Hirdetés
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- OLED TV topic
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
diegho #41058 üzenetére
Én újabban már megkérdőjelezem egyes esetekben a venti vagy a BIA hasznosságát.
A ventiét például a lejjebb leírt esetnél, a BIA-ét szinte mindig, hacsak nem 4-5-dik skillről van szó.5%-ot adnak ugye a legénység képességeihez egyenként, de ez nem egyenlő 5% töltésidő csökkenéssel, célzásidő csökkenéssel, látótáv növekedéssel... stb.
A legtöbb tankon, nem lehet jobbal kiváltani a ventit.
De például én a Tiger P esetében ~350 csata után rammer + távcső + venti kombóból leszereltem a ventit, és helyére célzásgyorsítót raktam. (az már az én mániám, hogy majd minden tankomon egy helyet a távcső foglal el, dehát én szeretem a magas látótávot és egy sniper tank esetében nem is hátrány)
A Tigris ágyújánaknak meglehetősen magas a célzási ideje, ezen segített ugyan valamit a venti, de közel sem annyit, mint egy olyan felszerelés, ami direkt ennek az értéknek csökkentésére használható. (ugyanez a véleményem a T34 vagy IS6 esetében, ott rammer + vert stab + célzásgyorsítót raktam fel)A célzási idő csökkentésére jobban járunk, ha "célszerszámot" alkalmazunk. Ez bevett gyakorlat látótávra vagy töltési időre, mindenki a megfelelő felszerelést használja, a célzási időre viszont már nem, mert hát a venti alap.
A BIA-t egyáltalán nem tartom a legjobb választásnak. Egyes "cél skillek" értékesebbek, hasznosabbak. A javítás/camo tanktípustól függően alap, aztán a 6th sense, jack of all trades, armorer, clutch braking, smooth ride mind kellemes pluszokat adnak, miközben nem kell minden egyes tagot erre képezni. Ha ezeket kiosztjuk ott tartunk, hogy a parancsnokanak 2-3 skillje van, sofőrnek akár 4 is.
Ezért én csak 3-4-5dik skillnek tenném be a BIA-t.Itt egy topik a hivatalos forumról, bővebben levezetve milyen hatása van a legénység képzettségének a tank egyes adataira.
E szerint a venti vagy a BIA egyenként megközelítőleg 2-2,5%-ot csökkentenek a töltési időn (célzási idő vagy látótáv esetében is hasonló értékekkel lehet számolni) Ez annyira minimális... tized, század másodpercek, 5-7 méter plusz látótáv...
De még a venti esetében elfogadható; pár százezer kredit nem tétel ha nagyban gondolkodunk. De a BIA-nál... meggondolandó, mert nem egy délutáni farmolást "fektetünk be" ugyanakkora pluszba.
Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Windows 11
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- Gamer Szörnyeteg PC Ryzen 7 5700X3D NITRO RX 7800 XT 64GB RAM Full Corsair RGB
- Lenovo IdeaPad Y700 17"3 17ISK i5-6300HQ, GTX 960M 4GB, 32GB DDR4 2133MHz
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest