Hirdetés
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
-
tibibi
őstag
Hogy lehet beállítani ,hogy ne kérje a jelszavamat minden bekapcsolásnál?
-
pzstm
titán
-
Jovanny2
őstag
Szia, köszi a tegnapi játékot, nagyra értékelem a segítséget. Bocs a komolytalankodásért.
Meg sikerült Metáékkal csinálni a hetit? Viberen még reggel 6:30-kor írt, hogy most fekszik le, aztán 7:30-kor, hogy na most.
Destroyal
@Plejik: én nem is értem mi értelme van 1 év bolti garit adni?!
-
plejik
addikt
Na regisztráltam én is a konzolom, ahol ki is dobta hogy 2017.jan.19 ig garis.
Viszont olyyan kérdésem van, hogy ilyenkor melyik gari az érvényes, az előbb leírt, vagy a bolt garancia ahol vettem?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na szoval 5000G lett a Halo collection.
-
woodbear
addikt
válasz
ImpersonatoR #32077 üzenetére
Hol láttad ezt?
-
-
genius91
csendes tag
válasz
wannnabeees #32076 üzenetére
Köszi!
4K TV-n van a box de csak 1080p a maximum felbontás amit enged... Mindegy ez nem problémaMég barátkozok vele. Meglepően csendes,haverom PS4-e olyan hangos volt,mint ha fel akart volna szállni...
-
Gebriel
veterán
válasz
wannnabeees #32076 üzenetére
Köszi
-
-
genius91
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Elolvastam a téma első postját még mielőtt megvettem volna. Igazából a Kinect miatt esett erre a választás, meg a PS4 nekem annyira nem jött be...
Igen már vagy 6-7 játékot kinéztem amit meg akarok venniNem egy olcsó dolog... Ez a TV-s dolog,hogyan működik a boxnál?
Arról lehet tudni valamit,hogy a 4K-t támogatni fogja-e a gép? -
Gebriel
veterán
Idén milyen exkluzív játékok jelenek meg XO-ra?
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
genius91 #32069 üzenetére
Üdv közöttünk.
Arra figyelj csak, hogy ne egy olyan helyre rakd, ahol nincs helye levegőzni. Az a legjobb ha mindenhol (felette, oldalról) is van legalább 6-7 cm üres hely.
A gép tetejének jobb oldalára ne nagyon tegyél semmit (papírlapot se), mert ott is áramlik a levegő. -
MajaG
senior tag
Megvettem a Max: The Curse of Brotherhoodot - hát ez valami isten! Simán AAAAAAA++++++-os cím. Rég szórakoztam ilyen jót. Simán félbehagytam miatta 1 rakás mára tervezett komoly játékot.
genius91: Az első hozzászólásban minden benne van. Figyelni semmire se kell, jó strapabíró gép max. arra, hogy ne dobd bele az egész fizetésed.
-
genius91
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Xbox One-t. Csak annyi lenne a kérdésem,hogy mit kell tudni róla,mire figyeljek oda? Ez az első konzolom...
-
Tulku
veterán
Mélységes köszönet!!!
Tökéletes és regelnem is kell majd... -
L_YKing
addikt
Nem toltodik vissza az elet battlefieldbe
Hogy csinaljam meg 2 elettel??
-
Lefty
addikt
vg! Meguntam két nap után az EA supportos levélre várakozást és megint felmentem chatre. Eltartott ez is legalább fél óráig de a mostani faszi megcsinálta, ott a battlelogban most már a Premium a nevemnél.
Köszi, hogy szóltál. -
Jovanny2
őstag
A One szabadon felhasználható tárhelye kb. 340GB az 500-ból. Többi az oprendszernek fenntartott. Természetesen töröljétek a profilt, ha nem kell, de ne lepődj meg.
Ja,és persze menjetek fel IDE, ellenőrizzétek a regisztráció állapotát, ha nincs regisztrálva, tegyétek meg.
-
Tulku
veterán
Üdv a szakértőknek!
Fiam boldog tulajdonosa lett egy one-nak és van rajta egy profil amit teljes egészében törölni akarunk (300 giga maradt szabadon az 500-ból)
Kérdésem hogyan lehet ezt megtenni, illetve van-e vmilyen mód hogy formatáljuk a merevlemezt (oprendszeren kívül mindent töröljünk róla) hogy utána létrehozhassunk egy új saját profilt új fiókkal?Elnézést ha nagyon láma a kérdés (jöhet válasz privátba is ekkor) de nem találok erre opciót a gépen...
Válaszokat előre is köszönöm!
-
woodbear
addikt
Storm Island megvéve....ma sem lesz alvás. Elkelt a kinectem és ennek örömére sofort megvettem ezt a viharszigetet
-
Vettem egy éves liveot, de sajnos hibába ütközök.
Próbáltam webes felületen is, ezt a hibát írja ki:
Valamilyen probléma adódott
Próbálja meg újra. Ha ismét ez történik, tájékoztasson bennünket: adja meg a kódot alább, a(z) xbox.com/errorhelp weblapon, hogy kivizsgálhassuk az esetet.
A másik profilon még van pár nap gold, most a sajátomra szeretném beaktiválni. -
Alexios
veterán
[link] Ez alapján beállítok egy orosz vpn-t(böngészős pluginnal sajnos nem működik nekem valamiért). Megnyitom a browsert(én általában törlöm a böngészés előzményeit, ne legyen az hogy eleve magyar store-t tölt be). [link] Innen megnyitom az orosz játék linkjét, belépek, az elején a bankkártya/cím adatokhoz kellett kis google translate mivel nem tudok oroszul és a ciril betűk is idegenek
Google maps-en egy szimpatikus pontot kiválasztottam címnek, meg szintén google-ből beraktam egy telefonszámot, kártyaadatok sima otp-s mastercard kártya nekem. Igazából ennyi, ha csatlakozva vagy a vpn-hez, akkor mennie kell.
Boxon stb nem kell állítani semmit, asszem az nekem usán van a mai napig. -
Alexios
veterán
válasz
ImpersonatoR #32046 üzenetére
vedd meg orosz store-ból, én 30-án 12,5k-ért vettem onnan a gta- t
-
ferensz
senior tag
válasz
ImpersonatoR #32046 üzenetére
GTA V-öt decemberben US Storeból még én is 15.000 környékén vettem.
-
-
vg
addikt
válasz
ImpersonatoR #32042 üzenetére
"Nahát no nem lesz ez így jó megy felfele az ara."
Az ilyet még mindig viccesnek tartom a mai helyzetben és sajnos ironikusnak is.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
ImpersonatoR #32042 üzenetére
Az a vicc hogy karácsonykor meg 15k körül tudtam volna játékot vásárolni... hát ez szar, így az óravásárlásom is elmarad.
-
Nahát no nem lesz ez így jó megy felfele az ara.
16.600,00 HUF = 60,05 USD
Árfolyam: 2015.01.09/2. 12:44Lassan nem éri meg USA store bol vásárolni.
Működik meg egyébként az amazonos feltöltős US store os okosság?
Próbálta valaki január 1. óta ? -
B3ny00
aktív tag
Mumee féle kód beélesítve és működik is.
-
Xirtam
veterán
2015:
Halo 5
Quantum Break
Fable Legends
Forza 6
ScreamrideIf we include timed/also on PC:
Ori and the Blind Forest
Rise of Tomb Raider
Inside
Below
Superhot
SMITE
Ghost of a Tale
State of Decay: Year One Survival Edition
Fenix Rage
Pneuma: Breath of Life -
adrian94
őstag
Hogy lehet bekerülni mondjuk GTA 5-ös videókba ? Amiknél írja a videó elején, hogy Upload Studio pirosas színnel !
-
-
gianni85
veterán
válasz
bulikavagyok #32018 üzenetére
Megvettem átszámítva 7500ért, csak jó lesz... felesben bőven megér ennyit az a két játék
(#32029) orichalcos
2 hete én is rákérdeztem a Home-olásra, oszt most nézem az is kint van
Mehetne a téma összefoglaló első mondatába, hogy hasznos infók jobbra az oldalsávban találhatóak -
plejik
addikt
Akkor már csak belinkelem..
-
-
tunkiih
őstag
válasz
losilee1337 #32007 üzenetére
itt tudsz nevezni. énis tervezek berakni párat majd.. van pár privát videó lementve, de még gyüjtök.
-
gianni85
veterán
Haverral szeretnék felesbe venni AC Black Flag és Unity letöltőkódot, amcsi ebay-en elég jó áron el lehet csípni őket. Lehetséges, hogy bármiféle régiókorlátozás miatt nem tudnám azt beváltani? vagy a játékok mind worldwide kódok?
-
B3ny00
aktív tag
válasz
Milyen gollovo verseny?
-
woodbear
addikt
válasz
Bocsi de sosem játszottam a 15-el
megvolt de ki sem próbáltam..szerintem ezt nem is nekem akartad írni
-
losilee1337
aktív tag
válasz
woodbear #32006 üzenetére
Üdv ha nevezni szeretnék egy golal a fifa15 gol lövô listára hova kell linkelni a golt? Kérdeztem a fifa forumba,de ott vÁlaszolni nem igen tudnak mert 0-24 ben megy a sirás igy max egymást vigasztalják.
A gol: http://xboxclips.com/ipistok/14ca6b6e-f142-4f26-abff-20a8919cd29a
-
woodbear
addikt
Én először ismerősnél találkoztam a ténnyel, hogy milyen szívás az input lag... nagy samsung tv-jén (nem tudom milyen típusú) nyomtuk a guitar herot....alig volt amit eltaláltam, otthon pedig lazán ment. Nagyon szar volt úg játszani. Mindig egy kicsit hamarabb kellett pengetni, mint ahogy odaértek a húrhoz a hangok...nálam sosem volt szerencsére egyik játéknál sem efajta gond.
@Rage47: oldalt is ki van linkelve itt a fórumon
-
http://xboxclips.com/ -ot ismeritek?
ha ismerem előbb, nem töltögetem annyira a videóimat youtube-ra, és innen simán tudom őket linkelni... -
B3ny00
aktív tag
Vettem is 1 kódot Mumeetol kuldte is, csak azt nem tudom jó e.
-
gianni85
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest