Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrbi001
senior tag
Sziasztok, nagy dilemmába vagyok..
Problémám a következő adott egy One S 2TB fehér konzolka, ami garanciális még bő másfél évig. Le tudnám cserélni egy X-re mert jó árba megvennék a gépet, viszont tv upgrade majd később lesz, esetleg németbe vagy osztrákba lesz valami jó akció ,vagy várjak még hátha lesz vmi jo bundle?? -
Jovanny2
őstag
válasz
IntelKiller7 #114096 üzenetére
Nem hinném, hogy az 1/3 áron árult Gold Ed. SoW kódból tudtam volna még éjfélkor rendelni, ha csak 1 darab lett volna, amikor itt meg a Facebookon is fenn volt.
Beszéltem velük reggel szállítási cím változtatás miatt, azt mondta a srác, hogy aki rendelt, az megkapja. Aztán csak remélem, hogy így is lesz. Nem most kezdték a konzolozást.
-
pzstm
titán
válasz
IntelKiller7 #114087 üzenetére
4-t vettünk meg, be is váltottuk, minden gond nélkül
-
zsocy
őstag
válasz
mike1334 #114091 üzenetére
Lehet picit kevered a dolgokat. Amihez külföldi cím kell (és amiről itt nem beszélünk (sokat) fórumszabályzat szerint) az a gift card vásárlása adott országba, mint pl. a Forza7-nél ahol féláron volt a játék az orosz ms storeban. Feltöltötted az MS accountodat rubellel, és abból megvetted az MS storeból a játékot.
A cdkeys pedig olyasmi mint egy ebay játékoknak, itt a kódot veszed meg, amit aktiválsz a boxodon. Olyasmi kódot mint amit mondjuk új gép mellé kaptál. itt nem számít a címed, a paypal is a biztonság miatt kell. Voltak gondok PC-n, de nekem még soha semmi, minden működött és az eladó azonnal küldte.
A storeban hetente változnak az akciók és a jó árak, és régiónként is változnak (pl itt tudod megnézni mi akciós), a cdkeysen (és g2a-n, stb) meg épp az van kínálatban amit el akarnak adni az eladók. Plusz nem minden játék volt kód formában, azok itt nincsenek is.
-
Medocsabi
addikt
válasz
frankdelgado #114066 üzenetére
Persze, nincs ezzel semmi gond.
csak nekem furcsa na. Párommal mi is rendszeresen járunk túrázni,most voltunk a Medve-szurdoknál + heti 4 alkalommal járok edzésre is. Mindemelett sem tudnám elképezelni hogy ne legyen semmilyen konzol/laptop.De hát mit magyarázzam ezt az xbox topicban!
Más: Bulikának köszönöm a tippet,ma megjött a J.D. Phoenix kontrollerem,nagyon baba.14K-t bőven megért.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
mike1334 #114091 üzenetére
Ezt, hogy érted?
Ha arra vagy kíváncsi, hogy minden nap más árak vannak akkor nem. De néha belelehet futni nagy akcióba. Mint pl a múltkor a orosz storeos Forza 7. Ultimate kiadás volt 13.000Ft, most a duplája. Azért érdemes naponta vagy 2 naponta rálesni a figyelőre.
-
mike1334
veterán
válasz
IntelKiller7 #114090 üzenetére
Köszi
Amúgy minden nap más a kínálat vagy fix napokon cserélődik?
-
Zoleee83
addikt
válasz
mike1334 #114076 üzenetére
Én elég sokat vásároltam CdKeys-en, a saját Visa kártyámmal, nem kell Paypal hozzá, eddig nem volt gond fizetésnél, megbízható oldalnak számít.
"Amúgy kell trükközni külföldi címmel cdkeysen vagy simán megy a "rendes" címemmel?" - Nem tudom mire gondolsz nem foglalkozik vele az oldal, debreceni címmel simán ment.
Volt hogy épp csak lenyomtam a vásárlás gombot és már ott is volt a kód fél percen belül.
Ajánlom. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
IntelKiller7 #114050 üzenetére
Ezaz, gyere LA Noire, gyere...
Azért elég sok mindent elmond a jelenlegi (általános, platformfüggetlen) játékfelhozatalról, hogy egy X360-as remastered címet várok a legjobban idén.
-
Jovanny2
őstag
válasz
mike1334 #114076 üzenetére
Minimális cicergés nálam még belefér (mondjuk szerencsére nincs
). Ha zavar, akkor MS szemrebbenés nélkül javítja/cseréli, csak nélkülöznöd kell a gépet 2 hétig kb. Nálam a fat One volt hangos kicsit, az ismert hiba volt a Kinect nélküli gépeknél, bejelentettem, vitték, küldtek egy új gépet.
@Madoc: gondolom a lapát nem lesz kisebb, mint az S-ben, és abban olyan lassan forog, hogy épp csak leheli ki a langyos levegőt.
-
pzstm
titán
válasz
frankdelgado #114063 üzenetére
megnyugtatlak, nem lesz az. Sőt, Ac origins-t 4 órán át kipróbáló újságírók mondták, hogy 4 óra játék után is hideget fújt szinte a gép
-
Zjunior
veterán
válasz
frankdelgado #114068 üzenetére
Kajak egy kb 10 évvel ezelotti konzollal peldalozol?
Jo h nem mondom az xbox classicot...
Megfullas komolyan -
mike1334
veterán
válasz
DaveHutt #114064 üzenetére
Köszi
akkor csak csinálok egy paypalt
Amúgy kell trükközni külföldi címmel cdkeysen vagy simán megy a "rendes" címemmel?Régebbi játékokra nincs vmi ajánlott oldal? Red dead redemptiont meg Shadow of Mordort vadásztam volna, de nem nagyon van..mondjuk ahogy nézem lemezesen felbukkan néha egy-egy használt példány.
Amúgy már megszoktam, hogy picit zúg az S erre megint mindenki azt írja semmi hangja
-
frankdelgado
őstag
válasz
sugarforce #114072 üzenetére
Az S tényleg nagyon rendben van. Az asszonyomat a nappaliban búgó pc zavarta az alvásban, ez meg itt van a hálóban és simán alszik mellette, jobban zavarja a konti stick-jeinek kattogása.....
. Amúgy kohósok tavaly nem nagyon reklámozták, h a ps pro-t milyen turbina hajtja....tavaly majdnem berendeltem egyet, aztán mégsem. A rokonom konkrétan lecserélte a pro-t egy slim-re, mert az ő asszonya sem tudott aludni a zúgástól, amit lemezese játékoknál csak az olvasó tudott felülmúlni.
-
garage112
aktív tag
Beléptem insiderbe..Time in Program: 0 years, 0 months..jól gondoltam én. Nem értem akkor mi történt a gépemmel
-
garage112
aktív tag
válasz
sugarforce #114072 üzenetére
A Fat Oneomnak ami 2 éves már..még mindig semmi hangja nincs!! Egyáltalán nem hallani semmit több óra játék után sem.
-
sugarforce
addikt
válasz
frankdelgado #114068 üzenetére
Az S és az E-nek pl semmi hangja nincs. A dvd meghajtó hangosabb ha felpörög, mint maga a hűtés. Ne a 8-9 évvel ezelőtti darabokból indulj ki, ráadásul az előző gen, a one, one s is alig hallható, ebből indulj ki. Egyébként ha hangos lenne, nem gondolod, hogy a DF, meg az újságírók megemlítették volna, hogy "ba**** ez k**** hangos"?
-
Zoleee83
addikt
válasz
Jovanny2 #114067 üzenetére
Félelmetesen jól eltalálták a One S-t, hihetetlen hogy több órányi játék után hangtalanul megy, és nem fűti fel a lakást sem.
Szégyen hogy a nem túl olcsó laptopom meg egy kis erőforrás igényes task -nál már olyan mint egy hajszárító és fűt is...
Idei legjobb döntés volt a One S. Egy elégedett tulaj. -
Jovanny2
őstag
válasz
frankdelgado #114069 üzenetére
Bocs, benéztem. A kommentem második része áll.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Zjunior #114065 üzenetére
A 360-as az volt, a ps4 fat és a pro is az. A nagyobb teljesítmény nagyobb hűtész igényel. Kíváncsi lennék az új spéci hűtésre, ami nem új technológia egyébként, de azért el lehet baxni. Folyamatosan a 4K faszsággal tömnek meg h hány giga lesz egy játék. Ha kevés az 1 tera, akkor majd rátolok egy külsőt, qrtára nem érdekel. Tudom, h az átlag felhasználónak is el kell adni, ezért szájbarágósan kell magyarázni, ez nem gond. Igazábol hiányolok egy digitális kohó tech elemzést, de kivesézősen.
-
Jovanny2
őstag
válasz
frankdelgado #114066 üzenetére
Hát ez volt ám az ütős válasz. Mi köze ennek a gép hangjához? Komolyan kérdem.
A hol élsz te kérdés gondolom arra vonatkozott, hogy volt-e ebben a genben olyan gép, aminek kávédaráló hangja volt...szerintem sem.
Az S is belső tápos, mar valamelyest HDR is, és full néma, mikőzben 4 óra Destiny után is csak langyos levegőt fúj. Szerintem ezt vedd alapul. -
Zjunior
veterán
válasz
frankdelgado #114063 üzenetére
Mert eddig az összes egy kavedaralo volt, meg gazkazan...
Hol élsz?:/ -
DaveHutt
őstag
válasz
mike1334 #114048 üzenetére
Cdkeys egy webáruház, digitális játék és előfizetés kulcsokat árulnak. Magyar bankkártyával is lehet fizetni, de érdemesebb paypallel, mert ritkán előfordul, hogy nem beváltható a kulcs. Ilyenkor készségesen szoktak másik kulcsot adni, vagy visszafizetni. Nekem személyesen nem volt még velük gondom, ajánlani tudom őket. Kifizeted a terméket, majd kapsz a regisztrált email címeden egy linket, ami tartalmazza a termékkulcsot. A kulcsot Xboxon, Live webes felületen és teledonos Xbox appban tudod beváltani.
Ui.: nem dolgozom a cdkeysnek.
-
Jovanny2
őstag
válasz
IntelKiller7 #114022 üzenetére
Reggelre el is fogyott. Remélem nekik inteligensebb a rendszerük, mint az emagnak, és kiszállítják a tegnap esti rendelésem.
Ha ez tényleg gold edition (ha már a képen az van), akkor best buy.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kaptam meghívást Hand of of the Gods - Smite Tactics zárt alfa tesztjére, de nem érdekel a játék, így bedobom közösbe a kulcsokat.
3FRGM-VQMJ6-QD37Y-D9CCY-HGXRZ
Y9MVM-7J26K-CF3V9-H39VR-YPTJZ
-
garage112
aktív tag
válasz
turikoczka #114002 üzenetére
Egyelőre, csak annyit tudni, hogy dolgoznak rajta
-
JamesHun
addikt
fene
baj van a live al ami azért kellemetlen, mert így a PC-s átjátszás se megy
ennek csak a Mordori orkok örülnek most max -
Game-over
aktív tag
válasz
nagymadve #114030 üzenetére
Pedig fognak, előbb vagy utóbb.....
Én pl. várok egy ilyesmire Black Friday-kor, tavaly is ugyanez volt, csak akkor az S-el (mert hát a gépet effektív nem adták olcsóbban, de amennyi játékot hozzá adtak, máris kijött "olcsóra").
szerk.: tavaly az S asszem augusztusban jött ki, úgyhogy akkora nagy akció nem hiszem hogy lesz kevesebb mint egy hónapon belül megjelenés után, de a reményhal meg utoljára.....
-
Medocsabi
addikt
válasz
mike1334 #114048 üzenetére
Nekem annyira természetes hogy van xboxom
Nyáron voltam 3 napot ceglédi ismerősömnél,és olyan fura volt h se laptop se pc se konzol.ők tévéznek.Na azt meg én nem tudom elképzelni hogy egy délutánt azzal töltsek hogy "tévézek".Ha már bekapcsolom a tévét akkor biza a boxot is
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Mister_X
nagyúr
válasz
rebugra #114031 üzenetére
Nem lehet, nincs rá mód. Mentéseihez sehogy sem fogsz hozzáférni, a digitális tartalmakhoz igen, ha elsődleges (Home) konzolnak állítod a gépet a profiljával és a háttérben bejelentkezve marad. Így tudsz majd az általa megvett teljes játékokkal játszani, EA Access, Game Pass és Games with Gold tartalmakhoz viszont csak addig, amíg élnek az előfizetések.
-
mike1334
veterán
válasz
zsocy #114046 üzenetére
Áh...örülök, ha eggyel végzek
nem sok idő jut játékra
plusz a munkahelyen a kollégák is furcsán néztek, mikor mondtam, hogy vettem egy xboxot, hát még mikor mondtam ma is, hogy hamarabb lelépek, megyek játszani
red6t6
Na ja..régen pénzen nem volt rá, de időm volt..most meg fordítva...de végül meggyőztem magam, hogy jönnek a hideg, hosszú téli esték
Cdkeyshez kell vmi mókolás (külföldi cím vagy vmi) vagy simán megveszem és játszok? -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
MrPeekaboo #114041 üzenetére
MIlyen jó, hogy hétvégén melózok...
-
mike1334
veterán
válasz
Ragnar95 #114043 üzenetére
Hát van pár, ami érdekel(Fallout 4, AC: Black Flag, Witcher 3, Skyrim, Red Dead Redemption...), csak kár, hogy nincs belőlük demó, megkönnyítené azért, bár pár már tényleg nem olyan drága, szóval apránként...
Csak kicsit félek, hogy kiöregedtem, pl ma kipróbáltam a Battlefield 1-t, és hát na...kell még szokni az irányítást
-
Ragnar95
félisten
válasz
mike1334 #114042 üzenetére
Én is így voltam vele, kb GTA V megjelenése óta nem követtem mik jöttek, mivel gépen nem játszom, 360-ra meg már semmi nem jött ki. Tavaly novemberben kezdtem el nézelődni játékok után, mielőtt megvettem a One-t és elég könnyű szerintem megtalálni mit érdemes beszerezni. Top games of 201x kulcsszavakra keresve Google-ben kijön csomó összefoglaló cikk, illetve Amazonon keresgélve is találtam csomó jó játékot.
-
mike1334
veterán
-
MrPeekaboo
senior tag
Ghost Recon Wildlands ingyenes hétvége lesz 10.12. 9AM CET-től 10.15.-ig. Bővebb info itt.
-
Ragnar95
félisten
válasz
mike1334 #114037 üzenetére
Nem tudom milyen kritikát olvastál róla, de itt a topikban is elég pozitívak voltak a tapasztalatok és saját tapasztalat alapján is nagyon megéri, főleg amennyiért mostanság vesztegetik. A harcrendszer az utóbbi évek egyik legjobbja kategóriájában, egyedül a Batman van vele pariban (az is ajánlott darab amúgy, bár az annyira nem lett hosszú), illetve a nemesis system is nagyon király.
-
rebugra
aktív tag
Sziasztok. Következő a kérdésem:
Unokatestvéremnek van egy xbox one 1 éve használja, az ö mentéseivel, email cimével.
Ma megkaptam az xboxot, mától én fogom használni. Hogy lehet az ő mentéseit meg mindenét az én kontómra áttenni??? Lehetséges ez? Vagy a konzol tárolja az adatok? Vagy a kontó?? Szeretném az én email címemmel bejelentkezni, és azzal használni de jó lenne nem mindent előröl kezdeni. (Gondolok itt pl GTA, vagy Forza.) Köszönöm -
nagymadve
csendes tag
Végre rászántam magam, hogy berendeljem a PS editiont erre abban a percben feldobja ezt a face : [Lhttp://www.gamesradar.com/xbox-one-x-pre-order/?utm_content=buffer9deca&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer-oxmfb]
Nagyon remélem, hogy nem kezdenek most el jönni ezek az ingyenjátékos bundlek! -
oriic
HÁZIGAZDA
-
r.levente75
addikt
HU, ez a Lego star wars nagyon ütős kis játék. Minden fillért megér, vannak benne újítások az eddigi legósokhoz képest, irányításban, térhatásban egyaránt. A játékmenet is jobb, a pályák hosszabbak.
-
Medocsabi
addikt
válasz
Mister_X #114006 üzenetére
Jogos amúgy,egy utolsó szösszenet,csak hogy kiírjam magamból
sikerült a cinemacity rendszerének 6x (HATSZOR) levonnia négyünk teljesárú jegyét...Grat!elvileg 48 órán belül visszakapom,kiváncsi leszek....utolsó off volt ezzel kapcsolatban,alig várom hogy este hazaérjek és méreg-doomoljak
-
mike1334
veterán
válasz
bulikavagyok #114018 üzenetére
Köszi
Amúgy GTA-ra gondoltam én is, a régieket szerettemForza 3 szerencsére megvan, adták ajándékba az xboxhoz
Gears of Warnak az első részével játszottam pc-n, de vmiért abba hagytam hamar..majd rálesek arra is
-
-
mike1334
veterán
Melyik a "legjobb" (szubjektív tudom) sandbox játék one-ra? Végül nem vettem meg a Mad Maxet, mert olvastam róla kritikát és annyira nem győzött meg..úgyis van egy hónapos game pass kódom, majd ha aktiválom, kipróbálom....Nem muszáj újnak lennie, csak el lehessen vele lenni viszonylag sokáig, napi 1-1.5 órácskát, meg legyen érdekes a sztori és ne legyen repetitív (anno még pc-n az Assassins Creed első része miatt nem is játszottam a többivel..).
Ja és tényleg...mi az a játék, amit muszáj kipróbálni, ha még sose játszottam konzolon, meg pc-n se vagy 8 évnél fiatalabb játékkal?
-
törölt tag
Tegnap 18 óra óta lehet(és tudok) játszani a játékkal. 9 órám van már benne (act I vége, minden megcsinálva és összeszedve, 18%) és uhh, nehéz kilépni belőle. Most már értem, hogy miért voltak ennyire magabiztosak a készítők. Ismét egy nagyszerű játékot tártak elénk és még csak most jön a java.
Szóval ennyiért kvázi ajándék a játék.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
l.skywalker #113957 üzenetére
Próbáltad azt a módszert is, amit korábban írtam?
-
Sify
senior tag
Ez jo ar?
http://gamersroom.hu/xbox-one/jatekok/middle-earth-shadow-of-war-xbox-one-teljes-jatek-letoltokod-5550.html -
L-e-f-i-e
senior tag
Sziasztok,
Szoktatok kanadai/észak amerikai ismerősökkel közösen játszani?
Vállalható a közös játék, úgy értem nincs vészes lagg?
Pc-n sokat szoktunk együtt játszani és nem zavaró, de konzolunk még nem volt, így felmerült bennem a kérdés, hogy vállalható lesz e közös játék kinti ismerőssel.
Előre is köszi!
-
Trixx99
újonc
Oh köszönöm a segítséget
-
Trixx99
újonc
Akármennyi időt feltudok venni vele?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
MasterMark #113999 üzenetére
Nem én raktam off-ba.
Így szerettem volna jelezni, hogy próbáljunk már a témánál maradni, mert egy mozifilm sehogy sem illik ide.
-
Trixx99
újonc
Sziasztok
Szeretnék egy kis segítséget kérni abban, hogy hogy tudok videót rögzíteni xbox one-on?Nem livolni szeretném csak simán felvenni. Twitchel próbálkoztam már de ott nem bírtam megoldani, hogy privátba mentse a videót és egy idő után nem is vette, szóval most nem nagyon tudom, hogy mit csináljak
Még kezdő vagyok ebbe az egészbe szóval bocsi ha valami hülyeséget írtam -
sugarforce
addikt
válasz
MasterMark #113999 üzenetére
az off offja az on, nem?
-
garage112
aktív tag
A Studio MDHR Twitteren megerősítette, hogy dolgoznak a Cuphead lemezes változatán
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest