- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
-
diegho
nagyúr
válasz
jano_77 #44596 üzenetére
Sok oka van, amiért nem lesz több videó, az egyik pl az, hogy nem látom értelmét többet csinálni, órákat szórakozni egy 15 perces videóval, amit igaz megnéz 1000 ember, de ennek 90%-a úgysem fog belőle tanulni semmit, mert ugyanúgy pánikba fog esni, ugyanúgy elcseszi az egészet. Ebben a játékban a legfontosabb dolog a helyezkedés és ezt nem lehet megtanítani.
-
jano_77
nagyúr
Csatlakoznék hozzád!
Nagyon sajnálom Diegho, hogy ezt a döntést hoztad.
Bizonyára meg van az okod rá, amit természetesen kénytelenek vagyunk elfogadni.
Sajnos nem tudjuk - én legalábbis nem tudom -, hogy mi volt a konkrét kiváltó ok, de arra gyanakszom, hogy vki már megint beszólt Neked vagy leszólta a videót!?
Én csak annyit kérnék - szerintem többünk nevében -, hogy ne büntess egy tömeget egyetlen idióta, balfasz miatt! Ha van még rá mód, hogy átgondold, aludj rá egyet, akkor kérlek tedd meg és mérlegeld azt, hogy mennyien dicsértük és elismertük a munkádat, nem kell foglalkozni az irigy balfékekkel.
Megvettem már a KT, de még eddig nem mentem vele, ugyanis nem tettem még bele legénységet, de szeretnék rövid időn belül. Nagyon örülnék és megköszönném, ha tudnék nézni Tőled egy KT-s videót, hogy miként is kell majd vele játszani.Még1x kérlek gondold át - sokan kérik ugyan ezt ebben biztos vagyok - és ne a majmok miatt büntesd azokat, akik értékelik azt, amit a közért teszel/tettél.
Üdv. Janó
-
forras2
őstag
válasz
Napfénysüti #44587 üzenetére
Eladtad a tigrist?
-
Looserke
őstag
hát ez a beszúrás nem jött össze, akkor így:
-
Looserke
őstag
Aki ódzkodna a T-43tól annak itt egy replay, hogy lehet ezzel ilyen élvezetes köröket is menni!!!
[url=http://mwreplays.com/replay/0X6WQK2HDRMH/][img]http://mwreplays.com/newreplaysimg/597293376395be1f6028e9744023f3ba.png[/url]
prémium nélkül...
-
g85j
tag
válasz
diegho #44523 üzenetére
Sajnálom nagyon, az első IS-3 -ról készült nagyon sokat segített. Igaz a másik oldalról, mert még olyanom nincs, de a KT-el sokat sikerül vele találkoznom, tudom hol keressem, s hol lőjem és mi várható tőle....ha ugye jó a kezelője. Szeretek is ellene menni.
A Tigrist is megnéztem, igaz azt meg már eladtam, de fogok még én azzal lőni
Ezt a 2-t tudtam még csak megnézni....Azért én köszönöm az eddigi videókat! Gondolom nem érte meg a videókba befektett idő. És itt nem anyagi vonzatára gondolok....
Más,
Vettem múlthéten prom kódot, 1 hét prémiummal, aktiváltam és még van vagy 2 nap belőle.
Tegnap megint sikerült szereznem 1 kódot, amiben 1 hónap prém van.
Eddig nem mertem aktiválni, nem tudom, hogy működik.
Ha most beaktiválom, akkor hozzáadódik a 2 naphoz az 1 hónap, vagy felülíródik?
Köszi a segítséget előre is.Köszi a válaszokat!
-
Napfénysüti
nagyúr
Tegnap visszavettem a KV-3-at hogy legyen még egy 7-es gépem a T29 mellett. Nem rossz de a T29 továbbra is favorit marad.
-
Tenken
őstag
válasz
#95904256 #44573 üzenetére
"Deffenzív játékos vagyok." -> Ehhez a TD-k valók alapvetően.
Sajnos a játékos állomány túlnyomó többsége primitív zöldség, főleg amikor nagyon sokan vannak fenn a délutáni időszakok alatt. Nem érdemes nagyon adni a véleményükre. Ilyen korai szakaszban pedig, hogy még a pályákat sem ismered nagyon nem számít, hogy mivel mit játszol éppen. -
Fel
addikt
válasz
marked one94 #44578 üzenetére
És van aki ezt meg tudja csinálni T7 ligh tankkal is:
Nem a készítés pillanatában halt, hanem kicsit korábban, úgyhogy alig egy perc elég volt neki a produkcióhoz.
Kár, hogy nem nyomtam Alt-ot, de féltem, hogy lemaradok a chatről.. Természetesen nem a sziklára kenődött fel, hanem valahol az ellen bázisa előtt füstöl. -
-
-
Mottie
őstag
válasz
marked one94 #44570 üzenetére
Van olyan elég gyarkan, hogy 3-4 arty -> t50-2 -vel előre megyek spottolok mindenkit (artykat is), visszajövök. 1 perc múlva megint megyek, spot mindenki, visszaúton kilőnek. Szum? 0 kill. Legalább a Scout medált megkapom ilyenkor ha valahogy mégiscsak megnyerik.
-
törölt tag
válasz
diegho #44569 üzenetére
Itt a hiba: "ő pedig odarohan gondolván, hogy majd segítesz neki"...
Csak saját magát hülyézheti, ugyanis túlbecsülte telepatikus képességeit...
De miután ismerném is a gondolatait még mindig lehetünk más stratégián.Deffenzív játékos vagyok. Előbb kölcsönösen lepuffogtatjuk egymás idiótáit, majd utána jöhet az élvezet. Pech akkor van, ha jelentősen több idióta volt ezen az oldalon. De ez offenzív játék esetén is ugyanolyan pech. Szóval azért hülyézni, mert másképp gondolkodom, semmiképpen sem jogos.
Másfelől valóban nem ismerem kellőképpen a pályákat ( halál utáni mód segít ezen ), de ezért lehülyézni megint nem jogos. Ha mégis azért hülyéz mert úgy érzi, hogy ő olyan profi játékos, akkor meg legalább ne hulljon el úgy, hogy nem okoz jelentős veszteséget az ellenfélnek...
-
atti_2010
nagyúr
válasz
marked one94 #44570 üzenetére
A spoterek egyedül járnak és rendszerint előbb utóbb kilövik őket de azok nem is kérik hogy segíts nekik, álltálában.
-
marked one94
őstag
válasz
#95904256 #44568 üzenetére
Látszik, hogy nemrég kezdted, egy idő után már észre se veszed
diegho: Rengetegszer van olyan is, hogy scout tankkal előre megy felspotol pár tankot és kilövik. Most ezzel mit kezdjen az ember?
Én ismerem a helyeket hova kell menni és akkor tudom hogy segítsek neki vagy hova álljak be, de vannak a kamikaze emberek, azokkal nincs mit tenni.
-
diegho
nagyúr
válasz
#95904256 #44568 üzenetére
Nos ha tegyük fel az idióta mondjuk medium tankban van és te is abban ülsz és olyan a pálya ahol fontos pontokat kell befoglalni a kör elején ő pedig odarohan gondolván, hogy majd segítesz neki, akkor bizony jogos a hülyézés. Sokan abszolút nem tudják, hogy melyik pályán hova kell menni és az is lehet, hogy neked le sem esik, hogy bizony az az idióta egy olyan helyre rohant, amit, ha megtartotok jóval nő a győzelmi esélyetek. Rengetegszer van ilyen.
-
törölt tag
Tele van idiótákkal a játék... Vannak emberek akik előre rohannak, meghalnak, aztán végig pofázzák a játékot, hogy milyen hülye vagyok, hogy nem rohantam vele együtt... Bakker, nem kellett volna meghalni...
-
Tenken
őstag
válasz
Simulacrum #44528 üzenetére
Én meg az E-100-as véleményt várom. Nekem kezdőként csak azok az ágak szimpatikusak aminek vonzó a vége is. Az a szerencsétlen meg se ránézésre, se beszámolók alapján nem nevezhető életképes történetnek. Hiába van előtte vk36, tiger I-II, E-75...
Nem is értem a WG-t, egy Mouse után minek kellett még egy akkora batárt berakni. -
04ahgy
nagyúr
Kaptam Cool_Headed medált az imént stock állapotú (=papír) M3 Stuarttal. Az életben nem gondoltam volna, hogy pont azzal fogok.
HGyu
-
Zolee_70
senior tag
49.000+ csata....mikor eszik?
-
nyunyu
félisten
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
Drenadar #44558 üzenetére
Amúgy meg ha veszed a fáradtságot, hogy egy fórumban valakinek segítesz akkor azt megtehetnéd kevésbé pengenyitogató hangsúllyal is. Ezt csak mint javaslat mondom. Béke veled is!
jahrn: Most jön még a torrentes verzió, ha azzal is ugyanez lesz akkor vszínű nálam lesz baj. Köszi a tippeket.
-
Drenadar
veterán
válasz
ЯΞNΞGΔT #44555 üzenetére
Én nem mondtam meg neked semmit.
Csak azt jeleztem, hogy mindenki leszedte, hiszen nem rég jött ki a 8.4. és működik. mindegy hogy a launcher tölti le vagy rart szedsz le.
Ha meg ilyen túlképzett vagy, akkor nyilván megoldod, semmit sem segít, ha leírom, hogy letöltöttem, elindítottam és nekem megy.amúgy meg ha tuti hogy a szerveren lévő állomány a hibás írj a supportnak, hogy elcseszték. nem kicsit, hanem nagyon.
Nah béke veled meg a végzettségedbe.
update: de kipróbáltam régi letöltött launcherrel simán elkezdi letölteni a cuccot, és valószínűleg végig is megy...
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Már futtattam 1 órányi memtestet, nem volt hiba. Illetve semmi más jel nem utal memória hibára.
Drenadar: CRC hiba általában akkor van ha hibás a file. De látod azzal, hogy most leírtad, hogy neked tökéletesen megy már sokkal inkább segítettél - mert így egyre nyilvánvalóbb, hogy memória hibám van, csak nem vártam eleget memtestnél, hogy kiderüljön. Köszi.
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
Drenadar #44553 üzenetére
Kétlem, hogy 200ezer ember aki játszik össz az eu szerveren - maximum (még sose láttam ennyi embert egyszerre online) éppen most próbálja feltelepíteni a játékot. Gondolkozz már egy kicsit plz.
Továbbá nyilván user error ha 2x letöltöttem a launcherrel a telepítőt - majd az minden esetben elszáll kritikus hibával (és nyilván véletlenül van annyi fórum a hibával kapcsolatban - én vagyok a balfasz.)
Továbbá leszedtem a linkelt rar-t ami talán nem haladja meg a képességeimet (mérnök informatikus létemre / rendszermérnökként dolgozom egy német multinál).DE TE ide jössz és megmondod a frankót. Köszi -sokat segített.
-
diegho
nagyúr
Platoon társat keresek főleg tier8-9 tankokkal, feltétel:
- este 6-8 között legyél fent általában
- tier 8 tankkal 2k körüli átlagsebzés
- tier 9 tankkal 2.5k körüli átlagsebzés
- mikrofonAmit nyújtani tudok, az kb 90% win ráta, ha jó napom van közelebb a 100-hoz.
-
maross
nagyúr
Ha valaki uj csatlakozna World of Tanks vilagaba, felajanlok neki egy megmaradt nvidias invite keyt, ami 1500 aranyat ad. Olyan vigye akinek szuksege van ra, es ne olyan, aki eladana. Koszonom.
-
Patrick76496
őstag
Találtam egy jó mod-ot:
Ez mind szép és jó, de szeretnék mellé egy olyan modot, amivel világít a tankom lámpája. Találkoztam már vele egyszer, viszont nem emlékszek a nevére. Be tudná linkelni valaki, aki látott már ilyesmit?
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sziasztok!
Nem tud valaki linkelni egy letöltési lehetőséget a WOT-hoz ami nem a wot szerveréről húzza le a file-okat?
Kritikus hibával elszáll a telepítés, és már 2x leszedtem újra és még mindig ugyanaz a hibám. Telepítéskor elszáll a telepítés. Vagy ha tud valaki megoldást a dologra az is segíthet.
Köszi! -
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Engem is felvehettek a 0.-haszbe, ha van ra lehetseg. WoT profil
-
ktg3
őstag
Hehehe 1500HP-ról racketem egy IS-7-et
Hogy utálom ezeket. Nagyon tud pattogni ha messziről lövöm.
Akinek van IS-7-e az mondja már meg, hogy hol megy be könnyen szemből rajta, mert E75-tel hiába lövöm a pike-ját ha szemben van, egyszerűen ott is kb 50%-ban pattan.Szemből azon kívül E-75-tel egyszerűen képtelen vagyok meglőni...
Annyi videót meg képet néztem a weakspotjairól, ennek ellenére semmi -
mikron
tag
válasz
Simulacrum #44528 üzenetére
Amíg fullos lesz addig az ember elmond pár igét
sok idő de az idő mint a tenger
-
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978 #44524 üzenetére
Semmi. Hoztam egy döntést és nincs több videó.
-
vbbb
őstag
Igazából nem is csodálkozok, hogy ennyi idióta van a játékban.
Eladtam eBay-en egy nVidia-s invite kódot. Le volt írva minden ami csak kellhet egy aggyal megáldott embernek. Visszaírt a vevő, hogy véletlenül az USA szerverre regisztrált a kóddal - az EU-ra akart ezek szerint - mert én nem adtam meg neki elég információt. WTF? Mivaaaan? -
BinLaden
tag
válasz
zsloti #44383 üzenetére
Na hálóóó Zsloti!!!!
1:- ahogy te is írtad pontosan úgy van
Pl. mausnál összesen két ablakon keresztül dobják ki a nyeles kézigránátokat, de csak ennél a tanknál van két ablak a többinél csak egy
-valamint a kétszárnyú ajtót kinyitva a sorhajókon alkalmazott 36 fontos ágyúkkal lőnek, de csak ennél az egy tanknál van kétszárnyú ajtó,
a többi sima műanyag bejárati ajtóval van felszerelveÚgyhogy necsodálkozz ha egy lövésből , vagy dobásból kiszednek
2:- damage=Da≈Mz/X
Ezzel a bonyolult képlettel is csak megközelítőleg lehet kiszámúni, a pontos értéket még a tudósok sem tuggyák !!!!!
-
Imilenni
addikt
válasz
Moleman #44511 üzenetére
Már nem azért..de a 2-ő képnek mi köze van egymáshoz?
Amit én linkeltem..azon az látszik hogy T8-as csatában T7-es tankkal én sebeztem a legtöbbet, és láthatóan a legtöbb tp-t is én kaptam, de vesztettünk.
A te általad mutatott képen látni..hogy egész szépen vesztett a másik csapat... -
Drenadar
veterán
válasz
erikke17 #44516 üzenetére
bízom benne, hogy valamivel kiérdemelted ezt, és nem csak úgy csinálta...
az se szokta érteni miért csinálom, akit párszor meglökök...
el szokta felejteni, hogy mikor én céloztam valakire és mikor lőttem akkor meglökött, mert annyira kicsi az a tetves pálya hogy nem fér el... nem baj, hiszen van még töltény, még ha várni kell ~17 másodpercet is rá... de mikor "véletlen" a következő lövésnél is bekövetkezik az a pici kis összedörgölőzés, akkor utána azt vissza is adom... nem lelövöm, az pénzbe kerül. csak érezze ő is milyen úgy célozni és mellé lőni hogy lökdösik közben... -
erikke17
őstag
A nap játékosa: [OMFG]
Minek játszik ilyen, campinovkán ISU-val beállok szikla mögé, ez meg jön aztán kitol mert ő oda akar menni. Természetesen aztán egész végig tologatott lökdösött igy alig tudtam normálisan lőni.
Olyat beleküldtem volna oldalra nem sok kelet hozzá, de tűrtem inkább mert drága lett volna BL-10-el az a lövés. De jól elküldtem melegebb tájakra..
Nembaj meglett IS7 de nem veszem meg mert csődbe megyek -
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül hogy a 8-as prémium francia heavy revolver táras? -
SoulReaver
veterán
válasz
Timyyy #44487 üzenetére
Félre érted. Csak kiegészítettem a mondandód, azzal, h a pen nagyobb... a sebzés marad amennyi...
Sajnos gold ammo-val is van 0 sebzés...vagy pattan....
diegho: Pár Tiger2 replay-t tudsz nekem küldeni? IS-3 -nál is jól jött a replay....
Tubi1976 Tudomásom szerint, nem az... De meg tudod nézni..
-
Veatta
aktív tag
A hétvégén visszavettem a Tiger (P)-t toltam is vele jó pár csatát kettő volt emlékezetes belőle, az egyiket elbuktam egy 150 el-re lelőtt KV 13 , és egy Pz IV ellen , mert a KV foglalta a bázist a PZ meg kilőtt
38 HP ról, mindenképpen vesztes helyzet, 5600 sebzéssel buktam.
A másik Ensken 189 HP val túléltem a csatát 10010! potenciális sebzést kaptam, folyamatosan láncolt egy AT 8 a vagonok közül, szemből pár 6-os 7-es heavy lövöldözött, erről tettem fel replayt is érdemes a csapattársak mozgását megfigyelni:
replay -
TROG AIR
aktív tag
Sziasztok,olvastam sok hsz-t látom minden vonalnak kb egyenlő előnye-hátránya,jól látom mégis német vagy orosz vonalon érdemes kezdeni-választani?
-
diegho
nagyúr
Ez a tiger2 is egy mocsok dög ám
Victory!
Battle: Ensk 2013. március 12. 14:47:41
Vehicle: PzKpfw VIB Tiger II
Experience received: 1 780
Credits received: 51 132
Battle Achievements: Crucial Contribution, Steel Wall, Confederate, SniperVictory!
Battle: Mountain Pass 2013. március 12. 14:53:42
Experience received: 1 602
Credits received: 49 648
Battle Achievements: Sniper, SharpshooterVictory!
Battle: Ensk 2013. március 12. 15:01:29
Experience received: 1 162
Credits received: 39 280
Battle Achievements: SniperDefeat
Battle: Arctic Region 2013. március 12. 15:07:48
Experience received: 642
Credits received: 37 792
Battle Achievements: Confederate, Sniper, Master GunnerVictory!
Battle: Himmelsdorf 2013. március 12. 15:15:12
Experience received: 1 852
Credits received: 61 065
Battle Achievements: Brothers in Arms, Steel Wall, Sniper, SpartanVictory!
Battle: Port 2013. március 12. 15:23:38
Experience received: 2 211
Credits received: 68 230 (compensation for damage caused by allies: 502)
Battle Achievements: SniperA defeat-nél capelt az ellenfél és persze a T71-ünk se vissza nem ment, se nem capelt, mi meg tiger2-vel nem értünk vissza. Ezen körök alkalmával összesen 1 azaz egy lövésem ment mellé és egyetlen gold ammo-t sem lőttem el. Megvan az új kedvencem... még, hogy a német tankok szarok...
Scheffer T69-en az első pár kör kivételével csak prém lőszert lőttem, SP-n, meg csak azt
-
jano_77
nagyúr
Új rekordot döntött a játék......hiába a sok morgás és WG szitkozódás ezek szerint csak mindenki kockul....köztük én is
-
vhw
addikt
válasz
zsloti #44499 üzenetére
Mert a lövedék nem a cső végéből jön ki.
Ezért tudják lőni egymást még akkoris a tankok, ha már belementek egymás arcába.
Ha olyan szögben tudod fordítani az ágyúd, hogy rálásson a célpontra, akkor akkoris tudod lőni, ha éppen a csöved külsőre benne van vagy átmegy az ellenséges tankon.
Ha nem tudod rá fodítani, akkor nem tudod lőni.Scheffer: prem ammo rulez
PII-re meg nem kell.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest