-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
Így legyen beállítva és akkor látszik mind:
Illetve igen.. Ha csak két nemzettől vannak tankjaid, akkor a not compatible... részt kell bejelölni.
Zeratul: Nem vicc! Korábban láttam valami youtube videót, amiben a Centuriont mutatták be és egy brit tankos veterán mondta, hogy a koreai háborúban igen jó volt, hogy a tankjuk szandard belső felszerelése volt egy elektromos teafőző!!
Az angoloknál fontos a személyzet.
-
Atlantis
veterán
Kapcsold be a depóban a fogyócikkek résznél a "nem kompatibilis..." opciót, akkor kilistázza azokat, amiket felszerelni nem tudsz és el tudod adni. Én is most próbáltam ki és meglepetésemre találtam 20 kínai tankokra való turbót...adtam is el rögtön, csak tudnám, honnan voltak egyáltalán?
-
mynames
senior tag
válasz
myckey #22366 üzenetére
Biztos , hogy egyetértünk!
Nem foglak elkezdeni győzködni , hogy jobb a xxx tank csak azért mert én úgy gondolom!
------
(#22367) Stauffenberg:A KV4 az tényleg lepattint mindent, hihetetlen hogy t7-ig szinte csak hátulról lehet osztani! (vagyis nekem eddig csak úgy sikerült)
-
Stigma.HC
senior tag
Hát eddig valami csodálatos milyen csapatot pakol össze az MM ma reggel mikor Typal megyek, zsinórban 8 vereség és pár tanknál többet nem tudunk kilőni sosem.
-
Atlantis
veterán
válasz
GaburroSan #22389 üzenetére
Nekem alapvetően tetszik az az ág, de botor módon nem néztem meg, milyen a fejlesztési szisztéma a M103-nál...kell egy kis free XP, hogy legalább a IX-es ágyút rátegyem, ahogy nézem, legalább a lánctalp nem kell hozzá.
Patton más tészta, lánctalp nélkül semmit nem tehetek rá, még felszerelést se nagyon...
AVarice: alapvetően azonnal, de függ a vásárlás módjától.
-
AVarice
tag
Ha veszek aranyat, az kb mennyi idő alatt jön meg?
-
Atlantis
veterán
No, bevásároltam én is. Patton, M103 és Lorraine érkezett...hát, nem lesz egy leányálom stock-ként küzdeni velük. M103 különösen érdekes lesz a T32 ágyújával...
-
Plasticbomb
addikt
válasz
GaburroSan #22385 üzenetére
GG!
már csak 60k xp és nekem is megvan az is8.
-
GaburroSan
aktív tag
És iggeennn!!!
Kifejlesztve:
T30 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 145000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
Megvásárolva:
T30' vettél. Elköltöttél kredit: 2 650 000. -
emre
veterán
nekem eddig semmi bajom a mai nappal (kopp-kopp-kopp)
Győzelem!
Csata: Cliff 2012. november 2. 8:42:51
Jármű: Type 59
Szerzett tapasztalat: 9 045 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 103 453
Csatában elért Achievement: Felderítő -
Napfénysüti
nagyúr
Félelmetes mennyire szerencsétlenek vannak ilyenkor reggel. 10 csatából jó ha kettőt meg tudunk nyerni pedig odateszem magam.
-
Plasticbomb
addikt
-
törölt tag
-
Fel
addikt
Igen. 3 nappal több lesz.
-------------------------------------
Én is bevásároltam:
Victory!
Battle: Siegfried Line 2012. november 2. 7:55:26
Vehicle: ST-I
Experience received: 6 525 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 39 520
Battle Achievements: Steel Wall, Mastery Badge: "3rd Class"Kezdésnek nem is rossz.
-
luke.
aktív tag
Bakker azt mutatja mecs végén a stat, hogy kilőtem magamat arty-val. Közvetlen közelről meg pattanok t5 artyval egy Löwe-ről! Ez egy vicc.
-
törölt tag
Sokan szidják őket, hogy milyen szar akciót csináltak a dzsojsztikos hülyeség megnyerése után...
AMX 50 120 megvásárolva, E-75 megvásárolva, és még 2 milla elköltve a kedvezményes felszerelésre
-
Fel
addikt
Itt a várva várt bónusz kód: GGWP
After inputting the bonus code you will receive all of the following:
3 days of Premium
5x Extra Combat Rations
5x Case of Cola
5x Chocolate
5x Improved Combat Rations
5x Strong coffee
5x Pudding and TeaYou have from November 2nd 01:00 AM (00:00 GMT) until Sunday November 9th 11:59 PM (10:59 GTM) to use your bonus code and receive your free goodies!
-
-
vJokka
aktív tag
Tegnap sikerült elgázolnom egy franciát
[link]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
myckey #22366 üzenetére
Szerintem is jó gép a KV-3. Nekem majdnem 60%-os győzelmi arányom van vele. Szépen tud aprítani. Nála csak a KV-4-et szeretem jobban a KV szériából, mellyel soha nem kell levenni az ujjam a "W" gombról, mert olyan lassú, hogy megállás nélkül repesztve is 30 perc a pálya túlsó végére érni. Ja és úgy pattog róla minden, mintha mágnesként taszítaná a lövedékeket.
-
Taragas
aktív tag
A HE lőszer sebzése változó, attól függ mit találsz el. Lehet akár ritkán 0 damage, vagy legtöbbször elég kevés ilyen 50-60 vagy, de lehet akár akár mondjuk 600(ezzel az ágyúval, ami a jgp2-ön van). Ez egy robbanó lövedék tehát csak akkor végez igazán nagy pusztítást, ha be tud hatolni a tankba, és ott robban fel(és akár felrobbantja lőszer rekeszt is, így megsemmisül a tank egyből, vagy kinyírja a legénységet, vagy más modult, illetve nagyobb eséllyel gyullad fel a tank), amúgy felszínen robban a legtöbb esetben. Mivel nagyon ritkán nem sebez, arra jó leginkább ha sürgősen be kell fordulni a zászlóhoz, és meg kell állítani a foglalást. Ugye akár 1 damage pont is elég a foglalás lenullázássáshoz. Ha lég jó vagy, lőhetsz vele weakspotot, és akkor nagy pusztítást okoz, de jellemzően csak kisebbe páncélzatú tankok ellen jó. Én amúgy a vk2801-es 10,5 ágyújával használom. Legtöbb esetben 90-et sebez, a legtöbb tankon(ezt a nagyobb penes 7,5is is tudja), de ha véletlen vékonyabb rész találok, akkor 400-at is sebez. A kis szar scoutok mind egylövés.....
Egyszer ezzel nyírtam ki egy láma KV5-öt, meg felgyújtottam vele egy kv3-at is. Eltűtn a bokorba, de még pont eltaláltam. Onnan tudtam hogy felgyulladt, hogy 7 másodperc múlva lett enyém a frag, pedig messze volt, tehát nem tudtam pontosan célozni. Én ezt a tankot csak HE lőszerrel használom.
-
g4b3n
tag
Helló, bugot, hogyan lehet jelenteni, már nem először nem kapom meg a jelvényem. Általában a snipert nem szoktam meg kapni, múltkor másik sárc kapta, ögyan olyan találati arány, több XP-t és többet is sebeztem mint a csapat társ, legutóbb pedig 10/10 lövés találat 2900 dmg és senki se kapta meg, hogyan lehet ez?
És ez pech lehet, hogy fullos JgPII közelharcban IS-3-t lövöm, a 188 hp-ból hagyok 21-t és Type vagy Löwe ellen, ugyan az a meccs, IS-3 lövése után szintén ráfordulok és arról is csak 178 hp-t sebzek az se volt messzebb mint 20m.
-
xenom0rph
őstag
Nem is tudom már ,hogy ki ajánlotta, hogy pz38na-ról térjek át az orosz ágra, de nagyon köszönöm neki!
Ezek az orosz tankok valami baromi jók! Gyorsak fordulékonyak, jól sebeznek, nem is csodálom hogy mindenki KV-val nyomul
-
Taragas
aktív tag
válasz
#21346560 #22350 üzenetére
Úgy hogy harcolsz valakivel face to face, és a végén marad 10% élete már épp kilőnéd, és erre valaki aki eddig baszott segíteni kilövi. Egy szavam nem lenne, ha ott lett volna és lövi ő is, de ő a háttérben figyelt, és amikor már negyed élete van az ellenek oda fut. Így lehet ellopni valaki fragjét! Az más ha valahol harcolt, és későn ér oda, de ez direkt bevár....
Más: Van 30.000 free xp-em, mire költsem majd? Lehetőségek: Vk4502b lánctalp, és torony. Jagtiger lánctalp és ágyú. A többi mind megvan a tankokhoz.
-
AVarice
tag
Remélem a végén a Maus majd kárpótol az most elszenvedett csatákért.
-
stork13
aktív tag
Valaki aki használja a J1mbo féle crosshair módot meg tudná mondani, hogy hogyan lehet megváltoztatni a gunner "fekete pöttyét" más színűre?
-
Patrick76496
őstag
-
D.Orion
veterán
Értem én, hogy élvezi, hogy kis szinten van neki egy 100% crew + 2v.3skill-es legénysége meg cuccai... De szerintetek azért ez így normális dolog?
Van valami baj szerintem ezzel az emberrel. Vagy csak ennyire imádja, hogy már már OP-ra fejlesztett tankokkal alkot a kicsik között? A csata 4. percében már megvolt az 5. killje. Érdemes végignézni a statját, hát ez valami ultrabrutális és azért valahol irigylem is érte.
-
Linghuff
csendes tag
A T29 se tud egyenesben többel menni mint 20-25 (alapon), vagy több mérföld kell neki
-
AVarice
tag
Jól sejtem, hogy PzIV alap dolgokkal esélytelen?
Eddig siralmas csatákat vívtam vele...
-
Taragas
aktív tag
Osztom a véleményt, így estére megzuhant a színvonal rendesen. beállok jagpanther2vel a megszokott helyemre el hallufban, erre egy tiger p elkezd lökdösni, hogy ő akar idejönni, 10,5-es troll gunnal
, amivel hátulról belém is durrantott, aminek a következménye, hogy elkezdtem égni. Gyors elállítottam a tüzet és figyelmeztetésből csak a láncát lőttem el. Elkezdett bepofázni, akkor beledurrantottam oldalról, és visszalőtt. Végül hagytam a fenébe, nem ér nekem ez egy TK-t, levetettem magam a szakadékba, és öngyilkos lettem.... Rohadjanak meg az ilyenek.
És ma többször mögém álltak, meglöktek, ellopták a fragem meg hasonló....
-
echterion
nagyúr
Hm, felraktam az xvm stat-ot, de győzelmi esélyt nem számol. Kell valami extra beállítás hozzá?
-
Linghuff
csendes tag
Vereség
Csata: Dragon Ridge 2012. november 1. 20:30:22
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 711
Szerzett kredit: 25 657
Csatában elért Achievement: Top Gun, Elit lövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "III. osztály"3. csata a tankkal, 90mm-es GUN, Prémium nélkül.
A kis szemét Hummel lőtt ki a végén, amikor egy Pzkpfw V Pantherrel face to faceztem..Sikerült megölnöm, viszont a rohadt Hummel végig bombázott, és amikor megöltem a Panthert, a Hummel is végzett velem...Ha megnyertem volna talán egy szép dupla összejöhetett volna
-
vbbb
őstag
válasz
jozefgucci1 #22334 üzenetére
Én mentem 4 kört a 4 prémium tankommal....mind nyerő lett, abba is hagytam gyorsan.
Amúgy én kettő arany 'golót' viszek tankonként mert nem érdemes nagyon puffogtatni főleg prémium nélkül...szerintem kegyelemlövésnek érdemes tartogatni 'face to face'-be ha valami erősebb páncélzatú egyénnel találkoznánk...ha kiveszik én megleszek nélküle.
-
Ma a szinvonal a béka segge alatt van , de tényleg . Nehezen összejöttek a dupla körök és le is állok a játékkal mert így értelmetlen.
-
vbbb
őstag
Tegnap vettem egy ilyen talicskát 100-as legénységgel...szerintem megérte.
Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. november 1. 18:59:26
Jármű: PzKpfw S35 739 (f)
Szerzett tapasztalat: 2 986 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 26 070
Csatában elért Achievement: Top Gun, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Prémium nélküli kör...
-
Tomi0703
addikt
Mit kell átírni az XVM-ben, hogy a tankok képét az ellenfélnél ne fordítva írja ki? (Tudom, pár oldallal visszább leírta valaki, de msot nem találom.
-
Tomi0703
addikt
válasz
#48613632 #22311 üzenetére
Én meg júli végén, szóval én mégúgyse...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Srácok felmentek a dombra egy kicsit lövöldözni. Ki is kaptunk mint a huzat, de legalább 1700 sebzést összehoztam.
Más: Ha azt szeretném, hogy a tankok felett megjelenő adatok maradjanak a régiek, viszont az eredmény jelzőn az xvm-es (eff, győzelmi arány) stb. maradjon akkor mit kell kivennem a régi res_mods-ból?
-
myckey
veterán
válasz
Linghuff #22324 üzenetére
a troll az a 122mm-es
nem kell vele távolba lövöldét játszani,de gondolom ez értelem szerű...ezért is írtam,hogy megyek előre és darálok.persze csak ésszel
strapabíró tank....nagy ütéssel.tökéletes 'terminátor'
Persze hogy jó a TR6-os löveg
csak én ebben a stílusban szeretek vele játszani.előre,aztán amíg van HP addig hullanak....de ez nem azt jelenti,hogy magam rontok rá több Heavyre 1on1 ba -
Linghuff
csendes tag
válasz
Plasticbomb #22325 üzenetére
KV-1en ?
-
myckey
veterán
válasz
Linghuff #22320 üzenetére
nekem az M4 sörminátor is megvan.
illetve a KV1-issherman gyorsabb ágyúval van szerelve.....szaladgálok vele,mint fng a gatyába.
KV meg a drabális troll ágyúval felvértezve.Megyek előre és 1 lövésezek vele mindent
(már amikor nem tr7 be dob be)Mindkettő szépen hoz pénzt prém fiókkal.Egyébként is,de ugye nem több 10 ezret....
-
Dobi 562
addikt
válasz
Arpee78 #22272 üzenetére
Köszi Árpi, ki fogom próbálni!
--------------------------------------------
(#22314) Sontir Fel: az itt található max kamera zoom mod biztos hogy működik, én is ezt használom.
-
Linghuff
csendes tag
Visszatérve a kérdésemre, akkor a KV-1 jó pénzfarmoló tank 5ös tierben?
-
Djuree
félisten
válasz
Sontir Fel #22314 üzenetére
ami a 8.0-hoz volt nem működik, próbáltad?
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #22300 üzenetére
én is kaptam már többet is, sok volt a vita és nem hagyom magam sosem, ragaszkodok az igazamhoz mindig (ha tudom hogy igazam van). de mindig csak 1 napos bant kapok, régi motoros vagyok, nem tesznek ki olyan könnyen, de amúgy nem vagyok rossz figura
-
Sontir Fel
őstag
Tudna adni valaki egy linket max kamera zoomra 8.1hez?
Nem igazán találokVagy nincs és nem is lesz
-
Taragas
aktív tag
válasz
Stauffenberg #22312 üzenetére
Én egy typot meg egy t20-at nyírtam ki vele ma, persze le voltak sebződve. Jó kis tank az, nem hiába utáltam is mindig...
Amúgy én a hellcatet vk2801-el szeretem irtani Van is meglepetés, amikor ilyen 400-at sebzek....
Más: Srácok bennem van a hiba, vagy az új xwm szar. Mindent kiír, csak azt nem, hogy hány százalék az esély....
-
Stauffenberg
nagyúr
Mi a francot lő az ELC AMX? Atombombát?
Ma lett meg az M18, de már másodszorra nyír ki egy ELC AMX egyetlen lövéssel 100%-ról... Persze nekem sikerült többször is lepattannom a hátuljáról, majd visszakézből kaptam a oneshot pofont.
-
Linghuff
csendes tag
Köszi Tomi, oké még várok pár válaszra, most a T-28at tologatom, lassan megvan a Kávé
-
törölt tag
Dragon Ridge - ez valami új map, vagy ennyire le vok maradva?
szerk ... Leestem, basszus
-
Tomi0703
addikt
Weakspot modok vannak már brit tankokra is? Ha esetleg valakinek van régivel együtt az feltölthetné.
(#22305) Linghuff: Talán KV-1, Sherman. De majd a tapasztaltabbak úgyis megmondják.
-
Linghuff
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy 5ös tierben, (prém. tankok kizárva), mely tankok hozzák legjobban a pénzt, prémium nélkül is? Kellene egy kis tankocska igy a 3napos prémiumidőszakhoz
-
törölt tag
válasz
Lizandra1 #22301 üzenetére
Nem kell a profilodat feladni azért, mert megváltozott a szolgáltatód.
Illetve a játékban levő e-mail ugyebár a login, no az attól még maradhat, hogy nem a "tied".
Embör fija nem győzi hangoztatni, ha regisztráltok valahova, akkor azt nem olyan e-mail címre, amit "elvehetnek"....(#22303) Taragas Az, hogy a felszerelés fél áron lesz, nem jelenti azt, hogy az eladási ára is megváltozik!
-
Taragas
aktív tag
válasz
Napfénysüti #22290 üzenetére
Nekem meg 17k xp még...
Gyors bedarálom ma!
És gyors el is adom a felszereléseket, ami nem kell, ugye holnap akció miatt negyed áron tudnám eladni...Holnap lesz az igazi szülinapi ajándékom: Löwe, Jagtiger, Béla...
-
bullseye
addikt
-
Lizandra1
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni, ugyanis megváltozott a szolgáltatóm, ezáltal az emailom is.
Nem tudjátok, hogy hogyan tudnék emailt változtatni? Nem szívesen adnám fel a profilomat.Előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Drón topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- HP 840 G3 Laptop 14" HD/i5-6Gen/DDR4 16Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- Dell 7390 Slim Laptop 13,3" FHD/i5-8Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/HDMI/BT/USB-C/CAM 6hó Gari
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest