Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
válasz
rdt89 #225904 üzenetére
Jól értem, hogy a Konzolos GPU-ban mégsem lesz benne az EA Play? Mert ez az oldal ezt sugallja. (3000-ért/hó) Egyébként aktív GPU-val az Ultimate-et 300-ért akarja adni.
rdt89: köszi, nem is tudtam, hogy sima GP is van. (bár ahogy látom abszolút értelmetlen financiálisan is)Cadal: kár, hogy kamu az akció (leárazottan teljes ár)
-
Lazika
senior tag
válasz
rdt89 #224620 üzenetére
Nálunk most fejlesztették a hálózatot és alapból a 100-ad net helyett kapjuk az ezrest. Eddig nem is volt vele problémám. Vettem is hozzá egy wifi 6-os routert. Az játsza mostanában, hogy az 5ghz hálózatot eldobja, olyan szinten, hogy az eszközök se látják...
Alig várom játszhassak végre a boxon. -
ρσгτσ
addikt
válasz
rdt89 #224062 üzenetére
Jaja, tuti. Mondjuk sok ex PS játékos vett Xbox -ot. Jópáran írták már a másik témában. Akár ideiglenesen is.
Sokan mostanában nem fognak hozzájutni a PS5 -höz. Ezt nagyrészt a Sony rontotta el. Ami sajnálatos, mert lassan minden üzletágát hazavágja, ami még működik. Pedig én imádtam anno a márkát.
Siffredi:
Ez elég sok területen így működik. Sajnos...
Játékoknál is amikor nagy! frissítés van nagyon sok esetben lehalnak a szerverek.Én friss konzolos vagyok és ennek ellenére sem lepődök meg ilyen problémákon.
-
icemad
nagyúr
válasz
rdt89 #211834 üzenetére
Ok, de tényleg nem tudtam eldönteni.
Én azt mondom, valamelyik hyperx. Jól is szól, és hosszútávon is kényelmes. Pl a cloud 2 nálam 4-5 óra játék után sem volt gond, az Acer Predator-nál viszont izzadt a fülem. (van egyáltalán ilyen?) Szerintem érdemes hozzá megvenni a Dolby Access programot is.
-
-
szimszonos
őstag
válasz
rdt89 #207728 üzenetére
Nem kötözköködésből mondom,lehet hogy a játék kijátszása után neked megért volna 5ezret is de még is csak 1500ft-ért vetted meg.Teljes áron lehet meg se vetted volna.Én is behúztam 1 éve kb 895ft volt,még bele se kezdtem,a GTA V miatt nincs időm rá.Ha valakit érdekel most 399ft a Just Cause 2.Sokak szerint a széria egyik ha nem a legjobb része.A 4-nél biztos jobb.Ennyiért ajándék még ha csak 360 játék is,grafikája is vállalható még most is.
-
Alföldi Peti
tag
válasz
rdt89 #207562 üzenetére
Az lehet hogy nem lesz baja de ez szerintem akkor se normális. Valami a szinkronozálásal lehet de namvagyok benne biztos. Próbáltam egyszer hogy úgy kapcsolom ki hogy Go Offline és úgy kikapcsolt de lehet hogy amúgy is kikapcsolt volna. Volt Dupla Nat-om de az most jó már de az se oldotta meg.
-
-
Beniii06
addikt
válasz
rdt89 #207209 üzenetére
Próbálkozhatsz portforward-al(nem javasolt) vagy *** (már majdnem elfelejtettem, hogy itt tilos leírni ezt a három betűs rövidítést), de a kérdésed alapján ezt nem lesz könnyű kivitelezned, viszont a neten sok leírás található(Open***), hogy otthonra biztonságosan be tudj jelentkezni és elérd az otthoni fájlaidat távolról.
-
Remiel
őstag
válasz
rdt89 #206923 üzenetére
Én is teljesen rákattantam az Odysseyre, mondjuk még csak 18-as vagyok, de látom már előre, hogy ebbe még rengeteg időt bele fogok tolni. A játékélmény, a látvány nekem mind 10/10. Igaz össze-vissza megyek (persze csinálom a küldetéseket) vadászom a mercenarykat, meg kb mindent ami az utamba kerül. Nekem a lopakodás, csendesen gyilkolás jobban bejön mint a nyers erővel haladás, de kinek mi. Nagyon az elején tartok, szerintem még nem is látom át teljesen, de az biztos, hogy minden fillért megért
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
rdt89 #206733 üzenetére
Más a kettő. Egyrészt a 2D-3D miatt is, másrészt a mechanikája. Az Ori sokkal összetettebb irányítással rendelkezik és van benne fejlődési vonal is. Ha valaki feloldja Ori tulajdonságait és elsajátítja a mozgatásának sajátosságait, akkor nagyon szórakoztató, még ha nagyon nehéz is, a Super Lucky's Tale viszont nem rendelkezik skill tree-vel és kevésbé fejlett a mozgatás is. Azt mondanám az Ori a nehezebb játék, de a rókát nehezebb rávenni, hogy azt csinálja amit én akarok.
-
Medocsabi
addikt
válasz
rdt89 #186023 üzenetére
Witcher 3-ba 20-30 óra??
Akkor az alapjáték kb 40%-át játszottad,kiegészítőkkel minimum egy skyrim szint, 100+ óra simán
Az eredeti kérdésre reagálva, én nem, vagyok kényes az FPS számra, de sajnos ez az a játék, ahogy nagyon nagoyn sok helyen érezni, hogy bőven 30alá beesik a frame, van ahol 20 sincs. Egyébként gyönyörű a játék, de kár lenne tagadni, néha belerondít ebbe a vizuális orgazmusba egy-egy lag. -
rdt89
addikt
válasz
rdt89 #185164 üzenetére
Már nem engedi szerkeszteni, de aki hasonlóképpen jár ne aggódjon, valami rendszerhiba történhetett:
Nekem speciel egy olyan email címmel engedett az eredeti fiókomba bejelentkezni és állított vissza mindent, amit sose használtam az xboxhoz. Kért telefonszámot is küldött 2 biztonsági kódot, majd most megint minden rendben van, azért kicsit lefőttem meg kell valljam. -
-
fjudors
aktív tag
válasz
rdt89 #182496 üzenetére
ez nem tiszta
mind a négy egy gépe van beállítva, családnak is
Most utoljára a fő fiókkal vettem ajándékba az egy al fióknak.azon aktiváltam be a kódot, működik is, de a többin is elérhető
csak, logika szerint akkor a fő fiókra gyűjtenénk a programok mellé a dlc-ket is..ha a többi társfiók eléri
csak jó lenne ezt aktíválás előtt tudni -
Bogyi007
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest