Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Új patch érkezik ma a Dragon Ball FighterZ-hez, ami főleg matchmaking és szerver stabilitási elemeket tartalmaz [link]
-
AMD Power
titán
Ezt szeretné az Xbox-om?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
l.skywalker #138095 üzenetére
Micsoda nagylelkűség!
-
l.skywalker
Topikgazda
Az 5millió PUBG játékos "tiszteletére" ingyenes DLC érkezik a játékhoz XO-n. [link]
A DLC egyetlen kozmetikai elemet fog tartalmazni, egy 5-ös feliratú kabátot:
Mindenki aki március 23. 08:01-ig (magyar idő szerint) megveszi a játékot és létrehoz egy karaktert
-
l.skywalker
Topikgazda
Banner Saga 3 - Bolverk, Leader of the Ravens trailer
Figyelem a videó Spoilert taratlmaz az első két részből!
Megjelenés: 2018 nyár
Platformok: Steam (Win, Mac), XO, PS4 -
Xanax88
tag
válasz
sugarforce #138070 üzenetére
Ránézek mindenképp.
Aztán legrosszabb esetben lecserélem, amúgy is kiszolgált már rendesen.
Köszi a tippet. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Sify
senior tag
14 napos gold kell valakinek?
Es van meg 1 havi Games Pass kodom is. A games pass kodot csak azok tudjak bevaltani akiknek meg nem volt elofizetesuk. -
törölt tag
válasz
l.skywalker #138085 üzenetére
Nem, nincs kedvem senkivel különösebben vitatkozni és a véleményét is elfogadom.
Csak annyit mondok, már egy szerényebb játékosszám mellett is lehet remek játékot kapunk. A Dying Light BR módja érdekes lehet és szerintem az sem fog rekordokat dönteni. -
Sify
senior tag
Black Desert Online beta mikor indul?
-
zzola
titán
Ha volt már, akkor sorry!
-
Mass Effecthez frissítés érkezik, ez is fel lesz javítva x-hez?
-
Pew
tag
Ez a csomag megéri? Melyik játékokkal?
[link]
Miért van az hogy rákeresek több oldalon is és sokszor több ezer forintos 5-10+ is különbség van, a (szerintem legalábbis) ugyan azon játékok között -
sugarforce
addikt
válasz
Xanax88 #138048 üzenetére
Sok jó tapasztalatom nincs a tendákkal, konkrétn azt sem vállalják fel milyen chipeket használnak benne... na mindegy. amugy a V2.0.4.3_EN a kegfrisebb rá a weblapjuk szerint. Egy próbát (és utána egy jó alapos resetet) megér a dolog, hálózati gondnak néz igy ki a dolog.
-
mike1334
veterán
válasz
Clubforum2 #138067 üzenetére
Akkor passzolom.
-
StLui
veterán
válasz
Clubforum2 #138063 üzenetére
Igen, így jónak tűnik
-
csipesz80
tag
nemtudja valaki hogy a crysis 3 az bc-s? csak mert a listában nincs viszont van videó róla
-
mike1334
veterán
válasz
Clubforum2 #138063 üzenetére
Ready to install-nál nincs semmi?
-
mike1334
veterán
válasz
Clubforum2 #138059 üzenetére
Reddit válasz: Solved. Incase anyone stumbles upon this go to the dashboard and press the menu button on the game, hit manage and episode 1 will be there to install, it's the only way to access it.
Dashboardon válaszd ki a játékot, nyomd meg a menü gombot, válaszd a "manage" opciót és ott kell lennie az episode 1-nek a letölthető tartalom között. Külön kell leszedni, a teljes játékkal nem települ automatikusan.
-
StLui
veterán
válasz
Clubforum2 #138054 üzenetére
Feltelepült már? Frissített már? (nem tudom biztosra hogy kell-e neki)
-
mike1334
veterán
válasz
Clubforum2 #138054 üzenetére
Az első pálya ingyenes...nem lehet, hogy külön le kell szedni vagy esetleg már játszottál vele?
-
Clubforum2
tag
Sziasztok
Segítsetek légyszíves. Vettem használtan itt a pH-n egy hitman játékot. Egyszerűen nem enged az első pályára. Neki kellett volna valamit csinálnia mielőtt eladja, vagy nekem kell valamit csinálnom? Bocs a láma kérdésért. Köszi -
adise
őstag
másik storebol való vásárlás csak gift cardal megoldható?
-
Xanax88
tag
válasz
sugarforce #138031 üzenetére
Egy Tenda n60 as router meg egy sima 100as digi net.
A routert lehet kéne frissíteni, mikor neten néztem a Nat beállításokat, másnak mindenkinek újabbnak tűnt a router menüje.
Nemtudom, a routerekhez, hálózatokhoz aztán igazán hülye vagyok... -
hackeeeee
Jómunkásember
Live-on az egyéni kép beállítása meddig tart? Azt írta, hogy jóváhagyás után lesz aktív, ez lassan egy hete volt.
Feltöltöttem újra, meglátjuk mi lesz. Megint kiírta, hogy jóváhagyás után kerül ki.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #138043 üzenetére
Az alpha. The Crew 2 topikban többen játszanak vele. Gondolom lesz majd béta a premier előtt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
l.skywalker #138040 üzenetére
Bocsi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #138040 üzenetére
Hát persze, hibáztassuk a hírhozót.
-
gduck
addikt
válasz
l.skywalker #138029 üzenetére
Lesz, még most is lehet rá jelentkezni! Csak mivel a megjelenés is csúszik, a béta is csúszik...
-
l.skywalker
Topikgazda
És megint ki kezdte az OFF-olást?
Bocs srácok... magamnak egy figyelmeztetés, felétek egy kérés, hogy toljuk az OFF topikba tovább.
Amúgy oriic a hibás Narcos játékhírt posztolni...
-
l.skywalker
Topikgazda
Itt egy részletesebb beszámoló arról, hogy a Burnout Paradise Remastered miként lett Xbox One X Enhanced [link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
l.skywalker #138034 üzenetére
Ez a kép most őő.. nem vicces.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sziasztok!
Lenne itt valaki aki tudna nekem segíteni egy xbox x beállításainál? Most van elsőnek xbox-om de még egy játékot se tudok elindítani...aki esetleg ráér írjon rám légyszíves privátban köszönöm
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
l.skywalker #138029 üzenetére
Nekem kimaradt, de úgy rémlik, mintha lenne majd, mint az első résznél is volt. Vagy ott csak PC-s volt?
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Crew 2 - Megjelenés június 29-én.
-
RudY
addikt
válasz
Xanax88 #138024 üzenetére
Arra találták ki, hogy ne kelljen a felhasználóknak a port átirányításokkal manuálisan szenvedni. Lényege az, hogy az UPnP-t támogató program küld egy kérést a tűzfal/router felé, hogy neki XY portokra van szüksége a kommunikációhoz, ezért nyissa meg neki. A kérést fogadva a tűzfal/router megnyitja a portot, majd az alkalmazás kilépésekor bezárja azt. Érdemes bekapcsolni.
Lehet, hogy jobb lenne egy reset a router-nek és totál 0-ról konfigolni. -
Xanax88
tag
válasz
MasterMark #138020 üzenetére
Portokat már megnyotottam hónapokkal ezelőtt, azóta nem is vacakol a GTA online. Csak amiatt kellett, mert hisztizett.
Upnp fogalmam sincs micsoda, viszont abban lehet valami, pár naponta rinyál miatta a network menüben.
Dmz-t se vágom. De köszi, ránézek ezekre.
-
Pew
tag
Sziasztok!
Onedrive elérhető xbox ONE S en? Ha igen onnan rendese lejátszik akár filmeket is? Egyetem ad ingyen tárhelyet, ezzel ki lenne váltva egy külső HDD. Megfelelő net van hozzá (DIGI1000)
Ez eldöntené az xbox vs ps kérdést 😀 Gondolom a “rivális” ps nem támogatja a microsoft szolgáltatásokat
Köszi 🙂 -
l.skywalker
Topikgazda
Jurassic World: Evolution dátum úgy néz ki kikerült véletlenül [link]
-
l.skywalker
Topikgazda
Ma jön a Surviving Mars [link]
-
l.skywalker
Topikgazda
TERA Online második Open Beta
[link]
(magyar idő szerint)
2018.03.16 Péntek 14:00 - 2018.03.18 Vasárnap 05:00 -
Def26
félisten
válasz
l.skywalker #138014 üzenetére
Nálam megy. Onedrive -ot akarja megnyitni, illetve keresni valamit benne. MI ez?
-
l.skywalker
Topikgazda
Újabb mérföldkő. 5 millió PUBG játékos XO-n [link]
Kis statisztika:
-
EmThor
addikt
válasz
IntelKiller7 #138004 üzenetére
Hát a Rise végén már mondták hogy Dél-Amerika lesz, volt stáblista utáni jelenet asszem.
-
l.skywalker
Topikgazda
Valaki legyen már kedves nézze meg, hogy a boxon Edge böngészőben ezt az oldalt megnyitva irányítható a tartalom kontrollerrel?
-
JamesHun
addikt
fránya letöltés most nektek is lassú?
Elvielg van valami kis gubanc, de, hogy 1-2 m el jön csak le :S
Akartam kicsit Tomb Raiderezni a holnapi mozi előtt, de így kimarad mert 1 nap mire lejön kb -
NoMagix
addikt
válasz
frankdelgado #137936 üzenetére
Remélem visszaesők!
Sajnos nekem is volt már pár cifra esetem... -
Xanax88
tag
válasz
Xanax88 #137994 üzenetére
Szerintem tuti a routerrel lesz valami bibi...
Most megint kihúztam meg visszadugtam és azóta száguld lefele minden ugyan úgy mint reggel amikor ezt eljátszottam.
Viszont ez is felvet kérdéseket...
Box felé wifin meg kábelen is szórakozik, minden mást (laptop, telefonok) tökéletesen kiszolgál...
És ugye boxon is csak a közvetlen letöltéssel van baja, amit már írtam... youtube meg a böngésző gond nélkül száguld... a hálózatteszt szerint is tökéletes...Ha resetelem, egy 20 percet-fél órát okés a letöltés, aztán megint beáll...
Nemhiszem, hogy rossz lenne, ha minden mással jó, csak a boxxal nem.
Teljesen tanácstalan vagyok már...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- EAFC 25
- Otthoni időjárás-állomás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest