- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
GaburroSan #23399 üzenetére
azigen, milyen felbontáson játszol te? alig látszik maga a pálya
-
myckey
veterán
válasz
Hannibal78 #23392 üzenetére
már jött jobb válasz..
-
Mcray
senior tag
-
Xmodule
őstag
válasz
Hannibal78 #23392 üzenetére
Igy lehet kilepni. a http://worldoftanks.eu/ oldalon
-
Gyuri27
félisten
Gyerekek a II német med ág hol fog kezdődni?
Tech tree jó lenne róla. -
Hannibal78
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni, hogy jelenleg melyik klánba érdemes belépni.???
Ha valakinek van valamilyen infója a klánokról, azt megköszönném.
Nekem jelenleg még 8 as IS-3 am van. Viszont szeretnék tanulni, és fejlődni.
Még egy kérdés. a jelenlegi klánból , hogy tudok kilépni?? Mert sehol sem találom a kilépés lehetőséget.
Előre is köszönöm.viktorianusok
-
Atlantis
veterán
válasz
PumpkinSeed #23389 üzenetére
Ki van zárva, azzal max .T9-esek ellen tesz be, már persze ha nem vagy szakaszban együtt egy nagyobb kategóriás géppel.
Egyébként esetedben jobb ha megszokod, mert az utána következő T32-n ugyanaz az ágyú lesz és azzal már majd össze fogsz futni T10-esekkel is.
-
PumpkinSeed
addikt
Ez egy csalás.
T29-em van és a meccsek 99% Tier 10-esek ellen van. Soha nem lesz 8-as tankom ilyen körülmények között.
-
Mcray
senior tag
Gold ammo téma:
Egy Gold ammo spammelő KV 5 megfogott minket (két KV-5, T43, KV-1S). Nagy nehezen elbántunk vele és nyertünk, ennyit én is rég fuckoztam. Kb ott lövöldözött át ahol akart. Hazamegyek kiszámolom mennyi creditbe fájt neki az amit benyeltem, meg az ami lepattant rólam. Szerintem Ő jobban fuckozott mint én a végén, amikor meglátta a lőszer számlát
-
-vitya-
őstag
tegnap előtt volt egy érdekes, aranyos szitu, ami kicsit megmosolyogtatott ;-)
teperek a T-44-el, max sebességgel, elhúz mellettem az AMX 13-90 -ünk, majd egy olyan 50 méterrel előttem felrobban... Telibe találta az ellen Lorain155-e;-), 60 fölött ment, ráadásul domboldal, lefelé, szóval csúszott még szépen.
Hogy az az amx-es gyerek mennyi szép f*ck-ot mondott el, milyen ízesen beszélt, öröm volt olvasni ;-)
(azóta megnéztem, és a tier 6os fracica tüzér max 1138at tud sebezni, ennek meg van 1100 HP-ja, ez valami hatalmas mák volt a tüzérnek...)
-
vhw
addikt
Srácok, nem tudom miért szívatjátok magatokat T10-ben...
Mikor T2-től T7-8-ig ritkaság, ha 4 vagy annál több arty van (ha van is akkoris egy részük kicsi T3-4-es).
Sokan nem mentek századba, nem CW-ztek, vagy klánotok sincs, akkor mégis minek szenvedni T10es tankkal? (főleg ha ennyire zavar titeket a sok arty) -
nyunyu
félisten
Valamire megiscsak jo ez a JP2: szuk, nehezen visszaloheto helyekrol gyanutlan tankokat terrorizalni.
1 masodpercen mult, hogy nem dontetlen lett.
Replay -
Iron Funeral
őstag
válasz
Napfénysüti #23375 üzenetére
Ez már elhangzott nem egyszer, hogy 2/oldal arányban le KELL korlátozni őket, WG nem tette meg mert ez kézenfekvő és könnyű megoldás lett volna, a playerek még örültek is volna neki.
Helyette drágították az arty fenntartását.
HURR DURR HERP DERP -
psycroptic
őstag
válasz
Napfénysüti #23379 üzenetére
Már variáltak rajta és ez lett belőle...
Szerintem már ők sem mernek mégegyszer hozzányúlni...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
psycroptic #23376 üzenetére
Tudom hogy nem ők tehetnek róla de ettől még idegesítő. A készítők varálhatnának valamit a maximális arty létszámmal.
Egyébként az ő szemszögükből sem feltétlen jó. Egyik csatában is volt ilyen 5-6 arty oldalanként és miután hamar ledaráltuk az ellen tankjait a vége igazi arty kacsavadászat lett. Ebben sincs valami nagy élmény és ez az ellen arty-jainak sem öröm gondolom...
Viszont ezek miatt kezdtem el az AMX-es ágat mert jó néha megszívatni az ellen arty-kat ha már ők is bosszantanak olykor. -
myckey
veterán
válasz
Igaz
eléggé illúzió romboló,mikor nagy TR-be,4-7 között mozog a számukengem tegnap előtt lőttek ki 3x
tegnap csak 1x -
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #23365 üzenetére
És akkor van egy fòrum külön az avataroknak, ahol azt is meg lehet tudni, hogy miként lehet létrehozni sajàtìtotta?
ON:
Sajnos az amcsiknal az M7 àgon nekem sincs tankom, csak talàn a tier2. -
psycroptic
őstag
válasz
Az nem az arty-k hibája, hogy egy csomóba pakolja őket az mm.
-
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #23354 üzenetére
Én is néztem a tegnapi napot...
16 csata,majd 69%-os győzelmi arány...Nekem nem volt semmi bajom tegnap se.
Bár az utso 2 JGTigeres csata kissé szíven ütött....de azt leszámítva egész jó nap volt,ez is!Késő DU.megyek én is,ha beférek
heroes most felbsztt
Djuree:
Jól van!
szíves örömestMagam már nem is szoktam játszani,csak ilyen elvetemült 4 órási,5x szorzókat
Meg a Lee-met szorzózom egyedül,mert TR-4 be nem sok jelentkező van. -
Fel
addikt
válasz
Atlantis #23369 üzenetére
Inkább a tier 10 heavynek lesz ugyanaz a neve, mint a tier 2 artinak
Egyébként az amcsi nomenklatura ilyen. Lehet azonos neve két tanknak, ha nem egy osztályban vannak, mert a névhez hozzátartozik az osztály is. Pl.: T57 SPG, és T57 Heavy Tank.
Lehetett volna (és lehet még lesz is) több egyezés akár. Pl: T92 SPG - T92 Light Tank; T54E1 Heavy T - T54E1 MT; T95 AT SPG - T95 MT. -
Atlantis
veterán
Egyébként vicces, hogy ugyanaz a neve az új T10 med-tanknak, mint a legelső, T2-es TD-nek...
-
Kérem mellőzzük a személyeskedést!
-
bpeti755
csendes tag
Köszi a gyors választ! Mivel harmatos angol tudásom ehhez már kevés,valami ismerőst meg kell
kérjek.Így jártam.. -
bpeti755
csendes tag
bpeti75
Srácok,segítsetek! Ma reggel beléptem a játékba,és egy teljesen "lenullázott" account fogadott. Prém tank sehol,kredit és arany sehol,fejlesztések
eltűntek.Mintha ma kezdtem volna el az egész játékot. Járt már valaki így? Mindjárt agyvérzést kapok..... -
Sanya
nagyúr
megnéztem ezt a panther-m10 tankot, hááááááát,
150 átlag átütér ap lőszerrel
135 átlag sebzés. igaz kapott egy jó erős motort, de így majdcsak egy vk3002db -
Timyyy
őstag
válasz
Napfénysüti #23354 üzenetére
Ha most eltekintek azoktól a tankoktól amik azért vannak nálam a garázsban mert az adott ág folyamatban van, akkor ilyen tankjaim fognak mindenképpen megmaradni, akkor is ha már túlléptem rajtuk:
Tier2: pz38h735f
Tier4: Pz B2
Tier5: VK2801
Tier6: jelen állás szerint 6-os tankom nem lesz, de még változhat, talán egy sherman-t visszaveszek majd később, mert sokszor szerepel akciókban
Tier7: Amx 13 90, T298-as tankom jó sokáig még biztos lesz hiszen a legtöbb ágon itt tartok, + a 2 prém tankom is 8-as, T32-t is tutira megtartom majd, ISU152-t is, lehet hogy a Ferdit is, (vagy majd választok a 2 td közül), a többi meg nem lényeg, 9-es 10-est szerinten nem fogok eladni.
-
Fel
addikt
Itt a hivatalos infó a 8.2-ről: [link] Gondolom majd az észak-amerikai és az eu oldalra is felkerül a hír.
Annyi jó van benne, hogy a kínaiak mellet jönnek az autoloaderes amcsi tankok is, az M7 MT-től indul majd az ág.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Timyyy #23346 üzenetére
Az pont jó mert akkor neked is van 7-es amivel mennél meg 8-as is. Löwével nekem is kell mennem hogy gyűjtsem a krediteket. Bár ha meglesz a Pershing akkor a kis T20-at eladom hiába kedvelem. Az M18 viszont nálam marad mert nagyon élvezem és jó vele néha levezető, szórakoztató köröket menni.
-
-
válasz
Patrick76496 #23288 üzenetére
A kapott XP tiertől és besorolástól is függ. Több XP jár ugyanannyi sebzésért egy alacsonyabb tierü tanknak. De mondhatnám pl a TD-k és HT-k közötti különbséget is, a TD-k kevesebbet kapnak.
-
akarmi013
csendes tag
A hétvégi x5 XP gyűjtéses chart PlanetWot-ról, és kb 10 tank nem is fért rá -
Timyyy
őstag
válasz
Napfénysüti #23344 üzenetére
Nekem is könnyen ment, élveztem is
Most kéne duplázgatnom minden nap a T29-et, azon kívül nyomatni a Löwét mert meg kéne venni a 3002DB-t mert vészesen közeledik a 2. német med ág, illetve a T25/2-t, mert ugye az következik már a sorban, a Hellcat eladva. -
Napfénysüti
nagyúr
-
Timyyy
őstag
válasz
Napfénysüti #23342 üzenetére
Az akár egy duplázással is meglehet neked.
Mivel még mindig nem fullos, nemtudok róla teljes értékű véleményt mondani. De tetszik, bár még nem is fürge, a feje sem kemény, és a lövege sem maxos. -
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #23334 üzenetére
hát van amikor a minőség nincs arányban a mennyiséggel
-
Djuree
félisten
válasz
GaburroSan #23339 üzenetére
ez igen jó hír, már vártam
-
GaburroSan
aktív tag
1 kis OFF!
Angry Birds Star Wars megjelenés MAAAAA!!!!OFF vége
-
psycroptic
őstag
válasz
Patrick76496 #23316 üzenetére
Azért nem mondanám teljesen szarnak az IS-4-et. Tény, hogy könnyebb átlőni és nehezebb beforgatni, de nem teljesen haszontalan. Újra meg kell tanulni használni.
-
Fel
addikt
Ezt nem lehet ki- vagy bekapcsolni.. Akkor írja ki az elkövető nevét, ha az valamilyen kritikus sérülést okoz. Ha csak hp-t veszít a tank, azt sem régebben, sem most nem jelzi.
A prémiumos dologhoz meg csak annyit, hogy állj le azzal amit mostanában szívsz! Láthatóan rossz hatással van rád.
A prémium fiók 50%-kal több kreditet és xp-t ad csaták után, ennyi, nem több!
Abba esetleg nem gondoltál-e bele, hogy az, hogy hová kerülsz egy csatában, nagyban függ attól is, hogy éppen hányan játszanak, milyen tankkal játszanak. A csata előtt van egy ablak, ahol azt látni hányas tierű tankból hány db vár, vmint milyen osztályúból mennyi. Érdemes néha ránézni, lehet segít a megvilágosodásban.
-
akarmi013
csendes tag
válasz
L-e-f-i-e #23305 üzenetére
Én angolul használom, de ott sem minden skill nevével vagyok tisztában, főleg így távol a WOT-tól. (dolgozom)
Brother in Arms (amit minden pilótára ki kell fejleszteni és magasabb szintűek lesznek tőle) -t szoktam használni első skillnek. A Rádiósnak nincs sok jó skillje, így az javítást vagy álcázást szokott kapni. Mivel a német tankok nem tudnak elbújni, így nem sok értelme van az álcázásnak. Én a javítást mondanám, de ha mindenképp választani kéne, azt hiszem van egy rádiós skill amitől messzebb lát a tankod. Mivel a németek elég jól látnak, érdemesnek tartom azt tovább buffolni.
Nálam a német tankok általában brothert- kapnak alapból, esetleg a sofőr kap egy Offroadot, ha a tank nem jól tud fordulni, a Commander szokott kapni lámpást (ami mutatja mikor vesznek észre), a többi legénységi tag javítást szokott kapni. -
Timyyy
őstag
válasz
Napfénysüti #23328 üzenetére
Akkor holnap délelőtt várlak játékra
-
emre
veterán
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #23322 üzenetére
ma mikortól leszel? elvileg ma nem lesz haver sem, tolhatjuk. le is sérültem, akkora a bokám mint egy fél disznó, edzésre sem tudok menni, mehet a tankolás ezerrel
én olyan 5-től már igencsak leszek. de lehet már 4-től.
lényegében t5-t10-ig bármilyen tankkal mehetünk. van vagy 10 amit húzni kell -
remington2
senior tag
Szerintem marhaság ilyesmit belevinni. Ilyen alapon nekünk, magyaroknak se lenne sok keresnivalónk a wotban, két szopóágon végigrollerezett világháború után . . .
Kb. mint a koreai Starcraft-imádat, sok lengyelnek tetszik, játszanak vele. Pont mint mi.
"A "nemzeti tank" kérdésére térve, azért van némi varázsa annak is, hogy egy magyar tankkal játszhatsz"
Nálam egy ideig a pz35t volt a Turán-pótlék
Tényleg jó dolog, ad neki egy kis "saját" érzést, nagyon irigylem az oroszokat, hogy annyi járműről mondhatják, hogy a sajátjuk, a németeket szintén. Érzelmi faktor, amely kapcsán megnyílik az emberek pénztárcája, nem véletlen, hogy igyekeznek beletenni újabb és újabb nemzeteket.
-
Napfénysüti
nagyúr
Tegnap nem voltam a toppon így érzésre nagyon sz*rul ment a játék. Asszem Jagdtigerrel sikerült 3 csatában is jól leégetnem magamat és negatív rekordot felállítanom xp-ben.
Erre ma nézem hogy 72,2%-os winratem lett erre a napra. WTF.
Mondjuk az is igaz hogy voltak nagyon jó köreim is. Az M18 Hellcat pedig továbbra is szerintem az egyik legjobb fun tank, annyira lehet vele szívatni hogy azt öröm nézni. -
Dobi 562
addikt
Na most jutottam el arra a szintre, hogy megint pihentessem egy ideig a játékot. Azt fenntartom továbbra is, hogy ez egy nagyon jó játék lenne, csak éppen élvezhetetlenné teszik a kedves játékosok.
Zsinórban több olyan csatám volt, ahol több sebzést osztottam ki egyedül, mint a maradék 14 csapattárs... Csapat? Jó vicc, ezeknek fogalmuk sincs arról mit jelent a szó, hogy csapat.
Segítséget nem lehet várni tőlük, hiába nyomod az F7-et, hiába pingeled őket. Ha én egyedül indulok az egyik oldalra az nem zavar senkit, vér istvánka még beáll a lemmingvonatba 11. tanknak, ahol aztán szépen vonalban mennek előre a halálba. A másik meg az, hogy a WG helyében csinálnék valami olyasmi tank akadémiát a játékon belül, amit kötelező lenne vér istvánkának és cimboráinak végigjátszani és megtanítaná nekik, hogy mire való egy nehéz tank, egy közepes tank vagy éppen egy 5-ös felderítő. Mert így nagyon elveszik a kedvét a játéktól a magamfajta e-pénisznövelgető eff huszároknak, hogy én szinte mindig az első 3 tank között szerepelek a csata végén a jelentésben az xp listán de vér istvánka megdeglik sebzés nélkül, a bázisunknál, egyetlen leadott lövés nélkül a kifestett E-100-asában...Jó játékot mindenkinek! Sziasztok!
-
Patrick76496
őstag
Mondjuk ez is igaz. Vajon így szeretnének "visszavágni" a többi nemzetnek a 2. vh-ért, hogy szarrá lövik, akarom mondani megpróbálják szarrá lőni az ellenséges tankokat (orosz, német)?
Nem tudom, lehet, hogy engem azért nem izgat, mert ez az ország a török támadások óta mindig a rövidebbet húzza, egy vesztes ország. Ha mondjuk én orosz lennék, akkor biztos, hogy nagyon szívesen mennék az orosz tankokkal, mert tudom, hogy azok tudtak is valamit, és komoly ország is állt mögöttük. Magyar tank helyett én most is inkább az oroszt választom. De ebbe inkább már ne menjünk bele.
-
vhw
addikt
válasz
Patrick76496 #23310 üzenetére
A wotot már így is elárasztják a kis 10 éves lengyelek, fogalmam sincs miért pont ez a nemzet van ennyire belezúgva ebbe a játékba itt Európában...
Hisz nincs valami nagy hagyománya náluk a harckocsi gyártásnak/fejlesztésnek, nem voltak nagy hatalmak, és vajmi kevés kellemes emlék fűzheti őket a második világháborúhoz... szóval érthetetlen...A "nemzeti tank" kérdésére térve, azért van némi varázsa annak is, hogy egy magyar tankkal játszhatsz, nem muszáj annak törvényszerűen T10esnek lenni-e kályhacsővel, hogy örömöt okozzon.
-
luke.
aktív tag
Hol lehet azt bekapcsolni, hogy kiirja ki lőtt meg? A 8.0-ba és előtte ez volt, de a 8.1 óta nem mindíg írja ki alúlra... így nem tudom mi lőtte meg a tragacsomat.
-
luke.
aktív tag
válasz
Simulacrum #23239 üzenetére
Szerintem a prém valamennyi százalékot ad pluszban a legénységnek így pontosabban jobban használhatóak a gépek. Nem hiszem, hogy maguk alatt végnék ezzel a fát, mert az ingyenes fizetős játékoknak pont ez a lényege. Aki fizet az előnyhöz jut a többihez képest.
(#23246) ollie Én a 3 nap ajándék prémnál KV1-S-el randomba mindíg az első 5 tankba voltam, prém nélkül ritka.
-
Patrick76496
őstag
Most okkal írok, duplát, régen nem válaszolt senki, a szerkesztés meg lejárt.
Sajna már látom, hogy milyen papír lesz az IS-4. ST-I-em egyre többen átküldik, még a T-54 is röhögve vitte szemből. Nem mondom, hogy gold ammo-t használtak, na de hogy ennyire nem lőttek még soha szarrá ebben a tankban, az is biztos. Ennyi erővel már semmi értelme nincs tartogatni ezt a rohadt tankot, úgyan úgy szétlyukasztják, mint az IS-8-at, csak ez még lassú is mellé. Én is gond nélkül átvittem az IS-4 ufp-jét, pedig nem a levélbedobót céloztam. Úgy érzem, ez a tank nem való erre a vonalra, nem látszik rajta, hogy ez egy KV utódja. Persze ha egy kicsit is mozog az M103, akkor mindig lepattan a hasáról a lövedék mert ha lentebb lövök, akkor nagy eséllyel mellé megy, máskor meg kis AMX 13 75-tel átlövöm szemből már 8.0-ban. Persze sok esélyem nem volt, mivel a mi M103-unk campelt a mi oldalunkon, pedig még arty sem volt. El halluf-ot nagyon elbaszták. Eddig is utálatos camper map volt (főleg amikor rettegésben tartották a játékosokat az arty-k), ha nem rendelkeztem normális gun depression-ű tankkal, de mostmár minden felől lőhetik a védők a támadókat A2-ben.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #23313 üzenetére
Részben korrigálva.
Nem akart betöltődni az oldal, ezért nyomtam neki egy F5-öt és ez lett belőle.
Siema! Direkt nem akartam írni, hogy megint mennyi a hülye. Még a Churchill-emmel sem tudok mit kezdeni, mivel 700 csatás ARL 44-ünk lőtt ki. 2-1 fragje volt, meg 800 valamennyi dmg-je. Nem nagyon erőltette meg magát.
(#23314) Re-Tech: A Párducnak nagyon gyenge az ammo rack-je, ezért inkább érdemes vele hátul maradni, páncélja sincs sok. Az L/100-as löveg van elég pontos, hogy hátulról támogasd a csapattársaidat.
-
Re-Tech
aktív tag
VII-es Pantherrel csak én szívok? Minden második lövésnél ellövik a lőszerrekeszt / tornyot. Lánc is hullik rendesen,
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #23310 üzenetére
Szép dupla
Amúgy most is tele van a szerver lengyelekkel, szóval nem változna sok minden.
-
Patrick76496
őstag
Oda is T-34-et... Poén lenne, teleraknák a játékot különböző nemzetiségű egyforma tankokkal. Lenne legyen, orosz, kínai, meg német captured T-34. Szerintem a lengyel ág rossz hatással lenne a játék minőségére. Gondolj bele elárasztanák a WoT-ot a sok kis 10 éves lengyel, meg a magukat háborús veteránnak képzelő idősebb játékosok. Persze ez csak a player-ek szemszögéből nézve rossz, a WG-nek plusz pénz, többen vennének aranyat, meg prémium tankokat. Aztán jönnének a lengyel prémium tankok, biztos vesz mindenki majd egyet mondván, hogy "nekem hazai tank kell!" Most is megmutattam ismerőseimnek az új kínai tech tree-t, meg hogy mi várható még pár update-tel ez után, és mondták, hogy ezek szar kínaiak, "magyar tankot akarunk". Nem tudom mi az annyira izgató abban, hogy valakinek hazai tankja legyen, főleg ha a legkomolyabb lövegük is csak 75 mm-es volt, és még az sem saját...
-
Mcray
senior tag
12 győzelem. 1 vereség. Nem merek ma többet menni
Victory!
Battle: Live Oaks 2012. november 7. 20:53:58
Vehicle: T-43
Experience received: 3 792 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 48 405
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"Azt hittem már sosem lesz meg. Így 89 000 XP után azért már illett
-
krisss93
aktív tag
vhw ez egyedi avatár?
-
L-e-f-i-e
senior tag
Német heavy, konkrétan rádiósnak..melyik speciális skill-t/perket érdemes adni?
-
AVarice
tag
Nemigazán tudok belépni, belépéskor ilyen üzenetek dob a játék:
- login/status/LOGIN_REJECTED_NO_BASEAPP_RESPONSE
- Nem sikerült csatlakozni a szerverhez. Csatlakozást blokkolja a tűzfal.Ma kezdte a dolgot, reggel csak sokadik próbálkozásra sikerült belépni, most sokadikra sem. A tűzfal rendben, hozzáadva a kivételekhez, próbáltam úgy is, hogy lelövöm, de ugyan az a helyzet.
Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a gond? -
diegho
nagyúr
válasz
kisküzdő #23298 üzenetére
Az előbb mentem stieger-el szakaszban, egymás után 2 vesztes kört KV-1S-el, mindkettőben 3000 feletti sebzés és 1300xp, mindkettőben utolsó 3 tank között voltam tier8 csatában, szóval 3000 kevés tier6-al, ebből számold ki mennyi kéne tier7-el. (volt több 4500 körüli sebzéses buktám T29-el)
-
kisküzdő
tag
válasz
SoulReaver #23299 üzenetére
Radeon HD 5500 Másról nem tudok hogy ezt okozná
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, Kék + ASUS ROG hátizsák
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest