- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- RAM topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
diegho #36727 üzenetére
Gondolkoztam rajta, hogy csinálok videót, nem replay-ből, hanem rendesen garázsból indított csatákból, ahol folyamatosan mondom mit miért csinálok, de 2 okból nem fog ez létrejönni. Elsősorban kéne ehhez egy free program (csak legális szoftvert használok) és egy jobb net, mert 256kb feltöltéssel nem poén felrakni a videókat. Másodsorban pedig sok olyan ember is megnézné és tanulna belőle, akik engem folyamatosan piszkáltak, a hátam mögött mindennek elmondtak stb, nos az ilyeneknek miért is segítenék?
Diegho, a legnagyobb tisztelettel. Nem a tudásod miatt piszkálnak, hanem a stílusod miatt. Persze nem muszáj velem egyetértened, ez csak az én véleményem, meg az is lehet, hogy nincs igazam.
Jah, igen. FRAPS valóban nem ingyenes, de ha bevállalod, szerintem összedobnánk az árat, mondjuk 1000 forintonként. Én a magam részéről beszállok. Összejöhet, ha vannak, akiket valóban érdekel, én már csináltam hasonló gyűjtést.
De nézzük:
FRAPS ára 25 angol font
Ez lefordítva kb 9000 jó magyar forint, ami 9 aktív fórumozót jelent, illetve 8-at, mert én máris benne vagyok. Ha Te áldásod adod rá, akkor átküldöm a Paypalodra, ami remélem van.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Robogó, kismotor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VGA kibeszélő offtopik
- Óra topik
- ASUS ROG Ally
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest