Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveHutt
őstag
válasz
icemad #174097 üzenetére
Nem a nyelvtudással van a gond itthon. Egyszerűen nem kikapcsoló idegen nyelven filmet nézni.
Hbo Goról meg annyit, hogy volt eleget itthon. Ha egy fikarcnyit is csúcsidőszakban használtuk, mindig jött a pufferelés meg a képkockásodás. A Netflix/Prime ilyen téren sokkal kiforrottabb, érződik, hogy van vas alatta.
-
icemad
nagyúr
válasz
parandroid #174093 üzenetére
Netflix meg prime csak akkor játszik, ha beszélsz legalább egy idegen nyelvet. Sajnos Magyarországon azt tapasztaltam, hogy sokan még a magyart sem beszélik...
-
törölt tag
válasz
Wesder #174094 üzenetére
Jaja , és windowsra sem.
Mellesleg jó ,hogy a hivatalos store pénzért árul torrex pro-t. :-)
Persze csak azért ,hogy mindenki letölthesse a libre office-t, majd usb-re kimásolva ,onnan fel tudja telepíteni pc-re.
:-)
@DaveHutt
Én továbbra is vevő lennêk pl. a hbogo-ra.
Csak épp egy szar , szemét , ge.. banda úgy ahogy van.
Ha a minőség szarakodik ,szar a neted, ha a tv app befagyogat szar a tv-d. XO appal hitegetnek évekig , majd benyögik ,hogy sorry , ne várd mert nem lesz még sem. Meg úgy általánosságban ha bármi szakmait kérdezel vagy kijelentesz egy hibával kapcsolatban , akkor csak szimplán hülye vagy , mert az nem úgy van.Szóval ilyen vízfejű felfogással nem fog tarolni még ez sem, pedig 100%-ban szinkonos vagy magyar feliratos a tartalom.
-
DaveHutt
őstag
válasz
parandroid #174093 üzenetére
Magyarországon továbbra sem alternatíva egyik streaming szolgáltató sem a torrent/webes videotékák (Itunes/Google Play Store) mellett. Túl kevés a magyar tartalom ehhez.
-
parandroid
félisten
válasz
#22718208 #174091 üzenetére
A következő lépés az, hogy leszarom a torrentet, ami érdekel, az 90%-ban fent van vagy netflixen, vagy amazon prime-on, azt meg a tévém kliense játsza le a legszebben, többnyire mindjárt uhd-ben. Talán 2-3 sorozat van, ami érdekel, és nem tudom másképp elérni, de arra meg ott a htpc - sokat nincs bekapcsolva. Megint más kérdés, hogy épp a minap néztem át a 2018-as filmes termést, hááát, nem sok értékelhető alkotás született. Sokat elmond egy év felhozataláról, hogy a legnépszerűbb film az avengers volt, az oscaron meg egyáltalán szóba kerülhet egy fekete párduc, lol.
p
-
Timyyy
őstag
Huhh, csomó olyan szót írtatok amiről fogalmam sincs mit jelent
megvan az esti program, megpróbálom kiguglizni mit írtatok nekem
-
törölt tag
válasz
Timyyy #174081 üzenetére
Legegyszerűbb a ps3 media server pc-re telepítése.
Nincs semmi fölösleg meg csili-vili grafika.
Dlna -n tolja a megosztott tartalmat.
Kodi és/vagy Vlc a boxon vagy akár egy smart tv is lejátsza megosztott médiát.Boxon a vlc néha bugos de szebb, simább a lejátszás vele. A kodinak is vannak bugjai néha.
@werszomjas
...és ettől már csak egy lépés amikor a pc sem kell , hanem maga a router végzi a letöltést egymagában.
:-) Sőt a boxra is van torrent kliens. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
l.skywalker #174048 üzenetére
Valamikor ki kéne már próbálni ezt a játékot, de még nem sikerült magam rávenni.. Lehet, hogy majd ma.
Bár, most nekiültem a metróknak.
-
XboxGamePass
senior tag
GTA Online elvileg ad 500,000$. ha bekapcsoljátok a 2-Step Verificationt a social club accountnál.
Megcsináltam az imént, de még nem kaptam meg.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
werszomjas #174085 üzenetére
VLC tud, az tuti.
-
EmThor
addikt
Március 29.-én jön az Óperencia a Zen Studios-tól.
-
werszomjas
addikt
válasz
Timyyy #174081 üzenetére
Én erre a Kodit használom.
Bár nem a PC-vel van összekötve, hanem a routerbe van dugva egy pendrive, arra másolok rá mindig filmet és sorozatot, majd a boxon keresztül a routerbe dugott pendriveról játszom le a filmet.Ez a Plex tud letölteni magyar feliratot filmekhez, sorozatokhoz?
-
Timyyy
őstag
Hogyan tudom összekötni a legegyszerűbben (lehetőleg mondjuk wifin) a boxot a pc-vel?
Filmnézésre használnám. Meguntam, hogy mindig pendrive-ra másolás, arra várni csomót.... ki lehetne valahogy hagyni ezt a lépést?
-
Beniii06
addikt
Volt már?
Ha esetleg valaki Dél-Koreában járna, ingyenes a Cobalt(GWG). Live Gold előfizetéssel -
DaveHutt
őstag
RPG hétvégi akció a Store-ban: https://www.xbox.com/en-US/promotions/sales/roll-the-dice-sale?ocid=ID_soc_omc_xbo_tw_Photo_buy_3.7.4
-
Game-over
aktív tag
Még nem igazán találkoztam fagyással One-on, vagy max a játék fagyott ki, de az SW BF 2-nek sikerült szintet ugrania:
Egyszer a story módban úgy töltötte be a pályát, hogy a textúrák alatt elkezdtem zuhanni, és újratöltésnél még többször eljátszotta ugyanezt, majd mikor egyszer ment normálisan, akkor rá 2 percre lefagyott az egész, de még az X is kikapcsolt
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
XboxGamePass #174074 üzenetére
Nálam még mindig 30£
-
Wesder
titán
Minden gamer hölgynek boldog nőnapot
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
l.skywalker #174068 üzenetére
Ez az akció nem volt hosszú életű. Vártam, hogy megjavuljon a 3% face kód, nem kellett volna.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
XboxGamePass #174069 üzenetére
Én azt hittem, hogy a céges VPN miatt nem jön be
-
hhenry
őstag
válasz
XboxGamePass #174069 üzenetére
Nekem se hozza be
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
l.skywalker #174068 üzenetére
Nektek behozza a facebook kupont? Be vagyok jelentkezve cdkeysen is és mégse.
-
l.skywalker
Topikgazda
CDkeys-en akciós az éves Gold 40 GBP helyett most 30GBP - 11.068.- HUF kb. és facebook kuponnal lehet még 3%-ot spórolni [link]
-
sugarforce
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #173885 üzenetére
Ez igaz
-
szimszonos
őstag
válasz
l.skywalker #174046 üzenetére
Köszi.Akkor várok még egy kicsit mert nem sürgős,multija miatt kell majd a gyereknek megtetszett.
-
SidCorky
őstag
Zsíros. Gondolom accounthoz vannak rendelve a mentések, ha esetleg kivennének olyat amit nagyon játszok, de megveszem és később folytatnám, vagy ez játékfüggő?
-
Wesder
titán
válasz
szimszonos #174044 üzenetére
Összedobjuk neked azt a 700ft-ot?
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #174048 üzenetére
köszi, magamtól lusta voltam megkeresni
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szimszonos #174044 üzenetére
Igen decemberben nagyobb akcióban volt - 85% 1350 forint körül volt.
(#174045) Medocsabi: nem tom. Inkább eladtam
-
Medocsabi
addikt
válasz
l.skywalker #174043 üzenetére
Oszt' az előzményeket hogy lehet a boxon törölni, hogy asszony meg ne lássa?
-
M@no
tag
válasz
KardosAttila #173996 üzenetére
Én tegnap ráléptem az Xbox-on, csak megakartam valamit nézni és felkínálta a 300 Ft-os GP-t, alatta pedig írta, hogy 08.31-ig tart az eksön. Szóval ezek szerint, ha valaki szerencsés csillagzat alatt született, akkor addig ellehet a 300 Ft-os gp vásárlásokkal.
-
chipesz
őstag
Frissült a GamePass app Androidon. Végre bekerült, amit hiányoltam, hogy az alapértelmezett Xboxot be lehet állítani, így már nemcsak a Home boxra lehet telepíteni vele játékot.
-
EmThor
addikt
válasz
l.skywalker #174039 üzenetére
Próbáltam xboxon edge böngészővel, az HBO oldala bejön, be lehet lépni, feljön a videó is de csak fekete ablakkal, lejátszási hibával, pedig nem lassú az oldal vagy ilyesmi.
-
l.skywalker
Topikgazda
A vicc az HBO Go-val, hogy 360-ra volt évekig. Mondta nagyon az HBO Magyarország, hogy lesz majd One-ra is. Erre amikor kijött az online előfizetési lehetőség, a 360-at már nem lehetett rá regisztrálni mint eszközt, de az app még mindig fent volt. Végül nem lett belőle semmi sem.
-
Jovanny2
őstag
válasz
Sumptuous #174032 üzenetére
Végig olvastam. Pontosan mit nem értesz a mondaton, amit magad írtál le? Arra válaszoltam.
Szerintem jo tanácsot adtam. Végig olvastad? Amúgy először egy cache ürítést csinálj, aztán gyári visszaállítással is próbálkozhatsz. Én nem tudom mikor pörög, mert nem veszem észre. A külső vinyó egy TV polc mögött van, a belső meg nem hallatszik. Nem egy szobában "alszunk".
-
S@c@
őstag
válasz
l.skywalker #174031 üzenetére
Akkor lehet a ps4 pro melle beszerzek egy xbox one x-t. Hbo go es netflix is van ra?
-
XboxGamePass
senior tag
OFF: PS plus előfizura is van cd keyshez hasonló oldal? Ott csak speckó országokra bontva láttam.
-
S@c@
őstag
Sziasztok! Most kicsit elgondolkoztam egy xbox one vasarlasan. Ha jol ertem veszek egy one x-et es hozza game passt havi 3000ert akkor tudok jatszani pl gears of war vagy tomb raider shadow legujabb reszeve vagy a kozel 200 jatekka barmikor amig el az elofizetes?
-
l.skywalker
Topikgazda
Ide lehet beírni
-
Medocsabi
addikt
válasz
N.YCityBoy #174024 üzenetére
Nyáron az igazán fini, mikor a pisiszag a forró betonról is felszáll.( mi az elsőn, ők a másodikon laknak, nálunk csak a földszintiek szívták meg jobban)
-
-
Medocsabi
addikt
válasz
Jovanny2 #174021 üzenetére
Hirtelen belegondoltam, mit szólna, ha neki is olyan felső szomszédja lenne mint nekem a panelben.(skizofrén 60 körüli házaspár- nem vicc, mindkettő gondozás alatt- minden 3.reggel a kacsából a pisit az ázott wcpapírral együtt kiöntik az ablakon, ami egyenesen végigfolyik a mi ablakunkon, ezután egy ~ 40 percen át torkaszakadtából üvölt a bácsi a nénivel, hogy MEGÖLLLLLLLLLLLEEEEEEK, aztán gondolom hat a gyogyó, mert kuss van. Vagy csak nem vagyunk otthon és nem halljuk. Hétvégén javarészt nyugi van, gondolom akkor valaki felügyeli a gyógyszer szedést. Ja és mindez ilyen hajnali 5kor)
-
Jovanny2
őstag
válasz
Sumptuous #174020 üzenetére
"Megszoktuk a csendet alvás közben, de a kis x miatt ez újabban lehetetlen". Ugyan, kérlek. Ezt komolyan gondolod?
Ha nem tudsz együtt élni egy vinyófej hangjával, akkor az energy saver a te módod, vagy a kapcsolós elosztó. Mindenre van megoldás, csak kényelem miatt érdemes az instant on. Úgy tűnik, nálad megkövetel bizonyos kompromisszumokat. De nem ez a jellemző szerintem.
-
Sumptuous
senior tag
Szintén... Kábelen van összekötve a router tőle egy méterre.. Instant on, minden ilyen be van pipálva.. Egész este ment benne a hdd. 2 percenként kikapcsolt 40másodpercre, majd úrja felpörgette.. De nem töltettem le vele semmit az este, illetve ahogy látom semmihez sem jött frissítés. Ez másnak is így van? Miért nem alszik, ha nincs mit letöltenie? Itt van velünk a hálószobában, szerencsés helyen lakunk, ugyanis az utcazaj mint olyan itt nem létezik..Megszoktuk a csendet alvás közben, de a kis x miatt ez újabban lehetetlen
Nem para, hisz ha ennyire zavarna, beállítanám úgy, hogy kompletten kapcsoljon ki.. Inkább az idegesít, hogy feleslegesen le-fel pörgeti a hdd-t. Amennyire tudom, ez a legártalmasabb neki. Másnak is ilyen, vagy érdemes lenne egy teljes törlés? ( Hardveraprós vásárlás, konzolvilág gári még 20 hónapig. Majdnem új a gép, de az előző gazdája csak kilépett az accountjából, a játékokat rajta hagyattam vele. Lehet ez is gond? )
Bocs, regény
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valami ingyenes túlélő horror lesz, hivatalosan még be sincs jelentve.
De weboldaluk már van. [link]
-
törölt tag
11 gigás just cause 4 update.
Persze most se szedte le a gép, hiába instant on.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
matex
aktív tag
Az NBA Live 19 bekerült az EA Access-be.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #173998 üzenetére
Amennyiben az ellenkező pólusát célozzák meg a BR játékoknak (lassú, taktikus menetelés (hasonlóan a pubg-hez), akkor szerintem teljesen jól meg fog férni egymás mellett a két játékuk.
Egy hasonlóan fast-paced BR-t kihozni nem lenne okos döntés szerintem.
Egy battlefield BR-től valamiért én elvárnám a tankok/repülők jelenlétét a játékban. Ezt ha jól megoldják, akkor simán találhat magának egy új rést a BR játékok között.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #174011 üzenetére
Gamepassos is
-
l.skywalker
Topikgazda
Hétvégén Free Play Days Gold tagoknak:
Mortal Kombat X
-
persil
nagyúr
Ha ket fiok van a gepemen es mindketto be van jelentkezve(kislanyommal szoktunk ketten jatszani) akkor, ha a masodikra feldobja a 300 ft-os gamepass honapot es megveszem, akkor mindket fiokkal hasznalhatom? A sajatomon mar volt lehetoseg, ott megvettem, de lassan lejar.
Tehat kvazi mindegy, hogy milyen fiokkal van elofizud, a lenyeg, hogy legyen es az adott gepen bejelentkezve mindenki hasznalhatja, vagy ez teljesen fiokhoz kotott?
Nem tudom mennyire ertheto a kerdes -
bilon73
aktív tag
válasz
F_Peter #174006 üzenetére
pont ugyanígy gondolom.
én pl ezért pubg-zek hébe-hóban, és ezért nem fortnite-ozom, meg apex-ezem.
mert én még lőttem AK-val, bele tudom magam képzelni.
persze aki meg egy elvarázsolt világot akar, azt is elfogadom. pl a fiam fornite kedvelő, bár nála még sokat számít a baráti társaság véleménye.
a CODBO-t nem próbáltam, lehet az is jó.
-
F_Peter
őstag
válasz
FollowTheORI #174005 üzenetére
Szerintem simán lehet hogy nem lesz egymás konkurenciája.
A Pubg pl. azért tud - ennyi gonddal együttvéve is - talpon maradni, mert nincs igazán konkurenciája.
A Fortnite, Apex az arcade vonalon mozognak, a Pubg inkább szimulátoros megközelítést használja. Akár a Bf is mehetne ebbe az irányba, és akkor inkább a Pubg-nek lenne ideglenes vetélytársa és nem az Apexnek. Nyilván nem is terveznek Apex szintű játékos bázist. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
l.skywalker #174002 üzenetére
Is... de amit írtam szerintem nem kérdés... a Fortnite is ingyenességel tolta le a PUBG-t (amellett hogy "jó" is persze, márakinek), és most szerintem az APEX is ezzel nyert... nincsennek kétségeim melyik lesz népszerűbb EA-n belül.
Meg szerintem a BF-ben tartalom gondok is lesznek, ahogy az alapjátékkal is vannak ezek.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
FollowTheORI #174001 üzenetére
Azon fog múlni, hogy milyen lesz
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
l.skywalker #174000 üzenetére
Majd leboxolják házon belül.
Szerintem egyébként lesz annyira más, hogy elférnek majd egymás mellet.
De az ingyenesség miatt az APEX lesz a tömegesebb nyerő... szerintem.
Szóval tömeges sikere nem lesz a BF-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- EAFC 25
- Otthoni időjárás-állomás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest