Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elkezdődött a Summer Game Fest. Tölthetőek a demók:
#Funtime
9 Monkeys of Shaolin
Alchemist Adventure
The Ambassador: Fractured Timelines
Armed and Gelatinous
Ars Fabulae
Back to Belt
Book of Adventum
Cake Bash
Chickens Madness
Clea
Cris Tales
Curved Space
Dandy Ace
The Dark Eye: Chains of Satinav
The Dark Eye: Memoria
Darkestville Castle
Deleveled
Destroy All Humans!
Doodle God: Crime City
Dungeon and Gravestone
Dungeon Scavenger Inferno
Ephemeral Tale
Flowing Lights
Fractal Space
Freshly Frosted
Galacide
Gauntlet Force: Rise of the Machines
Genesis Noir
Haven
Helheim Hassle
Hellpoint: The Thespian Feast
Kaze and the Wild Masks
KLANG 2
Knight Squad 2
KungFu Kickball
The Last Cube
Long Ago: A Puzzle Tale
Lost Wing
Mars Power Industries Deluxe
Mayhem Brawler
Momentus
Nine Witches
OkunoKA Madness
PHOGS!
Pixel Skater
Projection: First Light
Raji: An Ancient Epic
Road to Guangdong
Rover Wars: Battle for Mars
Sail Forth
ScourgeBringer
Seasons of the Samurai
SkateBIRD
Skycadia
Solaroids: Prologue
Space Otter Charlie
Swim Out
Swimsanity!
Tesla Force
Tribble Troubles
Unspottable
The Vale: Shadow of the Crown
WarriOrb
Welcome to Elk
YesterMorrow -
MasterMark
titán
válasz
BomiBoogie #216097 üzenetére
Instant-on módban van?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni.A One X azt produkálja, hogy ha a kontrollerről kapcsolom ki (hosszúnyomás-Turn off), akkor néha éjszaka is "felsír", tehát felpörög benne a lemez (mármint nem a HDD, hanem a játék DVD). Vagyis olyan, mintha valami miatt életre kelne.
Viszont. ha rendesen az Xbox menüből kapcsolom ki, akkor nincsen ilyen gond.
Köszi!
-
válasz
l.skywalker #216094 üzenetére
oh, erre nem gondoltam
akkor biza kimarad... vagy majd egyszer, más platformon...
bár akkor a marketplace-t nem értem teljesen, miért van fenn ha nem vásárolható... vagy csak MÁR nem vásárolható és régebben lehetett csakkivezették?oké, utolértem magam, 4 éve leállították a szervereket...ráadásul a Blackgate most is megvehető, csak az alapjáték nem.. -
sziasztok!
láttam a leárazásban 7k-ért a "teljes" Batman: Arkham Collection-t és mivel eddig kimaradt, gondoltam bepótolnám (az Arkham Knight ugyan van GP-ban, de az előzmények mellett +1 ezresért az extrák miatt megérheti).
egy IGN cikk szerint, a sorozat viszont elvileg így teljes:
Batman: Arkham Origins
Batman: Arkham Origins Blackgate
Batman: Assault On Arkham
Batman: Arkham Asylum
Batman: Arkham City
Batman: Arkham Knightebből az elsőt megtaláltam ugyan a marketplace-en, de nem vásárolható, a 2-3-nak pedig nyomát sem láttam... ezeket be lehet még szerezni valamilyen módon?
köszi!
-
-Rolika-
senior tag
Mit kell beállítani a boxon, hogy amikor videót veszek fel legyen alatta hang?
Bármelyik ismerősöm felvesz valamit, annak van hangja viszont sem nekem, sem haveromnak nincs. Böngészgettem a beállításokat, de nem találtam semmit. -
persil
nagyúr
válasz
Throme #216088 üzenetére
"Ezért kérdezném, hogy mennyire sikerült "konzolosítani" és a nehézséget mennyire lehet skálázni, hogy amolyan fotelhuszár is végigtolhassa?"
Semennyire, ez nem az a mufaj. Ellenben egesz jol sikerult atultetni konzolra, szoval legalabb az iranyitas nem az ellenseged. De ettol fuggetlen a "core" megmaradt, sosem lesz diablo-esque.
Viszont, ha jatszottad/szeretted a regi dnd jatekokat, akkor adj neki egy eselyt, csalodni nem fogsz."Állandóan "babázni" a karakterekkel, hogy valahogy túljussak egy nehezebb ellenfélen..."
Az a lenyeg. :) -
Throme
veterán
A Pillars of Eternity CE-t van aki közületek játszotta xbox-on?
Ismertető szerint optimalizálták konzolra, és kapott új nehézségi szinteket (remélem lefelé is).
Anno PC-n játszottam ilyen játékkal (BG, ID), bár nem mindet vittem végig. Elég sziszifuszi tud lenni ez a stílusú játék, időrabló. Emellé nem hiányzik egy komolyabb kihívást jelentő nehézségi szint.
Állandóan "babázni" a karakterekkel, hogy valahogy túljussak egy nehezebb ellenfélen...
Ezért kérdezném, hogy mennyire sikerült "konzolosítani" és a nehézséget mennyire lehet skálázni, hogy amolyan fotelhuszár is végigtolhassa?
A diablo megvan és szeretem, végig is játszottam, de egy PE nagyobb mélységekkel bír.Kösz!
-
eL Geri
őstag
válasz
l.skywalker #216086 üzenetére
Szerencsére most semmi érdekes akció
-
l.skywalker
Topikgazda
-
fabokf
tag
Nekem lemezes One S van...ha jól rémlik, utoljára február-március környékén működött automatikusan a frissítés de akkor mindenhez (játékok, rendszer) leszedett mindent...azóta néma csend utóbbi esetében, néha manuálisan szoktam ellenőrizni, hogy van-e rendszerfrissítés, mert magától nem teszi meg bekapcsolás után (pedig be van kapcsolva)...játékok esetén is csak akkor kap észbe, hogy van patch/frissítés, ha már nekiállnék játszani, aztán kivág és nekiáll telepíteni
-
IG55
senior tag
válasz
Xanax88 #215158 üzenetére
Nekem One S All Digital van, és elég régóta nem működik az automatikus frissítés, nem is tudom, hogy egyáltalán működött e valaha. Mindent többször ellenőriztem, legutóbb cache törlést is csináltam. A távoli telepítés egyébként működik, szóval a hálózaton elérhető instant on állapotban is.
Legalább úgy működne, hogy a talált frissítéseket bekapcsolás után telepítse. -
bigdady
nagyúr
Kipróbáltam ezt a Lovas GTA-t de elég lassú és rengeteget beszélnek benne amit nem lehet skippelni. Ugyanaz yakuza kinewa.. Így elég unalmas. Esetleg más ötlet? Mint pl hitman2? Az gondolkodós volt legalább
-
persil
nagyúr
válasz
akadracson #216072 üzenetére
Nem kell hozza erteni, annyiba kerul, amennyi ki van irva.
Ha nem ajanlja fel a 300 forintos lehetoseget, akkor valamiert a te fiokod nem "jogosult" ra.Vagy eppen nincs is akcio, vagy mar elhasznaltad korabban, stb stb.
Egyebkent, ha kiszamolod, akkor 4000-ert is baromira megeri, ha 1-1ben atvaltja. Annyival javithattal volna a helyzeten, hogy nem 3 havi goldot veszel, hanem tobbet, hogy meg jobban megerje. De utolag mar ez is mindegy.
-
Sziasztok!
Ha valakit érdekel drón szimulátor, akkor a DCL-The Game most féláron megvehető! -
akadracson
újonc
Sziasztok!
Most vettem egy 3 hónapos Live Gold előfizetést és a kérdésem, hogy hogyan tudom a 300,- forintos UGP-t ráaktiválni?
Nekem nem engedi, mert csak a 4190,- HUF-osat ír ki.
Tudnátok segíteni?
Én abszolúte nem értek hozzá!
Nagyon köszi előre is! -
Wesder
titán
Kaptam két Rouge Company kódot. Az első két igénylőnek odaadom.
-
Beniii06
addikt
World of Warships: Legends—Baltic Gunboat FREE!
"Add a nimble Russian destroyer to your collection! Storozhevoi is a fast and agile gunboat—a perfect starter for your fleet!" -
eL Geri
őstag
Megkapta már itt bárki a Superhot Mind Control Delete Xbox kódot, azok közül aki megvette anno az első részt?
Tudom, hogy azt ígérték, hogy a megjelenéstől számítót hét napon belül küldik ki... csak kíváncsi vagyok -
pzstm
titán
Sea of Thieves passes 15 million players since launch
Sea of Thieves has been played by more than fifteen million players since launch in March 2018.
June 2020 was the biggest month so far for Sea of Thieves, with over 3.3 million players setting sail.
Sea of Thieves has sold over 1 million copies to date on Steam since its launch on June 3, 2020. -
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
csuvicsuva #216057 üzenetére
Azért sem hiszem, hogy az, mert én sem látom a saját dolgaimat.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker #216056 üzenetére
Nézegetem az adatvédelmi beállításokat, de még csak ráutalót sem találok.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
csuvicsuva #216055 üzenetére
Minden böngésző. Mindenhol. Nem tudom mi lett a fejlécemmel, de megette a rendszer
-
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker #216053 üzenetére
Érdekes, én sem látom, viszont a sajátomnál megjelenik, pedig ha megnyitom nem is ezt a gamertages címmel nyitja meg, de ha átírom a tiédet az enyémre, akkor is megjelenik.
Milyen böngésző? Telefonról, vagy számítógépről? -
Petreszku
senior tag
válasz
l.skywalker #216051 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem tudja valaki az mitől lehet, hogy ha weben nézem a profilomat, nekem nem látszik a legfelső színes rész, amiben a GT, profilkép, állapot stb. vannak?
https://account.xbox.com/hu-hu/profile?gamertag=DreYnrehCsak mobil app-ban és konzolon látom.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Kihasználatlanság miatt a gépemet el szeretném csomagolni, és lehet, hogy hónapokig nem fogok hozzá nyúlni. Lehet bármi probléma a fiókkal, hozzáféréssel az újra bekapcsolásnál? Van valami amire érdemes odafigyelni?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
MasterMark
titán
válasz
l.skywalker #216048 üzenetére
Switch léci léci.
-
l.skywalker
Topikgazda
Mass Effect Trilogy remaster suddenly seems more likely (fingers-crossed)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
sanyi0627 #216046 üzenetére
Hívd el őket, most van telefonos is. Ha szerencséd van magyar veszi fel
Tel.: +36 80 01 85 90
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
Gariztatni szeretnék egy elite 1 kontrollert.
Viszont azt írja nincs rá garancia mikor kérném az online szervízt.2019.08.02-án lett vásárolva a konzolvilágnál.
Ugyfelszolgalatnakbirok az jó lehet? Korrigalják a gari időt?
Be regisztrálni se engedi mert nem ismerhető fel a sorozatszám hiba jön elő.
Köszi
Üdv -
fecs
senior tag
válasz
l.skywalker #216044 üzenetére
Hopsz, akkor ezt este kipróbálom.
OS verziónál ez szerepel: 19041.1999.amd64fre.vb-release_xbox_dev_2005.200506-000
Súgó alapján nem tudom eldönteni, hogy az OSU1-gyel vagy a 2,3-mal kell foglalkozni. -
l.skywalker
Topikgazda
Ha bedugod az USB-t miközben a Troubleshooter képernyőn vagy, akkor kellene megjelennie az Offline Updater-nek:
https://support.xbox.com/help/hardware-network/console/system-update-solution/offline-system-update -
fecs
senior tag
Sziasztok!
3 éves XBOX One S gép nem kapcsol be. E102-es hibát dob. Gyári beállításokra visszalépés nem segít, Offline system update nem aktív a menüben.
Milyen javítással kell számolnom? -
Kelleret
csendes tag
Sziasztok!
Az ismerősőmmel nemrég vettünk One S konzolt.(tudom már "elavult" és lassan itt az új ,de nekünk megfelel) Lehet buta kérdés de ha HOME-olunk egymással és mindkettönk venne game pass ultimatet az összeadodna vagy maradna fiokonként az x idő attól függ milyet veszünk?
-
bigdady
nagyúr
GPU-val én vagyok béna vagy tényleg csak egy 1 pályázás hitman2 van fent?
-
Dragon27
senior tag
Xbox One Wireless Controller: AA elem vagy akkumulátor kb. meddig bírják
AA elem Panasonic eneloop NiMH AA 2700mAh vagy HyperX ChargePlay Duo Xbox One,
PDP Ultra Slim Charge System ezek a dokkolós megoldás jónak tűnik. -
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Szerettünk volna xbox one s szériával vásárolni xbox 360 Call Of Duty 2 játékot.De sajnos sokadszorra sem sikerült. Kártya adatok rendben, amikor rákatt a vásárlásra azt írja, hogy a lap nem jeleníthető meg.
Mi lehet a gond? Valami trükk kell hozzá?
Választ előre is köszönöm. -
Cyrin
addikt
Ha kikeresek egy game pass játékot , ami nincs telepítve a gépére, akkor letöltést ír, tehát fel tudom telepíteni. De elindítani már nem sikerül, mert kiírja, hogy nincs game pass vagy gold előfizetésem. Viszont pl a rdr2-t hétvégén telepítettem az ő gépére, az nálam is indul.
Ugyanígy játszottuk ki a jedi fallen order-t is. A lényeg úgy kéne game pass játék, hogy neki ne kelljen felraknia. Lehet így?
-
Sinu
senior tag
válasz
Cyrin #216031 üzenetére
Öcsédnek van egy gépe, és egy gpu előfizetése, ezzel a profillal bejelentkezett a te gépedre, majd a te gépeden beállítottátok az ő profiljára a homeot?
MS oldalán is tudjátok ellenőrizni, hogy melyik profinak mi a home eszköze.
Ha a saját gépeden a storeban felkeresel egy gp játékot (pl rdr2) akkor letöltést ír vagy vásárlást? -
Cyrin
addikt
Öcsém gépén beállítottuk a home-olást. Neki van gpu előfizetése egy év.
Viszont nálam nem mennek a game pass játékok. Illetve amelyik neki fel van telepítve az megy. Ami nincs azt hogy telepítsem, hogy működjön nálam? -
atom18
senior tag
Milyen hdd-t ajánlanátok külsőnek mivel jelenleg úgy állok, hogy az 1t-ból már csak 65Gb van szabadon...
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #216022 üzenetére
Engem màr ott elvesztett hogy nincs angol szinkron. Van ilyen.
-
mike1334
veterán
válasz
hombre[EU] #216022 üzenetére
Jó, azért van olyan, ami már nekem is "túl japán".
-
mike1334
veterán
válasz
sith7 #216020 üzenetére
Ha van gamepassod, akkor azért próbáld ki, elsőre (ps-en) még nekem se tetszett annyira, de aztán pár óra (és mellékküldetés) után beszippantott. Remélem jön a többi rész is xboxra, de lehet lesz ps5 lesz itthon (ha nem jön a Fable, akkor morcos leszek), és elvileg azon is lesz bc....
-
zojjektum
őstag
Böngésztem a cdkeys-en és úgy gondolom egész jó áron be tudtam szerezni a homefront freedom bundlet. Kicsit féltem a sok negatív kritikát olvasva, de úgy gondoltam max. bukom azt a kb. 2300 forintot. Ugyan kicsit döcögősen indult, de 4-5 óra játék után egész kellemesen csalódtam benne. Mindenki szidta a tesztekben, de őszintén szólva sokkal jobban élvezem, mint egy Battlefieldet vagy cod-ot, de ehhez nyilván kellettek a javító patch-ek hozzá.
-
mike1334
veterán
válasz
hombre[EU] #216015 üzenetére
A 6 (még) nincs xboxra, de remélem jön az is
Nagyon pozitív, hogy az MS nyit a japán fejlesztők felé is, remélem jön a ni no kuni is hamarosan....addig sztem beszerzem az első részt switchre -
sith7
félisten
válasz
l.skywalker #216012 üzenetére
egyszerűen nem értem, hogy az ember megnézi a fenti játékok nevét, akkor jó kis japán maffiaszimulátorra gondol, kardok, fegyverek, stb. , erre egy integrált box program a harc egésze
-
EmThor
addikt
5.5 év és 170 óra után végeztem a Dragon Age Inquisition-nel, nincs 100%-olva, de elég sok mindent megcsináltam és 55 óra ráment egy első, félbehagyott vegigjatszasra, mert akkor még nem toltam le az első 2 részt és össze vissza haladtam a területek között. Szal 120 óra volt a tresspasser kieggel együtt, szerintem kenterbe veri az összes wrpg-t. Nagyon sok mindent lehetett csinálni a harmadik reszben, kastelyt fejleszteni, ítélkezni, rengeteg dolgot gyűjteni... Emiatt talán nem volt annyira fókuszált mint az első két rész, de elég volt hogy a bookdepository-rol megrendeljem a World of thedas 2 kötetét. Szerintem még 5-10 évig nem lesz hasonló kaliberű játék, a világ kidolgozottsága félelmetes, a fejlesztők verseket költöttek, énekeket találtak ki, durva nagyon na!
A harom resz közül nekem valamiért az első a legemlékezetesebb mégis, az ott meghozott döntések súlya miatt, és egy kicsit izgalmasabb volt a felfedezés. Szóval tudom ajánlani az egész sorozatot, és most elkezdem újra az új mass effectet. -
darkstreet89
tag
válasz
Wesder #216001 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást, nem bonyolódtam bele (laikusként gondoltam,hogy ha az új tudja valószínű a régi is megkapta).
----
Amúgy Én pl most Darksiders: Fury's Collection - War and Death is ajánlom , ha valakinek kimaradt volna (mint nekem) 1.950-ért be húzhatja az első két rész felújított változatát., a 3. rész meg GP megtalálható. -
válasz
MrPeekaboo #215993 üzenetére
köszi a tippeket!
a The Shadow Warrior Collection egyébként most 75% kedvezménnyel mennyire éri meg? jó játékok, ismeri valaki?
-
Wesder
titán
válasz
darkstreet89 #216000 üzenetére
Pedig logikus. Az X360 rendszere még nem tudott ideiglenes liszenszet adni, ezért meg kell venned az adott GwG jàtékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest