Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Pánik a memóriapiacon
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhenry
őstag
válasz
r.levente75
üzenetére
Akkor valamelyik nap jövök

-
r.levente75
addikt
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Neked mindig van egy mint csapattagnak.

-
XboxGamePass
senior tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Hány hely van még?
-
hhenry
őstag
válasz
r.levente75
üzenetére
Ha esetleg vagytok holnap én jönnék
-
r.levente75
addikt
6 fős 3v3 Rocket partyba akinek van kedve csatlakozni, várom.
-
Erdei88
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi, behúztam!

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Xbox One topikban vagyunk szerintem, így kizárásos alapon One valamelyik variánsáról lehet szó (fat, s, x).
(#180083) B.i.L
A téma összefoglaló után a Game Pass előfizetést érdemes megnézni (300ft 1 hónap). Itt tudod lemondani az ismétlődő számlázást. 200+ játékhoz férsz hozzá előfizetéses konstrukcióban. -
B.i.L
senior tag
Sziasztok,ma csatlakoztam én is,kipróbálom a 360 mellé....remélem ez nem csak porfogó lesz.

-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mar nagyon regota ennyi ott a bf1

Olyan ez, mint a "bevezeto ar" ami a termek kifutasaig allando

Egyebkent be is szereztem egy ideje, annyit bosegesen meger.
-
l.skywalker
Topikgazda
Röviden:
- alfa tesztelés zajlik, MS dolgozók otthon tesztelik
- vezető fejlesztőcégek, mint a Capcom vagy a Paradox Interactive játékaival tesztelnek
- jelenleg 1900 játék van fejlesztés alatt Xbox One-ra, ezek mindg xCloud képesek lesznek
- a közelmúltban a streaming opciót is hozzáadták az Xbox Developer Kit standard-ok közé
stb. -
Chaser
legenda
válasz
AMD Power
üzenetére
én is, de sztem törlöm is

majdnem elment már fél tb, kicsit meredek, ahogy számoltam nincs fenn annyi játék, kb 300gb körülmi a különbség a gears of war 4 standard és ultimate közt? le van ez írva valahol? kaptam az x-hez egy ultimate kódot elvileg, nem tudom aktiváljam-e a kódot
-
válasz
persil
üzenetére
Kicsi a haszon ezeken, ezért sok studio/kiadó úgy van vele akkor a beleölt munkát sem éri meg és profitábilisabb játékokat próbálnak készíteni... ami jelenleg az MMO/battleroyale/multiplayer/coop játékok piaca... sajnos.

Sajnos a legtöbb cég a minél gyorsabb megtérülésre és minél nagyobb haszonra hajt.
Ezzel kecsegtető projektekbe öntik a pénzt inkább. -
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Bezsakoltam!👍 Minden ilyesmire lecsapok. Azt majd egyszer, 2 ev mulva ha lesz idom meg is nezem...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
l.skywalker
üzenetére
Alapesetben de, de ahogy néztem, nem sokkal olcsóbb. Vagyis, a legolcsóbb opcióval nem szoktam szórakozni, tudod.

Köszi! Szerintem akkor keresek lemezest.

-
hackeeeee
Jómunkásember
Mortal 11-re tud esetleg valaki valami jó akciót? Akár lemezesen is jó lenne.
-
pzstm
titán
válasz
tsteve
üzenetére
mi ebben a meglepő?
volt már pár napja téma de nem is értem a keserűség okát. Violt egy tesztidőszak, ahova jelentkezhettek Insiderek. Ők ennyiért kaphatták és atkonvertálhatták meglévő előfizujukat kedvező áron.
MAjd lesz mindenki számára elérhető is

2021.06.08-ig van Ultimate Passom, addig meg csak lesz akció is esetleg

-
tsteve
senior tag
game pass ultimate: zárult Miki mókatára

-
Crytek
nagyúr
Jeremy McGrath's Offroad ez a játék nálunk nem elérhető? "Ez az ajánlat nem érvényes az Ön területére"
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
smokiii1
üzenetére
Akkor az lehet majd a gond, ami sok más embernek volt már itt, hogy a Live létrehozásakor nem magyar lett a 360-as profil, amit évente csak 2x lehet migrálni és aminek van egy fix lokalizációja a One profillal ellentétben.
Hívd fel munkaidőben a supportot: Tel.: +36 80 01 85 90
-
smokiii1
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem volt 360am soha.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ingyé' játék:
World of Warships: Legends. Navy Warrior
(#180048) smokiii1: Supportot keresd meg szerintem is. Volt korábban X360-as géped?
-
nokia párti
őstag
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy mennyire aktív még a gears of war 4 multija, érdemes beszerezni?
-
Siffredi
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Isten őrizz, hogy megint eltűnj, mint Petőfi a ködben... Az igazat megvallva, én a TA-n kívül csak innen informálódok az xbox-os témákban, nekem személy szerint sokat jelent, hogy mindenféle infót megosztasz itt a topikban.
Arról nem beszélve, korábban hányszor nyúltam mellé fals dolgot megosztva itt, de szerencsére mindig jött valaki, aki kijavított.
-
smokiii1
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Xboxon bejelentkezés után store->backward compatibility sale->kiválasztok egy játékot, az adatlapján pedig see price gomb. Tölt egy fél percet aztán jön ezzel a hibaüzenettel amit irtam korábban. De ha böngészőben rákeresek, bejelentkezve persze, ott irja az árat, de ha meg akarom venni akkor ugyanazt a szöveget dobja fel mint boxon.
-
törölt tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Mar itt is...
5 percig nem talált játékost. -
törölt tag
Elértem a 100% story-t RDR2-ben. Viszonylag úgy végződött, ahogy szerettem volna. Jöhet egy újabb 60+ óra, most minden sidequest-et is megcsinàlok mert az is igazàn jók és igényesek.
-
törölt tag
Másnál is beszartak a rocket league szerverek??
-
Prowler
senior tag
válasz
persil
üzenetére
Én még anno PS4-en toltam végig a kampányt és ugyanígy éreztem vele kapcsolatban - erőltetett, unalmas, egyhangú. Van egy két jó pillanat és frappáns párbeszéd, de alapjaiban véve felejthető az egész. Multiban viszont nagyon szeretem, főleg barátokkal egy csapatban hatalmas buli, hozza a klasszikus SW hangulatot (a mesterien alámixelt zenékkel meg főleg).
Talán majd a Jedi: Fallen Order meghozza a várt open world SW játékot... Szerintem is lenyűgöző a grafikus motor már most, remek játékot lehetne köré építeni.
-
Siffredi
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jogos (lenne), de még akkor sem lenne teljes. A Final Fantasy-k hiánya tűnt fel, mert azokról biztosan tudom, hogy bc-s játékok, és kaptak 4k-s patchet. Azok beszerzése (is) és végigjátszása is tervben van.

-
negyven2
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Csak annyi lett volna, hogy minden One X Enhanced (360/ OG Box) játék, 4K vagy ahhoz nagyon közeli felbontással futt.
-
EmThor
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem a far cry 4 x1-en volt hogy merevre fagyasztotta a gépet, lehet azt orvosolták
-
bandi0000
nagyúr
BC-s játéknál az elején csak egy videó a 360-as animáció ugye?
Vagyis elvileg nem emulátorozik -
Chaser
legenda
válasz
Siffredi
üzenetére
ezt elmentem

alzás árakról, viccesek néha, sokszor van h felbontott termék, v akár használt drágább mint a bontatlan, de ellenkezőjére is láttam példát, most ami nagyon ütős, egyik samu q6 tv újan 250e - jó ár -, felbontott v használt 320 v 370e

szerk:
TaRka94
ktsg csökkentés, gondolom lemezest szépen csendben kivezetik, én erre tippelek, de majd kiderül, sokan nem használják már, 4k br-nek én azért örülök h tudja -
persil
nagyúr
Kiprobaltam a battlefront 2-ot ma unalmamban.
A kampany masodik palyajan az erdoben konkretan sirva tudtam volna fakadni.
Miert nincs egy open world star wars rpg...? Itt van hozza konkretan minden. Csak kepzeljuk mar el ezzel a motorral/grafikaval, iranyitassal.
Erre mi van helyette? Egy multi shooter. Mert abbol ugye meg nincsen tizenharommillio. "Remelem" lesz majd star wars battle royale is.(ha nincs mar most...)Miert felejtett el minden fejleszto igazan jo jatekot kesziteni?
-
Siffredi
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azért ez elég sovány lista, épp mostanában publikáltak TA-n egy cikket a frissített listáról, itt található.
Szűrő is van, rá lehet szűrni a csak 4k-s játékokra, sajna a 360-asokra nem.
-
negyven2
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Egy kis pontosítás.
Minden Enhanced (One X-es patch) Xbox 360-as cím 9*-es, és minden OG Xbox cím 16*-os felbontással fut Xbox One X-en. Ez azt jelenti, hogy az Xbox 360-as cím 720p-s akkor natív 4K, ha viszont nem éri el az eredeti játék a 720p-t akkor értelemszerűen nem lesz natív 4K One X-en (OG Xbox esetén viszont csak 1920p-ben fut maximum /480p-s eredeti felbontással számolva/).
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
üzenetére
+(#180016) Chaser, +(#180004) S@c@:
Bocs, én akkor rossz listát dobtam be. Én az összes Xbox One X Enhanced BC játékot listáztam.
4K patchet csak ezek kaptak:
Assassin's Creed
Crackdown
Darksiders
The Elder Scrolls IV: Oblivion
Fable Anniversary
Fallout 3
Forza Horizon
Gears of War 2
Gears of War 3
Mirror's Edge
Portal 2
Red Dead Redemption
Sonic Generations
Star Wars: The Force Unleashed
The Witcher 2: Assassins of KingsHDR-t csak ezek:
Halo 3
Mirror's EdgeEzek fix 30fpst-t:
Crackdown
Fallout 3
Sonic Generationsezek fix 60fps-t:
Ninja Gaiden II
Skate 3(
habár nekem úgy rémlik, hogy a Forza Horizon is 60fps volt bejelentéskor, nem?nem, fix30) -
Chaser
legenda
válasz
l.skywalker
üzenetére
mit jelenet ez a patch pontosan?
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi, de tényleg nem kellett volna.

-
smokiii1
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Néztem többet is és mindegyikre ugyanazt irja. Kb 6-7 címet néztem meg.
-
S@c@
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére

-
hhenry
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jaa

-
IntelKiller7
Topikgazda
-
hhenry
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Halo 3 rohadt jó lesz 4k-ban

-
l.skywalker
Topikgazda
Assassin's Creed
Crackdown
Darksiders
Fable Anniversary
Fallout 3
Forza Horizon
Gears of War 2
Gears of War 3
Halo 3
Mirror's Edge
Ninja Gaiden II
Portal 2
Red Dead Redemption
Skate 3
Sonic Generations
Star Wars: Knights of the Old Republic
Star Wars: The Force Unleashed
The Witcher 2: Assassins of Kings -
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(konkrétan ezt, a Lehelnél
)

IntelKiller7