Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
mynames
üzenetére
A lövedékek útvonalát kell figyelni, ha tüzel az ellen arty, akkor megjelenik egy fehér csík, na annak a végén van az arty. Minden tanknál megvan a csík, csak a normális tankoknál a csík távolabb indul a tanktól. Szerintem nem érdemes, mivel a kedves random faktornak köszönhetően még nagyon sok látható célpontra irányuló lövés is mellémegy, hiába van rászűkítve teljesen... Ahogy észrevettem mostanában ritkább a counter-ezés, én eddig 3-massal, mostanában pedig 4-essel és 6-ossal megyek, és nem tapasztalom, hogy valaki próbálkozna, ergó mozogni sem szükséges, így is mire beszűkül a célkereszt, addigra már heted-hét országon túl van az ellenség, esetleg már addigra kilőtték. Nagyon idegesítő tud lenni, amikor tüzelsz, elindul a lövedék és mire odaér, addigra a csapattársaid rég kilövik a célpontot.

Nekem olyan arty-s kérdésem lenne, hogy hogyan találnak egyesek telibe arty-val mozgás közben, amikor nem is megyek lassan? Azt tudom, hogy valamennyire elé kell célozni, de az én lövedékem 90%-ban mindig mellé megy, ha mozgó célpontra lövök, állóra ez az arány csak 50.
Más: Olyan rossz feeling-je van most a Type-nak, csak én érzem így?
Egyértelműen átlőhető tankokról pattog, osztja a 0 dmg-t. A Super Pershing-et is lebutíthatnák, ha már annak idején a Type-ot is utólérte a nerfhammer...
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Egyértelműen átlőhető tankokról pattog, osztja a 0 dmg-t. A Super Pershing-et is lebutíthatnák, ha már annak idején a Type-ot is utólérte a nerfhammer...