Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Amíg nem fullos, nem könnyű
Én is ebben a cipőben járok, az xp miatt elő-előveszem, a többi farmtankkal meg fedezem a veszteségeket. Én is elkövettem azt a hibát, hogy a rövid 8.8-ast raktam fel, de nem szabad. Hiába nagy a sebzése, ha nem visz át semmit... Most a hosszú 71-es van fent, amíg össze nem gyűlik az xp a hosszú 8.8-asra. Viszek mindig néhány gold lőszert is, ebbe nem drága és jól jön. T8-T9-es csatákban hátrébb maradok, és messziről lövészkedek, gyors, pontos az L71, csak kicsit sebez, a többieket támogatom vele, nem megyek előre. Ha kiszednek, így sem pluszos, kell mellé pár T5-ös farm (pl. M4, T1HT, KV1, T-34), azok simán eltartják.
Aktív témák
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- Pico 4 8GB/128GB VR Headset (OEM) + Kiegészítők
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest