Hirdetés
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz
IntelKiller7 #238298 üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Április 26. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok*:This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale Plus Spring Sale
*a Spring sale április 21-én ér véget
-
törölt tag
válasz
Wesder #238293 üzenetére
Illetve valaki segítsen már mit kell csinálni ezzel a .... hogy használható legyen.
Már mindent is feltettem amit csak találtam a menüben.
Lehet én vagyok a láma, sőt, de a ....szér nem tud úgy működni hogy berakom a lemezt mindent feltelepít (lemezről/netről) és lehet használni.
szerk :
Közben megvan. A játékon belül nyomkodjam végig a pakkokat, mindegyik átirányít a store-ba, ahol beszerzem ingyen, majd még a rendszerben a játék összetevőinél, kell pipálni és installálni.Hát komolyan mondom ekkora f.st még nem láttam. Nem hiszem el , hogy nincs egy opcionális kérdés az install elején , hogy all pack install , én meg az idióta nyomkodás helyett tudnék első indítás után játszani.
Szerk 2 : Ja hogy még 71giga , 88Mbps -el , hát ma ezzel nem játszunk
Pedig reggel csorgott rendesen az adat -
törölt tag
válasz
ρσгτσ #238289 üzenetére
Te, mint szaki
Nekem új cucc hogy a menüben a konzol bekapcsgomb led fényét lehet halványítani, kikapcsolni.Ezt esetleg tervezik bevezetni a kontrollernél is. Rohadt kényelmetlen sötétben ágyban fekve játszani vele.
@Silver-pda
Hogy érted hogy túl friss??@sony89
Régebben cseréltem a sajátomban.
Volt 1-2 féle 1Tb HDD ,amit az istenért nem lehetett telepíteni belsôként. -
ρσгτσ
addikt
Április 30 -ig lehet igényelni, ha megfelelsz az ottani feltételeknek. Ennek része a február 28. is, mert addig kellett játszani a 3 játék valamelyikével PC -n.
Tehát 2022. február 28. nem az igénylés határideje.
Szerk.:
Amúgy március 14. óta van ez a lehetőség. Tehát szándékosan később, mint február vége. -
ρσгτσ
addikt
Még ma elindíthatod a PC Game Pass három hónapos próba-előfizetését.
"Köszönjük, hogy játszol, és támogatod az Xbox Game Studios legújabb PC-s játékainak sikerét! Ha játszol a Halo Infinite, a Forza Horizon 5 vagy az Age of Empires IV játékkal a számítógépen a kiadás időpontja és 2022. február 28. között, megbecsülésünk jeléül ajándékba adunk egy három hónapos PC Game Pass próba-előfizetést (csak az új tagok számára)."
-
szemy94
senior tag
F1 2021 megvan valakinek?
Egyelőre gamepass-szal van lent, a Mid Session Save nem működik, állandóan hibát dob, ha vissza akarom tölteni. Karrier, egyedi csapattal. Ez ilyen, esetleg, ha megveszem akkor javulhat, vagy ettől független a dolog? -
silver-pda
aktív tag
Vhonnan nem lehet korábbi OSU1 file-t leszedni? Sztem a most letölthető túl friss lehet a készülékemhez.
OS ver.: 19041.4788 -
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
eFootball SEASON 1 Patch Notes javításokkal.
+ videó
-
Muerte68
addikt
válasz
philoxenia #238277 üzenetére
Az is tervben van meg a sorozat is csak az idő kevés
A könyvet egyébként mindig töbre tartom mert az az igazi kompromisszum mentes forrás a többinél mindig igazodni kell valamihez -
Muerte68
addikt
A Witcher 2- magyar feliratos?
Most akciós a 360 as verzió ami volt régen magyar felirattal csak azt nem tudom hogy ez a verzió az e?
Mert akkor behúznám de ha nincs magyar akkor inkább hagyom -
dobobazsy
őstag
sziasztok! One X eseteben letezhet olyan, hogy a HDMI csatlakozoja tonkremegy? haveromnak ajanlottak egy ilyen gepet eladasra, es begondolkodott rajta. ha igen hol lehetne megjavittatni es kb mennyiert? koszonom ha valaki felvilagosit
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
homerhamm #238268 üzenetére
Itt vannak az ESO Free Play Days részletei:
Play For Free - The Elder Scrolls Online -
icemad
nagyúr
válasz
ρσгτσ #238265 üzenetére
Meglett a gubanc. Suliban egy weblapot kellett csinálni egy erre szakosodott oldalon , ahol regisztrálni kellett. Fiam meg regisztráció közben az xboxos email címét adta meg. Ezt meg az Ms szokatlan tevékenység-ként érzékelte. Tiszta röhej az egész rendszer, úgy ahogy van. Nekem is egyre gyakrabban vannak fontos e-mailek a spam mappában, a reklámok meg a bejövő üzenetek közt. Bármelyik email szolgáltatónál. Szóval ez nem az Ms sara, de dühítő, hogy 2022ben még mindig ki kell kapcsolni a spam szűrést.
-
icemad
nagyúr
válasz
ρσгτσ #238263 üzenetére
Mail nem jött, és nem is egy napos bünti volt. Xboxon nem tudott bejelentkezni, azt írta, hogy keresse fel az account.live.com oldalt. Ott belépve láttam, hogy megsértette a felhasználói feltételeket, ezért adja meg a telefonszámát. Megadtam, küldtek rá kódot, azt beírva azonnal betudott lépni az xboxon. Szóval ez inkább úgy tűnt, mintha a kétlépcsős azonosítást tesztelnék. Azért lennék kíváncsi arra a nyavalyás webcímre, ahol meglehet nézni, hogy miért történt ez. Vagy valami gebasz van megint a liveval, mert a store is szenved 2 napja...
Szerk. : köszi, ezt kerestem!
-
icemad
nagyúr
válasz
Fernet #238261 üzenetére
Akkor lehet, hogy ez most bukó lesz.
Más... A fiam megkapta az első banánját. (1 napost, de azért na) Pár hónapja szóba került itt a fórumon is, hogy meglehet nézni, hogy mi volt a kiváltó ok. Akkor írt is pár ember valami linket, de most sehogy sem találom. Valaki tudja ezt fejből?
-
Fernet
senior tag
Sziasztok!
Vendégeink voltak ma délután, gyerekek nekiálltak minecraftozni, egyszer látom jön üzenet revoluttól, terhelés 2800Ft, megnéztem a Realms-re fizettek elő.
Lehet ezt refundolni valahogy? Tudom be kéne állítani plusz hitelesítést a vásárláshoz, de négy év alatt még nem volt ilyen gond.
-
ρσгτσ
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Április 19. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok*:This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale Plus Spring Sale
*a Spring sale április 21-én ér véget
-
Guitar14
senior tag
válasz
ρσгτσ #238250 üzenetére
Megnyitottam a linket a következő gondolattal: "kiégek ha most hozták be a cross platform coop-ot, hogy már befejeztem a kampányt teljesen" olvasok-olvasok "CROSS-PLATFORM CO-OP FOR HALO 3 AND HALO 3: ODST (EXPERIMENTAL)"
Hát bzeg... na mindegy, pedig pár hónapja elég szomorúan szembesültem vele mikor nem engedett kampányt indítani PC-s csapattárssal. -
ρσгτσ
addikt
Hypercharged: Unboxed Goes Viral As Fans Demand An Xbox Version
Bár még nem tudjuk, hogy One modellekre érkezik -e...vagy egyáltalán mi lesz ennek a vége.
-
sony89
tag
Sziasztok!
Xbox One S készüléket sehogy sem lehet frissíteni, online állapotban sem és offline USB OSU1-ről sem engedi, ha beteszek egy másik HDD-t akkor is elkezdi betölteni a fájlokat az USB ről és mikor a telepítésre menne 1% után jön az E101 es hiba....
Mi lehet a megoldás valaki találkozott már ilyennel?
Van itt valaki hozzáértő akivel feltudnám venni ez ügyben a kapcsolatot?Csatoltam képet!
Köszi!
-
Madoc
veterán
válasz
philoxenia #238241 üzenetére
Kb. 50 forintból megvan ha magadnak csinálod. Most csináltam meg hármat. Forrasztós, aliexpressről rendelős téma.
-
Guitar14
senior tag
válasz
philoxenia #238241 üzenetére
Ez a két LB/RB hajlamos elkoszolódni/eltörni mert csak ez mikrokapcsolós és eléggé könnyen bejut oda a gombok alatt a hajszál és a por.
Más annyira nem szokott inkább az analog drift. De ez egy fat kontroller a kép alapján ami drift szempontból eléggé strapabíró. Szerintem érdemes. -
Guitar14
senior tag
válasz
Tukolp #238239 üzenetére
Ha ügyes vagy és van hozzá megfelelő csavarhúzód akkor szétszedve a megfelelő helyre kontakttisztítót/javítót benyomsz akkor jó esetben nyertél.
Ha nem akkor például itt hardveraprón keresel egy szervizest sok pozitív értékeléssel és elküldöd neki aztán kicseréli. Javítás ára olyan 3-6 ezer lesz kb. -
Tukolp
aktív tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni mivel sajnos tönkrement az ilyen kontroleremen a Right bumper gomb ( ami a ravasz felett van) csak néha veszi be ha megnyomom.
Valaki nem tudna estleg segíteni hogy hol tudnám megjavíttatni ?
Akármilyen infó nagy segítség lenne, már van vagy 3 éves úgyhogy sztem gari már nincs rá :S
Előre is 1000 köszi
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva #238236 üzenetére
Mindenképp érdemes kipróbálni, ha még megy így lassan április közepén.
-
negyven2
veterán
válasz
csuvicsuva #238236 üzenetére
Hogy most indul-e még, azt nem tudom, de az biztos, hogy március végén még elindult (csak maga a játék nem fogott meg egyáltalán).
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva #238231 üzenetére
"Free next-gen trial version of Cyberpunk 2077 allows for 5 hours of playtime and is available on PlayStation 5 and Xbox Series X|S starting now until March 15th."
Szóval igen. -
icemad
nagyúr
Sziasztok. One s AD-n mennyire játszható a Cyberpunk 2077? Vannak még benne gamebreaker bugok? Sógorom szeretné kipróbálni, de nekem csak one x és series x van itthon.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
DonThomasino #238223 üzenetére
Coddal 10+ éve nem játszottam, nem tudom, hogy goldon kívül kell-e még neki valami.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
DonThomasino #238223 üzenetére
(gondolom én)...a játékhoz van ingyenes hozzáférés, de miután online, így továbbra is kell a konzolnak online hozzáférés. Tehát valamelyik Xbox előfizetés.
Szerk.:
Írja is az általad linkelt oldalon, hogy szükség lehet rá:"*Actual platform availability, dates and content may vary by region and is subject to change. Additional download and internet connection required. Online Multiplayer subscription may be required – see platform for details on exact download file size, availability, and requirements such as subscriptions."
-
DonThomasino
veterán
válasz
csuvicsuva #238222 üzenetére
Meg van köszi.
Le is szedtem, de most meg PASS t kér.
Lehet velem van a baj , de számomra a free nem ezt jelenti. -
csuvicsuva
addikt
válasz
DonThomasino #238221 üzenetére
Most megnéztem konzolon, keresd a choose editiont, az első lehetőségnél ott a free trial.
-
DonThomasino
veterán
válasz
csuvicsuva #238220 üzenetére
Igen, de nem találtam ilyet.
Beírtam hogy vangaurd free de semmi.
Vanguardnál meg csak a fizetősöket hozza fel. -
csuvicsuva
addikt
válasz
DonThomasino #238219 üzenetére
Erre gondolsz? Itt a store page, gondolom, hogy konzolon is külön van.
Bár elvileg ha innen beszerzed, akkor konzolon is meg kell jelennie a listában.
-
DonThomasino
veterán
Azt olvasom, hogy free vanguard hétvége van, [link]
de én nem tudom FREE letölteni, csak a 40% os ajánlatot látom.
Valamit rosszul csinálok ? -
silver-pda
aktív tag
válasz
l.skywalker #238216 üzenetére
Igen próbáltam USB-ről, akkor meg E101 lett, ami nem megfelelő SW-re utalhat.
@icemad: nincs kedvem szétkapni, de úgy tűnik nincs más választásom. -
icemad
nagyúr
válasz
silver-pda #238215 üzenetére
Sógoromnak ugyanez volt a hiba, garanciális volt, így visszaküldtük. (2x) Hdd csere talán megoldja.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
silver-pda #238215 üzenetére
Szóval akkor már próbáltad USB-ről újra telepíteni?
[link] -
silver-pda
aktív tag
Helló!
Vkinek sikerült életet lehelni olyan Xbox One készülékbe, ami indítás után Something went wrong - E102 hibát adott?
Factory reset nem sikerült, ugyanaz a kép fogad - E102, OSU1 update-ra E101 hibát dob.
Szervízen kívül egyéb ötlet?
Gari nincs. Gondolkodom a hdd cserén. -
andriska0725
tag
Sziasztok. Eddig egy sima fülest használtam az xbox one x-el, de most szeretnék egy jó árérték arányú gamer fejhallgatót. Mit ajánlotok? Ki mit használ, azt miért szereit, miert nem? Olvastam hogy manapság vannak már rezgő motoros fejhallgatók is. Ezzel tapasztalat esetleg? Köszönöm előre is a válaszaitokat.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
philoxenia #238210 üzenetére
Abban nem jó, mert mindegyik házasodni akar.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
szemy94 #238208 üzenetére
Én mindig Aliról szoktam alkatrészt rendelni, nekem ezeknél nem volt gondom soha. Nem annyira komplex téma, mint egy analóg modul. Abban azért van egy-két hulladék.
Alin beírod például, hogy: series analog thumb stick
Én általában JCD -től szoktam. Nintendo -hoz is, mindig jó minőséget küldtek. Több féle dolgot rendeltem már.Persze ez nem mostanában fog megérkezni...Magyarországon kapható cuccokat/minőséget nem ismerem. Nekem mindenem kintről jön.
-
szemy94
senior tag
válasz
ρσгτσ #238207 üzenetére
2 kontroller van, szóval nem para, Fifázni még csak-csak elmenne, de F1-et egy kicsit másképp használom. Előre tolom a kart mindig fixen, és úgy húzom jobbra-balra minél precízebben (hosszú gyors kanyarok így is neccesek tudnak lenni, pl Szocsi 3-ast kemény teljesíteni kontrollerel), és a karról már lóg lefele a tetején levő gumi. Rendelni akkor érné meg, ha 2x2-t kicserélném, de csak a bal a problémás, több, mint 3 év után, ezért gondolkodom rajta, hogy inkább bevigyem-e. Egyébként lyukas T8 kell hozzá?
-
-
szemy94
senior tag
válasz
l.skywalker #238200 üzenetére
F1 2021 vélemény? Nekem még F1 2018 van, meg a gamepass-szal játszottam a 19-el, hetente max 1-2 alkalommal játszok, 18 után nagy fejlődés lenne? Vagy várjak még 1 évet, 22, új autók
-
-Rolika-
senior tag
Boxon nálatok jó a Sale? Storeba bemegyek és látom, hogy ott lenne, de hibát ír ha rá akarok menni.
-
l.skywalker
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest