Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

krysztyan tag Sziasztok! Előre mondom, hogy nem tartom magamat egy jó játékosnak, mert sokszor elég meggondolatlan vagyok, mondhatnám még le kell higgadnom. De amit ma tapasztaltam olyat még soha nem láttam a játék során. Gondoltam visszatérek egy kicsit a kezdetekhez és megyek egyet a kínai NC-1-gyel. Volt a csapatomban egy csávó második játéka volt, de ha hiszitek ha nem hét azaz, 7 tankot lőtt ki a csapatunkból.    Az ilyen minek játszik???? Hiába irogattunk neki, hogy red meg ilyenek, semmi. Kicsit se voltam ideges, áááá. De még így is nyertünk. Az ilyen minek játszik???? Hiába irogattunk neki, hogy red meg ilyenek, semmi. Kicsit se voltam ideges, áááá. De még így is nyertünk. Szóval nem értem az ilyen embereket. Bocs de ezt ki kellett írnom magamból. Szóval nem értem az ilyen embereket. Bocs de ezt ki kellett írnom magamból. 
 Egy kérdés még, feltettem a magyar szinkront, szerintetek miért van az, hogy olyan mintha kétszer mondaná a dolgokat, kicsit idegesítő tud lenni?Sziasztok! 
Aktív témák
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval nem értem az ilyen embereket. Bocs de ezt ki kellett írnom magamból.
 Szóval nem értem az ilyen embereket. Bocs de ezt ki kellett írnom magamból.