Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Én is azzal játszok mert nincs Gold-om a multihoz. Mondjuk ha lenne még úgy se merészkednék fel... még a drivatarok ellen is marha béna vagyok, pedig csomó segítség be van kapcsolva.

-
XFishboneHUN
senior tag
Van pár verseny a karrier módban!
Azokkal el lehet lenni egy jóóó darabig!

-
Deathjay^
tag
Én is tudok jönni Destinzni de nincs most mikrofonom

-
XFishboneHUN
senior tag
Elkezdtem a Warlock-al eddig tetszik!

-
B3ny00
aktív tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
én hunterrel kezdtem ,nekem bejon ,tobbit nem probaltam
-
Krisz0630
senior tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Mindegyik karakternek megvan a maga képessége, tulajdonsága. Én Hunterrel kezdtem el, nekem az volt szimpatikus. A Titan nekem egy egyszerű katonánk tűnt, a Warlockot második végigjátszásra próbálom ki majd.

-
XFishboneHUN
senior tag
Titan, warlock, vagy hunter, melyik a jobb?

-
Rederik
tag
Sziasztok,
Miként lehet a Forzában osztott képernyőn játszani? Nekem csak egy accountom van, de van két kontroller, s ki szeretném próbálni valamelyik családtaggal. Hiába megyek a free play-re nem tudom aktiválni a második játékost.
Kellene egy másik account hozzá? miként tudok belépni egy második accounttal is?Köszönöm
-
mtgtoki
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy a COD ghosts a 4. küldetés után nem akar menteni. Achievementek között látom a már később megcsinált küldetéseket de ha rámegyek a resume game-re mindig ugyanoda dob vissza. Mission selectben sem tudok a negyedik küldetésnél későbbit választani.
-
adrian94
őstag
amikor bejelentkezek xbox.com-ra és rámegyek, hogy Fiókom akkor ezt írja ki :
"Ajjaj... Ennek bizony nem lett volna szabad megtörténnie.
Úgy látszik, valami bökkenőre bukkant a rendszerben.
date: 2014.09.13. 8:19:55
s: pmMmjFhU9L3rglWjb/69s8u/MbRttuIbwoWmIMd0mlM=
req: 982dcb31-d6c3-4ad5-a245-a00068d3b3345"Ez mi lenne ? már napok óta nem jó... valaki esetleg tapasztalt ilyet ?
-
norbi2010
őstag
Ha a story-t se próbáltad ki akkor mit játszol?

(#18072) a.sebi: Crucbile Capture-t. (ha van ilyen egyáltalán
)Valaki nem jönne majd Vénuszon játszani? Elég nehéz egyedül. Amúgy kreatívabbak is lehettek volna Bungie-éknál, minden story küldetés abból áll, hogy elmész A pontba, Ghost csinál valamit, te meg ölöd az ellent.

-
Hali. A Kinect Sports Rivals magyarra állításával kapcsolatban van valakinek új információja?
-
Basszus, egy erős közepes multi játékors vagyok, codba free for all, tdm lazán első 3 ba benne vagyok, titanfall, 10 ből 7 meccset nyerek, de ez a destiny rohadt nehéz ha utolsóelőtti vagyok es nem uccsó az csoda! Van valami tükk ami fontos lehet?
-
gulb
őstag
Nah jo akinek vannelado Fifa15 irjon mar ram egy arat
) ez brutalisan odaveri a 14-et...aki nem latja azzal komoly gondok vannak
) -
XFishboneHUN
senior tag
Az agyam eldobom megint csak most tudok a géphez ülni!
Kedd óta be se tudtam kapcsolni az Xboxot, ez felháborító! 
-
RevolutioN2
tag
Üdv! Valaki egy kis destiny?

-
tunkiih
őstag
válasz
RevolutioN2
üzenetére
ez jól hangzik. nekem szimplán fel lett véve a dolog a hét közepén mechanikai problémával, aztán kaptam a fuvarlevelet és a myservices oldalon követhetem a dolgokat. hallottam olyat is, hogy van akinek rosszat küldtek megint, gondolom ezért van az hogy leenőrzik a kiküldés előtt mostmár.
-
B3ny00
aktív tag
Korrekt a support, én kinectet csereltetek, folyamatosan hívogat Barnabás, hogy mi a szitu.
-
RevolutioN2
tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Nekem azt mondták ma az ms supporton, hogy a dashboard fileok valahogy több helyre szóródtak szét és ezeket keresi veszettül amikor a menüben vagyok. A játék fileoknál nincs ez a hiba. Nem javítják, hanem csere egy új készülékre ami ha megérkezik Magyarországra akkor először a supportra kerül akik kiküldés előtt átellenőrzik még egyszer és akkor értesítenek. Azt mondta, hogy felhív közben egy párszor és értesít a fejleményekről merre jár a konzol. Korrektek, segítőkészek. Ja és azt mondta okvetlen cseréltessem, mert előbb utóbb meg fog halni a hdd
-
B3ny00
aktív tag
sajnos lőttek a mai destinynek
, elkészült imprezam menni kell érte 
-
oriic
HÁZIGAZDA
Aki esetleg úgy érzi hogy ő a kiskirály és nagyon sok midenen van, meglátogathatja az alábbi árust:
[link] Exotic itemeket is árul.
-
pzstm
titán
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Tomics
üzenetére
Sokkal nem. Igazából lehet hogy vért sz*rtak szegény Bungie-ék, de tök ugyanaz lett a Destiny PS4-en és One-on is az új SDK mellett. Lehet ezután változni fog valamelyest ez a felbontásmizéria... no persze ez nem fogja azt jelenteni hogy minden 1080p lesz mint PS4-en (ott se minden az mondjuk), de van rá sansz hogy kisebb lesz a különbség mint most.
Amúgy felbontásbeli különbségek vannak, van ahol drasztikus (CoD Ghosts: 720 vs 1080p, AC4: 900 vs 1080p, Thief ugyanez, MGS GZ 720 vs 1080p, Watch Dogs 810p vs 900p, Tomb Raider 1080p mindenhol de X-en 30, PS4-en meg 40-60 fps közt ingadozó), van ahol meg semmilyen (Wolfenstein, Destiny, NFS Rivals pl). De ez még a generáció eleje, semmi sincs kőbe vésve de ezek a játékok maradnak ezen a felbontáson valszeg.
Én amúgy eddig kop-kop meg vagyok elégedve a géppel. Vannak bugok meg lassúságok a rendszerben mondjuk (főleg most hogy próbálgatom a Twitch-et meg lépkedek több panelban), de nem vészes, meg majd kinövi ugye. De ez a HDD hang kicsit kiakaszt... bezzeg játék közben amikor pörgeti róla a textúrákat kussol. Lehet tényleg szériahiba, akkor viszont megy vissza majd MS-hez. Csak utána újra tölthetem a játékokat... 3 nap alatt jött le a Forza így is, úgy már enyhén rosszabb lenne.

PS4-nél amúgy szerintem egy lehellettel jobb a kontroller a gumiborítás miatt, de ott meg az analóg stick problémás a málásával. Meg a felülete se olyan istenigazából jó szvsz, a One-é jobb.
Btw a Forza 5 feltelepült teljesen ugye. Már nem is olyan ronda mint 10%-nál volt...
Mocskosmód jól néz ki, igaz pl. a tesszelláció még mindig nem látszik pl. Prágában de nagyon szép. De a DoF az nagyon gagyi ezzel a semmilyen bokeh-al... -
negyven2
nagyúr
Ott azért a R.A.G.E. engine elején voltak elég durva különbségek a 360 javára (GTA IV/RDR/MC:L.A. pl csak 640p-be, sokkal rosszabbul, és több buggal futott PS3-on (360-on 720p-s volt midegyik rész és jobb fps-t is produkáltak) A MP3 és a GTA V már mindkettőn ugyan úgy futott 720p-be és nagyon-nagyon minimális volt jobb 360-on)
-
vw23
csendes tag
Igaz PS4, de csak tudja ezt majd a ONE is

Érik az az áll-leesés
-
FefeeX
veterán
Azért az cifra, hogy állandóan hibát dobál napközben is a redeem kódra Fifa15 esetén, és tegnap xbox.com-on váltottam gamer pic-t, az mára sem változott meg, vagyis néha ez, néha az...
És az alábbi egy nagyon érdekes dolog:
Ez olyan mint az okos lány, jött is üzenet meg nem is...
Azért már több, mint egy hét eltelt, lassan jó lenne, ha helyreállna a rend, mert kijövök a sodronyból
-
negyven2
nagyúr
-
norbi2010
őstag
válasz
Donibrasco
üzenetére
Jaj, van 60$ az acc-omon amit a Horizon 2-re akartam költeni, így viszont veszélybe került ez a terv.

360-on kimaxoltam már, viszont hiányzik a játék.

-
-
vw23
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Hát a sztori biztos nem lesz már újdonság, de én bízok benne, h. a grafikai és egyéb változások azért okot adnak majd egy újabb önfeledt rácsodálkozásra
Már az is elképesztő volt amit a PS3/X360-ból kihoztak. Ha ez elmúlt egy évben tényleg komolyan ráfeküdtek a next-gen verzió fejlesztésére, akkor lesz még itt áll-leesés
-
RevolutioN2
tag
Sziasztok! Sajnos hétfőn jön a gépemért a ups. Annyira zavaró a hangja. 576 ban pedig nem cserélik, mert nincs már készleten gépük. Azért este meg hétvégén én is jo vvagyok destinyre, forzára, bf4re. Revo1986
-
tunkiih
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
hopp! (#18006) FefeeX -re ment volna ez.

-
-
tunkiih
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
személy szerint nekem az xbox megjelenítése mindig megnyerőbb volt, a ps3-360 esetében is. lehet itt dobálozni a tv beállítással nyilvánvaloan, de alapesetben ahogy az összehasonlito videokban is énis észrevettem élőbe hogy a playstation "kicsit mosott rongyosabb-szintelenebb texturákat" használ

dunc: a végével egyetértek, mikor mérlegeltem melyiket válasszam összegébe nem volt kérdés hogy az xbox konzolját válasszam, nagy segítség volt hogy a ps3-am is volt kemény 2 hétig, tisztában voltam a 2 konzol felépítésével, de nekem speciel egy playstation exkluziv sem forgatja meg a fantáziám, régen se forgatta meg.
mindenkinek más jön be, ez így van rendjén de több hétig tartott most nekem is hogy eldöntsem melyik legyen.
-
JamesHun
addikt
válasz
Donibrasco
üzenetére
azért a PC dátum elég nevetséges
-
pzstm
titán
válasz
Donibrasco
üzenetére
mindezt úgy, hjogy nov 11 új AC, nov 18 meg GTA. Előző genre már nem vettem meg, szóval én még jobban várom

-
Donibrasco
tag
A Várva Várt Dátum

http://www.rockstargames.com/newswire/article/52308/grand-theft-auto-v-release-dates-and-exclusive-content?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=gtavps4xbox1pc&utm_campaign=gtavreleasedetails09122014
-
-
JamesHun
addikt
Mennyi az esély arra, hogy a Horizon2 ára ha lemezes 59.9 akkor a digitális ennél olcsóbb lesz?
Pre-Ordert még csak lemezesre találtam, vagy a demó megjövetele után várható esetleg digitális verziós ár is? -
dunc
nagyúr
Nos egy Destinytis friss élmény, a Codos, meg főleg ott van jelen amikor a külső "középkoros" pályán zoomolsz egy fegyverrel, mert ott bizony esik érezhetően az fps ONE on, mint ahogy 360 on is, de PS4 en nem tapasztalatam, és FPS témába a 60 vs 30 nagyon is érezhető! A 900, 1080 p t én nem szúrom ki!
-
Def26
félisten
Forza 2 fuel. Ez mit tudtunk róla valamit? [link]
-
adrian94
őstag
Ha a gép kivan kapcsolva de fehéren világít a táp akkor tölti amit elkezdtem letölteni játékokat ugye ? így kevesebbet eszik a gép mint ha menne ?
Másnak is rossz az xbox.com ? bejelentkezek és rámegyek arra, hogy fiókom és kiírja, hogy ajjaj ennek nem szabadott volna megtörténnie..
-
vg
veterán
Mindig csodálattal, ámulattal nézek azokra, akik látnak egy játékot x gépen, aztán pár nap, vagy hét múlva látják újra ugyanazt a játékot de már egy b gépen, és látják, érzik mi a különbség, különösen a fps sebességet érzik keményen. Mint egy Jedi az erőt a térben.
Szerk: sajnos én nem tudom megmondani mikor látok 60 vagy 30 vagy 24 képkockát, ezért talán kicsit irigy vagyok. 
-
Madwe
nagyúr
Szerintem is (legalábbis az eleje így van
) Szóval a hw adta erőfölény nem mérvadó, fontosabb döntés az, hogy haverok min tolják, melyiknek az uija jön be jobban (ez relatív, nekem a psé pl) illetve melyikre jönnek téged jobbanérdeklő exklúzívok (ez meg aztán teljesen relatív), melyik kontroller esik jobban kézre (szintén relatív) illetve érdekel e a kinekt - mert ez nagy plsu a one-hoz. Szóval mindenki csak saját maga tudja eldönteni melyik jön be neki jobban, az hogy a ps hw-je erősebb, annyira nem nyom a latba - bár ez is relatív, van akinél biztos fontos az a kis plusz
de az inkább vegyen bika pc-t, azzal jár a legjobban teljesítmény szempontjából 
Pedig ezt van aki könnyebben kiszúrja mint mások
Fps-t speciel én pont nagyon könnyen kiszúrom ha nagy a különbség (30 vagy 60/50-60 között), míg mondjuk szebb jobb árnyékokat én nem feltétlen szúrok ki, csak ha egymás mellett vannak. Ez egy tálentum, nem kell hozzá Jedinek lenni 
-
ForRedGlory
félisten
Free Destiny strategy guide (digital) ~300 oldal. Jó bogarászást. PS4 topicból túrtam

-
dunc
nagyúr
Ps4 vs One grafika. Pl saját szemmel nézve a Cod Ghost, szebb PS4 en, és stabilabb is, de a Cod egy vicc graf. szempontból, tehát nem mérvadó. Destiny szebb PS4, en részletesebb árnyék stb (ezt egy one s fórumtárs mondta akinek volt alkalma saját szemmel megnézni PS4 en) De pl a Destiny nekem Onen is álleejtős! :-) Ezek szerint ha így marad továbbra is kijelethető, hogy azonos fejlődés mellet, a PS4 a multiplatform szintem jobb minöséget mutat grafkailag, mint ONE n! De ha a két gépet nézem ex PS4 tulajként akkor azt kell mondanom, hogy nekem az egészet nézve toronymagasan a ONE jön be! A dashboardon át a saját címekig, a kontrolleren át! PS4 6 pont, ONE 9!
Destiny : aki agyatlan fps nek nezeni, az még nem járt pár helyen :-) Tegnap mi valami eszméletlent csatáztunk, és az ellenség piszok jól taktikázott, védték egymást, és nagyon jól stratégiáztak! (Azt a küldetést egyenlőre fel is adtuk!)
-
Madwe
nagyúr
válasz
FefeeX
üzenetére
Az hogy ugyanazon a kijelzőre vannak kötve semmit nem jelent. Minden eszköz más kalibrációt igényel, mindegyikkel elérhető ugyanaz az eredmény, nem véletlen lehet külön profilt hozzákötni normálisabb kijelzőkön... Vagy te minden eszközödhöz ugyaazt a színprofilt használod? rosszul teszed
Pc-n icc arra jó, hogy ne kelljen a kijelzőn belenyúólni, de ugyanazt az eredményt elérheted ott is (ha normális a kijelző) -
FefeeX
veterán
Be lehet lőni másképp, de volt video, ami ugyanazon a kijelzőn készült a két konzollal, tehát a színbeállítás különbségek léteznek. PC meg az, amin mindent lehet, gyakorlatilag ICC profilt húzol és máris másképp néz ki, ugyanazon a kijelzőn. Tömörítve vannak ugyan, DE azonos körülmények között, így azért hülyeség azt mondani, hogy ha az egyik így szarabb, attól még nem tömörítve megfordulna a dolog.
ÉS
az általam említett színkezelés már a korábbi generációs konzolokon is érezhető volt (ott jobban), tehát lehet azt mondani, hogy a videók semmit nem érnek, de ez az igazság erős ferdítése.FPS-eket amúgy én is PC-n játszom, de nálam csak 23" a monitor
Viszont manapság erre nem nagyon volt időm, pedig fel van írva a bakancslistámra, hogy UT3... Csak hát na. -
Madwe
nagyúr
Azt pedig csak nagyon halkan jegyzem meg, hogy a projektor vászonnal 300kból kijön kb, s képminősége is teljesen rendben van (benq w1070, input lagje 30ms! fullhd,2000 lumen, jó kontraszt, 3d anyámkínja), namármost fogadni mernék hogy jópár embernek sokkal drágább tv-je van otthon - szóval ez nem pénz kérdése, leginkább csak hely és falfelületé

-
Madwe
nagyúr
válasz
FefeeX
üzenetére
Ezek azért nem érnek semmit, mert:
A videó maga tömörítve van, eleve csak 30 fpses, valamint a rögzítésnél belőtt szaturáció, kontraszt, fényerő nem ugyanaz, s jön az általad is írt komment,hogy ez túlszaturált, az fátyolos...
kalibráltál már be kijelzőt? ezeket mind akárhogy be lehet lőni, nem fix értékek, könyörgöm...(#18007) vg ki mondta, hogy pc-m nincs
? valamint fps-eket pont 24es monitoron játszok (mert ott van értelme) továbbá nem csak én gondolom így, de pl def kollega is. -
vg
veterán
"720p az már gáz viszont, főleg fps-nél az iszonyat nagy fail, sokkal rosszabb úgy a játékélmény."
Lololo trollolo! Én játszotam ps4-el Bf4-et, és jászom most One-on, és a észrevehető különbség: semmi. Marhára nem értem, ha valóban ilyen hatalmas vásznon játszol, akkor nyilván nem pénz az oka, hogy nem pc-n játszol.
-
FefeeX
veterán
válasz
Tomics
üzenetére
Rakd ki teljes képre, 1080pben, és látni fogod a különbséget. Sok esetben egyébként nekem a PC képe jön be, a Box1 túlszaturált, viszont önmagában brutál jó. A PS4 és a Box1 között valamiért több esetben is lehet látni képminőségbeli apró különbséget (Box1 javára, pl mikor a CB rádió PS-en kicsit alacsonyabb felbontású) de ezeket csak így kinagyítva lehet látni szvsz. Ami szembetűnik, hogy Boxon fehér PS-en meg szürke pólója van a csajnak, ez nem tudom miért

Viszont összehasonlítja a korábbi generációs konzolokkal is. Hát, ott a különbség jócskán eget verő...
Fishbone17: nálam csak hétfőn lesz a játék, azért engem is bevárhatna vele valaki

-
MunezXBK
nagyúr
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Invite-et küldj és megyek.
-
adrian94
őstag
Ha a gép kivan kapcsolva de fehéren világít a táp akkor tölti amit elkezdtem letölteni játékokat ugye ? így kevesebbet eszik a gép mint ha menne ?
Másnak is rossz az xbox.com ? bejelentkezek és rámegyek arra, hogy fiókom és kiírja, hogy ajjaj ennek nem szabadott volna megtörténnie..
-
tunkiih
őstag
válasz
Tomics
üzenetére
Egyértelműen ajánlom énis a One-t, főleg ha az előző generációban is a 360-at részesítetted előnyben. Jobban nem mennék bele, tökéletesen alátámasztották az előttem szólók, hogy nyugodtan vállald be, teljesen patent a konzol.

Engem is elragadt kicsit ez az erősebb hardver marketing téma, de mire a vásárláshoz érkeztem alaposan átrágtam az egészet, a játékkinálatot.. az azonos játékokat és ugy érzem jol döntöttem. Szerintem maradt minden ugy igazából, legalább is az én baráti körömbe mindenki maradt a helyén next-genen (ps3->ps4, x360-> xone), aki pedig 360ról ment ps4-re az jön vissza one-ra mert összeségében jobb nekik itt hiába a hardver...
-
XFishboneHUN
senior tag
Délután valaki Destiny? Végre kedd óta eltudnék vele kezdeni játszani!

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon durván élvezetes, még a kevés pálya ellenére is... lehet vásárlós lesz majd a Horizon 2 is ez után.

...

l.skywalker
IntelKiller7