-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Nem tudom mennyi online MMO-val játszottál, én már kipróbáltam párat (Kalonline - Archlord), de magyar klánok nem igazán tudnak maradandót alkotni sehol, főleg az összetartás nincs meg és az alázat, hogy a csapatért harcolunk (én még randomban is beállok az ellenfél lövésébe, ha a top tankunkat védem vele és az a top tank játszani is tud). Én minden MMO-ban amiben játszottam voltam magyar klánban, de egy szinten megállt a tudomány mindenhol és inkább mentem szépen át a nagyobb, szimpatikus klánokba, ahol max pár magyar volt. Eddig a legjobb társaságot még az 1.6-os Counter-Strike hozta. Wot-ban is voltam magyar klán tag (HAC) egy toyotaklub-os ismerős meghívott, beléptem, kirúgtak, mert fontosabb volt a családom a CW-nél és ezt nem értették meg, pedig mikor beléptem jeleztem, hogy nem fogok CW-re menni, akkor senkinek nem volt ezzel gondja, 2 hét után mikor sorra buktak mindent, valakire rá kellett kenni, persze arra, aki online, fél óránként megy egy kört, de nincs a CW csapatban. Nos ezek után én már nem is szeretnék magyar klán tagja lenni, de nem hogy magyaroknak, még elég neves csapatoknak is nemet mondok, bár néha elgondolkodok a MUMMY-n, de mindig meggyőzöm magam, hogy inkább nem.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest