Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Bogyi007 #240726 üzenetére
Csak az ő szobájában van egy 48” fhd+ series s, valamint egy egeszen használható gamer pc 27-es 2k monitorral. A vendégszobában ott a ps5+55” 4k, nálam a nappaliban meg a series x 65”-en, és még egy korrekt gamer pc 32” 2k monitorral. Szóval ez nem az infrastruktúrán múlt, hanem valami egyéb kibékíthetetlen ellentéten. De a barátnőivel akár ipaden is elvannak a genshin impacttal (csak nagyon hangosak olyankor), szóval azon nem múlik. Valszeg egyszerűen csak nyugodtan akart játszani. Vagy a srác nem gaminget tervezett be aznap délutánra/estére. Hozzáteszem, előző nap óta itt volt, szóval…
p
-
ρσгτσ
addikt
-
-
icemad
nagyúr
válasz
Bogyi007 #238604 üzenetére
Sok helyen szar a hálózat is. Meg még a mai napig is sok olyan ház van, ahol a földelés rosszul vagy sehogy nincs kiépítve. Hálózati elosztóból is teljesen felesleges a legjobbat megvenni, ha a dugaljban csak fázis/nulla van. Ismerősömnek villanyszerelő cége van Magyarországon, azt mondja, hogy még a mai napig is sok helyen alumínium vezetékek vannak a falban.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Bogyi007 #235641 üzenetére
Köszi, akkor ezzel meg is oldódott. Habár a Premium Add-Ons Bundle benne maradt a listában, minden más ment a levesbe:
All current games in GAME PASS in the Xbox Store | Xbox-Now -
ρσгτσ
addikt
válasz
Bogyi007 #234919 üzenetére
Én böngészőből nézem telefonon.
is-is a linken. -
parandroid
félisten
válasz
Bogyi007 #234795 üzenetére
Kép megoldható, kell hozzá egy átalakító hdmi-ről dsubra. Nem tudom, van-e ilyen. Olyan biztosan van, ami dvi-ből csinál dsubot, azok szoktak is működni, akkor ahhoz már csak egy hdmi-dvi kábel kell. Hang is megoldható, ahhoz egy olyan hdmi átalakító kell, ami szétválasztja a hangot, és a képet. Ilyet nehezebb ügy találni. De ha ezek eleve nincsenek a fiókban, vagy a szekrény aljában a kábeles dobozkában, akkor felejtsd el, újan ezek kb annyiba kerülnek, mint amit a monitor ér.
Nézz szét a helyi fb csoportban, és vegyél egy olcsó tv-t, jobban jársz.
p
-
persil
nagyúr
válasz
Bogyi007 #234430 üzenetére
Kulcsjelentben ilyen baki eleg meghokkento...?
(Cyberpunk SPOILER, ha valaki neg nem tart itt)
Most akkor elesunk, vagy megsem, vagy mi van?! -
ρσгτσ
addikt
válasz
Bogyi007 #231249 üzenetére
Arról nem nagyon láttam még infót.
Fifa21 -et is direkt nem írták pontos dátummal, hogy kövessék az emberek a különböző hivatalos közösségi oldalakat.
IntelKiller7:
Nekem is derengett valamiért...de fogalmam sincs miért.Lehet az NHL94 miatt, ami egy csomagban is volt (van) az NHL21 -gyel. Előbbi meg ugye már ott van a Play -en.
A trial meg már régóta benne van.
-
persil
nagyúr
válasz
Bogyi007 #230177 üzenetére
"The Xbox Series S doesn't have the hardware to push for true 4K gaming for most games. The new console instead targets 1440p (or QHD) at up to 120FPS. However, players with 4K TVs can still enjoy 4K media streaming, and the Xbox Series S will upscale games to 4K to fit the confines of your television."
Minden letezo oldalon pontosan ugyanezt irjak. Gondolom nem szemre merik be a felbontast.
Az, hogy huszmilliobol egy jatek eseteben van e 4k nincs kizarva(mert technikailag valoban kepes ra), de nem alapoznek 1-2 cimre, ezert inkabb mondjuk, hogy 1440p-re van kitalalva, amit sok esetben nem is tud tartani, szoval a 4k-t nyugodtan vehetjuk nem letezonek.
Szrk.: Ezt a felkover hulyeseget nem en tettem bele, igy volt mar a cikkben. :D
-
icemad
nagyúr
válasz
Bogyi007 #229717 üzenetére
Ha ő miattuk megvetted a Gang Beasts játékot, akkor már megérte őket nézni.
Tényleg bitang jó cucc. Fall Guys megjelenésig elleszünk vele. Most nézem, hogy már több mint 4 éves játék!
Érdekes, hogy amit írtam hibának, az online játék során nem jön elő, csak local játéknál...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Bogyi007 #227756 üzenetére
Köszi, én teljesen nyugodt vagyok, ennél jóval több kell a lelki nyugalmam felborításához.
#227755 IntelKiller7: Igen, rendkívül szimpatikus lépés, de nyilván nem az a cél, hogy a vásárlónak jó legyen, inkább az, hogy ne váltsd be őket, ahogy Beniii06 is említette. Nem szeretnék, hogy egyszerre pár tízezer/százezer vásárló faragjon le a vásárlásából 1-2-3 ezer forintokat, azért az egy szabad szemmel látható összeg már, viszonylag rövid időtávon. Korábban valószínűleg jobban eloszlottak a pontlevásárlások az éves forgalomban (amúgy már egy ideje ugye nehezítették azzal, hogy csak 500-as csomagokban lehetett őket levásárolni).
-
válasz
Bogyi007 #227417 üzenetére
Nem értem ezt a nagy hisztit a Cyberpunk 2077 körül. Bugos a játék. Na és?! Melyik nem az?! Mindegyik játékban vannak kisebb/nagyobb bugok. Tegnap előtt motoroztam a játékban, és egyszer csak felrepült a karakter a csillagos égig, beláttam az egész várost. Van ilyen. GTA5-ben meg pár helyen a semmiben akad el az autó vagy láthatatlan falak vannak. Mégsem hisztiznek. Nekem tetszik a játék, a hibái ellenére is, bár én Pc jàtszok vele(egy ismerős jóvoltából) nagyon alap felbontáson.
-
-
Sindare
csendes tag
válasz
Bogyi007 #227417 üzenetére
S-I-K-E-R-Ü-L-T!
Annyi árnyalja az eufóriát, hogy nem nekem hanem a zasszonynak. Néhány óra és pár száz halállal később oda adtam neki, hogy próbálja meg, hátha valami csoda történik. Elmondtam neki, hogy A-val lehet ugrolni, dupla A-val double jump-olni, Y-al skill-elni, hajrá!
Mondanom sem kell elsőre felment ott ahol én több hét után sem tudtam és 45 perc múlva sikerült is a pálya. -
l.skywalker
Topikgazda
-
bbsofficial
aktív tag
-
Tomi0703
addikt
-
Bogyi007
veterán
válasz
Bogyi007 #224950 üzenetére
Létezhet hogy még tudnám bővíteni EA Play előfizetés vásárlással ezt a csomagot?
Xbox Game Pass Ultimate
Ismétlődő számlázás kikapcsolva, lejárat dátuma: 2023. 05. 18.Emlékeztető: A(z) Xbox Live Gold, Xbox Game Pass for Console, Xbox Game Pass for PC és EA Play terméket automatikusan átalakítjuk Xbox Game Pass Ultimate csomaggá a megfelelő konverziós ráta használatával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - OFF topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eredeti Anbernic Rg40XXV játékkonzol 64/128 GB SD kártyával 16000+ játék
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Eladó használt Xbox series X
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest