- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
SoulReaver #45999 üzenetére
Nem azért nehéz bejutni a tesztekre, mert ketté van osztva a szerver, hanem azért mert csak 15.000 a megengedett létszám, ez pedig pillanatok alatt betelik.
A mostani időszakban látott létszám az európai szerón biztosan nem elég ahhoz, hogy betöltse a nép esténként mindkettőt, úgyhogy egyelőre attól, hogy nem jutsz be, nem kell tartani. -
Fel
addikt
válasz
SoulReaver #45997 üzenetére
Ez a változás:
De azt, hogy ez hogyan vizsgázik, majd csak a peak időszakban lehet megtapasztalni. Estefelé, vagy még inkább a hétvégi estéken. Remélhetőleg nem csak az eddigi kapacitást osztották ketté, hanem tényleg bővítettek valamit rajta.
Még annyit hozzá, hogy hasonlóan az orosz szervercsoporthoz, itt is az elsőn (WOT EU1) fog zajlani a Clan War. Úgyhogy aki cw-zik esténként, annak mindenképpen erre kell bejelentkeznie.
Nap közben, kevésbé terhelt időszakokban érdemes szintén az elsőt választani, mert így kisebb lehet a csatára várakozás ideje. -
Snakeiboy
aktív tag
Ahogy megigerte a VK 4502 A legenysegi skillek setostasa az en tankom. Bocsi a kesesert es meg mindig nem 100%os a 4. skill
. De ami kesik nem mulik
-
Dobi 562
addikt
válasz
forras2 #45987 üzenetére
A Pz IV meg a D. Max is csak minimálisan keres jobban mint a T25, ami sokkal olcsóbb náluk. 5-ös prémium tankként ráadásul gyakran van leárazva 50%-al, így 750 aranyért megkaphatod. Szerintem várj ápr. 2-ig akkor biztos lesznek prémium tank akciók. Tavaly az összes tier 2-5 prémium tank fél áron volt kapható.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
forras2 #45989 üzenetére
Én SU100Y-t tuti, hogy nem vennék. Iszonyatosan nagy, 500 méterről is simán el lehet találni, ráadásul lassú is és papír a páncélja. Szerintem mellette csak a nagy sebzés szól. Én nagyon a PzIV Smalturm-ot ajánlom. Emlékszem, hogy te is hozzám és még pár emberhez hasonlóan ódákat zengtél a régi PzIV-ről és mert szerintem ez egy az egyben a nerfelt PzIV kicsit más külsővel és egyel nagyobb tierben. Egyszóval ezt biztosan szeretnéd.
-
FórumÓzo
csendes tag
válasz
forras2 #45987 üzenetére
Van pár prémtankom, szerintem mind prémacc mellett hoz csak kiemelkedően jól.
Megvan a D.max és PzIV S. is. Utóbbi jobb farmolásra. Sajnos a maxon egy pár mellélövés/pattanó sok minuszt jelent. PzIV jobban játszható, bagó a lőszer, meg jobban lehet vele alkalmazkodni minden pályához(pl városok) Nekem full álcázva van, plusz hatodik érzék, meg javításos párduc legények ülnek benne, rammer+venti=3,88 töltés, periszkóp van még fent+ örök festés. Szépen lehet osztani az ellenséget távolról is anélkül, hogy szpotolnának. Most nem tudom megnézni, hogy mennyi az átlagsebzésem, mert nem megy a szerver, de érzésre 1000-1500 körül lehet. Ha jól emlékszem olyan 20-30K plusz között lehet vele szedni a pénzt relatíve könnyedén.(nem találtam screenshotot róla)Dmax saját tierjében állat, de sajnos a zártabb pályákon nehézkes a használata, relatíve lassú, és nagyon papír, ha meglátnak, általában vége a bulinak. Mellette szól a jó látótáv, függőleges kitéríthetőség(de csak lefele) gyors célzás, nagy pontosság, jó álcaképesség.
Su100Y papíron nem tűnik rossznak, ott a magas lőszerár mellé tisztes sebzés, és jó átütés társul, viszont lassú a töltés.
-
Dobi 562
addikt
Köszi mindenkinek a T29-es anomális megoldásához a segítséget, végül is magamtól is lehetett volna annyi eszem, hogy erre rájövök. De hát ezért van a fórum, hogy okosodjunk.
Egyszer régen, még az MM megbuherálása és a kreditért gold ammo korszaka előtt, egy KV-2 107-el és golddal átlőtte az E-75-öm frontját, emiatt hihettem ezt a butaságot.
-
p06
senior tag
válasz
forras2 #45987 üzenetére
Remélem segítek. Nekem D.Max-om van és háát. Nem lenne rossz mert elég jól sebez ~300 körül ehhez kb 8.5 sec töltési idő van (nekem van töltés gyorsítóm , 100%-os legénységgel így 8.06sec). Elég jól tud lefelé "nézni" a löveg.
Viszont: Piszok lassú, és nincs páncélja és drága a lőszer (800 ezüst ha jól emlékszem). Így amolyan hátsó támogató.
Közepes játékkal olyan 15-20.000 hoz kb. Ha nincs szerencséje az embernek lehet simám mínusz-os is.
-
ktg3
őstag
válasz
forras2 #45989 üzenetére
Sztem azért mert D.maxot nem nagyon vesznek jó playák.
PzIV Schmalturm-ot viszont gyakran látom jó játékos kezében.Su100 fekete bárány mert nagyon új még és ritka is.
Az tuti, hogy túl nagy különbség kredithozamra nincs köztük.Én azt venném amelyik stílus jobban tetszik. Ha a medeket szereted, akkor PzIV Schmalturm is tuti jó lesz.
Hát siralmasak az átlagsebzések ezekkel a tankokkal (gondolom a többivel is elég rossz az átlag), de Su100-nak van a legnagyobb átlaga, PzIV Schmalturm-nak a legkevesebb. Ennek ellenére az hozza a legtöbb kreditet.
-
ktg3
őstag
válasz
forras2 #45987 üzenetére
Creditet leginkább dmg-re kapsz, így valamelyik TD-t választanám. Dmax nem rossz, de su100y sztem, jobban odaver az adott tierben.
Itt van pár stat.
Mondjuk Su-100Y-ról elég kicsi a minta.
Túl nagy különbség nincs ezek alapján. -
forras2
őstag
Szeretném kicsit meggyorsítani a kredit termelésemet, mert ez így nagyon lassan megy.... Jelenleg is 6 tank vár megvételre, de nincs rá keret. Gondolkodtam a dolgon, de a prém nem lenne kifizetődő mert keveset játszok, így prém tank mellett tettem le a voksomat. 8-as prémre sajnos nincs pénzem, így be kell érnem 1 hatos tankkal. Melyiket ajánljátok onnan inkább?
SU-100Y, Dicker Max vagy esetleg PzIV Smalturm?
Melyikkel lehet jobban pénzt keresni? -
ktg3
őstag
válasz
[HUN]Dani #45934 üzenetére
A játékban messze neki van a legmagasabb DPM-je, főleg ha hozzá vesszük, hogy nagyon jó pent is kapott mellé. Tény, hogy a su-152 is hatalmas DPM-mel bír, de annak jó része pattanni fog a relatíve alacsony pen miatt.
3380 az alap pen, ehhez jön egy rammer még, akkor 3718. Ez azt jelenti, hogy egy E75-öt kb fél perc alatt szed ki full HP-ról míg az max 2-t tud lőni. Ráadásul ehhez jön még, hogy tortillának kva sok HP-ja is van. PErsze lassú, de az más kérdés. Viszont például elég érdekes, hogy gyorsabban fordul mint a "gyors TD" isu-152...
-
válasz
[HUN]-Kisa #45967 üzenetére
én az artykat mindig elküldöm a kva any..ba, amikor rámlőnek.
noskill onehandplayers.
ennyi. -
Patrick76496
őstag
Jaja. Ahogy a kolléga is leírta, hiába kell öt évet várni, mire lősz egyet.
Az messzebbre gyakorlatilag instant mellé megy, vagy ha el is találja az ellent, akkor az vagy a tornya, vagy az UFP. Annyira magic páncélja sincs és állandóan driver-t lőnek, hiába így sem elég gyors. Az Object 730 sokkal jobb volt, pedig mennyien szidják azt a szerencsétlen tankot, csak azért, mert papír.
(#45930) vbbb: Kb. én is ugyan ezt gondoltam róla, amíg stock volt, nem szerettem. Fullosan viszont nagyon jó gép a pontosságát leszámítva, bár a T29 1991-es átlagsebzését még nem sikerült felülmúlnia.
(#45934) [HUN]Dani: Az összes angol TD ilyen sajna, tele vannak weakspot-tal. A lövegeik viszont nagyon jók.
Először is meg szeretném még egyszer köszönni Kanyipicskének az invite kódot. Ez az FCM36Pak40 egy vadállat:
-
bullseye
addikt
válasz
Annyira magas labda, amit írt... de inkább türtőztetem magam
-
myckey
veterán
válasz
látom új szakasz társat találtál
így kezdődnek az igaz barátságok -
Cseri0058
őstag
válasz
Én ennél sokkal durvábbakat szoktam irogatni ha felbasszák az agyamat az idióták!
-
SoulReaver
veterán
válasz
őt is meglehet érteni
Cseri0058 Alátámasztom
-
diegho
nagyúr
válasz
Dobi 562 #45957 üzenetére
Mutass egy képet a KV-2 roncsáról, szerintem ott lesz a kérdésedre a válasz, méghozzá a 152/122mm-es ágyú jelenti ezt, de akár a 107-es is sebezhet ennyit HE-vel. Milyen hangja van a becsapódásnak? HE/HEAT, vagy AP/APCR? (akinek nem lenne világos miért lényeges ez, bizony más hanggal csapódnak be a lövedékek).
-
Fel
addikt
válasz
Bingisz #45959 üzenetére
Én is kikockáztam a replay-t, és ugyanerre jutottam
Először a találatokat néztem. Az első lövést az IS-3 küldte be a löveg alá, de az is hárítva lett:Utána vizsgáltam meg az elkövető KV-2-t, és nocsak, rövid csöve van!
Érdekes viszont, hogy egy oda becsapódó HE lövedék nem sértette a löveget, hanem a kémlelőt bántotta.. Bár azt nem tudom melyiket, a vezetőét, vagy a torony tetején lévőt (mindkettő elég messze van onnan).myckey: Ez éppen hogy nem gold volt, hanem sima HE. A HEAT lazán lepattant volna onnan.
-
SoulReaver
veterán
Na... Estére csak összejött egy külföldi majommal 1v1....
Valahogy noobozás kerekedett és mondta az illető, h meccs végére kiderül, h ki lesz a noob... mondom ok.
Sajnos az ellen arty elég jól kipécézte magának a nagy pofánkat és mind2 en első körben haltunk ki... na de mondom 1v1 ha ekkora mester vagy...azt jött is a koma
3000 körüli csatája van, fele annyi kilőtt ellenség, 46% wr. Én sem vagyok egy nagy játékos de 4 lövésből öltem meg, úgy, h ő csak belém ütközve vett le 45 hp-t.. Én voltam IS-3, ő pedig T34
Replayt dobok akit érdekel
vhw Áhh..
Himmelsdorfon kúszott volna fel a kastélyhoz... én meg mögé kerültem szegénynek
-
Dobi 562
addikt
válasz
babferi #45956 üzenetére
Találtam közben még egy találatot, mondjuk ez is a lövegpajzson ment át. A kettő közül valamelyiket lőtte a KV-2. Habár... Fel collosion modellje szerint az még beleférhet a 70mm-es részbe a löveg és a toronypajzs találkozásánál? Igen, de kiírja a visszajátszás, hogy a KV-2 kilőtte a kémlelőt... Hol a fenében van az a rohadt kémlelő?
Az IS-3 BL-9-ének min. sebzése 293.
-
babferi
tag
válasz
Dobi 562 #45954 üzenetére
En is megneztem , visszalassitva , nem egyszer . De ez meghaladja az en wotos tudasomat
. Annak nem szabad belonie ott , hacsak nem naquada lovedeket hasznalt
Megneztem meg egyszer , remelem nem nagy hulyeseg amit mondok , de ha megnezed akkor van egy masik talalat pontosan a loveg toveben , szerintem ott bemehetett , ami loves latszik a lovegpajzson azt az IS3 utotte .
-
Dobi 562
addikt
válasz
babferi #45943 üzenetére
Kilassítottam direkt és a KV-2 lőtte ki a kémlelőt. Itt van a visszajátszás linkelve.
(#45935) Tenken : a 107-es maximális átütése 274mm a wotdbinfo szerint, ez a +25%-os érték az átlag átütéshez képest.
(#45936) +SoulRiever-: az nem volt kérdéses hogy mivel lőtt, hanem hogy miért lőtte át.
-
vbbb
őstag
Én meg úgy érzem alapba mindenki arannyal lövöldözi a tornyot. Minden 2. lövés áthatol, főképpen a lövegpajzs mellett. Azt szemből el se lehet téveszteni, kivéve ha a kupolára célozgatnak. De az életerőből sokan tudják, hogy az alap torony van fent ugye. Engem magas Tier-es csatákba húz be sajnos, nem tudok érvényesülni egyedül ezzel a tankkal...ennyi. Pedig rejtem az alját ahogyan már a T29 esetében is tettem. Azért nem mindegy, hogy 110mm vagy 279mm (T29) a torony páncélvastagsága szemből.
-
jahrn
senior tag
-
.mf
veterán
Ehhez képest első meccsem vele, alap toronnyal, 7-9-es tierekkel, úgy emlékszem vagy meglett a Steel wall vagy épp egy lövés hiányzott hozzá. A lövegpajzs már az alap tornyon is erős. Úgy álltam (vasutas pályán fent a síneknél), hogy csak a tornyom teteje és a löveg látszott ki, majd lövés után vissza. Nem a legjobb helyen jöttem ki, velem szembe Ferdi vagy JT88, Löwe, AMX50-100 vagy -120 vagy Lorraine és még pár tank volt, de engem is meglepett, hogy mennyit pattogtak a tornyomról. Feltételezem azt gondolták, hogy már a fejlesztett tornyom van, és próbálták a kupolát lőni, de olyan távolról és szögből a lövések inkább a lövegpajzsra mentek.
Nekem jobban tetszik már, mint a T29 -- annyira, hogy bár szombat reggel új, 75%-os legénységgel vettem, vasárnap estére már az első skill állt 7x%-on. Bár azonos motor és fordulékonyság, de mégis valahogy mozgékonyabb, jobban gyorsul, gyorsabban indul meg forgásnál is. Jóval kisebb is. A fejlesztett torony nagyon erős; s vele már az ágyú is elég gyorsan tölt. A pen a 8-as heavyk között a leggyengébb, de szerintem az a 198 is elég, ha gyenge pontokat lősz -- ha nem, akkor a francia 232-es penje sem mindig elég. Bár lehetne cserébe egy kicsit pontosabb az az ágyú.
-
babferi
tag
válasz
Tenken #45935 üzenetére
Ez igy van , de a 107mm-be a gold atutese 164-274 ! Es ez lovegpajzson at ? En azt nem akarom elhinni , hogy az lotte be ! Nem lehet , hogy egyszerre lotte egy arty meg a KV ? Pl a kemlelo behalt valamitol , szerintem arty volt az , bar ehhez replay kellene , hogy biztos legyen .
Jimmy74:
Tulszarnylatal
, nekem a rekord 10 crit , az is KV1S-be es egett szegeny
Ezek a gepek ugy egnek mintha kotelezo nenne nekik !
-
Remus389
veterán
-
vbbb
őstag
T32 - 6 vereség / 1 győzelem / 14%
Látszik, hogy nem tudok hozzárakni sokat...szóval rajtam áll vagy bukik egy csata általában.Én egyedül nem megyek többet ezzel....ha valaki jönne velem ezen a néven vegyen fel barátné listára: voneout
-
04ahgy
nagyúr
Már csak 12000XP kell az alap T110E4-hez. Meg 5milla... Az utóbbi lesz a nehezebb.
HGyu
-
[HUN]Dani
őstag
Ez a Tortoise vagy mi a fene elég ratyi tanknak néz ki, bár lehet megváltozna a véleményem ha lenne egy a garázsban.. T32-vel voltam és szemben állt velem. Először kicsit paráztam, hogy lepattint, hátha ennek is olyan a frontja, mint a t5-ös brit tdnek a saját tierjében éppen ezért egyből a kupolára céloztam ami olyan brutálisan nagy, hogy 200 méterről is lazán belőttem többször is egymás után.
Elképesztő mekkora gyenge pontja, szerintem még a vak is látja, hogy egyből oda kell lőni.
Más: Megvettem a TigerP-t. Egész jó, tetszik is, bár kissé lomha.Csak a torony hiányzik róla, mert a többit free xp-ből kinyomattam rá illetve sok cuccot kisebb tankokról "örökölt". Most 80% legénységgel nyomatom+venti+rammer, így ~8.5 a töltési idő. 100% legénységgel+biával+rammerrel+ventivel mennyi lesz a töltési idő nem tudja valaki?
-
SoulReaver
veterán
Jó tank az.. Majd a sofőrnek adj kuplungégetés képességet. Egyébként eddig ezzel az egy tankkal nem volt semmi gyulladás, robbanásom... a testét kell eldugni, persze majd ha meg lesz az erősebb tornya..
A lövegével sincs semmi gond, féltem tőle én is, h kevés lesz a 198 pen... de nem
kicsit pontatlan, de hát nem sniperkedni kell vele...
-
vbbb
őstag
Na akkor valaki majd mutassa meg hogyan kell vele játszani. A T29 után egy rémálom nekem. Pedig azt tényleg szerettem. Már nem is csodálkozok, hogy korábban kinyírtam a Löwe-vel 3db T32-őt, pedig csapatba voltak az [FBI]-ból. Höhh..
(#45931) +SoulRiever-
Én is a toronytól remélem némi javulást...
(#45932) Dobi 562
Az arany átviszi azt is nem?
-
vbbb
őstag
A T32-őt szereti valaki? Hiába raktam rá jobb ágyút, lassú mint a tetű a legjobb motorral is, az alap tornya meg szétlőhető bárhonnan. 20%-os winrata és 500as eff? Széégyen.
-
Bingisz
addikt
Is7.
Rácélzok valakire, elmegyek beteszek egy csomag popcornt a mikróba, megvárom amíg kipattog, kiöntöm az edénybe, elkezdem enni, majd kb. miután a felét elfogyasztottam, lövök egyet, mert végre becélzott az ágyú.
Najó, mivel csak Cw-re viszem a tankot, ezért a húgomat kérem meg, hogy tegye be a popcornt a mikróba.
Egy ilyen tankkal játszottam még, az ARL 44-el. Annak céloz hasonlóan lassan az ágyúja.
-
Zeratul
addikt
[Multi Clusterre kerül a WoT Eu szervere] Reméljük az idegesítő lagok és teleportáló tankok is megszűnnek.
-
válasz
Patrick76496 #45918 üzenetére
arra aztán nagyon...
-
jahrn
senior tag
Jah kis info a Leo-hoz. Azt ugye tudjuk h a pancelzata semmit nem fog erni, nos van itt egy kis meglepi melle:
Wet ammo rack nelkul ez a tank halott.
-
SoulReaver
veterán
Kiégés ez a tetves játék....
Ha nem a hülyékhez rak be akkor a ping miatt játszhatatlan.... vagy mind2.... egyszerűen fosrakás...
-
no, hülyíteni fogják az e100at, és buffolják az is7et.
csodajó. örülök, hogy nincs e100am. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
nyunyu #45900 üzenetére
Mikor más járművel voltam már engem is próbáltak felöklelni, de egyikünk sem halt meg ezekben a találkozókban.
Bár itt igazából a szerencsén is múlt a dolog, mikor láttam, hogy a közepes tankjainkat simán kijátszotta és feljutott az arty mellé a domb tetejére teljes hp-val, nem sok választásom volt. Megvárhatom, hogy engem is ledarál simán (mondanom sem kell, hogy az Su85b nem egy gyorsasági bajnok, a mobilitása már egészen korrekt kategórián belül, de az ELC-hez képest elég ergya) vagy rámegyek és lesz ami lesz. Ilyen közelről, a 85mm-es löveg simán átvitte és szépen tologattam az ELC-t az is vitte le a hp-t tőle és végül a szikláknál lelte halálát (ahogy a néhány másodperc múlva becsapódó lövedéktől én is).
A lerohanós módszer végülis működött, persze nincs rá garancia, hogy később is fog tekintve, hogy a külső tényezők is többnyire nekem kedveztek és végül nem tudott elfutni előlem. Viszont én még meglehetősen amatőr játékos vagyok az idén februárban indított profilommal és eddigi tapasztalataimmal, szóval még bőven van mit tanulnom. -
jimmy74
őstag
Hogy is szokott lenni ilyenkor??
Ha nekem már van pl:60 000 xp-m már pl a VK 3002 DB-vel azt majd felhasználható lesz az abból kiinduló új 8.5-ös patch-ben tervezett német med 8-asra?Vagy elég ha kivan fejlesztve a VK 3002 DB és onnan ha újitanak az automatikusan megnyitja azt a tankot,jelen esetben a majd új 8-as med-et!?Mert én nekem kivan fejlesztve de még nem vettem meg!
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- RTX5070Ti/ Ryzen7 8700F/ Asus PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- Crucial 240GB SSD eladó
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest