Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mini PC
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
i@lex
üzenetére
nincs azon a szinten a destiny
az eternal után kezdtem el a d2-t és not impressed. majd a következō bungie game...
hozzátartozik,hogy közelebb áll hozzám a quake gameplay,mint a mai lassúcska fpsekelder troll meta userek?
komolyan? legalább a steamen linkelnéd,mert azok tényleg játszottak is vele -
NyMRooD
addikt
válasz
i@lex
üzenetére
Mert azért veszel xbox-ot, hogy mobilon játssz?
Lehet, hogy hatalmas siker lesz, de xsx-ből és ps5-ből azt várják az "elemzők", hogy közel 300 milliót fognak eladni és akkor még a nintendo-ról nem is beszéltünk. Megjegyzem, hogy ha jól tudom a saját ps4-emről már évek óta streamelhetnék a telómra, vagy kis trükközéssel ott lehetett volna a psnow is, csak hidegen hagy mind a két megoldás, van GPU-m, mivel nem kellesz trükközni, biztos kipróbálom, de ami érdekel az van pc-re is, kijátszom ott inkább mint mobilon. Az viszont már más kérdés, hogy hány új emberkét húz majd be. -
Micsurin
nagyúr
válasz
i@lex
üzenetére
LOL
Halo 5 multit láttad te a REQ pakokkal?

Meg kioldható boostokkal, REQ fegyverekkel, power weapons-ökkel, járművekkel.
Jaja skill meg marha sok idő...
Szerintem egy COD a fasorba sincsen egyébként.
MCC-t próbáld ki a HALO 3 multija zseniális.
5 se rossz de elment egy irányba ami nekem nem begyere a szintemen is látszik...Jó ez a Streaming app.

Meglepő de még a multi is vállalható vele. Box cat6-os kábelen tab 5ghz-n. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
i@lex
üzenetére
'23-ban lehet, hogy Föld se lesz, szerintem ráfaragtál...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NyMRooD
addikt
válasz
i@lex
üzenetére
Szerinted, sokak szerint meg nem, szerintem egálban voltak, de az MS-nek ez volt a második, a Sony-nak meg most jön, egy GoW2 reveal-t és egy régebbi franchise felélesztését pletykálják launch-ra, szóval lehet nagyott fog szólni. A hozzászólásaidon meg egyértelműen látszik, hogy elfogult vagy, igazi fanboy, szóval szerintem ne is nézd meg, úgy sem akarsz ps-t.
-
Moby
veterán
válasz
i@lex
üzenetére
Arra azért kíváncsi lennék, hogy valóban, minden felelős vezető az XBOX részlegnél úgy gondolja-e, hogy a 10M előfizető egy olyan szolgáltatásra, amihez 1$-ért bárki hozzájut, az sikeresnek nevezhető-e? Mert ha van olyan, aki szerinte nem, akkor lehet, hogy érdemes lenne azon gondolkodni, hogy ez a stratégia (amiben időről-időre megjelenik egy cikk, hogy kivel-kikkel NEM versenyez az MS) mennyire működne ténylegesen, piaci alapon.
-
NyMRooD
addikt
válasz
i@lex
üzenetére
Közben megnéztem 2 percnél az elején és ott ahol te mondtad, egyáltalán nem elfogult, sőt mind a ketten baromira izgatottak a holnapi event miatt, a pre-showkat meg nem szokták streamelni, mindig az event előtt 30 perccel kezdenek, szóval nem értem a sírás okát. Az meg, hogy szerinte, ahol a szerinte elég szépen ki lett hangsúlyozva, ezen múlik az xbox jövője teljes mértékben az ő dolga vagy nem mondhat ilyet, mert sérti a fanboyok lelkét? Kezeld úgy ahogy írtam, vedd semmibe és kész, nem omlik össze a világ, tőle a témához jobban értő emberek között is van aki lesajnálja és van aki magasztalja az xbox-t, ízlések és pofonok, nekik más a stratégiájuk, más piacra mennek mint a Sony, így meg a Sony ellen nehéz veszteni.
-
NyMRooD
addikt
válasz
i@lex
üzenetére
Végül is csak azt mutatják be, hogy mivel készülnek a következő pár évben, az új konzol életének az első szakaszára, tényleg lényegtelen esemény...
(bár szerintem sem most dől el az xbox brand jövője, de azért ne bagatelizáljuk el a fontosságát sem).Mondjuk ettől függetlenül VéRpisti (baromira jól leírja) nem elfogult konzolok terén, egyszerűen csak a túlzások embere, szóval ilyesmiben nem igazán kell rá figyelni (meg úgy általában semmiben sem, ugyan annyit ér a véleménye mint itt bárkié).
-
-
bulikavagyok
nagyúr
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
i@lex
üzenetére
Nincs vele baj. Azt mondja, amit gondol. Sajnos nagyon szélsőséges ember. Ha PC akkor csak Windows, a Linux-os társadalom szerinte egy fertő. Ugyanez konzol oldalon is. Cserébe még a játékokkal sem játszik jól. Pont olyan mint bármelyik szomszéd kisfiú, csak sajnos sokan hallgatják/nézik, mondjuk az jön át, hogy a követői főleg fiatalok - akiket nem mellesleg még ő is utál

-
persil
nagyúr
válasz
i@lex
üzenetére
Velhetoen brutalisan ert hozza amugy.
Nagyon jok ezek a huszoneves szakemberek, akik karrierje a cat mario-bol allt, mielott az osszes 10 eves kislany vasarolt egy we are th vr polot.De maradjunk annyiban, hogy, ha iszonyatos nagy cimeket sikerult volna bejelenteni a sony-nak, akkor sem lenne olyan hu de nagy bajban a microsoft.
-
NyMRooD
addikt
válasz
i@lex
üzenetére
A 80% erős túlzás, a játékok felénél ott volt a playstation studios logó, azok biztos nem jönnek csak ps5 - re és volt pár third party ex is, szóval inkább fordítva van az az arány, de 1-2 napon belül megtudjuk pontosan, biztos lesz most is aki összegyűjti mint Ms-nél (remélem nem a GS-es HP).
-
Micsurin
nagyúr
válasz
i@lex
üzenetére
Miért a félkarú kéregető kamu veterán is mekkora volt pl.
Konkrétan végig csak meglopott minket... Malacfarm is... Képes voltam 3x visszatölteni mert mi lesz ha.... Vagy a sorozatgyilkos.
Meg a gnóm testvérek...
Obégatást hallok és segítség kérést erre két kripli ki akarna fosztani.
És eszement mennyiségű cuccot nem találtam még meg 4. végigjátszásra is vannak új dolgok.
-
parandroid
félisten
válasz
i@lex
üzenetére
A standard visszakérdés: ha elmennék, és beülnék a kocsmába a fiúkkal hetente párszor egész estére, az jobb lenne? Vagy a tv-t bámulni a közmondásos pörköltszaftos atlétában? Vagy kint ‘barkácsolni’ a semmit a garázsban? Vagy napokra eltűnni horgászni? Minden hobbi idő- és pénzigényes, ezt el kell fogadni oda-vissza, de visszaélni sem szabad vele. Meg kell beszélni, csak azért óvatosan ezekkel a passzív-agresszív panelekkel fentebb.
Szerk.: Én ezért szeretem a Forzákat, mert mindig van benne mit csinálni, de gyakorlatilag bármikor fel lehet állni előle legkésőbb pár percen belül, ha valami adódik. A WoW nagyon nem ilyen volt...
p
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
i@lex
üzenetére
én pl. azért vettem xboxot mert csak 25ezrembe kerül és számomra helyettesít egy gamer pc-t. Hol kapsz manapság egy xbox one s-hez hasonló képességű gamer pc-t 25ezer forintért újonnan bontatlan dobozban?
sehol... na én pont ezért is vettem meg 
Én ez amit 25ezerért vettem,az MM-ben 90ezer, a konzol világnál
108ezer>80ezer>60ezer -
kisza25
félisten
válasz
i@lex
üzenetére
Talán, mert 40-50eFt egy új, mit veszel ennyiért amin lehet játszani, filmet nézni?
Az 1havi live goldot amit kapsz a konzolhoz, 300Ft-ért 3hónap ultimatere bővíted és a gyerek, aki eddig semmin nem játszott, örül az így elérhető 100+ játéknak?
Meg adnak hozzá 4db játékot.
Eddig három ismerősnek szereztem olcsón, akik a gyerekeknek szánják karácsonyra (2-3 gyerek) -
icemad
nagyúr
válasz
i@lex
üzenetére
Pont, hogy csőjáték, de valami borzadalom. Az elején menni kell egy haverral, megy előttem, felmászik a létrán. Létra elrepül. Karakter annyit mond, nem gond megoldom. 3 percig ugráltam a falaknak, dobozoknak, hátha felbír mászni valahol. Meguntam, mondom leugrok a francba, erre nem hal meg, hanem csúszdázik, és lehet menni tovább... 2 perc múlva megint elakadok, lenézek, vannak kiálló vasrudak, pár méterre. Aha... Leugrok, instant halál, a vason meg csak átesik. Egy lelógó zöld valamin kell továbbjutni. És ez az első tíz percben, amit 2 perc lett volna megcsinálni, ha lett volna valami segítség. Az meg, hogy külön gomb van a kapaszkodásnak, az direkt szivatás. Egyébként a grafika szép, a harcok nagyon jók, és végre lehet kaszálni a fénykarddal. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
i@lex
üzenetére
"de ilyen ostoba co-op ai-t még nem ....tam."
+1
Egy helyen viselkedtek rendesen nálam, de ott bitang állat módon.
Amikor az egyik területet kellett védeni a végén, egyikük felvett egy Hammer of Dawn jelölőt és tolta végig a szörnyekre az űrből érkező csapást. Na az ott fun volt. 
-
pzstm
titán
válasz
i@lex
üzenetére
és arról nem beszélve hogy azt nyilatkozta, hogy visszatérhet a gyökereihez ahonnan elindult a streamelése....
ami a Halo3 volt, jövőre meg Scarlett és Halo Infinite....azt hiszem nem kell magyarázni.
Az éjjel pedig negyedmillió követője lett Mixeren, és a chat úgy pörög offline állapotban is hogy követhetetlen
jah és az USA appstore-ban iOS-en a Mixer lett a legkeresettebb, legnépszerűbb alkalmazás...

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Autós topik
- Apple MacBook
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- BestBuy topik
- Videós, mozgóképes topik
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Erös, ahogy vidéken mondanák. Talán azért ennyire nem rossz a helyzet, de van benne igazság.
(bár szerintem sem most dől el az xbox brand jövője, de azért ne bagatelizáljuk el a fontosságát sem).

l.skywalker
IntelKiller7