- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Előnyére módosult az AVX10.2 specifikációja
- Milyen TV-t vegyek?
- AI a játékokban és azon túl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Szlopa
tag
válasz
vJokka #45594 üzenetére
Akkor ezek szerint, csak én nem éreztem még rá az ízére. Nekem nagyon hiányzik az a +25 penetration a KT nagy ágyújához képest. Már benne van 187 csata a tankban, de ha vannak Tier 9-10-esek a csatában, nem nagyon tudom mihez kezdjem velük. Persze mentem már epic köröket vele, de nem nőtt annyira a szívemhez mint a TigerP.
-
törölt tag
ezek milyen tankok német felségjellel?
úgy néznek ki mintha valami amcsi tankok lennének -
válasz
L-e-f-i-e #45580 üzenetére
én eddig még nem láttam ilyet. lenyomtam már pár csatát, de amikor se láncot, se semmit nem sebzek, mégis critet lövök AP-vel...
replay nincs, tegnap este tettem fel ezt a bughalmazt megint mert már szinte minden meccsen leb.szott desktopra, és nincs kipipálva.
no mindegy, azért köszi. -
vJokka
aktív tag
válasz
Szlopa #45583 üzenetére
Aladárt nem bántani, nagyon is jó kis tank (a KT-vel együtt). Egy darabig még tuti nem adom el. Mozgékonysága nagyon jó, a kisebbik 105-ös meg bőven elég rá. (Érdekes mert a KT-n a 88-sal lőttem ki szinte az összes modult a nagyobb 105-ig, lehet tényleg mazo vagyok
)
Egyébként a Bélára rámegy a 128-as is, igaz hosszú lehet az út odáig. Nekem megvolt E75-ről, torony+lánc meg ment free XP-ből, szóval nem kellett vele sokat szenvednem, így elsőre megtetszett az is. -
Dobi 562
addikt
válasz
Szlopa #45583 üzenetére
Pedig az egy nagyon jó tank. Nálam örök helye van a garázsban. De nézd meg Snakeiboy-t, ő még többet ment vele.
-----------------------------------------------------------------------------
(#45590) jimmy74: haspáncélnál gyújtható szemből az E-75. Ha azt eldugta, akkor a toronykupola.
-
jimmy74
őstag
Gyakorlatban az E-75-öt hol érdemes szemből lőni ami a legbiztosabb vagy ami legtöbbször sebez is szerintetek?
-
csaabz
őstag
válasz
littlemole #45550 üzenetére
Nekem van egy, az a "fő" tier 9 heavym. Én azt mondanám, nem rossz. Például a tornya szemből átlőhetetlen, de a front hull-t szinte minden átviszi. (E-75 hull gyakrabban pattint)
Kicsit lassú, de azért oda lehet érni mindenhova. Nem kap ammo racket és nem gyullad fel.
Ágyú pontos (kategóriájában), jól használható. Szvsz IS8-nál jobb. -
jimmy74
őstag
válasz
Napfénysüti #45576 üzenetére
A francia az nem rossz!Nagyon jók az ágyúk rajta:pontosak és nagy a pen-jük!Ez már a 6-osra is igaz!Bár ehhez kevés dmg párosul!A 8-as kifejlesztve csak meg kéne venni meg kellene üres garázs ami nincs.
Különben nem rossz a SU 152!Majd ha meglesz a topágyú eldöntöd hogy HE trololo vagy top!A HE-vel rá kell jönni hogy lőjj SU-ból!Ha ráérzel fogsz röhögni!!
Ja különben nekem már a OB 268 kifejlesztve1 hónapja!nincs elég credit.Sajnáljatok már!
-
Mottie
őstag
válasz
Balesz1899 #45581 üzenetére
Ó, igen, mikor bejöttek E50 és E75.. És SU-152 -vel One-shot E75 szemből
De votl T54, Panther, JP,stb.. Mind one-shot. És átlag 300-at mindenbe sebez, gyakori kritikussal.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
Napfénysüti #45576 üzenetére
Ne add el, elég jó kis TD az. Vicces, amikor a JgPanthert egy lövéssel kinyírod fullról
HE kell bele és lehetőleg minél kevesebb frontális támadás. Persze akkor nem mosolyog az ember, amikor beadja az alig sebző szarokat, de ezzel együtt kell tudni élni
Mondjuk amióta a legnagyobb ágyúval használom, szinte egy új tankot kaptam (értsd: sokkal jobban tetszik), szinte már sajnálom is, hogy el kell adnom az ISU miatt -
-
Mottie
őstag
Motor, ammo, legények..
Szerk: Biztos vagy benne hogy pattant? (ricochet, just dinged, bounced off) mert ha nem akkor valószínűleg ebből a 3-ból az egyiket kidurrantottad
@Nafénysüti: Szvsz 152 -essel T10-ben jó, de én ráraktam a nagyobb ágyút.. T 7-8-9 -ben nagyon jókat lehet vele menni, gyorsan tölt, viszonylag pontos és sebez is azért
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #45567 üzenetére
Ez nem szenvedős lesz hanem lehet mindjárt el is adom a fenébe. Szeretem a TD-ket talán az fekszik a legjobban de ez a gép kikészít. Ennyire rossz TD-m még sose volt. Nekem nagyon nem jön be.
-
kisküzdő
tag
válasz
Napfénysüti #45567 üzenetére
Nekem ki lett fejlesztve a isu de nincs erőm (kreditem sem) Megvenni.
Sajnos túl sok ágba álltam bele.
Type58 T29 Tiger2 megvan. Mind szeretném tovább vinni de egyszerre nem megy .Farmolnom kéne kreditet.Jah meg a fredy is itt lenne csak a jagdpanthert kéne vissza vennem.(hibádzik vagy 20K tp a fredy-hez)
Szóval most ősembert kéne játszanom (gyűjtögető életmód) -
erre van valakinek ötlete, hogy miként sikerült?
ja, és nem láncot lőttem.
-
-
kisküzdő
tag
válasz
Napfénysüti #45562 üzenetére
Mintha én is hasonlót írtam volna
-
atti_2010
nagyúr
Na dupla lett, bocsi.
-
atti_2010
nagyúr
Hali mindenkinek!
Olyasmit nem tapasztaltatok mostanában hogy nem lő a tank az első klikre csak ha másodjára is lenyomjátok az egéren a tüzelés gombot? -
jano_77
nagyúr
válasz
Chris0321 #45554 üzenetére
Ebben igazad van, de sajnos vannak annyira balfék arty-k is, akiknek hiába spottolod a 3/4 ellen sereget, még csak oda sem lő egyet sem - ilyenben volt részem a 7végén
- ellenben, mikor megkérdezed tőle, hogy WTF, akkor Ő nooboz le téged, mert mekkora fasz vagyok, hogy kinyírtak......persze, mikor 3 vs 10-ben próbáltuk feltartani a csapat krémjét, ők meg elbuktak a másik oldalon fordított arányban.
Azért sikerült jó köröket is menni, így nagyjából ki volt balanszírozva a 7vége.AMI pedig a TIGRIST illeti: igenis egy nagyon jó kis tank, csak tudni kell használni!
-
Moleman
addikt
válasz
kisküzdő #45549 üzenetére
Az Alectot még én sem vettem meg, nem volt lelkierőm (plusz most az IS-re gyűjtök, mögötte sorbaáll a Crusader is).
Kíváncsi leszek, hogy a 25-pdr-nek is olyan szörnyű lassú lesz-e a röppályája, mint a 3.7"-osnak... Vagy azon is a 6-pdr lesz a nyerő, mint minden máson.(#45555) Fel
+1 a HE-nek. Tegnap kettőt lőttem a KV-2-vel (gyakorlatilag ugyanaz a löveg), mindkettő kill, VK36 850 dmg, KV-1S 810 dmg. -
Fel
addikt
válasz
Napfénysüti #45553 üzenetére
"És bárhonnan képes patttanni." - Ha sima AP lőszerrel használod, akkor meg is érdemled... HE és HEAT lőszert használj csak a 152-esből. A HEAT-t is csak módjával, közeli célpontra.
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
kisküzdő #45545 üzenetére
Az a baj hogy kb minden 4. lövés sebez csak. Igaz ha talál az fáj de kitörölhetem ha 4 lövésenként 1 oszt. És bárhonnan képes patttanni. Aztán meg jön a 15 másodperces töltés. És ez már gyorsítóval. Siralmas egy tank ezzel az ágyúval. Ennyi 0 dmg-es vesztett köröm talán még sose volt. Minden 2. csatát sebzés nélkül fejezek be.
-
Chris0321
veterán
válasz
Zizifull #45547 üzenetére
Szerintem attól, hogy rápingelt lőheti aki akarja. Én is játszom artyval amikor van hozzá kedvem, vagy inkább idegem. Az artyval az a gond, hogy ha nem spottolnak neki nem tud sebezni. Velem is elég sokszor előfordult, hogy mire ráfordultam egy célpontra és beszűkült a célkereszt már rég nem láttam és ekkor átfordulni egy másik célpontra ami szintén eltűnik mire kész lennék a lövésre. Persze ahonnan elfordultam újra látszódott, de ha azon a részen maradtam ahol az ellenség eltűnt akkor természetesen várhattam arra, hogy valaki spottoljon. Arról nem is beszélve, hogy amilyen jó a védelem, örülhetek ha nem jön be a bázisra az első pár percben nem, hogy pár scout tank, hanem az ellenség top tankjai egy része és akkor persze nekem annyi. Plusz, az arty lövedékének nagyobb utat kell megtennie ezért nem egyszer előfordult, hogy mire az én lövedékem odaért már rég kilőtték és a fél perces újratöltés miatt elég idegesítő egy ilyen lövés.
-
littlemole
őstag
ST-1 mennyire jó a saját tierjében? Nagyon keveset szoktam látni belőle. Nem egy népszerű tank. E-75 ből jóval több van.
-
Zizifull
csendes tag
válasz
Napfénysüti #45544 üzenetére
Turni es szenvedni. Nekem a tobbi agyujaval hasznalhatova valt a tank.
-
Zizifull
csendes tag
Tegnap egy sajat arty 90%-os HP-rol egyetlen lovessel kilott. A kozelben sehol nem volt enemy.
Amikor rakerdeztem, hogy ez mi a WTF volt, akkor azt irta, hogy azert buntetett meg, mert kilottem egy tankot amit o mar pingelt hogy tamadja (ugymond le stipi-stopi-zta).Ez normalis? Ha egy arty megpingel egy celpontot akkor azt nem illik tobbe loni?
(amugy csak en latum ugy vagy tenyleg az arty jatekosoknak van legnagyobb arca a jatekban? Nem egyszer kaptam mar durva anyazast, mert a heavy tankkal nem mentem spotolni az artynak. Valamint furcsa modon az arty anyaznak a legtobbet a csapattarsakra, hogy 'noob campers')
Amugy altalaban nincs bajom az artykkal, szinesitik a jatekot.
-
kisküzdő
tag
Szerintem (magánvélemény) a középső gun-t ne is rakd föl.Kevesebb az átütése mint a alap gun-nak és nagyon szeret pattogni.(tapasztaltam). Viszont drága az ammo.Alap gun fejlesztett torony mostanában én így használom.Kell még 20K tp a legnagyobb gun-hoz.Persze kinek mi jön be.Ez szigorúan csak az én véleményem.
Napfénysüti
Repeszt bele szinte mindent átüt és sebez nem keveset. Én sem éreztem rá,de ha valamit eltalálsz tuti hogy nem akar arra menni tovább.
(525-875) És a 600 körüli mindig megvan, csak kicsit lassan tölt.Kell melléd segítség. szerintem. -
Napfénysüti
nagyúr
Ez a SU-152 a troll alap ágyúval egy retek. Ennyire rossz tankom régen volt. Mit lehet ezzel a .....-al kezdeni?
-
sith7
félisten
Dícsérjük mindketten ... semmi gond
-
kisküzdő
tag
Sziasztok. Vettem 1 ilyen csodát. Első körben nem is rossz
Győzelem!
Map: Malinovka
Date: 2013. március 18. 9:34:35
Jármű Valentine AT
Szerzett tapasztalat 1 594 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért) + kredit: 12 005
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"A Tiger2 pedig igen is jó gép
-
Djuree
félisten
aki szidja a tiger 2-őt, próbálja ki az aladárt. ugye h qrva jó tank az a tiger 2?
-
Napfénysüti
nagyúr
Érdekes köröm volt. T7-es csatában 5-ös T1HT-val több xp-t kaptam vereség mellett mint a győztes 2. legtöbb xp-t kapó játékosa.
-
Mcray
senior tag
Megvettem a Tigris 2-t. 3 csatát mentem vele. Az első csatában ki akartam próbálni, hogy mit tud, ha idióta vagyok ezért megölettem magam 2 perc alatt 4 Tier 10 által... De nyert a csapat
Második csatában már jobban játszottam (1700 sebzés), de a csapatomban nem volt csak 47% alatt játékos. Valami 15:1-re buktam (Azt hiszem csak nekem volt kill...)
Harmadik csatában papíron mi voltunk a jobbak, de megint bedaráltak 15:3-ra azonnal. A három killt a mi platoonunk alkotta...
Eddigi tapasztalat vele:
-Sidescrapingelve eddig sem a Löwe, T34,Tiger 2,IS-8 stb nem tudta átszakítani az oldalát. Gyakorlatilag autópattintás vele minden, ha nem a tornyot lövik. Ha nincs lehetőségem sidescrape-re, akkor mindenki ott üt át ahol akar.(Autócélzás és prémium lőszer for the win...)-Nagyon gyorsan forgatja a testet (BIA + Klátcs-bréking)
-Nagyon gyors maga a tank a Tigris legjobb motorjával. Ezek szerint az a több ezer Tigris 2 akivel eddig találkoztam olyan idióta volt, aki úgy lépett át a tigrisen, hogy a motort nem fejlesztette ki...
-Nagyon szép jármű az alap toronnyalMás: Tiger P: Nagyon jó platoont fogtam ki az elmúlt 3 napra. Raktam is bele 80 000 XP-t a legénységbe, de hiába vagyok vele egyre jobb, minden úgy viszi át mint ha GYENGÉBB lenne mint a sima Tigris H. Jól gondolom, hogy az ellenfelek a sima Tigrist lebecsülik míg a Tiger P-re mindenki betárazza a prém lőszerét? Most nem arra gondolok, hogy gyenge pontokon ütnek át, hanem hogy szemből bárhol.
-
Djuree
félisten
ú ez az mle 48 nagyon durván jó most. nem tudom lehet kapott buffot, 3000-4500-akat sebzek most az utóbbi csatákban, is-8-at úgy lövöm át akárhol h öröm nézni. így meglesz a foch nemsokára. meg is jött a kedvem hozzá.
csak peppet pontatlan néha... -
LEGIOX
tag
Esetleg valakinek van tippje, hogy az utóbbi időben 10 játékból legalább hétszer miért erlenbergre, vagy a 2 buzi sivatagi pályára dob be a játék ? Erre is kitalálhatnának valamit ezek az idióta fehérruszkik. Még valamennyi aranyat is megérne, ha kipipálhatnék néhány pályát ahova nem szeretnék bekerülni.
-
memphis221
tag
-
yarsley
aktív tag
Van ket Nvidias WoT kodom, 7500 arany, 1 ho premium, az ar 7,5k fix, akit erdekel irjon ram.
Nah de hogy ne legyek teljesen off topic, itt egy 18ezer + bejovo sebzeses acelfal:
-
zsloti
senior tag
Üdv
Be lehet állítani valahol hogy ne az alap könyvtárba mentse a replayeket a játék?
Nem tudom megnézni a visszajátszásokat mert ha rákattintok kétszer akkor csak a kezdőképernyőig inditja el a játékot ahol a hírek is ki vannak írva
Valami ötlet?
Köszi
zs -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Patrick76496 #45511 üzenetére
Még jó, hogy nem lőtte ki a saját csapatából azokat akik nem németek
-
bullseye
addikt
válasz
Patrick76496 #45511 üzenetére
Annyira nem is meglepő... Én egyszer láttam, ahogy a csapatomból egy srác meg az ellenféltől egy megbeszéli, hogy nem lövik egymást, mert honfitársak.
-
vbbb
őstag
Na nekem ez volt az a kör, ami után még mindig remeg a kezem.
Győzelem!
Csata: South Coast 2013. március 17. 17:43:45
Jármű: Löwe
Szerzett tapasztalat: 4 412 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 135 855
Csatában elért Achievement: Acélfal, VédőIgaz elhasználtam 5 gold ammo-t amikor nem volt rá igazán szükség, de inkább beáldoztam azokat. Azért van nem?
-
Patrick76496
őstag
Napi genius:
--------------------------------------------
Kezdek megbarátkozni a T32-vel, bár még 700 xp-ig viselnem kell, hogy szétlövik a tornyomat. Az átütésével nincs sok baj, igazából egyedül a pontossága az ami zavar, meg kicsit sokallom a töltésidőt is, de ezt a nagy torony valószínűleg kiküszöböli majd. 100-as legények + venti, mégis lehetne szűkebb a célkereszt, ezt az egy tulajdonságát tartom egyedül gyengének. -
Cseri0058
őstag
Hellcatre mit érdemes rakni?
-
.mf
veterán
válasz
L-e-f-i-e #45491 üzenetére
"Összetalálkozott a 3 agytröszt"
Köszönöm, és a tiéd hogy van?
Nem volt Tigrisem, de amennyit ellenfélként láttam belőle, nem muzsikál túl jól. S az eredeti (történelmi), 88L56 lövege a játékban sokkal gyengébb, mint a valóságban volt, 132 pen miközben pl. 6-os ARL44 90-ese 212, sőt, még néhány 5-ös heavy ágyúja is erősebb (BDR, Churchill)...
-
Bingisz
addikt
válasz
atti_2010 #45504 üzenetére
"A motor alacsony fajlagos teljesítménye következtében a túlterheltség miatt gyakran meghibásodott, illetve a meghajtórendszer egyéb elemeivel is rendszeres problémák merültek fel."
Wikipédia. Érdemes megnézni a Motor, erőátvitel részt, röviden le van benne írva, hogy mennyire is volt megbízható a szerkezet. A tigris óramű volt, amibe nem kerülhetett homokszem, de ugyanakkor homokozóban akarták használni.
-
p06
senior tag
válasz
atti_2010 #45504 üzenetére
Szerintem inkább városi...
Az igaz, hogy maga a motor gyenge volt a tömegéhez képest ezért ha komolyabb tempót akart menni akkor fordulaton kellett használni. Ami inkább tönkrement az a kuplung szerkezet mivel magas fordulaton tudott csak elindulni. Nesze neked benzin motor
-
Aktív témák
Hirdetés
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest