Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Otthoni időjárás-állomás
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #186093 üzenetére
Hát nem örülök neki...
-
persil
nagyúr
válasz
lanszelot #186092 üzenetére
"Látom még nem játszottál Nintendo val."
Nem is fogok, a kerdes egyszeruen nem ez volt, a sakk is remek dolog, szeretjuk is mindketten, de nem valasz a kerdesemre
"Viszont amit írtál egy szava sem igaz rá."
De minden szavam igaz, mivel a sajat szubjektiv velemenyemet irtam le, azzal meg csak tisztaban vagyok, hogy mit gondolok...De ezt is, meg az osszes tobbi tippet is megkoszontem, csak - szerencsere - tobben is valaszoltatok es nem akartam kulon hsz-t gyartani mindenhova.
A grid autosport-tal pontosan ugyanaz a "bajom" mint a forza-val. Nem nekem valo, hiaba baromi jo jatek. Ez nekem tulsagosan valos verseny, ezzel kezdtem, valami bunko arcade kellene. De azokbol olyan keves a minosegi :/
-
l.skywalker
Topikgazda
a Halo Infinite kreatív igazgatója távozott a cégtől.
Előbb egy másik pozícióba került át a 343-an belül még előző héten, de mostanra végleg elhagyta a céget Tim Longo, aki a Halo 5 folyamán is ugyanebben a pozícióban volt a projekt tagja.
Az MS nem kommentálta az "ügyet".
-
persil
nagyúr
válasz
lanszelot #186078 üzenetére
A tippet koszonom, de eszem agaban nincs egyetlen forintot sem kiadni sem switch-re, sem wii-re sem semmi hasonlora
A box tokeletesen megfelel es lanyomnak is "itt" vannak a kedvencei, csak most epp autozashoz merult fel az igeny. 360-on pl a dirt showdown-t toltuk, az nagyon atjott es meg en is elveztem, mert nem 3 eveseknek valo
-
lanszelot
addikt
válasz
echterion #186083 üzenetére
Akinek gyereke van annak csakis a Nintendo t ajánlom. Rengeteg jó családi tartalom van.
Mario party, Mario sport ok, Mario 3D world...stb Nincs hasonló se máshol. Pláne az új switch játékok, megéri beruházni rá.
És nincs bug, nincs glitch, semmi. Csak kacagás.Tudom off, bocsi
Maxxy10: meg kell várnod. Hetente vált évszakot.
-
Maxxy10
addikt
FH4-be lehet változtatni az évszakot vagy meg kell várnom amíg magától változik?
-
-
persil
nagyúr
válasz
Tibiajax #186066 üzenetére
Amugy nem ertem a problemadat.
A gold tagsagnak az lenyege, hogy tag legyel. Nem sok biznisz lenne abban, ha egy 14 napos trial alatt letoltened az ingyen jatekokat es a kov havi felhozatalig lenne mibel jatszani...
Technikailag ingyen megkapsz - esetenkent - tobb ezer forintos jatekokat, amik valoban a fiokodra kerulnek, letorolheted, ujra feltelepitheted es korlat nelkul jatszhatsz veluk mindaddig, amig tag vagy. Ha megszunik a tagsag, akkor a jatek tovabbra is a tied marad, csak nem indithatod el, amig ujra tag nem leszel. Berles kb.
De a jatek ingyen van, mivel a gold szolgaltatasert fizetsz, ami akkor is ennyi lenne, ha nem kapnal jatekokat.Halal korrekt.
Ha meg nem kell a gold barmilyen okbol kifolyolag, akkor az ingyen jatekrol is le kell mondani, simple as that. Az esetek 90%-ban akinek goldja van, annak mindig is lesz. Ha meg eppen kenyerre kell, akkor 1-2 honapot kihagysz, nekem is volt mar ilyen, addig meg jatszok olyan cimekkel, amiket megvettem es csacsi. -
persil
nagyúr
válasz
DaveHutt #186067 üzenetére
A 4 valoban fasza, de sajna split screen nincs benne es igazabol lanyom autozna szivesen, kettesben
A showdown-t szerettuk 360-on, azert is kerdeztem, az ujabb autosakbol viszont hianyzik az osztott kepernyo. A motorsport meg ugye lenyegesen komolyabb, nekem nem elvezetes, kislanyomnak meg szimplan tul bonyolult.
icemad
Neked is koszi, rajuk nezek azert. -
lanszelot
addikt
válasz
SoldierL #186063 üzenetére
Én kormannyal nyomom a FM7 et semmi gond vele. Be kell allitani ahogy neked jó, elmenteni, és hajrá.
FM6 ot is kitoltam kormannyal, de a pc változatát ott se volt semmi gond. Szerintem valamit nem jól állítasz.
Ha vki valaszolna a kérdésemre akkor elküldeném a beállításaimat. De sajna addig nem tudom. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
AMD Power #186062 üzenetére
parancsolsz?.. gold előfizetéssel megkapok valamit (mézesmadzag), amivel csak akkor tudok játszani majd, ha havonta fizetek tovább?? nem úgy lenne korrekt ez, hogy aki goldos igen, most megkapta, úgyis kifutó game bőven, és használja egészséggel?
vagy mi az, amit nem értesz? -
persil
nagyúr
válasz
SoldierL #186063 üzenetére
A forzarol jut eszembe. Nem vagyok egy nagy pilota, de most a gold miatt azert lerantottam, szep meg jo, de nekem ez "nagyon verseny". Hianyoznak a regi bunko nfs-ek
Nincs valami hasonloan arcade cucc, ami azert frissebb es split screen is van benne?(meg, ami igenyesebb, mint az ilyen szinvonaltalan split fele ortosagok
)
Masik: nem tudjatok veletlen honnan tudnam a dirt showdown-t beszerezni emberi aron digitalisan?
-
SoldierL
senior tag
Érthetetlen számomra a Forza 6. Hogy nem tudják összehozni egyik résznél sem a kormány beállítást.. 90 fokig tudja a pilóta tekerni, aztán egy ponton miközben tekerem megrántja a kezét “koppanásig”. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy bukhat el ezen egy r@hadt jól kinéző stablil 60 fps-es “nagy” cím! Ha valaki tud nekem tanácsot adni ez ügyben szivesen veszem mert egyébként tényleg jó a látvány, hangok, szabilitás.
-
lanszelot
addikt
válasz
Madycsa #186057 üzenetére
Ha ennyire szeretnéd gold dal kitolni a játékot, de nem akarsz gold ért fizetni, akkor:
Készíts egy új fiókot, tedd elsodlegessé, oszd meg csaladi ra, hogy a tobbiek is megkapjak a gold ot, és az új felhasználónak járó 14 napos goldot aktiváld. Vissza a profilodba és tolhatod 14 napig. Ha lejár, készíts újat, azt tedd elsodlegessé, töröld ahol lejárt, és ugyanaz...
Nem lehet végtelenségig, de jó párszor meg tudod csinálni.
Öröm? -
Madycsa
tag
válasz
Madoc #186056 üzenetére
Zseniális!
Van ez a szuper akció. Amikor az akciós 1-2 hónapos gp ultimate előfizetésével átváltozik a live vagy gold is ultimate-re. Ha egy ilyen lejár, mi a legkedvezőbb mód, ha valaki hosszabbítani akar? Járható egy olyan út, hogy vesz az ember 2x vagy 3x 12 hónap live-ot + egy 1 hónapos ultima-et?
-
lanszelot
addikt
válasz
Tibiajax #186046 üzenetére
Nem volt szoptatás.
Az alap játékot használtan fillérekért meg tudod venni, pláne most, hogy ingyen van.
A kiegészítő pedig a tiéd ha van gold ha nincs.pixta78: Gold tagság játékok is a tiéd, csak akkor tudsz jatszani ha van tagságod. Tehát ha 5 év mulva veszel akkor majd csak akkor jatszhatsz vele ismét.
-
lanszelot
addikt
válasz
MasterMark #186039 üzenetére
Nem ez volt a kérdés.
Meg van az oka a kérdésemnek. -
Medocsabi
addikt
válasz
rdt89 #186023 üzenetére
Witcher 3-ba 20-30 óra??
Akkor az alapjáték kb 40%-át játszottad,kiegészítőkkel minimum egy skyrim szint, 100+ óra simán
Az eredeti kérdésre reagálva, én nem, vagyok kényes az FPS számra, de sajnos ez az a játék, ahogy nagyon nagoyn sok helyen érezni, hogy bőven 30alá beesik a frame, van ahol 20 sincs. Egyébként gyönyörű a játék, de kár lenne tagadni, néha belerondít ebbe a vizuális orgazmusba egy-egy lag. -
Tibiajax
nagyúr
hali
lekaptam a forza 6-ot, szuper. viszont a gold-ot ezzel egyetemben le is akarom holnapi nappal mondani.
ha lemondom, egyáltalán nem fogok tudni a játékkal játszani, jól olvastam?? (kieg.packot is megvettem hozz, nyilván) -
Madycsa
tag
Változott a GP
Ultimateakció? Ezt a 600Ft-os változatot eddig nem láttam. Bár ott van a másik is. -
LoGeN90
aktív tag
https://youtu.be/HKE25h9QK1Y
-
lanszelot
addikt
Hello,
G29 el szeretném Xbox One S játekokat tolni. Tudom van több átalakító, de legtöbb késik, vagy olyan árban van amiért kormányt veszek.
Használ itt vki G29-xbox párost? Ha igen hogyan? -
negyven2
veterán
válasz
Beniii06 #186036 üzenetére
A gyári kontrollerel kapcsolatban biztos az lesz. A PUBG meg proba volt, hogy lehet ilyet is. Viszont anno a Lunar White-nál is lehet ilyet csinálni, de ott fizetős volt a csere ha weboldalról csináltad (gyakorlatilag vettél egy újat). És akkoriban nem volt ilyen opció, hanem az összes kontroller egy menüben volt. Most meg van külön standard, Elite, speciális...
-
-
negyven2
veterán
Elég furcsa dologba ütköztem bele, de aki majd többet garanciáztatott az majd ugyis kijavít.
Szóval a One X-hez kapot gyári kontrollert nem igazán használtam ezért odaadtam ismerősnek, hogy használja akkor amikor ketten játszanak a gépével. Ma szolt, hogy nem akar bekapcsolni a kontroller (játék közben egyszerűen kikapcsolt neki és azóta se kép se hang. Szoval mivel a tartozékokra járó egy év gari még él a gépemhez ezért gondoltam mint eddig a géphez kapott kontrollert, ehhez is weboldalon keresztül kérem a javítás megrendelését (FAT/S-nél eddig mindig működött). Nos most nem hajlandó ezt megetetni a gyári kontrollerrel, mert nem ismeri fel mint tartozék.
Viszont próbaképpen megadtam neki a PUBG-s kontrollerem számát (persze külön a speciális kontroller választottam ki a szerviz igénylésekor) mert amúgy is vissza akartam küldeni a hangos és beragadó "A" gomb miatt. És ott gond nélkül végigfutott az igénylés a javításra, aminek 0 Ft az ára. A UPS-es szállítási címkét is megkaptam hozzá. Vagyis elviekben így vissza tudnám küldeni?
A poén az, hogy megnéztem mi van ha a Play&Charge kittemet adom így hozzá és ahhoz is meg tudnám rendelni a ingyenes szervizt.
Amúgy mind a kettő még számlával igazolhatóan garanciális (a PUBG-s kontroller ráadásul még egy éve sincs a piacon...)
-
Throme
veterán
válasz
Wesder #186033 üzenetére
Lehet nem is kell sokat várni erre a 10/4 arányra.....
(ha Magyarországra értetted, akkor nem szóltam itt sokat kell várni a 8k tévékre).
Szerintem ez a szegmens is felgyorsul, mert mindig kell valamit újítani. a MHz, vagy a smart funkció változás nem akkora durranás, mint a felbontás. Épphogy kivezették a 3D-t már 8k-ról beszélünk, a 4k meg kezd természetes lenni (lassan nincs is más fajta tévé).
Ezt meg a konzoloknak is követniük kéne.Simán kéne az induláshoz SSD, meg 8k támogatás, még ha azon küzdenek is, hogy 4k/60fps mindenhol.
szvsz
-
rdt89
addikt
válasz
Throme #186031 üzenetére
Én a One S-t csak ráncfelvarrásnak nevezném, mint anno a x360 esetében is volt több modellfrissítés, akár a ps3 korában, de teljesítményben nem volt annyira észrevehető különbség, max a hűtésük javult. De a többiben én egyetértek veled, valamint az X-re szüksége volt a box-nak nagyon is.
-
Throme
veterán
válasz
Wesder #186017 üzenetére
"Helyesen tették hogy csak 1 gép lesz. Remélhetŏleg semmi sallang. Egy erős konzol jàtszani."
Lehet rosszul gondolom, de anno az első Xbox One esetében is így gondolták, csak lépett a konkurencia és kénytelenek voltak S, meg X verziókat is bevezetni....
Most mi változna?
Persze, persze, egy lesz... ja nem... kell egy erősebb...meg egy még erősebb....
Szerintem ez majd a sony-tól függ, hogy tényleg csak 1 verzióval találkozunk az új generációból.
Én tuti nem fogok rohanni megvenni az első új generációs kütyüt... -
rdt89
addikt
válasz
raziel01 #186029 üzenetére
De gondolom akinek szándékozik venni, csak xbox van amin elindul ez a játék /saját magamból kiindulva, nekem egy gyenge netezős PC van az xbox mellett/. Szerintem élhető konzolon is a játék. Ez egyén függő, kinek mennyire számít a grafika és egyéb dolgok, de játékélményben az xbox-os verzió is nagyon jó.
-
rdt89
addikt
válasz
Wesder #186024 üzenetére
Szerintem nagyon szép, FHD felbontással 30fps-el. Én laikus ként nem látok egetverő különbséget összhatásba a PC-hez képest.
-
Wesder
titán
válasz
Bigmasterl #186025 üzenetére
Itt is felteheted, azért van a fórum.
-
Bigmasterl
tag
Aki vásárolt már játékot az mtcgame.com -on az legyen szives írjon rám. Lenne kérdésem a vásárlással kapcsolatban. Előre is köszi
-
bandi0000
nagyúr
válasz
l.skywalker #186018 üzenetére
Ez GP-s lesz ugye?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #186016 üzenetére
Nyílvàn, de Scarlet minőségben S-en majd csak streamelve fogsz tudni jàtszani. Helyesen tették hogy csak 1 gép lesz. Remélhetŏleg semmi sallang. Egy erős konzol jàtszani. Meg az új stúdiòk is rakjanak össze minnél jobb AA címeket.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #186013 üzenetére
Nagyon helyes. Streamingre ott az S.
-
l.skywalker
Topikgazda
Phil Spencer: Jelenleg nincs fejlesztés alatt streaming only eszköz a következő gen-re, csak a high-end Scarlett [link]
-
Beniii06
addikt
Nekem speciel megvan a játék(akciósan kb. negyed ennyi volt az ára külföldre utazással
mint most), csak még nem érkeztem vele játszani, így közvetett véleményt tudok írni pl. nálam az RDR2 kiválóan fut, semmi akadás vagy fps drop nem látszik(talán a jó alaposan utána nézett, minőségi panellal + SW-vel felszerelt tv megteszi a hatását), igaz még át streamelve PC-re sem. Van aki élvezhetetlennek írja le S-en ugyanezt a játékot, pedig tudok különbséget tenni ~180-200 fps-hez viszonyítva az S 24-30 fps-éhez(a tv 120Hz-es és valószínűleg duplázza az S által adott képet, ezért láthatom olyan "simának" a képet), de ugyanezt írhatnám, más openworld játékra is pl. legutóbbi 3 tomb raider is hibátlanul ment(GTA V-t sem próbáltam még), így azt tudom tanácsolni alaposan olvasd át az MS refund policy-t, mert elvileg 2 óra alatt vagy 14 napon belül vissza adják az árát a digitális változatnak(csak játék, DLC, Season Passt stb. nem), mondjuk pont azt nem tudom, hogy ajándékba vásároltnál ez, hogy működik, utána kell nézni. Elvileg ha regelsz egy MS fiókot és onnan veszed meg ajándékba visza kellene tudnod szerezni az árát, ha mégsem tetszik, de ahogy írtam utána kell nézni/kérdezni alaposan, akár magyarországi MS felhívásával, ha biztosra akarsz menni.
-
Bogyi007
veterán
válasz
jozs6200ax #186000 üzenetére
Halkan megsúgjuk hogy egy éves Gold előfizetés + ez az 1 havi Game Pass Ultimate akciós áron való megvétele olcsóbb mintha külön vennél 1 éves szimpla Game Pass előfizetést...
És így többet is kapsz most kevesebbet fizetve...
-
.LnB
titán
Sziasztok,
Barátoméknak meg szeretném venni a Witcher 3 Goty-t Xbox-ra.
Az lenne a kérdésem, hogy egy One S-en, hogy fut a játék? Ismerve a W3-at, ismerve a One S erejét... vannak kétségeim. -
jozs6200ax
aktív tag
válasz
MasterMark #186001 üzenetére
Köszönöm
-
MasterMark
titán
válasz
jozs6200ax #186000 üzenetére
Ha lejár utána megint tudod külön venni.
Amíg él az Ultimate addig konvertálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Keresünk dokkolókat
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest