Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Phil Spencer on the future of Xbox: we still want to take risks with games
The Guardian cikk/interjú.
-
3L1T3
addikt
válasz
tisztelturam #56290 üzenetére
Ride 4. résznél jár, és korszakos zseni. Rengeteg motor, atom jó fizika, rengeteg pálya, változatos bajnokságok.
MotoGP21 hasonlóan jól irányítható. Mind a kettőt ajánlom, de ha motorozni vágysz akkor a RIDE4, ha MotoGP érdekel akkor MotoGP!
Én mind a kettőt bezsákoltam.
-
tisztelturam
aktív tag
Van itt aki "motor örült" és megvan neki rengeteg motoros játék többet között a Ride (1) és a Moto GP21? Ha igen tölük kérdezném ,hogy a Ride 1 mennyire irányithatóbb mint a MotoGp21? Mert a GP-ben utolsó jobb sosem tudtam lenni
Ride az könyebb lehet vajon?
-
3L1T3
addikt
válasz
craftsman01 #56288 üzenetére
Hát meg azért tisztázzuk, ezek nem PC kódok, nincsenek külön forgalomba még a Micro szerveréről sem. Szóval nagy valószínűséggel nem hivatalos forrásból származnak az ilyen játékok. Hanem valami rendszer van kihasználva.
-
Norb79
őstag
Pedig jól írja a leírás. Legyen belépve saját accal az xss-en, indítsa el az x360as játékot, majd amikor elindult a játék az xbox gomb melletti két gombot megnyomva jön elő az x360as menü, ahol ha automatán nem lépett be, akkor be kell léptetni. (Van sign in opció)
Sanszosan az lesz a baj, hogy sose járt x360on a profilja, egy itteni belépés talán megoldja.
Ezen az x360as felületen kell friendnek lenni, hogy a gears judgement multiba be tudjalak hívni, leáldon ezért kellene megírnod a te profilodhoz tartozó e-mail címet, hogy x360 friendek is legyünk, ne csak win10/xbox one/xbox series. -
|AP|
veterán
válasz
sanyi0627 #56271 üzenetére
a kontroller-téma engem is érdekelne.
Nincs még Xboxom, de a legfőbb visszatartó erő az pont a gyári kontroller. Van egy itthon, PC-vel használtam, képtelen voltam megszokni. Kényelmetlen volt, a gombok hangja sem tetszik, és az sem, hogy alapból nem újratölthető akksival adják.
Vettem aztán a PC-hez egy PS5 kontrollert, az teljesen más műfaj.
Amire kellene a konzol (kizárólag FIFA), arra meg felesleges egy PS5, elég lenne egy Series S.
Csak a kontrollerrel nem tudok megbarátkozni.
Milyen szóba jöhető alternatívák vannak? -
ρσгτσ
addikt
Piranha Bytes interjú.
ELEX II.___________________
Bep:
Pont ezért töröltem ki mindenből a "normált", ha van más alternatíva. A HD verzió meg maradt a listában. -
Bep
őstag
válasz
Csokifalo #56272 üzenetére
Engem az akaszt ki, hogy DIGI előfizu TV-nél is. Pl. nézte a Exatlont kisebbik szobába. Bemegyek belenézek én is és a sima analóg csatornát nézi. Mondom, "miért nem kapcsolsz még egyet és akkor HD-nál legalább az eredményjelzőt el tudod olvasni?!" "Hagyjad, jó ez is!"
-
persil
nagyúr
válasz
NoOne1976 #56244 üzenetére
5/10 dollart boldogan kifizetek barmelyik jatekomert.
De teljes arat kerni egy olyan cimert, amit en mar megvettem, azert, hogy ugy elvezhessem a gepen, ahogy megalmodtak, elegge bicskanyitogato?
Jaaaaa, hogy neked uj geped van?! Fizessel csak meg egyszer. Because of...reasons.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Csokifalo #56272 üzenetére
Ismerős.
Én inkább a cetlizgetéstől, papír alapú jegyzeteléstől vagyok ki...arról nem tudom leszoktatni. Pl. bevásárlás. Tudom...elég sokan csinálják még a mai napig is.
Direkt azért kapott korlátlan netet, mert egy csomó mindenben már átszoktattam a felhőzésre, szinkronizálásra. Telefonon keresztül szinte mindent elér, illetve van amit közösen használunk.
-
Csokifalo
senior tag
-
sanyi0627
senior tag
Melyiket érdemes venni?
horipad pro Xbox vagy Nacon pro compact?
Nacon kialakításra jobban tetszik.
Gyári kontrollerel nem tudtam 2 év alatt megbarátkozni.
koszi
üdv -
ρσгτσ
addikt
-
Csokifalo
senior tag
válasz
30z.Samu #56268 üzenetére
vagyunk ezzel így páran. Ha ez vígasztal, én meg 3070-et vettem series helyett, meg monitort, most meg nemrég visszamentem series X-re, meg egy 80 colos
oled gamer tv-re...nem kell mondanom, hogy lóf..ba nincs a 3070-es + 32 colos qled attól, amikor 120Hz-el igaz, és nem 180 Hz-el, de egy 2 méteres tv-n tudok játszani FOTELBÓL, vagy ÁGYBÓL, ráadásul oleden. Plusz ha nem kapcsolom be a crosst akkor talán csaló sincs annyi. Igaz a tv maga volt 1.2M, de ha azt veszem, amennyiért eladtam a monitort, az asztali pc-t, a vga-t, nem kellett annyira vastagon mellé tenni. Most meg van egy mini pc-m, amire kell arra elég, meg egy 6 fiókos NAS, amit el tudok érni mindenről aztán ennyi. én meg a pc-vel mint játékra való dologgal szakítottam. Ami VGA fronton megy, siralmas
szóval meg tudlak érteni -
Moby
veterán
Kis segítséget kérnék: a fiam profilján nem jön létre mentés, ha 360-as játékkal játszik. Pontosabban olyan, mintha nem is lenne aktív profil ilyenkor, a lego batman ki is írja, hogy jelentkezzek be egy profillal a guide gombbal (ami itt nyilván nem értelmezett). Mivel családi profil, van néhány restricion amit beállítottam, de én nem látok olyat, ami kihatással lenne a 360-as játékokra. Mi a megoldás ilyenkor?
-
Csokifalo
senior tag
válasz
30z.Samu #56250 üzenetére
Kezdetek óta figyeltem az írásaidat, és azt hogy mennyire elég lesz Neked az S
Ha vissza nézed amiket a megjelenéskor írtál, hogy Neked nem kell X, sőt, jópár poszton át kifejtetted hogy miért is nem, nos annak fényében mókás látni, hogy mégis X
Jó, tévedni emberi dolog na...( szerk---- közben látom ez másnak is szemet szúrt )
-
JamesHun
addikt
válasz
balazs025 #56257 üzenetére
ha van gyereked nem lehet optimális helyen
Nekem is egy IKEA-s TV szekrényben van elzárva.
Ha játszok akkor kinyitom az ajtót és nyitva is hagyom, és 2 ventilátor kifele fújja a meleg levegőt ami beáll az Xbox SX eleje meg kifele néz, így a hő nagyja ott távozik.Igaz ezt még a Sima One X hez vettem ahol sok meleg volt hátul, de nem akartam kidobni ezt a hűtést amit Amerikából rendeltem (hőérzékelős és fordulatszámot is lehet szabályozni).
-
mcwolf79
veterán
válasz
pethYeti #56258 üzenetére
Én a MSFS-rá várok , hogy a kis gépen hogy fog teljesíteni . Az lesz az első húzósabb game , és sztem az lesz az első fecske , ami megmutatja , hogy élesben mit bír a kis gép .Ha játszható lesz lehet lecserélem a gyerek OneS-ét SS-re . Fortnite-ozni , Dio2-re jó lesz akkor .
-
-
-
30z.Samu
félisten
Azt továbbra is fenntartom, hogy ennyiért ez egy jó kis gép. Ha tudsz esetleg olcsóbban, akkor meg pláne. Viszont azt be kellett látnom, hogy 4K-s TV-hez kevés, oda már inkább az X kell. Ha a monitoromra kötöttem volna, lehet eszembe sem jutna váltani. Egy párszor említettem, de eredetileg ezt GP gépnek szántam a PS5 mellé, csak hát egyrészt megtetszett a rendszer, másrészt most elég nyögvelős PS5-öt szerezni. GP gépnek, gyereknek Fortnite-ozni/Warzone-ozni vagy koca gamer-eknek szerintem továbbra is jó választás lehet az S.
(#56251) Hapcimalac: Köszönöm!
-
need
addikt
Sziasztok..
Alkottam én is egy egyedi hűtés módot az Xboxhoz (kis sufni tuning)
Mindenképpen az lenne a cél hogy a box előtt és mögött ne legyen akadály a szabad levegő áramlásnak én ezt vettem figyelembe vagy is én inkább abban segítek hogy mindig legyen megfelelő levegő ellátás. ez így hülyén hangzik mert a belső az mindig gondoskodik a megfelelő hűtésről én inkább ebben segítek egy plusz ventilátorral
Én a boxot csak fektetve tudom elhelyezni eleve ez is volt a cél úgy lett kialakítva a bútor.
Én amit alkottam a következő és mögé tettem egy ventilátort az nyomja a levegőt hátul befelé gyakorlatilag segítek a boxban lévő belső ventilátornak.
Na most a venti nem valami himbi humbi lenne hanem [Ez a szépség] ez kimondottan olyan kialakítású hogy USB-ről kapja az áramot így belehet dugni az Xbox usb csatlakozójába is.
rendkívül halk és elég nagy a levegő szállító teljesítménye. de ott van a linken az adatlap.
Készítettem neki talpat hogy ne boruljon el
Na most az is mondhatod "hülye gyerek te szándékosan poros levegőt tolsz az Xboxba..?"
Hát nem teljesen mivel van rajta porszűrő
Annyi van hogy néha ki kell venni a ventit és kis ecsettel el kell távolítani a port a szűrőröl. -
pethYeti
addikt
Nekem pl teljesen jó hogy az álljon itt a polcon... Két hete nem kapcsoltam be, semmi olyan játék nincs most a Gamepass-ban ami érdekelne. Majd a MSF.
Sajnos sok hardcore gamer továbbra sem tudja megérteni hogy valakinek bőven elég egy kis konzol is hogy néha-néha leüljön játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest