Hirdetés
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
valaki már végigvitte ezt a procedúrát? egy C77-es limited one x-em van, és kaptam róla emailt, de sehogy nem lehet eurora állítani usd-ről
People who purchased the Xbox One X: Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle and were promised the game's first expansion will now receive a reimbursement in the form of Microsoft Store credit.
-
xviktorx
tag
Lecseréltem a boxom egy Series S-re ( xbox one Cyberpunk bundle ). Nemrég vettem egy 13 hónapos Gamepasst ( vagy mi az új neve nem tudom ). Az új géphez járt egy digitális 3 hónapos gamepass. Ha aktiválom akkor 13 hónapból 16 lesz? vagy ne aktiváljam addig míg az előfizu megvan?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
homerhamm
veterán
Free Play Days
DriftCE
SzídzsHell let Loose(csak Series)
Dead by Daylight -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Sziltesa08
üzenetére
Igen, ennél pl pont teljesen mindegy.
De más játéknál nem árt figyelni felül, hogy ne a Series S/X verzióst vegyed a One-hoz. -
Sziltesa08
csendes tag
Akkor lényegében amilyet találok lemezesen úgy is jó lesz, igaz?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Sziltesa08
üzenetére
2 verzio jelent meg. One es Series kiadas.
Most a One-os a Storeban pl 12e Ft.Ha dobozost veszel, felul irja mindig, hogy milyen verzio is az. Mondjuk az NBA-nal a lemezes az viszi a One-ost es a Series verziot is.
-
Sziltesa08
csendes tag
Sziasztok! Unokaöcsémnek venném meg az Nba2k24-et, Xbox One-ja van. Van series és sima one kiadás? Vagy csak 1 féle jelent meg! Köszönöm előre is.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
ρσгτσ
addikt
válasz
42861
üzenetére
Nézzétek meg, mert van esély rá, hogy valamelyik segíteni fog. Legalábbis reméljük, hogy úgy menni fog a login.
Én biztos kipróbálnám vezetékesen, aztán másik netről is. Utána vissza lehet rakni a szokásos Wi-Fi -re. Illetve ha egyik sem jön be, akkor egy visszaállítás talán használ...
-
42861
senior tag
Sziasztok. Haverom Fat One-ja produkálja az alábbi hibakódot. Nem hajlandó bejelentkezni a profiljába.

Rákeresve neten, rendszerfrissítési hibát ír erre a kódra. Ami azért érdekes, mert netre csatlakozik a gép tökéletesen. A settingsben megnézve nincs elérhető frissítés, minden up to date. Lenne valami ötletetek ami megoldaná ezt? Köszi szépen.
-
St1996
friss újonc
válasz
Szegedi_Dani
üzenetére
Helló ! Nálam ugyan ez a probléma.Sikerült megjavítani ?
-
gboszi
senior tag
Jól érzem, hogy a Hogwarts Legacy 15k BlackFriday-ben nem lesz már sokkal olcsóbb? Most kéne megvenni?
-
törölt tag
The Xbox One launched on November 22, 2013, and went on to sell over 58 million consoles worldwide.
-
dudu5130
őstag
Sziasztok! Az FC 24 benne van a game pass-ben?
-
esbii22
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Próbálom kerülni Zuckerberg bácsit amennyire csak lehet
már csak muszájból vagyok fent. -
IntelKiller7
Topikgazda
Facebookon jobban járnál. Ott van több NBA 2K csoport. 2-3 ezer taggal.
De lehet szerencséd lesz, és itt is választ kapsz a kérdésedre. -
esbii22
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Van NBA topic 17 kemény hozzászólással. Kimondottam a 2K24 hez nem talaltam topikot. De ha zavaró nyugodtan töröld
-
esbii22
őstag
NBA 2K24 Xbox one current gen
Mi a vélemény erről a buildről? 3 Level Threat

-
xXxian
senior tag
Sziasztok!
A Fortnite működik 2 játékossal, osztott képernyővel One X-en?
-
kacsento1
senior tag
Még átgondolom, köszönöm mindkettőtöknek.
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok! Fiamnak szeretnék karácsonyra FC 24-et venni. Nem vagyok otthon a témában. Az lenne a kérdésem, hogy szokott karácsony előtt is érdemi akció lenni játékokra, vagy érdemes most megvenni bf alatt? Mondjuk én 20e-t is sokallok egy játékért. Lesz ez még olcsóbb karácsonyig, vagy ne várjak vele? Köszönöm.
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
"A kontrollernél szerintem érdemes behúzni a plusz garanciát is. Így plusz 3380 Ft-ért kapsz rá még 3 évet. Összesen 5 év lesz így."
Forrás. -
homerhamm
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Persze ilyen tavaly nem volt.
-
TheMiller
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Fekete kontroller 15890

-
GEIL
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
fain -
IntelKiller7
Topikgazda
Aki váltana One-ról, vagy most venne újonnan X-et.
Xbox Series X 159890
Xbox Series X + Diablo IV 169890
Xbox Series X + Forza Horizon 5 Premium Edition 169890
Xbox Wireless Controller Carbon Black, Robot White 15890
Xbox Wireless Controller többi szín 16890via. Mr.Csizmás BB topic.
-
icemad
nagyúr
Pc gamepass-t biztos lemondanám, mert az nem éri meg. Vpn-es gpu meg nagyon is megéri. Legegyszerűbb megoldás, ha musztiii kollégát megkeresed hardveraprón. Lehet, hogy most nem ő a legolcsóbb, de nagyon megbízható, segít mindenben. Ahogy a tesztek végén szokták mondani, "különösen ajánlott" eladó. Többen is vettünk tőle kódokat, soha nem volt semmi gond.
Szerk. : róla van szó: [link]
-
Fjoe
tag
válasz
bpmcwap
üzenetére
Köszi az infót. Igen 3 gyerek van szal biztos lesz veszekedés

Viszont akkor le kellene mondanom a PC GamePass-t és utána venni hardverapróról ilyen kedvezményes GPU-t?
Meg néztem, hogy van olyan, ami VPN-es aktiválású, mondjuk azzal nem szórakoznék, gondolom az a típus nem is éri meg. -
bpmcwap
senior tag
GPU-val egyidőben tudtok játszani úgy hogy te a PC-n, ők a gépen.
A gyerekeknek mindenképpen kell saját MS fiók, enélkül játszani se tudnak, max a te fiókoddal, de az nem lesz nekik buli, pláne ha jól értem nem csak egy gyerek van. Régebben Live-ot 1-1be váltotta az MS GPUra, ma már 3-2ben (3hónap core-ból 2 hónap GPU lesz.)
-
Fjoe
tag
Sziasztok, segítségért fordulnék hozzátok. Harmincx év pc gaming után eljutottam odáig, hogy vettem egy Xbox One X-et. Mondjuk főleg a gyerekeknek lesz, mert már nyúznak egy ideje egy konzol miatt, és úgy gondoltuk karácsonyi ajándéknak jó lesz nekik.
Viszont szeretnék majd egy Gamepass Ultimate-t is hozzá, ehhez lenne szükségem segítségre. Először is van PC-s Game Passem, aminek az árát ugye havonta levonja az MS. Ehelyett lenne majd az Ultimate. Itt is olvastam meg hardveraprón is láttam hirdetéseket, hogy trükkösen ki lehet hozni az Ultimate árát olcsóbban. Ez hogy működik pontosan jelenleg? (Amiket olvastam az Xbox Live-ra voltak általában, de ugye az megszűnt vagyis Gamepass Core lett belőle.)
A másik kérdés az a Family profilokkal kapcsolatos. Ahogy néztem az MS oldalát nem teljesen világos, ha pl. a gyereknek akarok egy profilt létrehozni, akkor ahhoz, hogy tudjon játszani az Xboxon, kell-e neki MS fiók vagy MS fiók nélkül is fel lehet-e venni családtagnak?
Illetve ha a profilom alá ezzel a family opcióval létrejön a profilja, akkor egy időben tudunk-e játszani a két eszközön? Például én a PC-n teljesen más játékkal, mint ő az Xboxon. -
homerhamm
veterán
Free Play Days
F1 23
Stray Blade
Deceive Inc. (mondjuk az utolsó kettő szerintem csak SX-en.) -
IntelKiller7
Topikgazda
Fel lett mondva az albérlet.
-
homerhamm
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Vagyis inkább elhagyó a konzol.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
Fiamnak van egy Series S 512-es gépe. Kinőtte a tárhelyet. Néztem hogy van "gyári" bővítés hozzá ssd arany áron. Mi a különbség ez és egy sima külső ssd között? Melyiket érdemes megvenni hozzá? Köszi előre is a válaszokat! -
momcrew
tag
IntelKiller7, AnonymusX köszönöm szépen. Sejtettem, csak nem tudtam.
-
AnonymusX
őstag
válasz
momcrew
üzenetére
Szia!
Dobozos játékot el lehet adni, néha kapcsolódik hozzá kód (season pass, dlc, bónusz tárgy), ez utóbbi regisztrációkor a fiókodra kerül, de maga a játék nem, a beváltott kód nem eladható. A lemezessel csak úgy tudsz játszani, ha a lemez a meghajtóban van (lemezmeghajtó nélküli xboxokhoz meg értelmetlen a lemez, mivel letölthető formában nem jár a játék a lemez mellé).
-
momcrew
tag
Sziasztok.
Nemrég vettem egy Xbox One -t. Az a kérdésem, hogy ha veszek egy játékot online, kifizetem, települ (gondolom), mehet a játék. Megunom, törlöm, akkor hogyan tudom telepíteni újra, ha játszani szeretnék vele? Az acountomhoz hozzárendelődik és onnan tudom bármikor telepíteni? Dobozos játékot érdemes venni vagy online telepítőst? -
Guitar14
senior tag
Elvileg az F1 Las Vegas-i hétvégéjén ingyenesen játszható lesz az F1 '23.
"Free Play Weekend starts on PlayStation and Xbox at 10:00pm UTC on November 15th, 2023 and ends 8:00pm UTC November 20th, 2023."
Youtube - F1® 23 | Daniel Ricciardo’s first look at the LasVegasGP
[link] -
Ernő1993
újonc
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Sikerült ! Én se hiszem el de sikerült el indítani ! Télleg a belső menübe kelett tölteni fájlokat! Nem is egyet és többször is ugyan azt H jó legyen de el indult ! De most az a probléma hogy elég hangos a gép játék alatt plussz a kis videó bejátszások alatt kép akadás van ! Ez nem tudom hogy gép vagy játék de idáig csak ennél játéknál tapasztaltam ! Igaz a gép most lett vásárolja majd.most hétvégén lessz át nézve takaritva pásztázva aztán ki derül ! A gép egyébként egy Xbox One X .
-
homerhamm
veterán
-
Guitar14
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mikor bekapcsolom a 360-at a dashboardon még mindig a Gta 5-öt és a fifa mittudom én hány évvel ezelőtti kiadását reklámozza.
-
Guitar14
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ez ugyan az mint a múltkor említett bekapcsoláskor MW3 reklám a dash-ben.

Hiába nem érdekel ottvan hátha megveszed/játszol vele és órákat ölsz bele/tartalmakat veszel.
Úgymond reklám. Biztos csomó játékos emiat indítja el néha a Warzone-t. -
Guitar14
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mw19 nem csak ebből a szempontból rossz. Ezt meg One on játszottam rongyosra és a menüje valami borzalmas. Warzone-t nyomtuk és iszonyat lassú volt, kiismerhetetlen. Nem tudom a 2 és 3-ban ez amúgy mennyit változott.
-
Ernő1993
újonc
válasz
IntelKiller7
üzenetére
HF77 felhasználótól kaptam egy üzenetet amiben az állt hogy őneki sikerült még oldania és nem is kelett túl sok idő rá neki , állítása szerint a játék menüben kell le tölteni a frissítéseket ami hiányzik nem volt még időm meg nézni ! De fogalmam sincs hogy ott menüben hogy fogok tölteni frissítést !
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Ernő1993
üzenetére
Nincs rá megoldás sajnos. Úgy szar ahogy van. Én kb 1 éve próbálkozom vele, hogy most hátha letölteni, de nem szedi le a Multi pack 2-t.
Múlt héten írt 1 PS-es srác, nála ugyan ez, szóval nem csak Xboxos probléma.
Az MW 19 értékelése a béka segge alatt van, de szarnak bele. Javítva valszeg nem lesz úgyhogy ne is próbálkozzatok vele..
-
-
AnonymusX
őstag
válasz
Ernő1993
üzenetére
Szia!
Legutóbb ugyanezzel a játékkal nem sikerült dűlőre jutni a topikban, HF77 fórumtárs szívott vele.Találtam egy youtube videót, talán segít, a lényege az, hogy ha ezt írja ki, dacára annak, hogy mindent feltelepítettél, amit lehetett, akkor meg kell venni store-ból a hiányzó csomagot ingyen.
-
Ernő1993
újonc
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni !
Nem régiben vásároltam meg a call of duty modern warfare játékot 2019 kiadás első rész Xbox one X konzolra !
Fel telepíteni játékot és nem indul folyton ugyan az a hiba kód valami single player pack kér és egyszerűen nem tudom honnan tudnám ezt tölteni vagy bármi ! Úgy voltam vele el kezdem első résztől de így már el ment kedvem 2 meg vásárolni hogy első rész ezt csinálja ! Köszönöm előre is segítségeteket !!
-
Guitar14
senior tag
Jó esetbe pár kondi kiment ami látható de akár rengeteg komponens is szétmehetett és kb. lehetetlen megállapítani mi ment ki a több száz (vagy ezer) komponens közül.
Kaptam egyszer ismerőstől egy vezetéknélküli gitár adó-vevőt amibe véletlenül rossz polaritású adaptert dugtak, cseréltem a láthatóan kiégett alkatrészeket azonban nem kelt életre, 2 műszerészhez vittem el, mindkettő azt mondta, hogy ezt el kell felejteni mert rengetek minden elszállhatott benne és nem éri meg azt a munkát. -
Szegedi_Dani
újonc
Helló!
Lenne egy olyan problémám, hogy az xbox véletlenül valószínűleg túl nagy áramforrást kapott... ( 330-at, volt egy kókány villanyszerelő és szarul kötötte össze a kábeleket. )
Viszont, csak kikapcsolt állapotába vette fel az áramot...
Miután rendes megfelelő feszültségü konnektroba dugtam, akkor egy puffanást észleltem és leverte a biztosítékot. Utána a biztosítokat visszanyomva erős füst szagot éreztem a szobába... a hátuljából.Kérdésem az lenne, hogy ez a konzol ebbe a formájába még menthető-e illetve ilyen esetekbe, mi tud benne szétmenni?
-
icemad
nagyúr
válasz
gorgocska
üzenetére
Lényegében annyit kellene csinálni, hogy a saját gépeden belépni a haverod profiljával és beállítani otthoni konzolnak. Neki meg a te profiloddal belépni az ő gépén és beállítani otthoni konzolnak. Így mennie kellene. Utána mindenki tudja használni a saját profilját a játékokban. Fifa mondjuk pont problémás, mert abból van külön one és series verzió is. Ha együtt akartok játszani, akkor Series gépre is a one verziót kell letölteni.
-
AnonymusX
őstag
válasz
gorgocska
üzenetére
Szia!
Azt írtad, hogy a Fifa a Series S-en van, akkor ez nem az Xbox One-hoz tartozó előfizetésből jön vagy ahhoz tartozó fiókon megvásárolt játék?
Mert ha egymás játékait akarjátok játszani saját fiókjaitokkal, akkor a te fiókodon kell beállítani home-nak a haverod gépét (Xbox One-on belépni a fiókoddal és home), a haverod fiókjával a pedig a tiédet (XSS-en belépni a haverod fiókjával és home), mint home.
-
gorgocska
tag
válasz
icemad
üzenetére
Szia. A one gépen (haver)vannak az előfizetések.a series s azon nincs semmi előfizetés.
De közbe arra gondoltam hogy én mikor rá tetten a gépemre az ő profilját azt nem csinaltam otthoni boxnak hanem ki leptem a profiljábol vissza az enyembe es azt tettem otthoni boxnak.melo után majd megnézem. -
gorgocska
tag
Sziasztok Homolassal kapcsolatba lenne kérdésem.
Adott xbox one(nála vannak az előfizetések) másik gép seris s,akart a haver játszani one-on a fifával ami a seies s en van.közbe én játszottam az új Forzával de nem engedte neki elindítani a játékot erre kikapcsoltam a s gépet utána mar tudott vele játszani,mit rontottunk el a Homolásnál??
Köszi előre is a segítséget.
-
Guitar14
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
FB Marketplaccon tegnap jelentettem én is egy konzol hirdetést, tipikus bontatlan konzol több kontrollerrel, fillérekért és csak előreutalással. 1 éves profil, totál idegen név. Hamar jott az értesítés, hogy semmilyen szabályzattal nem ütközik és nem tesznek semmit.
Jófogást meg hagyjuk, nem lehet e-mail címet se változtatni, csak újra regisztrálni.
-
törölt tag
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szia!
Siker, köszi! Far Cry 3 Blood Dragonnál jött elő a probléma, ott nem sikerült belépni a mnanagment felületre. A Forza Horizon-nál csnált mentést és ott működött is a gomb kombó. Sikerült a régi játékok mentését kitörölgetnem, így lett majdnem 2 GB-om újra.
Köszi mégegyszer!

-
IntelKiller7
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
istvankeresz
üzenetére
Én kipróbáltam két játékban. Forza Horizon-ban nem tudtam elővarázsolni, de Sonic-ban igen. És ha előjött akkor rögtön az első menü legalsó opciója a Storage Management.
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi, este megpróbálom.

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

már csak muszájból vagyok fent. 

Mármint a konzolt.
fain