Hirdetés
- Computex 2026: hűtések és fejlett monitorozás a Montech műhelyéből
- Tízéves az ASRock Taichi, hologramos vízhűtéssel ünnepelnek – Computex 2026
- Computex 2026: hűtési megoldások és ízléses házak a Jonsbo fémjelzésével
- Nyáron hozza a Steam Machine-t és a Frame-et a Valve
- Computex 2026: FSP gépházak professzionális és otthoni környezetbe
- Nyáron hozza a Steam Machine-t és a Frame-et a Valve
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Chromecast topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Otthoni időjárás-állomás
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
SABIC
kezdő
Sziasztok, tapasztalt valaki mostanában olyat hogy annak ellenére hogy ki van kapcsolva a hdr az elkészült kep megis hdr es hatasú, kieg a feher szín a kepeken.
Illetve az elkeszült kep a keptarban 2 mp utan maakepp nez ki. -
manokaki
addikt
-
p2pp
őstag
Végre kaptunk erről egy nagyon jó tesztet!
Vivo X200 FE – fenséges méret
Sztem it folytassuk tovább! -
bigrock
addikt
-
manokaki
addikt
-
bigrock
addikt
Honnan vásároltátok?
-
manokaki
addikt
A xiaomi 15 nekem kiesik sajnos mert a Nova launcher nem fut rajta a gesztus vezérléssel már rég óta....
Az Fe-ben periszkopos kamera van , ami azért sokkal jobb mint a Xiaomi 14 vagy 15-ben
Továbbá az aksi tovább birja sokkal , a proci mondjuk picit gyengébb de ezt nem lehet észrevenni..Szerintem nagyon eltalálták ezt a telefont ( Fe ) de kinek mi tetszik
-
p2pp
őstag
Hát ezt neked kell eldönteni.
Nekem sosem jött be a Xiaomi.
De lehet neked meg majd igen.
Sokat megnéztem mielőtt ez lett.
Ez egy Igazi zsebrakéta nagyon jó lencsékkel és szuper jó vassal! -
Land
veterán
-
manokaki
addikt
Tegnap 6 óra Képidőm volt 20% maradt, amikor töltöttem este.
Sebaj megvárom az új kistesót. [link] (X300 Pro Mini)
Ha egyáltalán lesz itt az EU-ban?! [link]
Asszonynak úgyis kell a Mate 20 pro után vmi.
Megkapja ezt. Én meg maradok márkán belül, mert annyira jó és annyira Teccik ez!
Lehet nekem a 2 Sim miatt merül sokkal jobban!?Hát.a miniről nem hallottam még , de ha lesz is az jővő nyár lesz és Fe lesz a Global változat megint.
Most is van mini csak itthon nincs rajta se 4 se 5G , csak at Fe van .
Én annyira nem hiszek benne hogy 7000-es aksival sokkal jobb lesz , aXiaomi 16-ba is azt igérik ... -
p2pp
őstag
Tegnap 6 óra Képidőm volt 20% maradt, amikor töltöttem este.
Sebaj megvárom az új kistesót. [link] (X300 Pro Mini)
Ha egyáltalán lesz itt az EU-ban?! [link]
Asszonynak úgyis kell a Mate 20 pro után vmi.
Megkapja ezt. Én meg maradok márkán belül, mert annyira jó és annyira Teccik ez!
Lehet nekem a 2 Sim miatt merül sokkal jobban!? -
manokaki
addikt
-
p2pp
őstag
-
manokaki
addikt
Harmadik nap egy töltéssel.
-
p2pp
őstag
-
manokaki
addikt
Egy dologra nagyon kell figyelnem ennél a telefonnál
!
Jegyezd meg vagy ird fel , hogy hol hagytad a töltöd, mert mire ujra tölteni kell már elfelejted
-
p2pp
őstag
-
manokaki
addikt
Szomoru galamb

-
p2pp
őstag
Na ma sikerült fizetni!
Fel van véve a Gugli Walletbe
még a mobil bankba a kàrtya.
Semmit sem kellett még nyomtatni.
Csak oda tartani és villámgyorsan ment is a fizetés!
De azt még nem tudom hol kell átváltani a kártyákat.
A saját Bankós Revolutra és Curvéra majd.
Voltam tekerni itt a dombok között.
Szuper jó képeket csinált! -
manokaki
addikt
iPhone 16 pro-t is veri simán.
Ma azt váltotta le.
Ez ez igazi zsebkirály erőmű, ahhoz képest.
Térerőre is nagyon ott van.
Ahol a Szifon 0 ez még ott is megy.
Még nem fotóztam de majd fogok.
Annyira fluid sebesség bajnok ez.
Minden azonnal megy.
A Háttérben az Opera mini alatt a YT le sem lehet lőni annyira jól működik. Kicsit féltem, de most már csak annyi.
Miért nem hamarabb? Ha a Szifon napi 2x töltés! 😁
Már csak annyi, ezzel hogyan lehet fizetni?Sajnos abban nem tudok segiteni én nem használom fizetésre..
-
p2pp
őstag
Fekete x200 FE, 512gb sokerült beszerezni baratnőmnek, a csomagban tok és töltőfej is volt.
A készülék gyönyörű minősegi, a kamera egész jó de nem nem versenyezhet a x200 pro val.
Kérdés a szervizelés lesz ha bármi van.De jó vétel volt, nem értem otthon miért nem forgalmazzák, kompakt mérete brutál minőseg veri a Samsung s25 és iPhone 16 őt szerintem, prémium minősegiPhone 16 pro-t is veri simán.
Ma azt váltotta le.
Ez ez igazi zsebkirály erőmű, ahhoz képest.
Térerőre is nagyon ott van.
Ahol a Szifon 0 ez még ott is megy.
Még nem fotóztam de majd fogok.
Annyira fluid sebesség bajnok ez.
Minden azonnal megy.
A Háttérben az Opera mini alatt a YT le sem lehet lőni annyira jól működik. Kicsit féltem, de most már csak annyi.
Miért nem hamarabb? Ha a Szifon napi 2x töltés! 😁
Már csak annyi, ezzel hogyan lehet fizetni? -
SABIC
kezdő
Fekete x200 FE, 512gb sokerült beszerezni baratnőmnek, a csomagban tok és töltőfej is volt.
A készülék gyönyörű minősegi, a kamera egész jó de nem nem versenyezhet a x200 pro val.
Kérdés a szervizelés lesz ha bármi van.De jó vétel volt, nem értem otthon miért nem forgalmazzák, kompakt mérete brutál minőseg veri a Samsung s25 és iPhone 16 őt szerintem, prémium minőseg -
manokaki
addikt
Akkumlátor első teljes feltőltés óta :
hétfő reggel 5 óra óta ma ebben a pillanatban állok 40%-on , ugy érzem a mai nap még belefér ...
-
manokaki
addikt
Talán másnak is sikerült egy X200 FE beszerzése ! Véleményeket , tapasztalatokat esetleg összehasonlitásokat várok

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- TELJESEN ÚJ - 0 CIKLUSOS iPhone 17 Pro 512GB BLUE // GYÁRI FÜGGETLEN // EU MODELL //
- Google Pixel 9 Pro XL 16/128GB 1 Év Garancia Újszerű Dobozzal Tokkal
- IPhone 15 Pro 128GB natúr titán színben, 88%-os aksi, + Quadlock tok + kijelzővédő
- iPhone 17 Pro max 256GB bontatlan! gyári független 3 év jótállás!!! Akció!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB
- Apple Watch Ultra 3 (2025) 5G 49mm Black Titanium + Alpine Loop M Black / 27% áfás ár
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapotban 100% akkumulátor (99 ciklus)
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
!