-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Tegnap volt egy olyan csatám - Malinovkán -, mikor fent a hegyről a tó feletti tisztáson nekem oldalát mutatva állt egy 27HP-s KV-1 - én az imént dicsért M7-el voltam és lőttem teljesen beszűkült célkereszttel. Semmi!
Kiálltam teljesen a hegy szélére, hogy közelebb legyek és úgy lőttem tovább.....még mindig semmi!
Lementem a hegyről, a KV segge mögé, úgy lőttem, majd próbáltam lerammolni.....SEMMI!
Mi a fasz van ilyenkor?!? Egy korábban kilőtt tank, de mégis látszódik - 27 HP - és a minimapon is mutatja a rendszer és nem csak én láttam, mert más is rálőtt!?! Ellőttem rá legalább 50 skulót feleslegesen.(#42683) Fel: és azt tisztázták már a drága WG-sek, hogy ezek az új német MED tankok, honnan fognak csatlakozni?!? Lehet erről vmit hallani, tudni?
Garázs: ha meg van a Luchs a garázsban és ugye feljebb kerül, akkor a helyette érkező tankot sem kapjuk meg?!? Mert ha igen, akkor az már mindjárt egy plusz garázs hely, ha eladom!?
Aktív témák
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest