- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
Én két hete ruháztam be az M48-ra, mert teszten kipróbálva tetszett. Még nincs meg a nagyobb ágyú, de imádom a látótávját, főleg optikával. Most megy az embereknek az álcázás így lesz igazán jó. Sajnos messze elmarad az alap álcaképessége mondjuk a T-54, T-62 párosétól, de a látótáv kompenzálja ezt. Nagyon tetszik, csak sajnos iszonyat költséges. Mivel már nem tervezek prémium fiókot fizetni így gondolkodom, hogy eladom és váltok valami 8-as médiumra inkább. Pedig szerintem nagyon jó vele játszani. Igaz, hogy papírabb, mint a T-54, cserében viszont jóval több a HP-ja, ami kompenzálja ezt. Ha prémiumos lennék örök helye lenne és nagyon sokat játszanék vele, de sajnos így alap fiókkal nem igazán tartható szerintem. Pontosabban profik kezében igen, illetve megfontolt játékosok kezében, de én szpotolni szeretek nem lövöldözni.
Aktív témák
- LEGO klub
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Filmvilág
- OLED monitor topic
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest