78416 üzenetére
Én is hozzáteszem a magam verzióját:
Én pl. PS1-en kezdem 2000-ben a konzolozást utána 2004-től csak PC és egér/bill.
Viszont nagy rajongója voltam a retronak így beszereztem lassan mindent és az Xbox One óta (2019) kb 90%-ban csak konzolon játszom. Több mint tíz év egerezés után megváltás volt minden játékműfajban a konti. Kivéve az FPS de türelmes voltam és tanultam. 2 év távlatából kb az otthonomnak érzem a kontrollert, FPS-ben is sokat feljődtem, simán célzokés ugye a finomcélzásra a bal sticket is bevetem. Néha fejes is bepottyan. Persze nem egy egér érzet de pl. single playernél már kb csak a kontrollert preferálom FPS-nél is. Kényelmes, bárhol ülhetek/fekhetek és már néha ha haverokkal tolunk pár meccset valamivel PC-n akkor már kényelmetlennek érzem azt a kéztartást ami egér/bill-el jár.icemad: Minden elismerésem az övé.
-
válasz
Milyen erdekes ez tényleg. Én meg azt nem tudom elképzelni milyen lehet egérrel és billentyűzettel játszani. 😂😂😂
Nyomogatni a w meg s betűket analóg kar helyett meg a space és entert 😀
Ráadásul egérrel olyan természetellenesen gyorsan lehet forogni ahogy az életben soha. Beleszédülnék es ki is dobnám a taccsot. Egyedül a célzást irígylem.Egérrel gyerekjáték célozni, kontrollerrel pedig nagyon nehéz pontos célzott lövést leadni, mondjuk fejre. Multiplayerekben meg főleg. Lehet vannak itt olyanok akik még kontrollerrel is profin céloznak de szerintem ehhez érzék és minimum 20 éves tapasztalat kell.Pár hónap alatt nem leszel profi hiába írják itt többen is azt. Én se lettem az még egy év alatt se -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Hány éve egerezel?
Naugye, adj legalább ennyi időt a kontrollernek és profi leszel benne. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
A jelszó gyakorlás. Főleg sztori FPS-sekkel. Tudom már sokszor szó volt róla, de pont emiatt, hogy nem kerül minden mostani játékba egér-bill támogatás, nem rossz ötlet megtanulni kontrollerrel játszani FPS-t.
Nincs sok multis FPS videóm, de pl.:
COD
Battlefield
Halo
Titanfall2 még régről -
Bad Pritt
félisten
Durva belegondolni, ha nem tolták volna el, már egy napja ugrálnánk benne...
-
SaGa59
őstag
Az igaz, csak ha talán három másodperced sincs, hogy ráfordulj, mert már tovább is ugrott, azzal se mész sokra. A többiekkel nincs gond, de ezek az össze-vissza pattogó nyavalyások igencsak idegesítőek. Igaz, egérrel is azok voltak anno. Mondjuk a Throw vagy a Lift kifejezetten hasznos tud lenni ellenük.
-
Golyo69
senior tag
válasz
l.skywalker #78402 üzenetére
Próbáltam én is
nem akar rá állni a kezem.
Az a baj, hogy nem mindennap játszom, heti 2-3 szor ha le tudok ülni az már jónak számít. Akkor is max 1-2 óra.
így azt a keves időt úgy használom ki, hogy normálisan tudok játszani bill+egérrel, és nem szenvedek controllerrel.PC-n is FPS-en kívűl mindent controllerrel játszottam anno és szeretem is , de az FPS az nem megy.
Lehet majd egyszer ha lesz időm megtanulom -
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Elég sok ember nem tud konzolon. Érdemes megnézni olyan játékokat (FPS vagy hasonló), ami kifejezetten csak kontrollerrel játszható, illetve nem dob össze PC játékossal. Tragédia...
Ez egyébként olyan, mint amikor azt mondja valaki, hogy tök könnyen megy a francia vagy a német. Más meg hosszú éveken keresztül vért izzadva eljut a közepes szintig. Mert bizony nem mindenkinek egyszerű, és van amit be kell rendesen magolni, illetve rendszeresen kellene használni.
Kontroller vagy érintő használat sincs másképp. Van akinek soha az életben nem fog rendesen menni. Főleg ha csak koca játékos, és nem rendszeresen tolja.
-
.LnB
titán
válasz
TPS-nél miért tud?
-
viperabácsi
addikt
válasz
l.skywalker #78402 üzenetére
Próbáltam ( beszéltük itt mikor váltottam pc-ről series x re.) Egyszerűen nem jó az irányítás.
Jobb kezem nem tud egér nélkül lenniKontrolleren más a nézelődés / célzás .
.LnB Az FH 5 megy vele , sőt még jobb is.
TPS mi ? -
Golyo69
senior tag
válasz
Én is vagyok vele
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest