Hirdetés

Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz mynames #22815 üzenetére

A lövedékek útvonalát kell figyelni, ha tüzel az ellen arty, akkor megjelenik egy fehér csík, na annak a végén van az arty. Minden tanknál megvan a csík, csak a normális tankoknál a csík távolabb indul a tanktól. Szerintem nem érdemes, mivel a kedves random faktornak köszönhetően még nagyon sok látható célpontra irányuló lövés is mellémegy, hiába van rászűkítve teljesen... Ahogy észrevettem mostanában ritkább a counter-ezés, én eddig 3-massal, mostanában pedig 4-essel és 6-ossal megyek, és nem tapasztalom, hogy valaki próbálkozna, ergó mozogni sem szükséges, így is mire beszűkül a célkereszt, addigra már heted-hét országon túl van az ellenség, esetleg már addigra kilőtték. Nagyon idegesítő tud lenni, amikor tüzelsz, elindul a lövedék és mire odaér, addigra a csapattársaid rég kilövik a célpontot. :(((

Nekem olyan arty-s kérdésem lenne, hogy hogyan találnak egyesek telibe arty-val mozgás közben, amikor nem is megyek lassan? Azt tudom, hogy valamennyire elé kell célozni, de az én lövedékem 90%-ban mindig mellé megy, ha mozgó célpontra lövök, állóra ez az arány csak 50.

Más: Olyan rossz feeling-je van most a Type-nak, csak én érzem így? :F Egyértelműen átlőhető tankokról pattog, osztja a 0 dmg-t. A Super Pershing-et is lebutíthatnák, ha már annak idején a Type-ot is utólérte a nerfhammer...

Aktív témák