-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Re-Tech
aktív tag
válasz
Strauss #29902 üzenetére
Elkövettem egy hibát, én is megvettem a Ferdit. Úgy látszik én nem tudok vele játszani, igaz még szinte stock, csak a középső motor van rajta. Így viszont olyan kiba lassú (16-al száguld egyenesben, ha rámegy egy hangyadombra akkor meg ez inkább 5-re esik le).
Városban nincsenek távolságok sniperkedni, mire befordul egy kanyarban szanaszét luggatják, közelről ezen a szinten már mindenki szétlövi a pocakját.
Terepen meg nem érek oda soha sehova és ha betalálja egy arti akkor csengettek ennek is.
Amennyire szerettem a JP-t, ezt annyira rühellem. Megyek 3 kört, hátha tudok duplázni, de általában nem jön össze és el is fogy a türelmem hozzá.
Úgy egészében kezdek kicsit megcsörömleni a TDktől, azonos tierben egy heavynek nincs sokkal kisebb DPMje, van viszont 1,5x annyi élete és forgatható tornya. A pontosság meg szintén nem érdekel már annyira, hiába tud egy TD akár egy tizedessel jobb pontosságot, én olyan fajta vagyok aki simán ellő 500 méterre egy KV1s-el is
Aktív témák
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest