Hirdetés
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
szupermacs
üzenetére
Én meglepődtem itt a topikban, hogy mennyien rajonganak itt is érte. Egy leárazás alkalmával vettem meg anno és nagy sikert aratott itthon, erre látom milyen népszerű.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Persze, mert ugye az sem mindegy, hogy milyen az az említett PC.. Arról már nem is beszélve, hogy azok akik így gondolják, valszeg Ők sem konzolról, vagy épp telefonról, tablet-ről fórumoznak, olvassák az oldalakat. Persze biztos van, aki igen..
GS-en/IGN-en néha szoktam olvasgatni a hozzászólásokat, ott láttam már párszor, amikor ott is felvetették ezt, amit most én. Érdekes módon ezekre a felvetésekre szinte soha sem érkezik válasz.
-
AMD Power
titán
válasz
szimszonos
üzenetére
Tetszetos lett az teny!

-
törölt tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Ez tényleg jó, az access appja szörnyen lassú volt.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
szupermacs
üzenetére
A 2. rész jobb.
Vagyis csajszim szerint a hülyecérnásjáték 2.

-
pzstm
titán
Watch the @Microsoft @Xbox e3 conference online at http://mixer.com/Xbox - get free unreleased games for signing in and watching via MixPot (you'll be automatically entered, no need to do anything). Great show kicks off at 1PM Pacific time.
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Csodálatos játék lehet ahogy az első rész is. 2 napja kezdtem el azt, nagyon tetszik. Pedig utálom a platformereket.
-
F_Peter
őstag
Most meg kell győzni másokat is hogy jó a brand, ha bizalomba férköznek akkor jöhet az új konzol.
-
törölt tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Aha talán már múlt hétvégén is ez a kinézet volt.
Én nem vennék X-et, azaz attól függ hogyan folytatja az MS. Ha az X utáni gépen is le tudom játszani a sima One játékokat, akkor majd abból veszek egyet. Ennek örülnék a legjobban, a visszafelé kompatibilitás nálam az alapok közé tartozik. -
negyven2
nagyúr
-
Def26
félisten
válasz
frankdelgado
üzenetére
vannak vezetők ott is, biztos látták a visszajelzéseket. Gondolom, hogy idén szeretnének ők is durrantani.
Én most pozitív vagyok.
ryse 2 -nek örülnék. 
-
kazuma921
aktív tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ez már szerintem a lónak a túlsó oldala. Tavaly azért nem volt bejelentve semmi konkrétum, mert nem volt nekik. A State of Decay 2-t és a Sea of Thievest kellett nagy AAA játéknak reklámozni, pedig nem voltak azok.
Csak a jövő tudja meghatározni az Xbox jövőjét, nem a ma este. Ez maximum egy kiinduló pont lesz számukra, de aki pl. ettől az E3-tól várja a megváltást, szerintem hatalmasat fog csalódni. Én bízom benne, hogy lesz bemutatva több olyan játék is, ami konkrétan a brandet erősíti. Ez csak az én véleményem, de egy multiplatform játék bemutatása semmit nem javít magán az Xbox néven, igaz erről csak általánosságban beszélek.
-
-
kazuma921
aktív tag
Efelől nincs kétség, nagyon szüksége van a brandnek valami nagyra, valami igazán jóra, én csak annyit mondok, hogy már annak is örülnék, ha a bejelentett játékok jók lennének, és nem kéne tovább hallgatni azt a sok sz'''rt ami pl. egy Xboxos hír, videó, tweet alatt van.
Nyilván opció hogy ne olvassam, de az agyatlan trollok miatt nincs kedvem elvágni magam minden jellegű internetes kommunikációtól. Én is nagyon várom
Még mielőtt valaki le PS haterezne, a Sony konferenciát is nagyon várom. 
-
kazuma921
aktív tag
válasz
Def26
üzenetére
Nem a mai napra és az E3-ra gondolok, hanem úgy alapjáraton. Hónapok óta bármilyen Xboxos hírt olvasok, vagy bármit aminek semmi köze nincs a Sony-hoz, BÁRMIT, az első komment az, hogy a PS4 jobb, vagy bezzeg a PS4.. ez az unalmas. Mocsok mód unalmas!
Nem a PS4. Azzal semmi gond nincs. -
Bep
őstag
válasz
kazuma921
üzenetére
Pedig valamit kell virítani, mert X gép esetén oké, hogy ott az ultra grafika a legerősebb konzollal, de S gép esetén (ami azért a többségnek van), elég nagy hiányosságok vannak (tudom ott a GP jó pénzért - esetleg, majd, ha több új cím lesz bent), úgyhogy nekem este két ujjam keresztbe és szorítok az MS-nek, hogy mutasson valami értelmeset is
én már várom az esti showt 
-
kazuma921
aktív tag
Nagy meglepetéseket én sem várok, már az is remek lenne, ha a bejelentett "exkluzív" játékok jól sikerülnének, hogy ne kelljen állandóan a PS4 fanboyokat hallgatni, hogy nincs Xboxra exkluzív cím. Már rohadtul unalmas, komolyan már csak ezért megérné.

-
icemad
nagyúr
Azt lehet tudni, hogy mit kapnak, akik nézik mixeren az esti előadást? Este tízig nem maradnék fent feleslegesen...
-
Silεncε
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Mi meg tapsolunk hozzá
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
1520 tipusu hasznalt, jo allapotu kinect mennyit erhet manapsag? -
pzstm
titán
válasz
Def26
üzenetére
Word Premier 15 Games....ezt irta. Ez azert lehet olyan game is amit mar tudunk de a videojat sosem lattuk meg

Xbox will have a lot of third party content on stage - and some surprising partners. There will be a few meaningful first party announcements too. Should be a strong showing for the industry.
-
Def26
félisten
van valami nagyobb infó mivel jön az ms e3 -ra?
-
AMD Power
titán
Ha jol latom az EA Access bovult meg egy jatekkal? NFS Payback.
-
Zolix
tag
Az áruházban a gamepass 20Ft és a live gold is! Amint bejelentkezek 2500-ra ugrik!
Miért nem engedi megvenni akciósan? -
RudY
addikt
válasz
206 cc
üzenetére
Hyper X Cloud, Cloud II többeknek bevált (nekem is), plusz hozzá majd kipróbálod a Dolby Acces-t. Amelyik játék támogatja a Dolby Atmos-t, ott igencsak telített lesz a fejed.
Pl. AC Origins, tökéletesen hallani, hogy a nyilak milyen irányból és merre suhannak. Ettől függetlenül multiban is nagyon jól jön, Atmos nékül is. -
balazs025
senior tag
válasz
Steelheart2
üzenetére
Oda van írva! Amúgy még 8 napig.
-
icemad
nagyúr
válasz
Steelheart2
üzenetére
Ha jól emlékszem jún 11
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Meddig tart még a 200 Ft os Gp akcio?Köszi szépen!
-
206 cc
senior tag
válasz
icemad
üzenetére
Szia!
Köszönet az infóért!
Én TPP-ben nagyon bena vagyok.....még az ajtókon is alig találok be
....na jó FPP-ben sem vagyok valami ász...még soha nem nyertem igaz kb. 30 játékot játszottam összesen pár óra van csupán a játékban.De ott legalább van 3,5,7 helyem...de ha kicsit is figyelek siman a 30-ban vagyok.A célzás ami nagyon nehezen megy mert mire rájönnek hová visz a fegyver lelőnek! Így inkább úgymond bozótharcot játszom bújkálok lövök párat,de ha nincs talalat futok!!
Jaaa....kellene egy jó fejhallgató,hogy halljam merről is lőnek?!...valaki próbált boxon ilyen 5.1 vagy 7.1 füleseket?...van valami értelmük? Max 25-30 K kategóriára gondolok!F_Peter:
Köszi az infót neked is!
-
LoGeN90
aktív tag
Allitolag Phil mester 15 jatek bemutatasat igerte estere..

-
F_Peter
őstag
válasz
206 cc
üzenetére
Nálam megy. S-en és X-en is megnéztem.
De volt hogy nem tudtam egyből kijönni belőle csak lassan.Első 20-ba viszonylag könnyen vagyok, viszont 10-be eddig nem sikerült sajnos de rajta vagyok.

Nekem a gamepad is új meg a játék is, szóval halmozottan hátrányos vagyok. Nem tudok célozni. 😁 -
szimszonos
őstag
válasz
kazuma921
üzenetére
Érdekes,a Unity nekem is tetszett.95%-ra kitoltam,pár apröság maradt és kb 60 órát belevertem.A coop meg a heist móka nagyon bejött nekem,még társak nélkül is megcsináltam az acsik miatt,igaz némelyiknél megszenvedtem.Szerintem nem annyira rossz mint amennyire lehúzták.Sőt kifejezetten tetszett.Multiban most is szoktam nyomni ha csak max 1 órám van játszani.
-
icemad
nagyúr
válasz
206 cc
üzenetére
Nálam is így van. Mondjuk én csak egyszer próbáltam, nekem a tpp bőven jó. Viszont az első húszba még nem sikerült bekerülni...
Tegnap pl. elbújtam egy szoba sarkában, a földön feküdtem, ajtók zárva. Erre kapok egy fejlövést az ablakon keresztül.
Honnan a vérből láttak meg, nem tudom... -
KardosAttila
aktív tag
Péntek este végeztem a State of decay 2-vel, nagyjából 20 óra volt, a rengeteg hiba ellenére nagyon élveztem, számomra kellemes csalódás lett ez a játék. Sheriff legacyt fejeztem be, más vezetővel még nem próbáltam. Az utolsó küldetés mondjuk éppen csak sikerült, elég sokat kellett harcolni, és a lőfegyverem,és a közelharci fegyverem is tönkrement,ráadásul mikor visszamentem keresni valami fegyvert,addigra ellepték a zombik az épületet,köztük egy feral is volt, szétszedtek úgy h kb semmi gyógyszer sem maradt, az utolsó néhány ellenséget csavarhúzóval kellett elintézni, ami csak egy bug miatt sikerült.
3 ellenség maradt, egy adott területről nem voltak hajlandóak kilépni, így csak el kellett őket csalni, és mikor visszafordultak hátba lehetett őket támadni. Nem lett volna szerencsés pont a legvégén meghalni, mert akkor a sheriff legacyt kezdhettem volna elölről, bár nem tudom, hogy az utolsó küldetésben van-e checkpoint (a megkezdése előtt rákérdez, hogy biztosan elkezdem-e,mert onnan nincs visszaút) -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Nyomja valaki XOX-en a PUBG-t? .....másnál megy az FPP mód,mert nálam nem indul, fél óra után sem tesz be,de TPP -be meg megy kb 30sec elteltêvel!

-
kazuma921
aktív tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Megértem, remélem tetszeni fog neked!

Én az Originst kb. 20 óra után sajnos meguntam. Még nagyjából lekötött a játék, de amikor ránéztem a mapra, és láttam hogy mennyi mindent "kell" még csinálni, rájöttem hogy ez a játékmenet nekem nem fog kitartani addig, amekkora az egész. Ráment a mennyiség a minőség rovására, önismétlőek lettek a kérdőjelek, a mellékmissziókban is mindig ugyanazt csináltam, és rá 5 órára kb. abbahagytam.
Pedig még a Unity-t is végigvittem.

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szerintem nem E3-ra való. A BF V bőven elfér.

reméljük lesz valami meglepi, bár nekem a Fable 4 lenne az igazán szép meglepetés

Honnan a vérből láttak meg, nem tudom...
IntelKiller7