Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Otthoni időjárás-állomás
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
l.skywalker #122094 üzenetére
Köszi, de boltban nem kapom a most 200ft-os akciósat. Ezt már meg is vettem.
Online viszont 200ft most a game pass is, viszont abból is jön 1 hónapos előfizetés a csomagban. Azzal hogy sakkozzak?
-
csabamigo
aktív tag
válasz
MasterMark #122093 üzenetére
Na, így már tiszta teljesen ,köszi!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
smokiii1 #122095 üzenetére
Szia. Üdv a klubban. Nem lebeszélés képen, de nem éri meg nagyon ilyen átalakítót venni (egyfelől nem fair más játékosokkal szemben ill. meg lehet tanulni a kontroller használatát).
Ha mégis mellette döntenél, akkor tudd, hogy igencsak költséges is tud lenni: [link]
Az olcsóbbak nem biztos, hogy jól működnének, ami viszont ismerten jó, az drága pl. Xim4 (50+ kHUF)
-
smokiii1
aktív tag
Sziasztok. Új vagyok az Xbox one táborban és érdekelne hogy lehet-e itthon valahonnan venni olyan átalakítót amivel tudok használni billentyűzetet és egeret? Debrecenben vagy környékén esetleg?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Benoe77 #122089 üzenetére
2 féle képpen tudod megvenni:
1. Az xbox.com-on vagy a konzolon belül fizetsz rá elő: ekkor azonnal indul
2. Kódot vásárolsz bárhol (akár fizikai kartonlapon bármelyik hazai üzletben vagy digitálisan online) és ezt a kódot pötyögöd be - ekkor akkor indul amikor beváltod -
MasterMark
titán
válasz
csabamigo #122090 üzenetére
Igen... Nagyon egyszerűen, van USB master (PC,Xbox,TV,stb.) és van USB slave (bill,egér,pendrive,stb.) ezeket lehet összedugni.
Két slave-et hiába dugsz össze, nem történik semmi.
Két mastert ha összedugsz, akkor mindkettő küldené ki az áramot, amiből baj lehet. (Jó esetben ez védve van, de azért nem érdemes próbálkozni.)
Ami telefonokon van például USB, az mindkettő is lehet. Alapból slave, de ha OTG kábelt dugsz rá, akkor master-ként is tud viselkedni. -
Corpuscle
őstag
Akku téma: Aldiban csütörtöktől AA tölthető elem (2500mAh) 4 db 1.199.- Használ valaki ilyet? Lehet teszek egy próbát vele.
-
negyven2
veterán
December 1-ig lehet még jelentkezni a Sea of Thieves Alpha tesztjére. Bárki aki eddig az időpontig jelentkezik rá részt vehet majd a tesztben. Aki korábban részt vett benne az is nézzen rá, mert bár részt vettem már az Alpha tesztben, mégis kérte, hogy jelentkezzek újra.
-
csabamigo
aktív tag
válasz
MasterMark #122081 üzenetére
Köszönöm,és mindenkinek aki válaszolt DE azért kérdeztem meg hogy tudjam 1ébként az usb kábel úgy tudom adatkábel (is),bocs ha hülyeségnek tünt a kérdésem nem mindenki tudja szerintem azért kérdez....
Még nincs itt az új box ...
Kösz mégegyszer -
Sziasztok!
Ha most veszek Gold előfizetést az azonnal elindul, vagy akkortól, amikor én szeretném?
Amit ezzel veszek kedvezményesen játékot, azzal bármikor játszhatok később, akkor is, ha már nincs gold előfizetésem?
Mindegy, hogy hol veszem az előfizetést (microsoft.de, .hu, stb..) ?
Jön egy xbox 14 nap próba gold-dal, a mellé szeretnék még venni egy egy hónaposat, és jó lenne, ha annyival hosszabbodna az előfizetés. Meg a játékokat is beszerezném.
-
sugarforce
addikt
válasz
csabamigo #122080 üzenetére
Ne. Usb3 apa apa kabelt nehezen fogsz talalni egyebkent is, de ha epp nem is lesz semmi baja a boxnak, biztos nem fog mukodni. Cat5e vagy cat6 kabellel routerre mindket box es van network transfer. Egyebkent ennyi ido alatt mar el is ibdithattad volna a letoltest storebol, legalabb jonnek a jatekok. Nekem a 200as digi (mostmar 500as) nettel 150-160mbittel jonnek a jatekok, minden jatek tok hamar lejon.
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker #122085 üzenetére
Köszi, nem tudtam, hogy így is kihozza
-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker #122078 üzenetére
En is mar csak erre tudok gondolni.
-
mike1334
veterán
Nincs olyan oldal ami azt gyűjtené, hogy melyik játékokból van trial? Az xbox sajna csak a demókat gyűjti egybe, és azért jó lenne tudni, hogy mit lehet kipróbálni vásárlás előtt. Amúgy szvsz minden játékból lehetne trial verzió, akár 1 óra/1 pálya is sokat segítene a döntésben.
-
KrAt
veterán
válasz
FollowTheORI #122063 üzenetére
Nekem is éjjel írták, hogy feladták, le is vonták szerencsére (51,5k), ellenben én csak azt látom, hogy AT Post-tal adták fel, hogy onnantól mi lesz, azt nem tudom
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Def26 #122066 üzenetére
Szlovákiában már megindult egy jó ideje a toborzás egy regionális raktár felépítéséhez/üzemeltetéséhez. Egy időben rengeteg szlovákiai álláshirdetés volt az amazon oldalán a rendszer adminisztrátortól kezdve a létesítmény üzemeltetőig minden. Akkor azt gondoltuk, hogy pár éven belül lesz kelet-európai központi raktár, de ezek szerint még mindig nincs.Most nézem, hogy még mindig van és idei máricusi hír volt, hogy lesz regionális logisztikai központ. Mondjuk ez év őszére mondták: [link]
-
zsocy
őstag
válasz
Zoleee83 #122072 üzenetére
Nagyon jó játék, de kell hozzá egy második játékos is, egyedül nem az igazi. Két szereplőt kell irányítani benne. Mi nagyon élveztük az asszonnyal, ő nulla kontrolleres rutinnal is el tudta irányítani. Végigtoltuk és közben még tanultunk is az inuitokról, szerintem ennyit mindenképp megér a játék.
-
válasz
Giallombardo #122073 üzenetére
Bármilyen One kontroller jó hozzá.
-
Giallombardo
újonc
Sziasztok!
Lenne egy bugyuta kerdesem. Most erkezik majd az “s” keszulekem. Ehhez szeretnek vasarolni meg egy kontrollert. Az osszes One kontroller jo hozza, vagy esetleg van kulon a slimhez valo? -
Zoleee83
addikt
Never Alone-t játszotta közületek valaki? Egészen jónak tűnik.
Gondolom a Never Alone Arctic Collection-t érdemesebb behúzni 700 pénzért, mert ebben benne va a DLC is ha jól látom.
-
törölt tag
-
Mankó
veterán
-
Def26
félisten
válasz
FollowTheORI #122063 üzenetére
Régebben volt róla szó, hogy annyira jó lenne egy Magyar amazon.hu is.
-
csabamigo
aktív tag
Sziasztok
Már 1x kérdeztem de még nem érkezett válasz a kérdésemre
Tehát ,hogyan a leggyorsabb áttölteni a játékokat 1ik boxról a másikra(routeren keresztül,usb,ethernet kábel) vagy szedjem újból a storeból?
Előre is köszi a segítséget -
FollowTheORI
nagyúr
No azt hiszem ilyen kombót még nem írtatok.
Nekem az Amazon.de bécsből osztrák post.at majd trans-o-flex hozza a One S-t.
Pénteki rendelés volt detto és ma jönne ki expedite deliveryvel.
Sajnos pont ma nem tudom átvenni, amúgyis szerdára írták, de szerencsére trans küldött levelet, így át tudtam tenni elvileg szerdára a webjükön.Remélem a futár is megkapja időben az infót, ne kelljen duplán dolgoznia..
-
Czimby
addikt
Xbox One X hol most a legolcsóbb? Külföldi is jó ha szállítanak ide.
-
kerti008
aktív tag
válasz
Ivanh #122029 üzenetére
Az elso problema az hogy USA-bol erkezo arukra vamot kell fizetni. Letezik ugyan csomagkuldo szolgalat aminek amelynek az amerikai telephelyere kikuldi az amerikai bolt az arut es onnan tovabbpostazzak Neked Magyarorszagra. Ilyen pl a Borderline de ott meg pluszban kifizeted az Xbox arat a csomagkuldesre. Raadasul a magyar vamhivatalt ismerve konnyen elofordulhat, hogy iden mar meg sem fog erkezni. A legegyszerubb ha az Europai Unio-bol rendeled mert nincs vam (kereskedelmi mennyisegig) es, akar ingyenes is lehet a csomagkuldes. Viszont ebben az esetben ne lepodj meg mert a vilagrekorder magyar afat fogod fizetni a 27%-ot. (Unios szabalyozas miatt)
-
Bogyi007
veterán
Deals with Gold and Spotlight Sales for this Week (Nov 28th – Dec 4th)
This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale
Nem elalvás - hidegebb van kocsit be kell melegíteni alapjáraton.
-
csabamigo
aktív tag
Bogyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Madoc
veterán
Bogyi?
-
Zoleee83
addikt
Srácok , megnéztem az összefoglaló szerint hogy kellene Refund-olni', de nekem sincs "Visszatérítés igénylése" gomb, chat support nem indul el.
Egy Dishonored Def. Edit. lenne amit november 17.-én vettem. (letöltöttem , elindítottam, vagy 2 percre, bankkártyás vásárlás volt, a kártyám hozzá van adva a fiókomhoz)
Mi a teendő? -
IntelKiller7
Topikgazda
Valakinek van UFC 3 beta kulcsa?
-
i@lex
őstag
válasz
bulikavagyok #122039 üzenetére
Nem mondjátok? Yes!!
Remélem sok olyan arc is kipróbálja majd, akik folyamatosan az egér+bill után rimánkodnak, és fakezűek kontrollerrel. Jajjdejóó, holnap igazi agyaggalamb lövészetre számítok.
#KDFARM
-
eL Geri
őstag
válasz
Stauffenberg #122046 üzenetére
Tényleg több van. Vagyis a demo-kat, egy kis kihagyás után leváltották a trial-ok. Ezzel kevesebb dolguk van a fejlesztöknek.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Derék dolog!
Csak nekem tűnik úgy, hogy mostanában sokkal több a trial mint régen?
-
válasz
l.skywalker #122043 üzenetére
Nem én leszek a Te embered!
Abszolút hidegen hagy ez a játék.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Gyertek csak kell a friss hús PvP-be
-
fityere
senior tag
válasz
bulikavagyok #122041 üzenetére
Na bakker. Majd holnap.
-
-
fityere
senior tag
válasz
bulikavagyok #121991 üzenetére
Ma beszereztem én is.
-
válasz
IntelKiller7 #122035 üzenetére
Valszeg a sima Forza 3-as egy korábbi bundle, és a nyakukon maradt pár belőle.
(#122036) l.skywalker: nem, az MS a nettó árat változtatja, a bruttót nem
-
mike1334
veterán
Ha már mostanában annyiszor téma volt, hogy milyen egér+bill után a kontroller. Sose játszottam, de első pillanatban éreztem (és azóta is minden játéknál ez az első), hogy lehetetlen úgy játszani, hogy nem állítom invert y axisra. Hogy lehet játszani az alap beállítással? Annyira fura...de a többségnek az a normális, ha már egyszer az az alap? Sok játékban csak pár perc után enged a beállításokhoz, na addig bénázok csak igazán....
-
bbmt
senior tag
Sziasztok,
Van most ajánlott fejhallgató xbox-hoz? Olyan amit szemüveggel kényelmesen lehet használni és esetleg bluetooth-os?
Mondjuk 50 ezer alatt. -
Ivanh
senior tag
sziasztok!
most a store-ban 189 dollár (https://www.xbox.com/en-US/xbox-one-s#buy) az xbox one S, kérnék tanácsot, ha valaki tud segíteni- hol-mennyiért vehetem át mo-n? kiszállítva megérne simán nekem 60 ezret is.
Nem vagyok képben, karácsonyra vásárolnék.
Előre is köszi. -
AMD Power
titán
Megadtam neten az új 14 napos kódot amit kaptam el is fogadta. Irta is ,hogy beváltva stb stb.... De!
De az előzményekbe sem sincs benne a Live illetve az Szolgáltatások és előfizetéseknél is csak a Game Pass látom ,hogy mikor jár le.
Most akkor mi van?
-
WinZol
aktív tag
Ha úgy döntök, hogy "Home"-olok valakivel, és előfizetek az alábbi
(Live Gold / EA Access / Game Pass) szolkáltatásokra, akkor a
"Home" partnerem is eléri ezeket?
Azaz csak egyikünknek kell megvenni?Megoldható az is hogy pl én a Live Goldot,
a partner pedig az EA Access / Game Pass-t veszi meg.
És mindenki tud használni mindent? -
r.levente75
addikt
Az Account>Sing-in, security & passkey>Create my passkey menüpont alatt, ha megadok egy hat számjegyű kódot, akkor az csak és kizárólag a vásárlást megerősítő kód lesz?
Sehova máshova nem korlátoz le pl bejelentkezés stb?A cél az volna, hogy a fiam ha a forzába betéved egy vásárlási fülre, akkor kérje ezt a hat számjegyű kódot, vagy ugyan ez a szitu a storeba a boxon vásárlásnál.
-
GERIlla83
tag
Üdv mindenkinek.
Az lenne a kérdésem, hogy ezt a 200Huf goldot meglévő gold előfizetéssel hogyan tudom megvenni?
-
4m@15
tag
válasz
pzstm #121992 üzenetére
Tényleg hihetetlen a játék, csodaszép, éles kép, HDR az bitang, este semmit nem látni.
Magával a játékkal is egy ingyenes hétvége alatt ismerkedtem meg. Azóta nagyon aprítom a gonosz urakat, szedegetem a fegyveres ládákat és konvojokat jelölök meg.One X óta szinte csak ez megy a gépen.
-
szucsinka
őstag
válasz
Stauffenberg #121942 üzenetére
Köszönöm
-
DaveHutt
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #121974 üzenetére
Nagyon durva mennyire el lehet benni veszni.
-
mike1334
veterán
válasz
IntelKiller7 #122005 üzenetére
Igazából annyit beszélt mindenki a bf1 multijáról, hogy kedvet kaptam hozzá, csak gyakorlok előtte kicsit ai ellen
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Ingatlanos topic!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- EAFC 25
- Otthoni időjárás-állomás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest