- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vbbb
őstag
válasz
Napfénysüti #45195 üzenetére
Grat! Igen, én is az ilyen pillanatokért játszok még a játékkal ami persze nem sok akad.
Tegnap összeszedtem az 5 milla kezdőrészletet a T32 és a Tiger II-re, yeaaaa.
-
Strauss
senior tag
Jóreggelt az uraknak! dillemmában vagyok tankvásárlást illetően. Most , hogy 30% os akció van VIII as tankokra .Melyiket válasszam? ( csak 1 re van keret) Is3 ( már egyszer megvolt, de akk. nem jött be , viszont az már régen volt és fullos.) T-32 , ill. KV4 ??? Melyiket szeressem? Előre is thx.
-
Napfénysüti
nagyúr
Mai első csatám:
Victory!
Battle: Murovanka 2013. március 16. 8:30:25
Vehicle: SU-100
Experience received: 2 090 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 27 744 (fine for causing damage to allies: 210)
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Top Gun3903 dmg a végén egyedül maradtam egy KV1-s-el szemben. Egyet belémlőtt maradt 88 hp-m és onnan ügyesebben mozogva egy menet közben leadott lövéssel 20 másodperccel a játék vége előtt kilőttem. 9 killem lett, szabáloysan remeg még a kezem. Asszem pár perc szünetet is kell tartanom. Na a ilyen körök miatt éri meg annyit szenvedni.
A legénységem másodlagos képesség nélküli 94%-os de kezdem megkedvelni ezt a SU-100-at. Meg kell követnem magam tényleg jó kis TD. Tegnap a tank ász is meglett vele szinte rossz lesz nemsokára eladni a SU-152 miatt.
-
Indy69
aktív tag
Szerintem50% tuti nem lesz ,de vigyázz a T34 mert nagyon gyenge a teste és az löveg sem túl pontos
csak hátul maradva testet fedezékbe rakva érdemes vele vadászgatni.Nekem a LÖWE jobban bejön, nagyon pontos és gyorsabban is tölt kicsit, ami nem hátrány igaz kicsit kisebbet sebez.
-
virkir
veterán
válasz
GrooveHero #45189 üzenetére
Tehát az egyik, hogy a minimapon az enemy TD-t is négyzettel jelöli. A másik meg, hogy a wn6 helyett egyzserűsített pontszám van, a kétjegyű.
Bugos minimap.swf-et raktál fel, cseréld a letöltött xvm-ben lévőre vagy ha elég a normál akkor töröld a .swf-et.
A wn6 teljes kijelzéséhez meg nyisd meg a konfig fájlt jegyzettömbbel és ahol xwn-t látsz szedd ki a x-et. -
kanyipicske
tag
válasz
Wn6 egy % ahol 2000 a 100% de csak ha jól tudom én nem használok xvm-et
-
válasz
Nekem is pontosan akkor van a szülinapom.
-
GrooveHero
addikt
Sztem nem kell sokat várnod, ugyanis április 2-án lesz a WOT két éves szülinapja. Tuti jó kis akciók lesznekk, sztem 1 hétig 5x-özős, ajándék tankra kicsi az esély, de féláron sok minden lesz, prémium fiók is olcsóbb lesz 1 hónapra, és atalán ami neked is számít, hogy vagy visszahozzá ka type59-et, mint tavaly áprilisban. De csak pár napra. Vagy olcsóbbak lesznek a premuim tankok. Minden esetre sztem mindenki készüljön, mert jó kis eksön lesz akkor
Na akkor Boldog Születésnapot előre is, hátha akkor a nagy WoT-os akciók közepette elfelejteném mondani
+SoulRiever- Nagyobb tankokkal már én is pukkantottam párat. de soha nem volt szándékos, csak úgy jöt ki a lépés.
Aztán közben két kérdés. Sztem már mindkettő volt, de még reggel van nagyon a kereséshez. Tehát az egyik, hogy a minimapon az enemy TD-t is négyzettel jelöli. A másik meg, hogy a wn6 helyett egyzserűsített pontszám van, a kétjegyű. Ebből hogy tudok csinálni WN6-ot?
Köszi a válaszokat. -
válasz
GrooveHero #45186 üzenetére
Kár hogy nem kapható, bár ebben az esetben más tankokkal nem is találkoznánk.
Nagyon gondolkodom a T-34 megvásárlásán is, de megvárom hátha egyszer 50%-os akcióba lesz. -
SoulReaver
veterán
válasz
GrooveHero #45186 üzenetére
Egy párat én is pukkantottam már...
tegnap is volt egy, épp végig szaladt a bázison, senki nem bírta lelőni, én meg mondom hátulról de szépen belefogok lőni KT -val, aztán mikor belelőttem -1300hp blow up
-
GrooveHero
addikt
Érdekes kérdés, bár sztem nem csak a kill számít, hanem a sebzés is. Sokan úgy vannak vele, hogy mivel pénzszerző, pá jó lövés, oszt má jön is a százezer. Hát nem egészen. Kell azért teljesíteni is, vissza menni védeni, elfoglalni fontosabb helyeket, mert a sebesség nagyjából meg van hozzá. Van még egy egészen tűrhető torony fron a maga 200mm-ével, szóval nagyon jó kis gép a type, csak tudni kell használni. Ha a 3 kill mellé társul kb 2000-2500 kröli sebzés és nyer a csapat, akkor egész jól lehet vele keresni. Az első kérdésedre válaszolva nem, nem kell kompomisszumokat kötni
Csak beülsz, oszt mész. De egy wet ammo rack ajánlatos, mert szeret pukkani a kicsike. Miutén megvettem csak sérülés volt, robban nem. Azelőtt meg jó pár blow up
-
válasz
GrooveHero #45184 üzenetére
Azt összességében elmondhatjuk hogy a Type-59 esetében nem kell ilyen kompromiszummokat kötni, illetve ebből a harckocsiból körönként illik minimum 3 killel kiszállni?
-
GrooveHero
addikt
Azt kell eldöntened, hogy sebesség és mozgékonyság kontra péncélzat. Ugyan az a 128-as megy fel rájuk, de a JPII-n nincs páncél, sokkal jobban megy és mozog. a Ferdinek ott van a 200-as frontja, tehát azért van rajta anyag, így lassabban fordul és megy. Nekem ferdi van. Néha jó a péncél, eszméletlen lövéseket tud meg fogni. A sok IS, KV-1S meg a 125 D-2-5 és D-25öságyúk 175-ös penje kevés, hogy átüssön, hófehérre szokták színezni a ferdi (tiger P ) elejét. El kell dönteni, hogy neked melyik kell. mozgékonyság, vagy sebesség. Ennyi.
-
DVlad
őstag
Urak!
A JgPII és a Ferdinand közti választás előtt állok. Jól látom, hogy az első a jobb választás? -
Patrick76496
őstag
Végeztem a GwPanther-rel. Ez mennyire számít vele jó átlagnak?
-------------------------------------------------
5300 sebzés szerintem nem olyan rossz, egy átlagban 150-et sebző tankkal:Ezzel a géppel is egyre jobban megy, csak hiába sebzek rengeteget, úgy is vesztünk. Persze először ehhez a rengeteg sebzéshez vért is kell izzadni ezzel a löveggel..
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb #45178 üzenetére
rossz topikba írtam.....
-
Plasticbomb
addikt
Defeat!
Map: Mountain Pass
Date: 2013. március 16. 0:30:59
Vehicle: IS-7
Exp: 916 + Credits: 64 7674900 damage 3 kill
13295 potenciális bekapott damage..... -
virkir
veterán
válasz
GrooveHero #45174 üzenetére
-
GrooveHero
addikt
válasz
virkir #45171 üzenetére
Köszi. Ma már nem, de holnap majd megcsinálom rendesen. Egész idáig tökéletesen működött. Volt cigányasszony (win chance, ami megjósolja, hogy mennyi százalék, hogy nyerünk, pont mint vmi jós cigányasszony) volt dmg panel, meg minden, most meg minden jó, csak az utóbbi kettő nem. Na amúgy nekem ezek vannak a mappában:
-
virkir
veterán
válasz
Moleman #45145 üzenetére
Ehun irkálnak valamiféle opendzsíel drájverról
Egy próbát megér. -
AVarice
tag
Hát ez valami állat volt:
A csata úgy kezdődött, hogy 5 tankot kapásból kilőtt az ellen, kb én hoztam fel az egészet. Egy másik panther és egy su-152 nyújtott némi segítséget. Az adrenalinom viszont az égbe szökött a végére. Kilőttem magam körül mindenkit, és körülöttem is kihalt mindenki, volt még két tank velem, de azok a pálya másik végén kóboroltak. Egy ellen marad, egy másik panther, nálam már csak 130 körül volt az élet, neki is hasonló.
Face to face, one shot.
Kiszedtem, ő volt a 7. több mint 3500 sebzés és kb 400 spot. Nagy élmény volt.
Ha esetleg valakit érdekel replay feltöltöm.
-
virkir
veterán
válasz
GrooveHero #45170 üzenetére
Valamit nagyon összekutyultál te ottan.
Szerintem puccold ki a flash könyvtárat meg úgy minden és kezd elölről felrakni ami neked kell.
Innen szedd le a legfrissebb xvm-etAmiket benne találsz mi mihez kell
A damage panelt meg meg szintén szűzen rakd fel.
-
GrooveHero
addikt
válasz
nyunyu #45167 üzenetére
A koreanrandom oldalon betöltöttem egy alap XVM fájlt ami a sample-ök között van, és elmentettem bele a flash mappába. Minden működik, mindent kiír, bár nem WN6-ot mutat, hanem ezt az egyszerűsített szart. Szóval minden jó és minden szép, csak a tankom hp-ját nem látom. Meg hogy mennyit lőttek belém. Ha kiveszem a két swf fájlt a flash mappából( demage indicator, demage panel) akkor a pálya sem tölt be. Csak végig megy a csík de a pálya nem tölt be.
XVM-et hogy tudom törölni? Vagy újra felrakni, vagy hasonló? Uninstall jellegűre gondoltam -
Bingisz
addikt
válasz
forras2 #45166 üzenetére
Gondolom században találkoztál vele. Onnan nem vették ki.
Szerk.: Fel megelőzött. Viszont akkor arra a hsz.-re: Az orosz CW térképen sincs? Nem tudom, hogy ott meddig tartanak a területek, de kínát vagy Mongóliát akár tartalmazhatja is. Csak már mobilról vagyok, szal nem tudom megnézni.
-
nyunyu
félisten
válasz
GrooveHero #45164 üzenetére
Jo konfigot masoltal be a res_mods\0.8.4\gui\flash-be?
Screenshotodon nincs nyoma konfig hibanak.
De hibat akkor sem ir, ha kompletten hianyzik a konfig, hanem olyankor a default beallitasokat hasznalja, amiben pl. nincs hitlog. -
forras2
őstag
Nem úgy volt, hogy a dragon ridge ki lesz most szedve?
-
nyunyu
félisten
válasz
atti_2010 #45158 üzenetére
Haszontalanabb felszerelest nem talaltal a T32-re?
Alcahalo? Csak az nem veszi eszre a nagy heavyket, aki nem akarja.
Repesz elharito akarmi? Kemenyfeju tankra, aminek a tornyat alig sebzi az arty?
EGLD? 2.3 sec celzasi ideju agyuhoz?Probalkozz inkabb a large rammer+venti cl3+vert stab mk2 komboval.
-
nevyk01
csendes tag
-
virkir
veterán
válasz
GrooveHero #45154 üzenetére
Valószínű, hogy véletlenül nem betöltötted a sajátod hanem a szerkesztő alap fájlját mentetted rá ami neked volt.
Mást nem nagyon tudsz csinálni mint nekiállsz megfaragni ha nincs mentve valahol a te xvm konfig fájlod. -
krisss93
aktív tag
Imádom épp most akciós a T32 és van összvissza 100 ezer kreditem
Pedig már időtlen ideje vissza-akarom venni -
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #45157 üzenetére
-
nyunyu
félisten
válasz
GrooveHero #45157 üzenetére
Mármint amikor töltődik be a csata?
Igen.
Vagy akar az XVM.logban is megtalalod a jatek gyokereben:
2013.03.15 22:20:00 [001] Error loading config file: [1032] JSONError: Bad object
ed version of the XVM mod } // General parameters for the battle interface >>>"<<<battle": { "mirroredVehicleIcons": false, // false - DisableEbbol latszik, melyik sor kornyeken van a hiba, itt az ezt megelozobol kivettem a vesszot.
-
nyunyu
félisten
válasz
GrooveHero #45154 üzenetére
Tolj egy screenshotot a battle loading kepernyorol.
Az aktualis XVM verzio helyere ki szokta irni, hogy mi a baja a konfiggal. -
babferi
tag
válasz
#95904256 #45150 üzenetére
Hat ha nem rovid 122-es ill. 10.5 lovegrol van szo akkor foleg foglalast resetelni idealis , mert az AP pattanhat ! Ill. ha olyan tank jon veled szembe amit nehezkes belonod AP-val , viszont neki mar csak szo szerint nehany pontnyi HP-ja van , persze ilyenkor nem mindegy mekkora a te loveged . Egy 57mm-bol hiaba kopkodsz HE-t a T6 hevyre szembol.
-
nyunyu
félisten
válasz
GrooveHero #45149 üzenetére
Nezd meg, hogy nem torolted-e ki a stringet zaro macskakormot, vagy az utana sorbol a }, parost.
De valoszinuleg egyszerubb megkeresni ugyanazt a sor a full angol konfigbol, aztan az egesz sort cserelni.
-
GrooveHero
addikt
válasz
nyunyu #45147 üzenetére
A helyzet az, hogy annyit csináltam, hogy kitöröltem az orosz blow-up szöveget és beírtam valamit angolul. Ott volt a baj, hogy írtam a szöveg után 4-5 felkiáltójelet. Régebben ezzel nem volt gondja, most már úgy látszik igen. Semmi máshoz nem nyúltam. És egyszerűen nem látom, hogy mennyi hp-ja van a tankomnak, se azt, hogy mennyit lőttek belém. A legszebb pedig az az egészben, hogy a sample-ök közül kiszedtem a a full config EN-t és azt másoltam be a gui/flash-be. De most sem jó. Restart volt már párszor
-
nyunyu
félisten
válasz
GrooveHero #45136 üzenetére
Na akkor estére még 1 kérdés. Annyit szerettem volna csinálni, hogy az xvm config-ban átírom, hogy blow-up-nl ne oroszul írja ki a szöveget. Erre eltűnt a meccs előtt win chance kijelzés, és a demage panel sem műödik, nem tudom ki mennyit sebzett rajta, sőt még a tankom hp-ja sem látszik. Tudja vki, hogy ez miért van?
Valamit elirtal a konfigban, lemaradt egy zaro zarojel, vesszo, ilyesmi.
Amig szintaktikai hibat tartalmaz, addig nem tudja betolteni, es nem muxik az XVM.
-
Tenken
őstag
Makettvilág-os akciót böngészve ilyen szett is van:
"Klasszikus összecsapás. Tiger II és Cromwell."Gondolom WG ezzel mennyire érthet egyet. Csoda, hogy adtak hozzá kuponokat.
Komolyan kíváncsi lennék milyen erőviszonyok lennének, ha nem tierek, hanem időrend szerint lennének a szintek. -
GrooveHero
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #45143 üzenetére
Nekem kicsit Királytigrises akar lenni.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
GrooveHero #45136 üzenetére
Olyan furcsa az AMX M4-ese ezzel a Panther wannabe külsővel, látszik rajta, hogy a II. vh. után kiktől volt az alap hozzá.
-
Cseri0058
őstag
válasz
SoulReaver #45139 üzenetére
Akár!
de ezt most csak úgy megtaláltam!(büszke is vagyok magamra
)
egyébként ért hozzá a srác -
törölt tag
HE lőszer használatáról van valami rövid leírás?
Létezik az, hogy a fal egyik oldalán állok, a másik felét lövik és mégis megsebesít?
Ha igen, akkor ez nekem miért nem akar összejönni? -
Cseri0058
őstag
Magyar élő adás:
[link] -
GrooveHero
addikt
Na akkor estére még 1 kérdés. Annyit szerettem volna csinálni, hogy az xvm config-ban átírom, hogy blow-up-nl ne oroszul írja ki a szöveget. Erre eltűnt a meccs előtt win chance kijelzés, és a demage panel sem műödik, nem tudom ki mennyit sebzett rajta, sőt még a tankom hp-ja sem látszik. Tudja vki, hogy ez miért van?
egy kép is van, hogy most milyen. -
Fel
addikt
válasz
jimmy74 #45132 üzenetére
Ahová tetszik. Kicsomagolod, futtatod. Ez nem mod, hanem egy különálló kis programocska.
Szimultán használni wotozás közben kicsit bajos.
Arra jó esetleg, ha teszem azt gurulsz a T-34-eddel, szembe jön egy ilyen AT-izé. Elkezded lőni, erre Mi a f...?! Hogy a f...?! Kilő. Ááhh f...!!... Alt+Tab, majd ebben megnézheted, hogy legközelebb mit hol érdemes puffogtatni. -
Cseri0058
őstag
válasz
SoulReaver #45128 üzenetére
Most nem tudok. Najó igazából csak hagylak végre érvényesülni!
Seinor tag lettem!!!
-
Plasticbomb
addikt
IS-7el arctámadózva a JpzE100 mennyire necces harc?
Mert ez volt az első ilyen helyzetem ma vele. És valahogy teljesen elfelejtettem, hoyg hol kell teljesen rámászva szemből lőni ezt a monstrum TD-t. ellenben vicces volt, hogy a hajóágyút nem tudta belém kóstoltatni...XD
UI.: Hihetetlen, hoyg meg változik a játék, ha az ember valahogy szert tesz prémre. Most kaptam egy hét prémet klántárstól, hát az valami idegnyugtatóan hat credit ügyileg rám most. Komolyan nekiálltam IS-7el creditet is farmolni. XD Bár azért nem a legjobb, de egy jó kör hoz vele úgy, mint a type59el egy átlagos, illetve az alatti.
És még egy UI.: Kezd nagyon tetszeni az IS-7. Sokkal jobb, mint az IS-8. fényévekkel.
-
Cseri0058
őstag
válasz
SoulReaver #45123 üzenetére
Annál biztos nem!
-
A T32-nek a 105 millise tény, hogy nem egy impozáns darab, de nagyon jó a tank. Ha tudsz hulldownban játszani, akkor nagyon jó eredményt fogtok vele elérni.
-
Most nézem a szerdai eredményem:
-
Gyuri27
félisten
válasz
SoulReaver #45110 üzenetére
Szép.
Amúgy meg vagy ráérzel vagy nem (mint korábban írtam ezzel közelében nem vagyok az is3-nak). Persze ez a szép benne. Ha kell az m103 mindenképpen játszanod kell vele.
Az átütésre mások azt mondják épp elég. Nekem kevés. Illetve az átlag sebzést is kevésnek tartom. Viszont gyors az az ágyú. Szóval nem lehetetlen vele jól játszani.
-
Cseri0058
őstag
válasz
SoulReaver #45120 üzenetére
Hogy neked mindent kikell próbálnod...
-
Dobi 562
addikt
válasz
Itt elég szépen bemutatják és adnak néhány tanácsot is a használatával kapcsolatban: World of Tanks. T32 Tank Overview
-
nyunyu
félisten
válasz
nevyk01 #45113 üzenetére
szerintem is irreális az összes angol tank. a páncélvadászok szinte átüthetetlenek előről hihetetlen mennyire fel tud baszni...
Mondtak mar, hogy a kupolajukat a jobb felso sarokban kell loni?
Egyebkent meg az eggyel nagyobb heavyknek vagy azonos TDknek megvan a penje ahhoz, hogy szembol atlojek.
Ha meg te vagy eggyel nagyobb TDvel, akkor akar a lovegpajzsukat is loheted. -
fradi81
veterán
válasz
Ettől félek én is, mire elég a T29 lövege 1 szinttel feljebb.
-
Cseri0058
őstag
válasz
Hétvégén KT maraton lesz!
-
[HUN]Dani
őstag
Legalább 5-en foglalták a bázist, ugyanis mindenki szinte a mi csapatunkból felment a hegyre ahogy én is. Épp, hogy visszaértem a bázishoz, már csak 3mp volt hátra amikor sikerült belelőni egyet az is3-ba.Írták is a lol-okat rendesen. Közben megpróbált feltartóztani egy BlackPrince nem sok sikerrel, mert mögöttem jöttek akiktől elég rendesen berezelt.
Ez volt az első De Langlade medálom,
-
virkir
veterán
válasz
marked one94 #45104 üzenetére
Te inkább olyan kilenc felé lepődjél tankolni he...
-
atti_2010
nagyúr
Csak tudnám ezeket az angol páncélvadászokat most minek kellett ilyen erősre csinálniuk.
-
SoulReaver
veterán
Tudnátok nekem valami pozitívat mondani a T32 -ről?
M103-at szeretném, de az út a T32 -n át vezet...
Mivel ugyan az a lövege mint a T29 -nek így nem igazán tetszik a gondolat, h más t8-t9-t10 tankokkal fel vegyem vele a kesztyűt... 198 pen :S
-
Csabi04
tag
Na holnap felszerelem a tankjaimat.
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest