Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
myckey #41264 üzenetére
Ja már kifarmoltam vele pár tank árát. Amúgy érdekes de lekopogom hogy mostanában nem gyullad. Egy időben mozgó fáklya volt...
Az ágyúja viszont még mindig álom nekem és hála égnek már elég jó legénység van rajta. Ezzel van ráadásul a legtöbb csatám is.
De a múltkor írta valaki hogy 8-as prém tankkal még egy über rossz kör is valami 15k kredit. Hát el kell keserítsem mert egy ilyennel is lehet vesztes kört menni ezt eddig kb 4 alkalommal sikerült már produkálnom.
De ezek az én balf*szságaim voltak maga a tank szerintem remek csak lassú.Egyébként téged ismerve konkrétan a helyedben én talán a T34-et választanám. Főleg mert T32-vel mentél csomót és annak a legénységét átteheted ebbe illetve emiatt kb már nem lenne annyira ismeretlen ez a tank mert úgy is hasonlóak.
TD-vel te szoktál játszani? Nem is emlékszem hogy szakaszoztunk-e úgy hogy te TD-vel voltál. Én szoktam ugye elég gyakran mert nekem bejönnek a TD-k. De ha nem vagy azokban annyira jártas akkor a JT 8.8 necces lehet hiába jó kis gép. Csak lehet csalódás lenne.
Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- GOG.com - Good Old Games
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Nők, nőügyek (18+)
- Építő/felújító topik
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Eredeti játékok OFF topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Tésztagyártó géppark egyben eladó / Pasta manufacturing machine park for sale as a single package
- Apple iPhone 13 Pro 256gb - Független
- DELL OptiPlex 3050 Micro / i5-7500T / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / WIFI+BT / HDMI / több db / számla
- Eladó DJI OSMO360 kamera S(tandard Combo)
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest