Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
10 éves "gamerek" éves találkozója és tömegnyomor, több órás sorbanállás
Nekem ez a tapasztalatom, igaz ez a budapesti PlayIT-ra vonatkozik
Azóta ennek a rendezvénynek a közelébe sem megyek, pedig van néhány értelmes előadás, amit meghallgatnék. 
Bocsi az OFF-ért.

-
l.skywalker
Topikgazda
Ezen a PlayIT show-n volt már valaki az itteniek közül? Mi szokott ott lenni? Van értelme kilátogatni?
(#100098) Medocsabi: Nekem is tetszik! A gondom csak az, hogy a fejlesztő stúdió bedőlni látszik pénzügyileg, lehet, hogy nem lesz belőle második rész. Pedig jó lett volna...
-
Medocsabi
addikt
Ez az ingyenes Ryse qrvára megérte,nagyon bejön! Rájöttem hogy remek római légionárius lenne belőlem
(még akkor is ha annó a nemzetvédelmi egyetemre azért nem vettek föl mert- az akkori mércével mérve- kicsi vagyok vak és süket
) -
eL Geri
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
85EasyRider
üzenetére
Ment PÜ! Kérj nyugodtan, nem ciki. Ha nincs vagy senki sem akar adni, akkor úgysem kapsz

-
sch_a
addikt
válasz
85EasyRider
üzenetére
Nem ciki kunyerálni?
Most volt 200 Ft egy hónap gold... -
85EasyRider
csendes tag
Nincs valakinek 14 nap goldja amit tudna nélkülözni?
Haverral játszanánk coop-ba.
-
rdt89
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
Ha beírod a sorozatszámot a weboldalon amit linkeltek a fórumozók, akkor kiírja neked, hogy meddig érvényesítheted a garanciát. Még az az idő le nem jár az oldalon keresztül kérhetsz szervizt rá bolttól függetlenül ezt az MS végzi.

Javítson ki valaki ha tévedek, de tapasztalataim és a fórum alatt eltöltött idő alatt ez bennem így rögzült.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
oriic
üzenetére
Erről a 2 éves garanciáról tudsz valami hivatalos forrást linkelni?
Számlán 1 év garancia van, és az ms oldalán is. -
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Early access nem azt jeenti hogy hamarabb megvehetik, csak a helyszinen kiprobalhatjak

-
EmThor
addikt
EA Access-ben továbbra sem elérhető magyar account alatt a Dragon Age Origins, gondolom mivel a store-ból sem lehet megvenni digitálsan. Írtam EAHelp-nek twitteren, XboxSupport-nak stb. Utóbbi azt mondta a kiadót kell keresni ez ügyben. Szal újra az EA-hez fordultam, remelem lesz belőle valami.
Catherine miatt szinten írtam a Deep Silver-nek, hátha...
-
Chumlee
senior tag
Zombie Army Trilogy játszása közben egy óriási bug tudta elrontani a kedvem. Eddig nem volt gond viszont most amikor meghaltam vissza dobott egy szarul elmentet checkpoint-ra, kezdhettem az elejéről a pályát ...
(Spawn után instant öngyilkos náci merénylők robbantak mellettem. A vicc az ,hogy 2 közvetlen mellettem a 3. pedig felém futott .)

-
sunone
aktív tag
AppMods-ok megjelenéséről van hivatalos infó csatorna?
Skyrim és Fallout modokról hallani, de egyéb? -
Jovanny2
őstag
Infinity Ward élő adásban van a Face-n. Volt már? Éééééés....az Infinite Warfare-ről beszélnek.

-
Silεncε
őstag
Sziasztok!!! Ma találkoztam egy elég komoly buggal. Láttam, hogy kijött az új UWP Skype app, le is töltöttem és toltunk is a haverokkal egy konferenciát gyorsan. Én a boxról beszéltem fejhallgatóval. Beszélgetés közben elkezdtem játszani vagyis csak elkezdtem volna, ugyanis amíg ment a Skype konferencia, addig akármilyen játékot indítottam el, 2perc töltés után kiírta, hogy nem tudott elindulni a game, próbáljam később. Ha leraktam a hívást, minden szuperül működött, illetve ha hívás elindítása előtt nyitottam meg a játékot és utána léptem be a konferenciába, akkor is szuperált minden. Később megpróbáltam megint hívás közben játékot indítani (közben volt egy reboot) és ugyanúgy minden játék "timeout"-olt. Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel?
-
Bogyi007
veterán
Egy komolyabb takarítást végeztem a profilom barátlistáján s így elképzelhető hogy akár közületek is sikerült eltávolítani ismerőst (kivéve ha kifejezetten emlékeztem a Live-os nevére
).Ha ilyen történt vagy ha fel szeretne venni innentől valaki a listájára, akkor vagy itt privátban vagy a liveon egy üzenetben jelezze felém!
(Live üzenet esetén dobd/dobja meg az itteni nevet is biztos ami biztos alapon)Köszönöm!

-
eL Geri
őstag
válasz
oriic
üzenetére
Csak egy privát vélemény: Én nagyon rühellem a concept art-okat, betiltanám mindenhol

Azt hiszem, a Steam-en épp mostanában jött / jön egy szabály, hogy nem is lehet kint olyan kép a galériában, ami nem a játékból való. Nagyon megtévesztő tud lenni.
Az XBOX store tele van ilyenekkel, én épp ezért már meg sem nézem őket, csak a gameplay videókat.Egyébként nagyon várom a campányát

-
oriic
HÁZIGAZDA
Star Wars: Battlefront II concept artok:
Infók:
Single Player:
Inferno Squad, an elite imperial unit. Different character in the squad have unique abilities.
Campaign set from ROTJ to 30 years after force awakens. Story ties into various new canon media.
Elements of choice in the campaign.
Back droid is MC companion, has neat tricks.
Has a progression system in SP, SP progression is for SP unlocks only.
Dogfights and space battles in SP.
Play as Luke and Kylo in campaign, briefly. See Iden from their perspective.
Vardos, new planet, willingly joined the empire. Urban in set up.
Multiplayer:
Everything will have progression. Heros, soldiers, ships etc. A lot of unlocks to promote longevity
No more pickups, but more opportunities for more 'skilled' players to become heros. Though everyone would get a chance.
No vehicle pickups!
Wont be able to land and take off on vehicles.
Lightsaber combat drastically changed. Reworked melee system.
Reworked core hero mechanics.
Gunplay changed towards Battlefield style. Slightly more difficult to learn.
ADS and hip fire will be effected now unlike BF1.
No squad system, but a new cool system for parties.
A LOT of customisation, both cosmetic and gameplay.
No dynamic destruction like in Battlefield.
Heros will have a rock, paper, scissor system. Depending on the situation one maybe weaker/stronger.
Attachments for weapons.
Not all classes have jump packs. Very specific to certain classes.
Rolling will return.
Offline SP will be substantially different from MP/SP elements.
-
gorgocska
tag
Srácok ezzel a játékkal játszok one-on Doritos Crash Course és a gyerekek nyavalyogtak hogy vegyem meg a plusz pályákat én persze meg vettem 500ft ( Doritos Crash Course City Lights)de utána olvasom hogy ezt csak 360-on lehet játszani?vagy én valamit nem tudok hogy hogyan kell telepíteni.
-
l.skywalker
Topikgazda
E3-on lesz FanFest, Exluzív Early Acces a scoprióhoz ill. játékok és more...
400 jegyet osztanak a FanFestre, ahogy eddig is. Aki részt akar venni, annak online kell regisztrálnia és 21 éven felülinek kell lennie. Holnap indul a sorsolás. 100 további jegy nyereményjátékokon és sorsolásokon keresztül lesz szétosztva. Azok a szerencsések, akik jegyhez jutnak részt vehetnek a június 11-én délután 2-kor startoló eseményen, ("csak" a repjegyet és a szállást kell kicsengetni Los Angelesbe
) exkluzív betekintést nyerhetnek a scoprio projektbe és az újonnan bejelentésre kerülő blockbusternek szánt játékokba!(#100073) pelenka35: én abban bízok, hogy mivel ez is csak egy fél generációnyi ugrás lesz (tehát marad az Xbox One elnevezés) így a home-olást nem feltétlen kell, hogy érintse. El is mondták korábban, hogy minden Xbox One és Xbox 360 BC gamet fog tudni futtatni.
-
pelenka35
őstag
-
pelenka35
őstag
Home partner dolog meg marad az új gépre (scorpio) is ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Csabee.
üzenetére
Ha újat veszel boltból/üzletből, akkor többnyire 2 év +1-3 hónap a gari. Ha 2 évnél kevesebb (régebbi raktárkészletnél előfordulhat), akkor a számla ellenében MS-t fel kell keresni és 2 évre kibővítik a garit. (később ugyanúgy csak a serial kell hozzá)
Ha magánembertől veszed, akkor attól függ mikor vette. De mindenképp több mint egy év gari van gépre, hacsak nem egy éves a cucc az eladónál.
A bolti gépeknél a +1-2 hónap gari azért szokott lenni, mert van hogy ennyi ideig áll raktárban a gép gyártás után, és így tudják biztosítani a 2 év garit.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, megjelenésig.
-
l.skywalker
Topikgazda
Star Wars Battlefront II előrendelése a megjelenésig tart?
-
Csabee.
nagyúr
Üdv srácok!
Lenne most egy xbox one s, amit megvehetnék, bontatlan.
Viszont ha nincs számlája, akkor a garancia hogy él? Honnan tudom hogy 1 vagy 2 év garancia van az adott készülékre? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Chereiose
üzenetére
Felhívod a UPS-t, és megbeszéled telefonon.
Macskakajás doboz, kibélelve. Úgyis pufis borítékban küldik vissza.
-
Silεncε
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Nekem is csak egy sima buborékos borítékban küldték vissza a cseredarabot...

-
gorgocska
tag
Én meg meg veszem a Porsche Expansion pakkor egy ezrest simán meg ér !
-
NoMagix
addikt
Tele van a hócsukám, elég sok alkalommal lefagy a FH2 vagy csak a hang akad be és kattog vagy az egész játék leáll és csak az újraindítás segít!

Néha a szerverük sem elérhető!
Másnál is van ilyen jellegű probléma?
Ez szoftveres vagy hardveres lesz? -
l.skywalker
Topikgazda
Heti DWG listából:
Darksiders II + Season Pass X360-ra BC-vel összesen 468 forintért zsákolható!
-
Chereiose
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Na felhívtam őket, meg is kaptam a címkét amit ki kell nyomtatni és átadni a UPS-nek. Viszont a UPS-el hogy a fenébe kerülök kapcsolatban? Honlapjuk is átláthatatlan rakás kaki, most nekem kell megint a semmiből velük kapcsolatot fentartani, vagy az xbox support segít ebben valamit?
-
-
Bogyi007
veterán
Srácok megvettem végül a Shadow Warriort is még akcióba.
Nem vagyok Insider tag, így ha esetleg mégsem tetszene a játék akkor vissza sem lehetne kérni az árát vagy az már érvényes mindenkire? -
Xbox Game Pass-ról van valami infó?
-
Bogyi007
veterán
Átnézve a heti akciós listát azok jól járnak akik pl a Konzolvilágnál vettek Ms játékot mostanság.
Ők kaptak grátisz Forza Horizon 2 letöltőkódot s most a Totális fullos Dlc pakk a játékhoz olyan 5847.50 forintért megkapható... -
oriic
HÁZIGAZDA
Nem tudom hogy elírás-e de ennyiért best buy szerintem.
Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series - The Complete Season (Episodes 1-5) - 4790 Ft
-
Bogyi007
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Az emulator maga mint app nem, de nyilván nem véletlen hogy más néven látjuk.

-
Czimby
addikt
Kitaláltam, hogy megveszem az Alan Wake-et, de nem bírok vele 5dollár ugye us stora-ban, nekem van 6+ dollárom, de amikor rányomok, hogy download to xbox360 a fizetési oldalon már Huf-ban írja az árat...
Én meg ugye a dodókat szeretném elkölteni.
-
Chereiose
addikt
válasz
sugarforce
üzenetére

-
Turpiurfy
csendes újonc
14 day trial xbox live: XFRVT-R67GY-7B77Y-RX974-43B7P
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ez megint milyen kérdés?

-
Czimby
addikt
válasz
kresz2
üzenetére
Random idegenekkel ilyen sajnos a multi...
Szerezz ismerősöket pl innen és akkor normális emberekkel játszol.
Arra gondoltam, hogy jó lenne egy összefoglaló a topic lakóknak amiben mindenki megadná a gamertagjét és milyen stílusú játékokkal játszik, így normális emberekkel lehetne gamelni.

-
kresz2
aktív tag
Sziasztok.
Én mint megrögzött single player játékos kicsit belekóstoltam az online játékba az ufc 2 által.
5 meccsből négyet elveszítek.
Az is vicces hogy a meccs elején a pacsi helyett sokan azonnal pofán rúgnak,plusz ha esetleg nyernék akkor megszakad a kapcsolat,szerintem direkt kilépnek.
Nem is tudom ki merjek-e próbálni valami fps játékot. -
Bogyi007
veterán
Végül a Lara Croft and the Temple of Osiris & Season Pass Pack-ot vettem meg az ajándékból s mellé megvettem végül a hazai Storeban a BADLAND: Game of the Year Edition és a Deadlight: Director's Cut játékokat.
Még a Shadow Warrior az amin filózok, az milyen?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Tedd kedvencekbe a friendsen felül. De akkor is csak akkor fog jelezni, ha bejelentkezik és épp odapillantasz. Amúgy meg a barátlistán legfelülre rakja csillaggal jelölve.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Hol tudom beállítani, hogy ha valamelyik ismerős online van akkor jelezze?
-
johnny23
tag
HDMI 2.0 szabvàny szerint

-
johnny23
tag
Sziasztok!
Egy technikai kérdésem volna. Ha a Tv 4k HDR-es. Milyen 'video settings/ color depth' beàllìtàst kell eszközölni Xbox ONE S konzolon?
- SDR (minden ami nem HDR) esetén 8bit full RGB (pc) beàllítàs lenne a elvileg a legjobb,nem?!
- HDR esetén 10bit, standard(recommended) ?(mert ugye a HDR, full RGB-vel jelenleg nem műxik HDMI 2.0-n, ìgy marad Limited YUV 420/422)
Vagyis a videó tartalomtól függően (SDR/HDR) kellene ezeket mindíg àllítgatni??Köszi a vàlaszokat!
-
Czimby
addikt
1 havi goldot US store-ban is 1dollárért lehet megvenni még most is?
Jelenleg van még elő goldom, így is engedi? Mert én csak 10 dodóért találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem ez a tapasztalatom, igaz ez a budapesti PlayIT-ra vonatkozik 
)

Most volt 200 Ft egy hónap gold...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

IntelKiller7