Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
tlala #240448 üzenetére
10k-ért különösebben sokra ne számíts. Már minőségben. Elvileg bármilyen egy jack dugós headset jó amúgy, de ha komolyabban gondolja, akkor xbox stereo headset. Kicsit többe kerül ugyan, mint a keret, de kb itt kezdődik az a szint, amivel érdemes foglalkozni. Csodára ettől se számíts, de azért egy blitzwolffal nem egy liga.
BT fülest meg nem is értem, olyat az xbox nem tud. Ha meg nagyon jó akarsz hozzá lenni, meg lesz valami szülinapja, vagy ilyesmi, akkor nézd meg az xbox wireless headsetet. Az megy xbox-szal vezeték nélkül, tud bt-t is, és egészen elfogadhatóan is szól. Ára annyi, amennyi (régen 36 körül volt, lehet, hogy már drágább), de a többi hasonló tudású cucc még drágább.
p
-
tlala
addikt
válasz
icemad #240439 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek.
Sajnos letelt már a 14 nap (karácsonyi ajándék volt) - akkor eladom inkább.
Tudnátok ajánlani egy xbox-szal játékok során garantáltan működő fejhallgatót az olcsóbb (10e Ft) kategóriában? Nem szükséges hifi de a játék során a mikrofon és a füles azért jó legyen.
Köszi! -
peet137
tag
válasz
Guitar14 #240444 üzenetére
Én is erre gondoltam, csak a neten ezt az evidens megoldást nem találtam
PC-n, hifitornyon, discmanen számtalanszor csináltam ilyet, no gond. Ahogy néztem, amúgy ez egy sima slot-in sata DVD olvasó, ugye? Van otthon több DVD író, olvasó is a szekrényben, van értelme ezekkel tesztelni, hogy hardveres-e a hiba, vagy a box tudja, hogy melyik olvasó az "övé" és melyik nem?
-
Guitar14
senior tag
válasz
peet137 #240443 üzenetére
Valószínű poros/koszos az olvasófej, rossz esetben tönkrement, hát abban valóban nem segít a kihúzás meg mac törlés meg ilyenek. Inkáb a fejnek kéne mac-törlés.
Szét kéne szedni sajnos és izoprophyl alkohollal fültisztító használatával körkörösen megpucolni úgy hogy ne nyomjuk rá és ne sértsük meg.
360-aknál működött a trükk ha fekve nem olvasott akkor állítva meg néha igen. Próbáld oldalára állítani hátha olvas úgy, akkor biztos a fejjel lesz gond, de tuti az a problémás. -
peet137
tag
Sziasztok. Tegnap a gyereknek adtam - akartam adni - egy kis időt tanulás után just dance-elni a sima XB One-on, de nem akarta beolvasni a lemezt.. Gondoltam, biztos karcos, koszos, ahogy amúgy ki is írta a gép, de nem ez a gond, mert utána próbáltam másik lemezzel is, azt sem olvasta be... Találtam a neten mindenféle varázslatokat erre, hogy "instant on kikapcs, majd reset a box, majd restart, majd mac törlés, majd tárhely tisztítás". Létezik, hogy ez műxik? Mert a gépet szétszedni és a meghajtót tisztítani inkább tűnik jó megoldásnak... Persze én inkább PC-s fejjel gondolkodom, lehet a boxon ez máshogy megy...
-
draco31
veterán
Egy kérdés.
Nekem One S all digital van.
Olvastam, hogy gyakorlatilag csak nincs benne a BR meghajtó, a nyákon ugyan úgy meg van minden.
Ha találok esetleg egy halott konzolt, és átrakom a meghajtót, akkor működik is, vagy van azért szoftveres változás? -
icemad
nagyúr
válasz
tlala #240437 üzenetére
Googleban megnéztem az első 4 találatot a headsetről, egyikben sem írták, hogy xbox kompatibilis.
Ezzel az adapterkábellel egy zenei pendrive-ot csatlakoztathat olyan elektronikus eszközökhöz, amelyeknek van AUX-ja, de nincs USB-csatlakozója, mint például: hangszóró, autós kazettás lejátszó, magnó, audioállomás, CD stb.
99%, hogy nem lesz jó az adapter.
-
tlala
addikt
Szülői segítséget szeretnék kérni.
Vettem a fiam XBOX One cuccához egy BlitzWolf AA-GB1 RGB 7.1 gaming fejhallgatót (USB-s a vége), mert az volt a leírásában, hogy "XBOX kompatibilis). Persze most vakarom a fejemet.
Ha veszek egy ilyen 3,5 mm-es USB átalakítót, és azt dugja a kontrollerbe, akkor a mikrofon és a füles rész is menni fog?
Köszi előre is. -
eL Geri
őstag
A GPU-s Cloude nem home-olodik?
-
draco31
veterán
Ez ha jól értem, simán leklónozza a régi mondhatni halott vinyót az új ssd-re, és utána max egy helyreállítás kell, és annyi lenne? Már ha ezt kibírja a vinyó még.
-
draco31
veterán
válasz
AxBattler #240431 üzenetére
Törölni, újat csinálni ment simán win10-el partíció kezelőben.
Csak az ugye azt nem csinálja meg, hogy E,F,G,H,I particiókat csinál a box, és az F a 360 giga, és az F-hez nem csatolja be az üres I utáni particiót, mert az nem szomszédos neki.Guitar14
Az nem is volt a közeli boltban, de igen, annál vastagabban fog a ceruza -
Guitar14
senior tag
válasz
draco31 #240429 üzenetére
Kitartást.
Lehet igaz amit ott mondanak, de szerencsés esetben a videó alapján sikerül megformáznod, hogy azt ne az Xbox csinálja és a probléma megoldódik.
Amúgy redditen is a Samsungot előzményezik mert az garantáltan jó lesz. (de nem csodálom, hogy nem azt vettél mert azt már tényleg nem érné meg) -
Guitar14
senior tag
válasz
draco31 #240427 üzenetére
Hát akkor ez a viszonylag egyszerű csere most egy szenvedős hibakereséssé vált. (mennyire el lehet baxni az időt pár aprósággal mert valami nem jó, nem igaz?
)
Találtam egy videót, hogy hogyan tudod particionálni a PC-vel és utána már csak 1-2 lépés van Xbox-on amivel már csak a rendszert telepíted: [link]
Ezt a videót redditen láttam ahol az illetőnek ugyanez volt a gondja mint neked de írták azt is hogy nem jellemző ez azért. (pl. írták az Adata SSD szokta ezt produkálni) -
draco31
veterán
válasz
Guitar14 #240426 üzenetére
Kivettük, egyesítettem a particiókat, aztán újra formáztam, ismét telepítés, ugyan úgy csak a felét látja. A gépen meg ott egy particionálatlan 400 valamennyi giga.
Aztán próbáltam volna olyat is, hogy az üres területet hozzáadni ahhoz amit lát a játékok telepítésre, de azt nem engedte a gép.
Illetve olyat is próbáltam, hogy az üres részt csak simán NTFS rendszerre formázni, hátha látná akkor legalább két részbe a területet, de ekkor sem. Marad az a 300 valamennyi giga csak. -
Guitar14
senior tag
válasz
draco31 #240423 üzenetére
Igen nagy a szórás. Nekem két FAT-em van, mindkettő szereti a routert mindkét frekin és unokatesómnak a One X-je is otthon rendben teszi a dolgát.
Ahogy írtam itt a fórumba sok írás volt róla, valakinek sose volt baja, valakinek meg semmivel se ment kb. Úgyhogy örülni kell annak, hogy 5 GHz-re legalább felmegy és stabil. -
haris
őstag
válasz
bicajoskema #240424 üzenetére
jól tetted!
-
Guitar14
senior tag
válasz
draco31 #240420 üzenetére
Sajnos ötletem sincs miért csak ennyit lát.
WiFi jellemző probléma, nagyon válogatós az Xbox Wifi modulja, volt aki annyit szenvedett vele itt a topikban, hogy végül kábellel oldotta meg. Nagyon sok "ledobja/nem csatlakozik a wifire" hsz volt itt pár éve a topikban és megoldás nincs nagyon csak a kábel/másik router.
-
peet137
tag
Nem tudja valaki, van-e arra lehetőség, hogy a kinect képét megforditsd? Mint egy webcam-nél. Azon agyalok, h fel tenném a tv feletti polc aljára, fejjel lefelé, mert ott nincs útban, mint most a tv alatt. Plusz többet is látna a térből...
-
draco31
veterán
válasz
Guitar14 #240419 üzenetére
Terrás seagete volt benne. És az volt a hibás, 9% volt a kondíció, és 6800 szektorhiba. Mindössze csak 160 órányi üzemidő volt benne, de 6400 ki-be kapcsolás, gondolom ez volt a sok neki. Ja meg összes írt adat sem volt meg a 10 terra .
Csomagolásból ment rögtön a konzolba, SSD-t vett végül, 960Gb vagy mennyi amit kellene lásson.
Ha jobb ötlet nem lesz, akkor holnap kiszedjük, és formázzuk géppel, aztán újra próba. Másodjára már menni fog hamarabb a szétszedésJa és még valami, 2.4-es WiFi-re nem nagyon akart csatlakozni, se routerre, se mobil hotspotra, 5-ösre meg gond nélkül.
-
Guitar14
senior tag
válasz
draco31 #240418 üzenetére
Érdekes, mintha rosszul lett volna lepartícionálva az Xbox telepítésekor. (nem gyanúsítok, csak úgy tűnik)
Csak azért gondolom mert 500 Gigás volt feltételezem a gép eredetileg mivel az én One-om is 500 gigás és 365 gigát lát.
Ha mindent megpóbáltál akkor éredmes lenne letörölni Windows alatt az összes partíciót a HDD ről. (nem tudom ezt csináltad-e telepítés előtt)
Sosem telepítettem még Xboxot újra, nem lehet, hogy telepítéskor valami el lett nézve?
De lehet másnak majd lesz jobb ötlete. -
-
gboszi
senior tag
Hol éri meg, most series kontrollert venni? 20 alatt valahol?
Illetve tudtok olyan konzolboltot ahol korrekten lehet ONE S-t ---» SERIES S-re cserélni? Köszi -
draco31
veterán
válasz
Guitar14 #240411 üzenetére
Ennyi volt, játék telepítés közben már össze is omlott újra.
Szóval műtétKözben nézem a telepítést, itt akkor OSU3 kell igaz?
-
draco31
veterán
válasz
Guitar14 #240411 üzenetére
Porolást csinált így összerakottan, kompresszor az nem kérdez.
Úgy szoktam én is, 3-4 havonta, nekem One S all digital van. Egy hurkapálcát bedugok, hogy a ventit ne pörgesse fel a kompresszor, aztán hadd szóljon.
Bár ritkán van használva, a híres Alza kuponozásban vettem annó.
Szerintem havi 24 órát ha megy.
Idén még nem bántom pasztával, de jövőre már illene cserélni benne gondolom. -
Guitar14
senior tag
válasz
draco31 #240410 üzenetére
Szuper, lehet akár egy kontaktos SATA csati is. Ha megint összeomlik akkor tényleg érdemes szétszedni és a HDD-t sentinellel megnézni + a sata kábelt és a csatlakozót is megpucolni ha a HD senti jókat mond róla, bónuszba akkor mehet már egy általános gépbelső portalanítás és önszorgalmú pasztázás is ha már gyakorlott vagy benne.
-
-
Guitar14
senior tag
válasz
draco31 #240405 üzenetére
Játék válogatja az SSD gyorsulást. Sajnos nem az a helyzet mint egy PC esetén, hogy 100- és 300%-os gyorsulások elérhetőek.
Xbox One esetében kb 10-20%-al javul a sebesség amiért szerintem nem éri meg SSD-t venni, szétszerelni a gépet és újratelepíteni.
De így hogy halott a HDD és van már olyan olcsón 480-as SSD is amennyiért egy 2.5-ös 500 Gigás HDD így megérné upgradelni SSD-re. Később a konzol ára is jobb lesz. -
icemad
nagyúr
válasz
draco31 #240405 üzenetére
Ps hdd-t igen, de abban nem vagyok biztos, hogy xbox hdd-t látja e. Valószínűleg igen.
Egyébként a belső ssd előnye inkább a játékoknál jön elő, a rendszer nem igazán gyorsabb tőle. Ezért szoktuk javasolni a külső ssd-t. Nálam a one x-re van csatlakoztatva egy tb külső ssd. Vannak olyan játékok, amiknél szembetűnő a javulás. Pl gta 5, forza Horizon 4-5, Red Dead Redemption 2, Cyberpunk, stb. Kérdés, hogy megéri e, vagy inkább egy kis pénzt rááldozva venni egy series s-t. -
l.skywalker
Topikgazda
MauroNL on Twitter:
"Ubisoft+ might be available soon on Xbox platforms. The Store back end just updated and a whole bunch of Ubisoft titles just got a new unknown 'FREE' tag. Counting down to January 16-17. Titles include Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs Legion, Far Cry 6, Division 2 and more."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel találgatós topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest