Aktív témák

törölt tag

válasz diegho #36727 üzenetére

Gondolkoztam rajta, hogy csinálok videót, nem replay-ből, hanem rendesen garázsból indított csatákból, ahol folyamatosan mondom mit miért csinálok, de 2 okból nem fog ez létrejönni. Elsősorban kéne ehhez egy free program (csak legális szoftvert használok) és egy jobb net, mert 256kb feltöltéssel nem poén felrakni a videókat. Másodsorban pedig sok olyan ember is megnézné és tanulna belőle, akik engem folyamatosan piszkáltak, a hátam mögött mindennek elmondtak stb, nos az ilyeneknek miért is segítenék?

Diegho, a legnagyobb tisztelettel. Nem a tudásod miatt piszkálnak, hanem a stílusod miatt. Persze nem muszáj velem egyetértened, ez csak az én véleményem, meg az is lehet, hogy nincs igazam.

Jah, igen. FRAPS valóban nem ingyenes, de ha bevállalod, szerintem összedobnánk az árat, mondjuk 1000 forintonként. Én a magam részéről beszállok. Összejöhet, ha vannak, akiket valóban érdekel, én már csináltam hasonló gyűjtést.

De nézzük:
    FRAPS ára 25 angol font
    Ez lefordítva kb 9000 jó magyar forint, ami 9 aktív fórumozót jelent, illetve 8-at, mert én máris benne vagyok. Ha Te áldásod adod rá, akkor átküldöm a Paypalodra, ami remélem van.

Aktív témák