Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Judek és Diegho és atti_2010 és cscsali:
Nem 250k a keret, hanem 150-160k. Azt csak azért mondtam, mert a keretet még bőven túllépve sem nagyon akad értelmesebb GPU. Nem nekem lesz a lapos, de az egyik potenciális kiszemeltet már leállította a gyártója. A cél egy vékony, 15.6"-nél kisebb, könnyű gép (Ultrabook nem fér bele a keretbe, de a lényeg, hogy könnyen cipelhető legyen). Sajnos ez eléggé korlátozza a választást, de akinek lesz a lapos, az megelégszik a low beállításokkal (csak a látótávolság maximumom), most is úgy tolja egy 2 éves laptopon.
Ezekből indultam ki, meg a hivatalos WoT fórumon is többen mondták, hogy viszonylag jól fut náluk HD4000-el is.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Hyperx Alloy Origins Core Mechanikus Gamer Billentyűzet eladó! DE/Német
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest