Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
babferi
tag
Ma 2 erdekes dolgot is lattam . Az elso : ISU BL10 el megallt teljesen a paja sarkaban , egy Grille seggeben ( egyeduli arty volt ) es nem csinalt semmit , ot vedte
. Minket halomra oltek es amikor mar csak rajta kivul 2 jatekos volt sziveskedett megmozdulni , de mar feleslegesen , rogton szet is kaptak .
De a masik annal erdekesebb eset volt ilyet meg nem is lattam : en Object 704-ben , Live Oakson. Mar az ellen nyeresre alt be is alltak foglalni a bazisunkra 3-an. Szerencsere mar korabban lattam , hogy gaz van nem voltam messze es visszamentem vedeni. 2 lovest is leadtam ezzel csokkentve a foglalast , de sok volt az ellen. Kozben tolonk is beertek foglalni az ellenseghez a csapatbol. Nagyjabol azonosan ment fel a csik , adtam volna le a kovetkezo lovest amikor egy kb. 350 HP-s IS-8 beallt elem kozvetlenul es a testevel vedte a foglalokat , nem engedte , hogy rajuk lassak , megoltem ot , de addigra mindket foglalas lement , dontetlen lett .
Aktív témák
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Filmvilág
- E-roller topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Vivo X200 FE amire vágytam
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest