Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
Nekem annó a forzas fat kontrollerét egy sima habszivacs zacsiban küldtek vissza. A postás meg fogta és berakta a gázórára. Boldog voltam, amikor délután hazaérve februárban a 10cm hóban megtaláltam lerakva a zsír új kontrollert, amit amúgy simán bárki (ahogy a postás berakta) ki tudta volna venni

-
-
IG55
senior tag
válasz
bandi0000
üzenetére
"rádugot hdmi vel a set top boxot"
Pont ezt csináltam (T-home a szolgáltató), de ez után nem tudom, mi a következő lépés az Xbox-on. Mit kell csinálnom, hogy lássam azt az adás, ami a set top boxból jön?"Milyen magyar körülmények?"
Ezt úgy értettem, hogy Magyarországon, magyar szolgáltatóval. -
-
törölt tag
-
akooos
veterán
válasz
bandi0000
üzenetére
Remélem egyedi eset volt
(#213710) wesder :
Nemá, akarok venni mégegy CP kontrollert, annyira bejön. Fórumtárs 17-ért árulja. Nem szereném ha elmorzsolódna a gumírozás
Ha már kontroller: valami strapabíróbb darab kellene, nem a standard One S fehér vagy az X fekete. Tapasztalatok mit mondanak? FIFA, COD megy leginkább, RDR 2, tehát bírnia kell a jamelést is
-
Beniii06
addikt
válasz
bandi0000
üzenetére
Az úhj frissítés csinálta, ez "feature", nem bug.
Elvileg a belításokban lehet a Customize menüpontban visszarendezni, de én még nem próbáltam. A home elkerült balszélre, a profil pedig jobb szélre, nekem kevésbé zavaró, mert eddig is a home-ot használtam csak onnan.
-
parandroid
félisten
válasz
bandi0000
üzenetére
Kicsi a minta, de ez is megerősíti, hogy érdemes a bölcsőn tartani a venom akkus kontrollereket... Sokan pont azért nem teszik töltőre, mert a nimh-nek nem jó a résztöltés, de a gyakorlat azt mutatja, hogy mégis azok a példányok élnek tovább, amit töltőn tartanak.
p
-
parandroid
félisten
válasz
bandi0000
üzenetére
Akkor az kuka lesz sajnos. Mindig visszateszed amúgy töltőre, ha nem használod? Nálam néha elmarad, de amúgy normál használat szerint a bölcsőben a helye. Néha tartok vele 6-8 órás játszós napokat, sose volt még gondom a merüléssel. Hozzátartozik, hogy a rezgőmotort nem használom, és fülhallgatót sem dugok bele.
p
-
JamesHun
addikt
válasz
bandi0000
üzenetére
igen de a 8-as elosztó is fullon van
(bár lehet 1 helyet be tudok még áldozni, de akkor dual USB-s töltő kéne, hogy a venti és a xbox kontoller töltése is mehessen 1 dugaszról)
de az is kevés, mert HUB nélkül akkor is kell valamit az elejébe bedugni, pl a kontroller töltő kábelt
gyerek van el kell dugni mindent, semmi se lehet elöl
ezért lenne jó ha lenne valakinek tapasztalata USB HUB ügyében, hogy jól megy-e boxon mert mehetne rá a HDD a hűtő és a töltő kábel is és akkor előrébb hozhatnám a gépet -
Alföldi Peti
tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Nem lehet hogy azért nem kapcsol ki mert Dupla NAT észlelhető azt írja a hálozati beállításoknál?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
bandi0000
üzenetére
Én Home Partner home-olás előtti Gold játékával szívtam ezt meg. Amikor elkezdtünk home-olni mindkettőnknek volt Gold-ja, így elértem minden olyan játékot amit ő a Home-olás előtt Gold-al behúzott.
Azóta neki lejárt a Gold és használjuk az enyémet - és egyszer csak feltűnt, hogy hiába van bent a Gold listámban sok régebbi Gold játék: ha elindítom kiírja, hogy nincs hozzáférésem, mert ugye az én gépem az ő home-ja és az ő Gold játékaihoz amit még nem közösen húztunk be, az ő hiányzó Gold előfizetést kéri a rendszer.
De ettől függetlenül ugye minden játék a Ready to Install részemben ott van, csak én tudom, hogy feleslegesen.
Szóval 2 millió vs. két ember
-
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
bandi0000
üzenetére
Ez helyzettől függ, van akinek jól jönne. De egyébkén itthon is jól jön, ha éppen valaki mást csinál a TV-n. Persze arra már ott van a Win10-es streaming is, de akkor sem egy rossz dolog és ráadásul épp ezért van most teszt időszak, hogy a legjobban működhessen, amikor elindul.
-
vg
veterán
válasz
bandi0000
üzenetére
Azért alkudozik a magyar ember(nagyon helyesen), mert használt portékát árulsz. Hiába vered az asztalt, de az eredeti árából lejön az áfa és mínusz 20-30% is minimum. Az, hogy sok olyan eladó van itt a ph-n is, aki a bolti, áfával terhelt áránál is mindössze 10%-al olcsóbban akarja eladni az akár több éven át használt gépet az számomra no comment kategória. Engem az ilyen eladótót védjen a jóisten.
-
Remiel
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
V1 van nagyon jó áron most az aprón de V2 szeretnék... persze nem kevés a 45k, főleg ha azt nézem, hogy az X 90k ba volt, de volt egy ami konkrétan bontatlan volt annyiért, sajnos lecsúsztam róla... ha meg 55k kiadnék érte hát tuti nem az aprón venném, nem is értem mire gondolt az eladó, de hát ki hogy érzi
-
Remiel
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
Megegyeznek.
Én is most akarok venni egy Elite V2 kontrollert, szoktam figyelni az aprót is, sajna egy jóról lecsúsztam, a másik nagyon messze vidéken van, de most felkerült 3 db drágábban mint ahogy üzletben meg tudnám venni, egy vicc néha az árazás az aprón.
Kéz alól 45k lenne a reális, akkor is ha új, de nem 55

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kompakt vízhűtés
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akkor már nagyon város a kábel. Még nincs rajta 2.5 így vagy pad vagy kábel az opció csak később jön a vez.nélküli Dex.

l.skywalker
IntelKiller7