Aktív témák

• diegho

nagyúr

válasz forras2 #36713 üzenetére

Nem kell semmiféle összeesküvés elméleteket gyártani, sem pedig megmagyarázni, hogy azért nem sebzel eleget, mert sokszor szar a csapat. Az előfordul, hogy az embert kilövi az arty az elején, vagy kap egy ágyú+ammorack lövést és nem tud sebezni eleget, de ez nem folyamatos. Aki nem tud eleget sebezni, az elsősorban magában keresse a hibát, ne a játékban és a csapattársakban. Nem értem miért arról megy itt állandóan a téma, hogy azért nem sebeztek mert... és még véletlenül sem kerül szóba, hogy azért nem, mert ennyire vagytok képesek. Ez a tény, nincs ezzel semmi baj, nekem sincs vele bajom, de ne az legyen már, hogy mindig másra van fogva minden. Mindenki el tudja dönteni mennyire jó ebben a játékban, valamint mindenkinek meg lehet nézni a statisztikáját, abból úgyis látszik mi az igazság. Tény, hogy nagyon sokszor béna a csapat és sok miattuk a bukta, de legalább mindent elkövetek, hogy sebezzek annyit, amennyit csak lehet, hiszen ki tudja, lehet lövök 3 ammorack-et egymás után és még meg is tudom fordítani. Sosem kell egy csatát leírni, mindig az adott helyzethez kell alkalmazkodni és kihozni a maximumot belőle, még akkor is, ha szinte biztos a bukás, ha így álltok hozzá, akkor sokkal jobban fogjátok élvezni is a csatákat és a sebzésetek is nőni fog, valamint el kel felejteni az xvm-et, mert sokan hajlamosan már a kör elején eldönteni, hogy ez bukta.

kanyipicske szinte mindig lemmingeznek, de nem baj, így több sebzés jut nekem.

Aktív témák