- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen egeret válasszak?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
mynames #22815 üzenetére
A lövedékek útvonalát kell figyelni, ha tüzel az ellen arty, akkor megjelenik egy fehér csík, na annak a végén van az arty. Minden tanknál megvan a csík, csak a normális tankoknál a csík távolabb indul a tanktól. Szerintem nem érdemes, mivel a kedves random faktornak köszönhetően még nagyon sok látható célpontra irányuló lövés is mellémegy, hiába van rászűkítve teljesen... Ahogy észrevettem mostanában ritkább a counter-ezés, én eddig 3-massal, mostanában pedig 4-essel és 6-ossal megyek, és nem tapasztalom, hogy valaki próbálkozna, ergó mozogni sem szükséges, így is mire beszűkül a célkereszt, addigra már heted-hét országon túl van az ellenség, esetleg már addigra kilőtték. Nagyon idegesítő tud lenni, amikor tüzelsz, elindul a lövedék és mire odaér, addigra a csapattársaid rég kilövik a célpontot.
Nekem olyan arty-s kérdésem lenne, hogy hogyan találnak egyesek telibe arty-val mozgás közben, amikor nem is megyek lassan? Azt tudom, hogy valamennyire elé kell célozni, de az én lövedékem 90%-ban mindig mellé megy, ha mozgó célpontra lövök, állóra ez az arány csak 50.
Más: Olyan rossz feeling-je van most a Type-nak, csak én érzem így?
Egyértelműen átlőhető tankokról pattog, osztja a 0 dmg-t. A Super Pershing-et is lebutíthatnák, ha már annak idején a Type-ot is utólérte a nerfhammer...
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Razer kaira pro ajándék ledes-töltős fejhallgató állvány.
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest