- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Napfénysüti #32140 üzenetére
Nekem a Bat Chatillon 25t jön be nagyon, habár noobnak számítok a játékban egyelőre.
A Löwe irányítására mostanában kezdek ráérezni, de annyira lassú dög meg kényesen sérülékeny, hogy megfelelő támogatás hiányában egy lámább csapattal nagyon magamra vagyok utalva.
Az M18 Hellcat megvan már teljes felszereléssel kifejlesztve, de valahogy azt nagyon nem érzem át, szinte mindig elsőként lőnek ki, ha azzal megyek.Az amcsi önjárő löveges vonalat vittem inkább.
HGyu
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max Gold Arany stílus, Pro kamera, 5G 256 GB,100%
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest