Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Xbox One megjelenés óta varok valami hasonlóra.....mondjuk ennyiert tenyleg csak a nagyon regieket adnám el.
Kérdés mi van ha megjelenik valami GwG-ban én meg a sajátomat eladom..... Nyilván ez még korai pletyka, ha akarnak is ilyet (amit nagyon remélek), akkor ezt még lehet tovább finomítani. Hátha idén már látunk belőle valamit.....
-
lmno
őstag
válasz
parandroid #70094 üzenetére
Az új játékok általában drágábbak dobozosan, mint a live-on.
-
parandroid
félisten
-
pelenka35
őstag
Mikor kerülnek ki a nyilvánosság elé a tavaszi akciók? :-)
-
redXIII
senior tag
válasz
GhettoChild #70086 üzenetére
PS4-hez sincs AV kábel, mivel ezekhez a konzolokhoz a minimum felbontás 720p, amit egy képcsöves tv messze nem tud. Lehet hogy sok képcsőves tv van még, de értelmük nem sok, max ha pl a régi konzolokat gyüjtöd pl, amihez kell a 4:3 meg az analóg bemenet. X360/PS3-on volt AV kábel, de ott se igazán volt sok értelme azon keresztül nyomni. Még a szintén analóg vga kábel is messze jobb képet/felbontást adott, a hdmi-ről meg ne is beszéljünk.
-
-
Teko001
őstag
válasz
GhettoChild #70086 üzenetére
PS4-en is csak HDMI kimenet van, nem?
-
zkas90
senior tag
Nem tudom, hogy miket kellene mutatnia, de pár példa az én appomból:
"Valaki valakit hozzáadott barátnak."A kedves topikgazdánk 1 napja tette közzé, hogy "The Division - Az idei év egyik legjobb játéka.
". Igaz nekem nem tetszett a Béta alapján, de örülök neki, hogy ő ennyire élvezi. Kapott is egy likeot tőlem (illetve 7 másik embertől).
Összesen 8 eseményt jelenít meg. Az utolsó 2 napból (egy 2 napja, 3 egy napja és 3 mai).
Ez rossz működést jelent?
-
hackeeeee
Jómunkásember
A szingapúri Division-ben benne van a magyar felirat?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
GhettoChild #70075 üzenetére
Hát a mai digitális világban szerintem nem gáz... Amikor már nagyjából min. 5 éve, vagy több kifutottak az ionágyúk a piacról.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
sting2 #70063 üzenetére
Értelek.
Én egy kicsit máshogy működöm már. Korábban (még az X360-as korszakomban) sok 0 day játékot vettem, de az utolsó, aminél ezt nem bántam meg, az a Bioshock Infinite volt. Az exkluzívok sosem mozgattak meg különösebben, nekem nem ez volt az elsődleges szempont a konzol választásakor – egyedül a GOW sorozatot szeretem, a többi franchise-hoz (Halo, Forza) különösebb érzelmek nem fűznek. Félreértés ne essék, szórakoztatnak azok is, de nem érzem egyiknél sem a késztetést, hogy a megjelenés napján játsszak vele. A folytatásokkal, n+1-edik részekkel elbohóckodom, amikor hozzám kerülnek, de megjelenéskor szinte soha nem veszem meg őket. Nem vagyok jó konzumer.
Lehet, hogy ki is égtem kicsit.(#70069) Mukih: Köszi az infót
.
-
Madoc
veterán
Valaki leírná hogy a win 10-es xbox appot vagy a béta appot hogyan tudnám rendes működésre bírni?! Eleinte mindent mutatott de mióta a boxon áttettem usa-ra és vissza magyarra,azota nem mutat szinte semmit. A win-régiót is áttettem már usa-ra és vissza is de ugyanugy szar.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
GhettoChild #70072 üzenetére
Nincs.
Csak HDMI.
-
GhettoChild
tag
Hi !
xbox one-hoz van AV kábel ?
Sugárcsöves tv-hez kéne lehet. -
hackeeeee
Jómunkásember
A Division-nál, hogy van ez a "nyelv kérdés"?
Most nézem a lemzes változatot, Gameshop-nál azt írják, hogy magyar feliratos.. Vagy ez azt jelenti, hogy a menü is magyar, vagy, hogy mint?
Vagy, ez azt takarja, mint a Digitális, vagyis, hogy a menü is magyar?
Köf.
@baker_: Akinek van kedve szöszölni vele.. Nekünk pl. nincs.
-
Mukih
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #70059 üzenetére
Nem rossz a baba yaga, de nagyon rövid... Simán belefért volna a játékba vmi rewardként vagy nem tudom (nagyon olcsón megéri, de 2 ezret nem ér)...
-
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok!
Be lehet valahol állítani a Twitch alkalmazásban, hogy melyik Twitch szerverre streameljen?
Pc-n ez könnyen megoldható, one-n van erre lehetőség?
-
Def26
félisten
válasz
zkas90 #70065 üzenetére
Mostanában akkora leárazások vannak boxon, hogy szerintem is hülyeség megjelenéskor játékot venni hisz 3 hónap után 33% mindig megvan. Persze ez csak azoknak pálya akik ki bírják várni.
Szerintem a division is lesz 2 hónap múlva 5-6k körül. Ennyit meg azért kibír egy munkás ember. -
zkas90
senior tag
válasz
hackeeeee #70064 üzenetére
Nem is gondként írta, csak fura hogy valaki eddig ki tudja húzni. Főleg, hogy most is ugyanakkora bukóval ad kb tovább a játékon, mint ha megjelenéskor vette volna meg játszotta volna végig és adta volna tovább.
Tehát nem került volna végső esetben többe, mint most. Persze ha most valami űberfasza akcióval vette (egyet fizet kettőt kap), és később a beszerzési ár felett tudja továbbadni, akkor jól járt.
Viszont nem is tudom. Nekem is jobb érzés frissen tolni azokat a játékokat amiket nagyon várok, mint várni valami akcióra. Persze mindenki más, csak a fenti 4 sorban leírtak miatt kicsit 'nincs értelme várni lemezes játéknál'.
-
sting2
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #70061 üzenetére
Nem probléma.
Nálam az Exek. szinte azonnal repülnek a gépembe, nem fél évvel a kiadásuk után...hackeee
Csak meglepődtem.
zkas90 - Elvtárs! - ezt azonnal értette...zkas90
+1
-
sting2
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #70055 üzenetére
Hogy a viharba lehetett ezekkel várni, XO tulajként?.
Ráadásul : " el is adod miután meguntad/végigjátszottad" típus vagy te is... -
bLaCkDoGoNe
veterán
Hm, ebben az esetben érdekelne még pár vélemény, hogy más is így látja-e. Ha nagy egyetértésben lekutyázzátok, akkor csak nagyon olcsón ugrom majd bele, amúgy kihagyom.
A kurrens AAA játékokon kívül én egyébként örülnék egy masszív Dishonored vagy Wasteland 2 leárazásnak is – ezekbe 2-3k környékén szívesen beleugranék, de a teljes árukat sajnálom rá.
-
Madoc
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #70057 üzenetére
Baba yaga egy fos. A játékot végigtoltam élvezettel ,és nagyon tetszett. De a dlc?! Nulla.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bLaCkDoGoNe #70055 üzenetére
Azok is jók.
A TR alaphelyzetben 25-30 óra.. ha megcsinálsz minden tomb-ot akkor mégtöbb.
-
axlfsi
veterán
Jajajaja, félreértés ne essék, semmi közünk hozzá, azért is tettem offices, írtam, hogy szubjektív a véleményem - ezt ugye még szabad azért?
Mondjuk, ha az én kölköm ülne ennyit előtte, úgy nyakon basznám, hogy két napig leromlana az accuracy-ja 90%-ot, az biztos -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
axlfsi #70050 üzenetére
Mivel a játék számolja a játékban töltött álló időt is, teljesen biztos vagyok benne, hogy nem 95 órát ült a gép előtt. Én is volt, hogy otthagytam 1-2 órára a gépet naponta míg dolgom volt, de nem léptem ki, csak visszamentem bázisra, vagy egy safe house-ba. (a másik meg: közünk nincs hozzá, ki mennyit játszik)
-
axlfsi
veterán
Részben igen. Részben meg gáz... Ha a megjelenés napján már elkezdte, akkor is 10 nap alatt 95 óra. Ha csak átlagot számolunk, akkor is napi 9.5 órát ott ült előtte
Annyira nem feltétlenül egészséges (de persze, ez csak szubjektív vélemény. Mindenki annyit ül előtte, amennyit akar
)
-
Bogyi007
veterán
válasz
zsolti72837 #70032 üzenetére
Ezeket kaptad meg ugye?
Forza Horizon 2 Day One Edition
Rare Replay
State of Decay Year-One Survival Edition
ScreamrideÉs nem mellékesen potyára is vetted meg őket mivel a Gameshop testvérüzlete a Konzolvilág viszi az akciót tovább valamint keddtől jön a nagy húsvéti leárazás is az Xbox Storeban ahol ezen címek várhatóan mind szerepelni is fognak...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bLaCkDoGoNe #70044 üzenetére
Jahogy jah, hát akkor esetleg jatekaim.hu-n csemegézz, hátha akad.
-
Ti tudtok exportálni Twitch videót youtube-ra?
Én mindig kapom az értesítést emailben, hogy failed. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
hackeeeee #70037 üzenetére
Én ilyen szempontból maradi vagyok, inkább lemezezek, mert azt el tudom adni ha meguntam vagy végigjátszottam. Kevés játék köt le annyira, hogy huzamosabb ideig megtartsam. Ami meg olyan, azt később beszerezem digitálisan, ha pár ezer forintra le van akciózva, 10-15 ezer forintért nem veszek digitális játékot; egyszer-kétszer megtettem korábban, mindig megbántam.
(Ja és én ilyen magányos farkas típus vagyok, szóval nem home-olok, így nem feleződnek a digitális játékok árai.) -
-
Hunt3r22
őstag
válasz
bulikavagyok #70041 üzenetére
Idézőjel lemaradt.
-
-
gduck
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #70036 üzenetére
Remélem a tavaszi akcióban benne lesz
JamesHun: a két játék teljesen más!!!
-
JamesHun
addikt
válasz
most már minek a 6
mindjárt itt van a FH3 -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Szerintem SG-ből megéri megvenni digitálisan.. Ott ha jól emlékszem ~14k körül van.
-
Def26
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #70034 üzenetére
Bárcsak egy far cry primal beleszalad volna még a fenti címek mellé.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ha valaki esetleg a Gameshop-os akcióról lemaradt, akkor most teljesen ugyanez az akció fut a Konzolvilágnál március 23-ig.
-
zsolti72837
addikt
-
zsolti72837
addikt
Na végül megjött a postai levelem és ott már jó árat ír.
-
Sh4rk
aktív tag
Ezt olvastátok már? MN
300 dodóért csomag.
Az akcióban 150 játék fog szerepelni, bo3, fallout4, R6siege, Fc Primal...
Ez azért elég dúrva lesz...
-
Deathjay^
tag
-
HdRew
őstag
-
zsolti72837
addikt
válasz
s7evcsenko #70024 üzenetére
Ja az más.
-
válasz
zsolti72837 #70021 üzenetére
Nem, az üzenetben is rosszul írták, a késő esti MPL-es mail-ben volt a jó ár, az utánvét összegénél.
És a fél árat is kellett fizetnem. -
zsolti72837
addikt
válasz
MrPeekaboo #70020 üzenetére
Igen azt olvastam, hogy az üzenetben jót írtak, de nekem ott is rosszat írtak.
Majd kíváncsi leszek.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
zsolti72837 #70009 üzenetére
Mintha már más is írta volna, hogy email-ben a rossz összeget írták, de az MPL-es sms-ben már a jó szerepelt. Legrosszabb esetben nem veszed át.
-
negyven2
veterán
-
Jovanny2
őstag
válasz
17-ig tartott az akció. Minek agyaltál ennyit?
-
Dani82
senior tag
Annyira szeretnem szeretni ezt a Divisiont mert mindenki imadja, tok jokat irtok, de egyszeruen nekem ez a jatek ennyibol all [link]
Semmi mas nem tortenik csak ez, vagy en csinalok vmit rosszul?
-
zkas90
senior tag
Kipróbáltam ezt a Lords of the fallent. 1 óra elég is volt belőle, nem tetszik a stílus. Számomra túl lassú.
Amit viszont mindenkinek, aki szereti a teljes agymenést (és a karaktert), tudok ajánlani, az a Deadpool játék.
Remek 7 órát szórakoztam vele. Tudtam nevetni a poénokon és a játékmenet sem volt túl gagyi ahhoz, hogy elrontsa az összképet. Remek kis alkotás (na nem teljes áron azért)
-
vonSux
őstag
válasz
Döglött Róka #69996 üzenetére
Tényleg nagyon jó, brutál XO akciók vannak...hijja a Halo miatt kísértésbe estem.
-
L_YKing
addikt
válasz
Hanyas vagy matekbol kicsifijjam? -
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
A gameshop-tól rendeltem két akciós játékot ami összesen akció nélkül 22000-Ft lenne. Most jött egy üzenet, hogy a következő munkanapon kézbesítik 22000-Ft a végősszeg, pedig 11000-Ft kéne legyen.
Ilyenkor mi a teendő?
-
Madoc
veterán
válasz
bulikavagyok #70007 üzenetére
-
válasz
axlfsi #69998 üzenetére
83 óra?!
Már egy ideje nem mertem megnézni.. Pedig hétfő óta nem is játszottam. De úgy látom van már olyan ismerősöm is aki 140 óra felett jár.
Érdekes, h ennyire lassan haladsz, mert nekem 30 óra alatt megvolt a 30-as szint, és nem voltam túl céltudatos. Csináltam a főküldiket, de ha hiányzott a szint, mentem melléküldetésre is. DZ-be nem nagyon voltam 30 alatt, összesen talán max 1 órát -ha jól emlékszem.
Most olvastam egy tesztet amiben ezt írják: "A kezdetekkor érdemes rámenni a biztonsági szárny fejlesztésére, ugyanis két olyan képességet is rejt, melyek megnövelik a karakterünkhöz áramló tapasztalati pontok mennyiségét, és így gyorsabban fejlődhetünk: az Experienced Agent simán csak 10%-kal ad több XP-t (bármit is tegyünk), míg a Barracks kifejlesztése után az "accolade"-ekből jár 25%-kal több XP - ezek az olyan apró XP-bónuszok, amiket folyamatosan kapunk akció közben, például a fejlövésekért. " -ez elég jó tanácsnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Gurulunk, WAZE?!
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elite: Dangerous
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest