Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

Mass Effect Legendary Edition haladás.

Végeztem a Mass Effect 2-vel. Ahogy terveztem, jóval tovább tartott mint az első rész. Nagyon sok mellék dolgot is megcsináltam. Az Arrival kivételével például minden DLC-t is. Minden csapat tag Loyal küldetését, stb. A fő küldetés vonal nekem nagyon rövidnek tűnt valamiért. Mint ha három küldetés lett volna, és kész. :)

El is kezdtem már a Mass Effect 3-at. Sőt, bele is ment abba is 10 óra. Leviathan, Omega, From Ashes DLC-k meg is vannak. Ebben a részben kicsit haragszom, a galaxis térképért. A másodikban olyan szépen átlátható volt. Itt meg próbálják rávenni a játékost a felfedezésre. Sok olyan küldetés van, amit nem is jelez a map. És olyan, ahol direkt fel kell fedezni a dolgokat. Ráadásul valami hülye korlátozás is lehet. Mert van küldetésem az Eden Prime-ra, de nem lehet még landolni a bolygón. Csak tudnám, hogy akkor miért aktív a quest?!
    Érdekes, hogy a DLC-kkel egy csomó szövetségest gyűjtöttem, a War Assets még se növekedett jelentősen. Remélem csak azért mert a sztorival, az elején járok. Kíváncsi leszek, hogy meddig kell növelni, mennyire megy majd könnyen.
    A Citadel tele van ilyen apró-cserpő keresgélős feladatokkal. Kutassak fel dolgokat, és vigyem vissza. Elég ötlettelenek.

Mass Effect 3 kérdés: Az Extended Cut DLC az belesimul a játékba ugye? Azt nem kell külön aktiválni majd, vagy ilyesmi ugye?!

Új hozzászólás Aktív témák