Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - iPad topik
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Milyen videókártyát?
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Apple asztali gépek
 - Apple MacBook

- 

PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I. 
Aktív témák
- 

Patrick76496
őstag
válasz

mynames

üzenetére
						A lövedékek útvonalát kell figyelni, ha tüzel az ellen arty, akkor megjelenik egy fehér csík, na annak a végén van az arty. Minden tanknál megvan a csík, csak a normális tankoknál a csík távolabb indul a tanktól. Szerintem nem érdemes, mivel a kedves random faktornak köszönhetően még nagyon sok látható célpontra irányuló lövés is mellémegy, hiába van rászűkítve teljesen... Ahogy észrevettem mostanában ritkább a counter-ezés, én eddig 3-massal, mostanában pedig 4-essel és 6-ossal megyek, és nem tapasztalom, hogy valaki próbálkozna, ergó mozogni sem szükséges, így is mire beszűkül a célkereszt, addigra már heted-hét országon túl van az ellenség, esetleg már addigra kilőtték. Nagyon idegesítő tud lenni, amikor tüzelsz, elindul a lövedék és mire odaér, addigra a csapattársaid rég kilövik a célpontot.

Nekem olyan arty-s kérdésem lenne, hogy hogyan találnak egyesek telibe arty-val mozgás közben, amikor nem is megyek lassan? Azt tudom, hogy valamennyire elé kell célozni, de az én lövedékem 90%-ban mindig mellé megy, ha mozgó célpontra lövök, állóra ez az arány csak 50.
Más: Olyan rossz feeling-je van most a Type-nak, csak én érzem így?
 Egyértelműen átlőhető tankokról pattog, osztja a 0 dmg-t. A Super Pershing-et is lebutíthatnák, ha már annak idején a Type-ot is utólérte a nerfhammer... 
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
 - Milyen légkondit a lakásba?
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - iPhone topik
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Minden, ami Unreal Engine
 - iPad topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
 - További aktív témák...

- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
 - BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Egyértelműen átlőhető tankokról pattog, osztja a 0 dmg-t. A Super Pershing-et is lebutíthatnák, ha már annak idején a Type-ot is utólérte a nerfhammer...