- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gigabyte alaplap topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
Én két hete ruháztam be az M48-ra, mert teszten kipróbálva tetszett. Még nincs meg a nagyobb ágyú, de imádom a látótávját, főleg optikával. Most megy az embereknek az álcázás így lesz igazán jó. Sajnos messze elmarad az alap álcaképessége mondjuk a T-54, T-62 párosétól, de a látótáv kompenzálja ezt. Nagyon tetszik, csak sajnos iszonyat költséges. Mivel már nem tervezek prémium fiókot fizetni így gondolkodom, hogy eladom és váltok valami 8-as médiumra inkább. Pedig szerintem nagyon jó vele játszani. Igaz, hogy papírabb, mint a T-54, cserében viszont jóval több a HP-ja, ami kompenzálja ezt. Ha prémiumos lennék örök helye lenne és nagyon sokat játszanék vele, de sajnos így alap fiókkal nem igazán tartható szerintem. Pontosabban profik kezében igen, illetve megfontolt játékosok kezében, de én szpotolni szeretek nem lövöldözni.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest