Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály69
őstag
Most tervezek ilyen gépet venni.
Jól tudom nincs még rá crysis? Várható? A fiam csak ezzel játszik 1 ideje+HALO... -
vg
veterán
válasz
norbi2010
üzenetére
Egyáltalán nem baszott fel a kérdésed, nyugodt vagyok mint egy tegnap született lajhár. Próbáltam intellektuálisan megválaszolni az igencsak intelligens kérdésed. Azt hiszem sikerült a cél elérni. szerk: nem szarozom a szent gépet(ablakambar...), csak olyan úton halad ami nekem nem tetszik.
-
norbi2010
őstag
Huh, nem akartalak felb.szni a kérdésemmel, csak gondoltam megkérdem, legalább tudjam, úgy szarozod-e a gépet, hogy nincs is neked, de most már megnyugodtam, folytasd nyugodtan. Amúgy meg igazából nem tudom mire számítottam milyen választ kapok tőled, de hoztad a megszokott szintet.

(#40094) medvekutya: hát kinek mi akkor, én ezt DLC-nek hívnám, amihez nem kell az alapjáték, így többen vehetik meg.
-
vg
veterán
válasz
norbi2010
üzenetére
Nincs nekem semmim, csak fika az orromban. Finom sós, kérsz? szek: Esetleg, te úgy gondolod, hogy csak dicsőíteni lehet eme túlárazott, ámbár már most elavult szent gépet? Én megvettem, ezért akkor kenem rá a fikám amikor jól esik, és most pont fikázni van kedvem a PC összemosás miatt. Már, ha engedélyt adsz rá.
-
krokk
senior tag
válasz
B3ny00
üzenetére
az előttem írókkal ellentétben én pl szeretem.
megvan pcre is meg ide is megvettem haverral.
nekem tetszik, hogy a karakterek fejlődnek benne, illetve, hogy a karakterek között lehet váltani.
az új esemény amit beletettek (a pc és 360as verziókban még nem volt) tetszik, taposóaknákat és egyéb speckó fegyvereket lehet belőle szerezni. eddig 3x pakoltam ki ilyen ledobott cuccot, mindegyik alkalommal más volt benne. nem tudom hány féle lehet még. 360ra van demo verzió ha minden igaz, ha esetleg azt tudod akkor próbáld ki, ha az tetszik akkor ez is fog. én legelőször azt próbáltam ki. utána akciósan megvettem pcre. -
vg
veterán
válasz
appleGjuice
üzenetére
Az kb one szint, miről beszélünk mikor kinect-el 160e?
-
norbi2010
őstag
válasz
medvekutya
üzenetére
Far Cry 3: Blood Dragon, miért, neked ez a sorozat új része lesz? [link] "The game is a stand-alone expansion pack in the Wolfenstein series".
-
vg
veterán
válasz
L_YKing
üzenetére
Hogyhogy minek? Azért, hogy olyan legyen mintha háború lenne, ne tudjál átsétálni simán a pályán. Tudod, futsz és akkor jobbra balra robban, pattan, repülő fejed felett huss, aztán helikopter ratatata, aztán leszed egy sznájper a pálya széléről(na jó, ez így konkrétan sicc). Szerintem a négyes rész már egész jó, én nem láttam olyan eszeveszett nagy hibákat benne.
-
sch_a
addikt
Én is gondolkodtam laptopban, box helyett. Főleg hogy a boxot is hurcolásznom kell. De inkább vettem One-t, plusz egy használt üzleti kategóriás laptopot. 200 alatt nem kapsz olyan laptopot, amin tudsz normálisan játszani. Főleg nem full HD-ban. Plusz nekem a consumer kategóriás laptopoktól már égnek áll a hajam. (Volt nem egy, nagyon meguntam a kínlódást velük.) Meg azt sem szabad elfelejteni, hogy a konzolokra még évekig optimalizálni fogják a játékokat, az olcsó laptopokra meg soha az életben.
-
gianni85
veterán
Na héten se kell pénzt költenem. FC4, FC4 Season Pass és Unity "akciós"
-
godzsy2
senior tag
-
vg
veterán
válasz
Dazsar
üzenetére
Hát... lehet még időben kellene eladni a boxot a francba. Nagyon úgy tűnik direkt akarják kinyírni a gépet, hiszen ki az a pöcs aki 100e-ért nem inkább egy laptop-ot vesz amin pont úgy megy a játék mint One-on, főleg évek múlva mikor már a leggagyibb laptop is sokkal jobb lesz mint a gép. "Megbántam, hogy megvettem a gépet Level 2 (Level 3-nál eladom)".
-
Jovanny2
őstag
válasz
medvekutya
üzenetére
Annak szerintem hektó a mértékegysége.

-
medvekutya
aktív tag
válasz
Donibrasco
üzenetére
hátha valaki azt az almenüt választva keres rá 😊
mortal kapcsán mi az ábra, az eddig kiontott vérmennyiség literben ? 😃😃 -
Donibrasco
tag
válasz
medvekutya
üzenetére
Köszi,hogy szóltál át teszem

-
EmThor
addikt
Heti akció 12e Far Cry 4 es allitolag Unity is.
-
medvekutya
aktív tag
válasz
medvekutya
üzenetére
illetve látom már miért nem volt meg, szoftverek között van, rakd át 😉
-
medvekutya
aktív tag
válasz
Donibrasco
üzenetére
el is passzoltad ? 😊
-
B3ny00
aktív tag
State of dacey ha meg van valakinek mesélhetne róla. Nem tűnik annyira rossznak.
-
Dazsar
aktív tag
"A Windows 10 alapú eszközök és az Xbox One között immár lehetséges a többszemélyes játék. A hamarosan megjelenő Fable Legends játékban te lehetsz a főellenség, a számítógépeden keresztül járva túl az Xbox One konzolon játszó hősök eszén"
Tehát ez abból áll hogy tudunk "egy xboxon" játszani a családba co-op modba?
Valaki az Xboxnál ül, valaki meg a laptop előtt? -
gduck
addikt
válasz
appleGjuice
üzenetére
Valóban, én pl. az ingyenes hétvégén toltam, iszonyat király a játék! Sajnos az 50%-os akciról lemaradtam, most megint az várom hogy 8 alatt legyen valahol akciósan

-
I3ence
tag
-
^Boss
őstag
hali!
úgy alakult, hogy most használtam elem nélkül a controllerem egy ideig, és kijött, hogy a csatlakozója kontakthibás (attól függően, hogy épp merre nyomódik kicsit a kábeltől [ami jó, teszteltem], néha nincs kapcsolat). Emellett kattog az egyik analóg kar is. Szóval cseréltetném, a kérdésem az: működik még az, hogy kijönnek futárral érte? illetve a másik: felajánlja a warranty oldalon, hogy másik kinézetűt is választhatok, pl camouflage, vagy Cod design-osat, nekem sima fekete van. Ez működik, vagy hibás az oldal?

-
gianni85
veterán
válasz
faranus
üzenetére
jaja, van adapter a controllerbe, amin a kezelőszervek vannak, abba meg megy a headset. Szerintem bőven elég az MS headset, nekem még annál is olcsóbb, egy Tritton Kunai van, teljesen jó. Ha mindenképp sok pénzt akarsz elkölteni, akkor a Turtle Beach 500X-et ajánlanám. Talán az egyetlen 100%-ig wireless cucc az X1-hez
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
faranus
üzenetére
"Esetleg Microsoft Xbox One Stereo Headsete van valakinek? És tudna róla mondani pár sort?"
Nekem az van, és imádom. Bár nagy a fejem, így sok sok óra után már nagyon nyomja a kobakomat, de szeretem. Mármint a fülest, nem a nyomást.
Kényelmes, hangos, kicsit talán sok a basszus. -
tunkiih
őstag
válasz
woodbear
üzenetére
Én beszerzem majd késöbb..
Most a Ryse van uton külföldről olcsóba. 
(#40021) faranus: A Turtle Beach már a 360as időkben is jónak számitott, 1 kollegának vezeték nélküli verzió van itt a forumról, ha jól tudom.

Ha olcsóbbat vennék, akkor a hivatalos headsetet vásárolnám énis.
-
faranus
aktív tag
Sziasztok
Remélhetőleg a jövő héten büszke tulajdonosa leszek egy XO-nak. Jelenleg van egy 360-om amit tavaly vettem a GTA 5 miatt, de nem sokat használom főleg mostanában. Alapvetően PC gamer vagyok de szeretném otthagyni a régi életem egy konzolosként újjászületni!

Az lenne a kérdésem hogy ti milyen headsettet használtok XO-hoz? Sajnos az asszony hordja itthon a nadrágot és nem engedi hogy zajongjak a tv hangszórón ezért létszükség a headset. Jelenleg egy steelseries siberiam van ami már kezd szétrohadni a fejemen, nagyon szeretem de hát mindennek eljön a vége egyszer.
Mit ajánlotok mit érdemes venni? Sennheiserrel van már némi közös multunk de sajnos mindenhez kell venni olyan átalakítót a kontrolerre :S Valami olyasmi kellene ami hozza a jó hangminőséget. Nézegettem a turtle beacheket is amit nem teljesen értek, hogy nekik monopolpiacuk van XO fronton? Vagy csak nagyon jók?
Tehát valami olyasmi fejhallgató kellene amit ezer átalakító nélkül rá tudok dugni az XO-ra. Kb 30-40k tudok rászánni.
Ti mit használtok, van tapasztalatotok a turtle beachhel? (nekem kicsit villantósnak tűnik a kinézete alapján.
Esetleg Microsoft Xbox One Stereo Headsete van valakinek? És tudna róla mondani pár sort? -
válasz
appleGjuice
üzenetére
Én igaz pár órát játszottam vele de nekem is bejön, ha uncsizok rámegyek és elvagyok vele.. poénok nagyon jók
főleg a respawn -
pzstm
titán
amúgy este remélhetőleg vagy két órát fogok tudni játszani, Dying lightban is benne lennék. Ha van kedve valakinek valamihez akkor szóljon rám ha online lát Live-on
-
tunkiih
őstag
Project Cars - XBox One Gameplay, Final Preview
".. this version is still awaiting a patch."
-
gianni85
veterán
Sunset multiban én is benne lennék, hogy lehetőleg 4+ an megptóbáljuk a chaos squad-ot. Úgy lenne csak értelme. Kb azok hiányoznak csak
-
pzstm
titán
válasz
appleGjuice
üzenetére
nekem is még elő kell vennem a multiját meg a szingliben is van jó pár gyűjtögetnivaló meg mellékküldetés
-
appleGjuice
tag
most végeztem sunset overdrivval, ez valami hatalmas király játék volt
a poénok is nagyon átjöttek 
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- Eladó xbox one x 1T tartozékaival
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Remélem nem sokáig leszel itt

.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(jo persze ez tulzas de akkor is)

) még épp kiélvezem az utolsó órákat.
(persze nem fogom)
l.skywalker