Hirdetés
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Az lehet, ... mondjuk, ez a Complete Edition ennyiert

-
axlfsi
veterán
Koszi a linket!

A Watchdogs elegge csalogato. 360-on kitoltam, de ennyiert most nem hagynam ki es ismet beletolok par orat.
Az a vicc, hogy amennyit manapsag koltok regi jatekcimekre, egy regimotoros kollega kezetcsokolna, ha a felet is odafizetnem neki, ha home tarsnak engedne

(akinek az elejetol kezdve van One-ja, biztosan az olyan cimek, mint a FC4, GTA V, Watchdogs, stb mar megvannak...) -
b_alazs
tag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Köszi a tippet, rá is vettetem magam.
Meg is érkezett a kód, azonban az xbox.com-on a kód beváltásánál hibaüzenetet dob ki a rendszer.
Van valami gond most a MS oldalával vagy csak szimplán nem szokott működni ez a funkció?

Üdv,
Balázs -
Trenew
tag
Nem tudom, Dél-Afrikából valakinek sikerült-e már vásárolni játékot?
Most találtam egy VPN klienst amivel belehet állítani dél-afrikai szervert is.
Esetleg ha valakinek sikerül ezzel akkor megírhatná
-
Buster17
addikt
Mindenképl létrekell hozni új fiókot az orosz oldalró való vásároláshoz? A mostani miért nem jó?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
appleGjuice
üzenetére
Sokszor terveztem már, hogy valamelyiket egyszer meg kéne venni.. Akár az Avengerst, vagy valamelyiket.. De soha nem sikerült rávenni magam.. 360-on sem.

-
Mankó
veterán
válasz
Integrator
üzenetére
Ajánlom a Rayman-t. One-ra csak a Legend jött ki, de visszamenőlegesen szerintem menni fog az Originals is. Hülyülni tökéletes, de komoly játékra is alkalmas, ha végig akarjátok játszani.
JackFeryll: 7-8 ezer Ft-ért tényleg elgondolkodtató.
-
joocek
aktív tag
válasz
powerade73
üzenetére
Én is sokat szenvedtem!
Mi a baj?
A bankártyádat be tudtad regisztrálni? -
válasz
Integrator
üzenetére
Ha hülyülni akarsz és ketten akkor dead rising 3!
De az csak coopba megy splitscreen nyista. -
Integrator
aktív tag
Tudnátok ajánlani akár teljes értékű, akár arcade játékot ajánlani xbox one-hoz, ami kellemes 2 személyes hülyülésre alkalmas?
-
spae
aktív tag
Azt hiszem erre sokan várnak a Forza6 játékosai közül: [link]
-
zkas90
senior tag
válasz
appleGjuice
üzenetére
Ketten osztott képernyőn hatalmas móka.
Exemet is csak ilyenre tudtam rávenni. Végigtoltuk a harry pottert, a karib tenger kalózait, a star warsba is belekezdtünk. Aztán szétváltak útjaink.
-
appleGjuice
tag
Sőt már az xbox honapjára is kikerült az adatlapja. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a lego játékokból nem tudok kinőni.

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
MeghaL0L
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Azt tudom, hogy mi a te álláspontod!
Jogos, végül is. Nem írta, hogy kell neki. Azt viszont amikor felnézek ( sajna mostanában ritkábban, így sok hsz-t olvasok egyszerre ) mindig látom, hogy a vault a nagyúr! 
-
JenciHUN
aktív tag
válasz
Integrator
üzenetére
Nyugodtan vásárolhatsz, nincs velük semmi.
-
Integrator
aktív tag
Sziasztok. Agyalágyult kérdésem: Használt játékokat minden további nélkül vásárolhatok, vagy van ezzel valami macera? Köszi.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
a.sebi
üzenetére
Minden nap legalább egyszer olvasom ezt a mondatot, hogy tátjátok a szátokat az nfs-re, bf-re, fifára... Ingyen!

No de könyörgöm, ha annyira szar akkor miért várod? Ingyé jó?
Most nem kötekedésből, tényleg! 
De ha valami nekem nem tetszik, csak azért mert ingyen van nem fogok vele játszani.De higgyétek el, nem lesz az nfs olyan hamar a vaultba. Pláne nem az SW. Majd meglátjátok.
Más: Az Argentin store-os megoldás felett csak én siklottam át, vagy nem is volt leírva?
-
zkas90
senior tag
válasz
Mr.Rain
üzenetére
Több mint valószínűnek tartom, hogy leírták az emailben/oldalon.
Igaz hogy nem intéztem még konkrétan garanciát az MS-sel, de sok különbség nem lehet.Acerékhez küldtem vissza laptopot. Fel kellett hívnom az UPS-t, hogy mikor jöhetnek érte (reggel 10kor hívtam őket egy pesttől 80 km-re levő városból). Ők megkérdezték, hogy "ma 17 körül megfelel?". Mondtam hogy jap.
Kaptam tőlük fuvarlevelet, amit ki kellett nyomtatnom. Illetve egy másik papírt amit alá kellett íratni a futárral, hogy átvette. A fuvarlevél nélkül nem lett volna ingyenes a szállítás.
Jött a futár, odaadtunk neki mindent. Megköszönte, elvitte, 2 hét múlva hozta vissza.
-
Mr.Rain
senior tag
Sziasztok!
A controller analógja megadta magát. Beregisztráltam a gépet és a controllert is a garanciás cseréhez.
Kaptam egy UPS-es emailt is.
A kérdésem az lenne, hogy van-e még dolgom a becsomagoláson kívül, vagy kész vagyok és várhatom a futárt?
Ki kell nyomtatnom valamit a szállításhoz?
Köszönöm a segítséget!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Need for Speed deluxe edition is 67%-os akcióban Golddal.. Szép.
-
Tomasmanps4
újonc
Hello!
Valaki tud segíteni a következő problémával kapcsolatban:
Alap esetben a PARTY-ba csatlakozott ember beszédét a TV-n hallom, a kinect mikrofonján tudok válaszolni.
Ha egy Wireless Sony fejhallgatót csatlakoztatok amivel a TV hangját / chat partner hangját hallom. Kinectel tudok válaszolni. Eddig okés minden.
Este messze van a Kinect hogy tudjam a mikrofonját használni. (hangosan kell beszélni) Bedugom az xbox-os headsetet, de akkor a chatpartner beszédhangját leveszi a TV hangról (csak a headsetben van).
Nem tudom azt megcsinálni hogy a headsetből csak a mikrofont használjam, (a hangszóróját nem) vagy hogy a headset hangszórójának a hangját a TV hanghoz is kiadja miután csatlakoztattam a headsetet???
Próbáltam érthetően fogalmazni. :-S

-
zkas90
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Erre gondol: Trials Fusion
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zsolti72837
üzenetére
Egy gyenge Trials klón?
-
zsolti72837
addikt
Aki akar egy kicsit szórakozni.
[link] -
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Something_
őstag
Na, a mai nap sem telt tetlenul, lecsereltem az 500as gepemet egy 1terrasra :-) 2 ev gari az megiscsak 2 ev gari :-)
Ps4es kontrolleremre pedig megerkezett a csuszasgatlo
-
Hunt3r22
őstag
válasz
powerade73
üzenetére
Ez engem is érdekelne!

-
powerade73
csendes tag
Üdv!
Aki sikeresen vásárolt már az Argentin store-ból leírná, hogyan kell? Nekem nem sikerült.
Tom Clancy's The Division-t szeretném megvenni. Köszi előre is. -
Teko001
őstag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Beta-ba elég limitált, mind az elérhető maximális szint, mind a pálya területe (a single, és a "multi" rész is). A gép általi dolgok egy idő után respawnolnak, tehát újra lehet velük harcolni. Azt hiszem több XP-t kapsz, valamint ugye kapsz pénzt is, de ha rouge leszel (megtámadsz egy nem npc-t), akkor túl kell élned x időt úgy, hogy nem lősz senkire. Ha rougeként megölnek, akkor pénzt és xp-t is vesztesz.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
tunkiih
üzenetére
Vágesz, de ha mindenki ari egymással, akkor csak szaladgálnom kell és valahol beleakadok npc-kbe amik droppolnak? Majd helikopter, és így tovább? Egyáltalán több dz xp-t kapok, ha playert ölök?
Ködös ez még nekem és ámbár nagyon tetszik a játék, félek, hogy megunom ezt a menetet seperc alatt. Jó lenne valami cél, ami ha van is én még nem találtam meg!

-
axlfsi
veterán
válasz
zkas90
üzenetére
Csak a teljesség igénye miatt: a GwG tiszta sor, de mi van azokkal a játékokkal, melyeket nem ingyen, de akciósan vásároltam meg, amíg volt Live Gold-om, de már nincs előfizetésem? Azok mennek "offline" is, Gold nélkül vagy azok sem?
Jó példa lehet erre a most még 6000Ft-os (magyar sztórból) elérhető FC4 Gold ami eredetileg 18.000 Ft (nem Golddal).
Ha megszűnik a Gold-om bekérik a különbözetet?

-
Bogyi007
veterán
-
tunkiih
őstag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Keményebb lootok vannak (lényegében ott vannak az igazán jó cuccok).. miután teli lett a kistáskád helikopterrel kikell vitetni.. benne van a pakliban hogy a többi játékos megöl utközben vagy éppen mikor a helikoptert várod...
Ez ilyen.. de szerintem marha jól megoldották.. tegnap 3 2fős csapat egyszerre rakta fel a cuccait a helire folyamatos stresszeléssel mikor kezdi el valaki lőni a másikat.. természetesen mentek a "megadom magam" animációk..

-
Bogyi007
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Egy Bug volt és szerintem én voltam az EGYETLEN ember a földön akit ez zavart és ki is kapcsoltam ezt a lehetőséget.

-
MeghaL0L
addikt
Komáim, aki játszik/játszott a Division-el, az elmondaná nekem, hogy gyakorlatilag a Dark Zone-ba mi a lényeg?
-
El Gringo
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
köszi. vagy utólag írtad bele, amit a szerkesztés is jelezHET (a módosításokat meg nem nézem), vagy csak szimplán a válaszolós nevet néztem, és vagy mindkettő.

-
zkas90
senior tag
válasz
istvankeresz
üzenetére
Minden hónapban 4 új gwg játékot kapunk. 2 x360 és 2 xbo játékot.
Ezek a játékok meghatározott ideig ingyenesen megvásárolhatók.
Ez általában adott hónap elsejétől 15ig, majd a másik páros adott hónap 16-tól a végéig.
Van amikor egy játék átcsúszik másik hónapba is, van amikor egész hónapban ingyenes egy játék.A lényeg, hogy fixen meg van határozva dátumokkal, hogy akinek aktív live gold előfizetése van, az mikortól és meddig tudja megvásárolni ingyen a játékot.
Miután megvásároltad ingyen, utána már megvásároltnak tekinthető. Hiába telik le már az ingyenes időszak és kerül a storeban újra X forintba/dollárba/euróba/bitcoinba...te már megvásároltad, tehát annyiszor telepíted amennyiszer akarod.
A kikötés ehhez annyi, hogy aktív live gold előfizetéssel kell rendelkezned, különben hiába vannak megvásárolva, nem tudod őket használni.Remélem így már érthető.
Biztos ami biztos: Például a tavaly januári gwg játékokat nem fogod tudni megvenni most februárban ingyen, csak és kizárólag pénzért. Abban pedig kár reménykedni, hogy egy játékot kétszer is betesznek a gwg keretei közé. Tehát ha valamiről lecsúsztál, akkor arról lecsúsztál és ez van.
illetve biztos ami biztos2: Most megveszel ingyen egy gwg játékot, majd áprilistól nincs live gold előfizetésed, akkor azzal a játékkal nem fogsz tudni játszani. Csak akkor ha ismét előfizetsz live goldra, vagy pedig megveszed a játékot pénzért is.
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Köszi, így már világos.
-
válasz
istvankeresz
üzenetére
Nem, csak az adott hónapban ingyenes, de mivel Te ekkor magadévá tetted, innentől kezdve az már a Tiéd (kedvedre törölheted, telepítheted életed végéig), vagyis, ha Te minden hónapban magadévá teszed az adott játékokat, akkor igen egyre több lesz amivel ingyen játszol, de ha valamit nem szerzel be adott hó, akkor az utána már fizetős lesz.
-
zkas90
senior tag
válasz
istvankeresz
üzenetére
Amíg rendelkezel aktív live gold előfizetéssel, addig annyiszor törlöd-telepíted őket amennyiszer akarod.
Amint megszűnik a live gold előfizetésed, nem fogod tudni elindítani a GwG játékokat. -
istvankeresz
aktív tag
Üdv!
Ha letöltök egy gold-os játékot ami most ingyenes a gold-al, akkor ha azt később helyhiány miatt letörlöm, és majd később újra akarom játszani, akkor újra meg kell vennem ahhoz hogy letölthessem? Vagy hasonlóan működik, mint pl. a steam. Ha megvan már valami egyszer, akkor bekerül valahová és ha kell, csak leszedem?
-
Bogyi007
veterán
válasz
zkas90
üzenetére
Egy fél megoldás lehetséges talán, az ami nálam volt, sógival homeoltam, majd összeálltam a mostani hometárssal és ez után mindkettejük tartalmát láttam. Ezt úgy sikerült összehozni, hogy a sógit a hometárs váltásnál nem jelentettem ki a gépemről ellenben az új társat beállítottam homenak.
Mondjuk ezt nem tudatosan sikerült összehozni, akkor vált furcsává a dolog, amikor feltűnt hogy mindig azok a játékok feltelepültek a gépemre amiket a sógi megvett a profiljával, miközben maga a profil már nem volt a gépemen. Mint kiderült amikor hometársat váltottam, akkor a sógi profiljával ki kellett volna választanom azt hogy az én Boxom nem az ővé a megfelelő helyen, ez kimaradt, míg a cimbit meg megadtam homenak a gépemre.
Miután a sógi profilját visszatettem a gépre és elvégeztem ezt a kijelentkezést a gépemről, onnantól az ő tartalmait már nem láttam a gépemen csak az új társamét.
Ergo ha ti is ilyen módon jártok el, talán meg lehet oldani a dolgot, hogy tudj Cod-ozni
-
zkas90
senior tag
válasz
El Gringo
üzenetére
Mivel egy embernek csak egy home boxa lehet, ezért csak és kizárólag két ember között működik a rendszer.
Az megoldható hogy A -> B -> C -> A
Tehát A gépén B profilja a home, B gépén C profilja a home, C gépén A profilja a home.A eléri B összes játékát és a sajátjait. (C játékait NEM!)
B eléri C összes játékát és a sajátjait. (A játékait NEM!)
C eléri A összes játékát és a sajátjait. (B játékait NEM!)Ez a megoldás bizonyos embereknél jó lehet, de nálatok NEM.
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
101.270 ember kishazánkból
(rajtam kívül
) -
bulikavagyok
nagyúr
Oké, de ezt az oldalt rajtad kívül hányan követik még?
-hol lehet ezt elérni egyébként?? 
Egyébként nekem nem hiányzik egy újabb béta a Division-ből. Így is túl sokat játszottam vele, félek, h ráunok még mielőtt megjelenik. Egyébként nagyon bejön, és első napos vétel lesz..
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
imádom hogy emberek ennyire lusták..... van kishazánkban is Xbox social csatorna...

nem idő előtt, nem szellőztette meg, full corp ma reggel kapta meg a képet a megfelelő nyelven, totál official a kép....

Kedvenc részem a cikkből:
"A fenti kép tanulsága szerint a zárt bétatesztre február 16-21. között kerül sor."
Ez hogy jött ki az Open Beta feliratból?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Jogos, végül is. Nem írta, hogy kell neki. Azt viszont amikor felnézek ( sajna mostanában ritkábban, így sok hsz-t olvasok egyszerre ) mindig látom, hogy a vault a nagyúr! 
Egyébként egy szóval nem írta, h várja.. Csak annyit írt, h szerinte lassan be fog kerülni a Vault-ba.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker
IntelKiller7