Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
Én két hete ruháztam be az M48-ra, mert teszten kipróbálva tetszett. Még nincs meg a nagyobb ágyú, de imádom a látótávját, főleg optikával. Most megy az embereknek az álcázás így lesz igazán jó. Sajnos messze elmarad az alap álcaképessége mondjuk a T-54, T-62 párosétól, de a látótáv kompenzálja ezt. Nagyon tetszik, csak sajnos iszonyat költséges. Mivel már nem tervezek prémium fiókot fizetni így gondolkodom, hogy eladom és váltok valami 8-as médiumra inkább. Pedig szerintem nagyon jó vele játszani. Igaz, hogy papírabb, mint a T-54, cserében viszont jóval több a HP-ja, ami kompenzálja ezt. Ha prémiumos lennék örök helye lenne és nagyon sokat játszanék vele, de sajnos így alap fiókkal nem igazán tartható szerintem. Pontosabban profik kezében igen, illetve megfontolt játékosok kezében, de én szpotolni szeretek nem lövöldözni.
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Pixel 8 újképek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest