Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
NoOne1976
üzenetére
Legrosszabb esetben szerintem bannolhatnak érte. Biztos van az apró betűs részben egy-két olyan mondat amire hivatkozhatnának. De nem lenne sok értelme. Gondolom, h nem akarnak magukra haragítani több tízezer felhasználót. Nem igazán vannak abban a helyzetben, h bevállaljanak egy ekkora balhét.
Ez különben elég furcsa dolog. Mármint, h szinte mindig van egy kiskapu, h aki akar tudjon olcsóbban vásárolni. Minden alkalommal, miután becsukódik egy ajtó, kinyílik egy másik. Ez most vajon, h derült ki? Valakinek eszébe jutott, h addig nyomom az entert egy játék adatlapján amíg nem engedi megvenni?! Nem túl életszerű. -
Madoc
veterán
Megjött az adószakértőnk is. Csak ilyenkor jelenik meg..
-
joey04
titán
Már azt hittem én bénázok valamit, mert nekem nem sikerült venni így játékot. Mindenki írta 4-5 perc, hát én 10 percig próbáltam, de semmi. Aztán mondom játszok kicsit a boxon, addig meg hagytam a laptopot, dolgozzon csak. Hát kellett majd' 30 perc, de sikerült, f1 2018 behúzva, 7200 forint.

-
negyven2
nagyúr
Xbox One X patch-et kapott a The Sims 4. Magasabb felbontású textúrákat vannak benne valamint kiszedték a 30fps-es limitet.
-
NoOne1976
őstag
A külföldi store-ban való vásárlás legális? Nem járhat érte ban?
-
eL Geri
őstag
Banyek, a hecc kedvéért én is behúztam Törökből a Little Nightmares Complete Edition-t 1269 Ft-ért.
Remélem nem lesz bajunk ebből
Én előrendelni nem merek, már csak az árfolyam változtatások miatt sem, de vajon milyen megjelent érdekelne még Törökből?
Az új Tomb Raider nagyon csábító, hisz az már 10 napon belül van. -
törölt tag
Aki most szeretne vásárolni kontrollert ,[link]az emagon nagyon jó áron van 2 év garanciával.
-
RudY
addikt
Gears of War 4 ~1,58 GB update mit takar? Nem találtam róla infót.

Legalábbis itt nincs semmi:
https://gearsofwar.com/en-us/community -
oriic
HÁZIGAZDA
Call of Duty: Black Ops 4 Blackout trailer
Simán hangulatos.

-
NoOne1976
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mi durvább még? Csak hogy keresgéljem az állam

-
NoOne1976
őstag
Létezik, hogy az UFC 3 Argentínában kb 2.350 Ft, miközben nálunk majdnem 7ezer?

-
Def26
félisten
amikor videót rögzítek és azt feltöltöm "felhőbe" akkor ha nem onedrive -ot, hanem xbox live -ot használom ezt a videót hova menti, hol találom?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
szimszonos
üzenetére
Ne így csináld. Ide írd be a játékot amit szeretnél vásárolni. [link] Jobb oldalt kiadja majd a legolcsóbb storeos árat. Ott írja is, hogy view in xbox store(ekkor már az adott régió storeba tesz be) Ha nem megfelelő akkor alatta details n prices. Ott is kitudod választani, hogy melyik store legyen. Rámész, hogy buy. bedob az adott régióba, kitöltöd az adott lakcímmel nyomkodod az entert még meg nem veszi azt csá. Meg is van.

-
negyven2
nagyúr
Egy két dologra azért itt a nagy előrendelés és vásárlás közepette felhívnám a figyelmet.
360-as játékokat még mindig csak az adott régiónak megfelelő Xbox 360-as profillal (az amit csak 3 havonta lehet váltani) és IP-vel lehet megvenni. Elképzelhető, hogy ez a trükk működik azoknál is, nem probáltam. Viszont az is elképzelhető, hogy ezek a játékok régiózárasok is (Witcher 2-t még 360-as érában vettem meg akciósan, a One-t USA régión használom és így nem tudom letölteni, csak ha átállítom magyarra a gép régióját)
Bár az nem olvastam arról eddig, hogy játékért/DLC-ért szankcionált volna az MS, viszont különböző játékbeli valutáért már volt példa banra. Úgyhogy lehetőleg inkább maradjatok a játékok/DLC vásárlásáért.
Amit még érdemes számontartani előrendelés esetén, hogy ha sikerül maga az előrendelés akkor szinte biztos, hogy meg kapod majd a játékot. Viszont a pénzt majd csak a megjelenés előtt 10 nappal vonja le az MS abban pénznemben amiben megvetted. Addig pedig változhat például a Forint/Peso árfolyama. Argentina jelenleg elég nagy bajban van IMF segítséget is igényelt. Ha pl. a Divison 2 Ultimate megjelenésig megerősödik az Argentin Peso, vagy még jobban a béke s*gge alá zuhan a forint akkor sokkal többe kerülhet a vásárlás. Illetve azért figyeljetek oda arra is, hogy mikor jár le a kártyátok.
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
El Gringo
senior tag
Dolby programot is érdemes így? 1800

-
Madoc
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Bb topic.. 😀
-
IntelKiller7
Topikgazda
Eltűntem egy pár órára, görgetek lefelé azt úgy érzem magam mint Black fridaykor a topicjában.

-
-
Bogyi007
veterán
Turkáltam kicsit a Cdkeys.com oldalán és érdekes infót találtam...
Megvolna a Gears 5 megjelenési időpontja?! - Release Date: 31st March 2019
Valamint pár akciós ár:
PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) Xbox One - € 13.69
Life is Strange Before The Storm Xbox One - € 6.79
3 Month Xbox Live Gold Membership Card (Xbox One/360) - € 11.39
Valamint van 22 euróért 12 havi gold, amit elvileg csak brazil account alól lehet beváltani. a kérdés hogy ez biztosan így van-e? (nem én nem vágnék bele)
-
Def26
félisten
válasz
dvtkfan
üzenetére
1. pc microsoft store.
2. Alul átváltod a régiót olyanra ahonnan vásárolni szeretnél.
3. Kiválasztod a játékot.
4. Ha még nem vásároltál ebből a régióból, akkor meg kell adnod újból a bankkártya adataid és egy ottani címet (én booking.com -ról kinéztem egy szállodát)
5. A megvásárló/előrendelő gombot megnyomod az enterrel és nyomva is tartod. Ezt azért kell, mert így folyamatosan próbálkozik a vásárlással. Ne aggódj az miatt, hogy 2x vagy 3x veszed meg a játékot, egy profilra csak egyszer tudod. Nyugodtan elmehetsz enni inni stb. közben a gép próbálgassa csak. -
NoMagix
addikt
Én feladtam, nem jött össze!
Inkább megveszem magyarban 2x drágábban

-
dvtkfan
senior tag
Valaki leírná nekem részletesen ennek a vásárlásnak a menetét magyarul?
-
NJanika
aktív tag
Sziasztok,
Long time hibauzenet re mi a megoldás? Csak ujjonan telepített játékoknál van. Ami fent van azzal nincs baj. -
törölt tag
válasz
Madoc
üzenetére
Ne érts félre, nem feltételezem, hogy elveszi. Tőlem is vihetne jó pár amcsiból - szingapúrból vásárolt játékot, de nem fogja.
Tehát most 5500 Ft, de mi lesz, ha argentínában olajat találnak és hirtelen 50x-ére ugrik az argentín valuta értéke.Kapsz te erről bármiféle értesítést (feltételezem nem, hisz az argentín $-os ára nem fog változni)? Azt gondolom, hogy még megfelelő időben vissza tudod mondani az előrendelést (ilyet nem csináltam soha).
-
Madoc
veterán
válasz
üzenetére
Nem tévedsz. Előrendeltem. Gift cardot azonnal leveszi, bankkártyárol 10 nappal előtte. Áprilisig ami érdekelt mindent behuztam. És most jön a de ha a mikrofos elveszi az előrendelést!? Trükközve elég rég ota lehet vásárolni, mindig előrendelem, soha nem vettek el semmit. Division 1-et 3 éve ugyancsak argentinbol, ugyancsak előrendeltem.. Árfolyamingadozás... Uristen nem 5000 lesz majd hanem 6
itthon meg 19000... -
RobexX10
aktív tag
Shadow of the Tomb Raider behúzva Törököktől
le is vonta! 
-
NoOne1976
őstag
A Konzolvilágnál a csere még most is megy a meghirdetett feltételekkel? Valaki cserélt a napokban? Mert eddig 140ezer volt az alap X, most meg 165ezer.

-
törölt tag
Ilyenkor bànom hogy nincs bankkàrtyàm (meg jelenleg munkàm)

Xenoverse2 3.3k
Hitman Absolution 1.5k
Forza H3 9k -
Madoc
veterán
Exodus gold 5500ft-ért behuzva!
-
Sify
senior tag
Anthemet sikerült már valakinek megvennie?
-
Fernet
senior tag
válasz
NoMagix
üzenetére
Nekem azt írta folyton, hogy nem sikerült és vegyem fel a kapcsolatot a MS-al:
"Ponerse en contacto con la asistencia de Microsoft
No se puede procesar tu pago."De türelemmel összejött. Entert kitámasztottam a telefonnal, egyszer csak jött a mail a vásárlásról.

(#154029) FollowTheORI
Magyar storeban már használtam nem egyszer.
Mindegy megvárom amíg könyvelik, lehet valami ebay-es vásárlás és ehhez semmi köze. -
-
negyven2
nagyúr
Kicsit offok ha nem baj itt nagy vásárlások közepette

-
Fernet
senior tag
Sikerült nekem is a vásárlás a fenti módszerrel, köszi az ötletet.
Kb. 10 perc volt.Egy kérdésem lenne:
A játék árán kívül vont le nálatok még valamit a bank? A zárolt tételek között látok több dolgot is, csak mivel még nem jelet meg melyik zárolás honnan származik (erste) nem tudom azonosítani. Persze a játékot sikerült az ára alapján, csak van még pár plusz tétel amire nem jövök rá mi lehet, persze simán előfordulhat, hogy teljesen függetlenek ettől a vásárlástól.
-
gorgocska
tag
Argentin Gift card ot honnan vettetek.tudtok adni valami ötletet köszi.

-
törölt tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Kérdezd meg a Forza topikban. Amúgy ha azt írja, hogy játssz még hozzá, akkor elég egyértelmű a dolog. Nekem nincsenek meg a kiegek, de térképen látom mindegyiket, és még viszonylag az elején vagyok szerintem.
-
mcwolf79
veterán
Forza Horizon 3-ban miért nem tudok játszani a DLC-kkel? Megavn mindkettő, de azt írja játsszak még ahhoz, hogy unlock-oljam azokat. Meddig kell játszani?
-
Maxxy10
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mobilon is mukodik a varazslat?
-
EmThor
addikt
Argentinabol próbáltam mobillal Chrome böngészőben magyar acc-al bejelentkezve megvenni a nier automata-t (kb 7e) de fizetésnél vagy ajandekkartya van, vagy hitelkártya/betéti kártya és hogy utóbbi adatait töltsem ki, szóval itt annyiban hagytam.
-
Thusor
őstag
Battlefield V beta masoknak se tud szerverre csatlakozni? Mar vagy fel oraja probalkozom de eddig a betabol a menut sikerult tesztelnem.
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszike, az enteres megoldással működött!

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ez nagyon troll volt..

-
Be van lassúlva az Argentin oldal.

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

RDR 2-nél 7 perc volt. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

itthon meg 19000...