-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
echterion
nagyúr
A fene, pedig most lenne időm kicsit játszani.
Ráadásul pörög a 3 napos prem időm. -
D.Orion
veterán
válasz
Ranger^41 #22497 üzenetére
00:33-ig visszaszámolt a csata után és az után írta ki, hogy bla bla rácsesztél. Vajon megkapom érte az xp-t és a credit-et?
mynames: Tervezett karbantartás miatt... Ez a legnagyobb, még szerencse, hogy reggel mikor jártam a WoT oldalon, akkor sehol se láttam ezt a tervezett karbantartást kiírva.
Szerintem egyébként most jutott eszükbe, hogy: Ooo baszki a Churchill-nek meg nem adtunk motort és ágyut! Gyorsan dobjuk be hátha még nem járnak ott!
Én egyébként nem értem, hogy miért kellett belerakni 3db különböző Churchill tankot. Ha ennyire nem volt fantázia a dologban, akkor dobálták volna bele a Valentine szériát, azzal még mindig többre mentek volna a user-ek. Pl.: Valentine MK XI
-
S.Copperpot
tag
Valahol írtam már korábban, hogy az XVM-et most három csomagban kell leszedni. Először is kell hozzá a Dokan Library (google, telepítős), aztán kell hozzá az indító file és a konfigja (xvm-stat, a WoT könyvtárába), és a modok (xvm-verziószám, a res\mods-ba). Ebben a sorrendben kell feltenni a cuccokat. A játékot majd az xvm-stat.exe-vel indítani.
-
mynames
senior tag
-
Antonius1978
addikt
A fene egye meg a karbantartasat...
-
Tomi0703
addikt
Basszus... Kiírta ugye csata végén, hogy győzelem. Csakhogy játékszerver karbantartás alatt van... Megkapom most a cuccaimat (mert kb eddigi legjobb körömet mentem...
)?
Ja és replay nincs bekapcsolva, de valahol meg tudnám nézni az eredményt? Mennyi kreditet meg xp-t kaptam, sebzés stb. ?(#22489) Gyuri27: Le-le...
-
Gyuri27
félisten
Nektek is lehalt a szeró?
-
D.Orion
veterán
Hogy csesszétek meg!!!
5kill-es A13 MK II kör és a csata végén mikor elfoglaltuk a bázist és kiírta, hogy Victory! megfagy a játék és karbantartás!!!
-
mynames
senior tag
válasz
Plasticbomb #22475 üzenetére
Hát igen. Néha szoktam írni, hogy facebook hirdetés óta sok a noob...
--
KV1S D-2-5-T -je kétszer talált és 0!!! sebzés egy hetzeren?????? WTF!
---NA NE MÁR! beírtam a kódot és utánna "tervezett szerver karbantartás" szöveggel ledob????!!!!
-
Patrick76496
őstag
Csak szerintem lett sokkal több a 0 dmg és a lepattanó 8.1-el? A legjobb az, hogy alig 10 perce aktiváltam be a prémium kódot, már szerver újraindítás van, és persze természetesen nem elérhető.
Ezért kurvára megérte megnyerni a golden joystick-ot. Jövőre nehogy erre a szarra szavazzatok! -
Spori85
csendes tag
Engem is kidobott a szerver. Bár jobb is, már kezdett 200 lenni a vérnyomásom.
-
HungAryan
tag
Nálam megy minden faszán.
-
Linghuff
csendes tag
Nekem BlueScreen volt az adott pillanatban
-
Szerverkarbantartás tervezett ? Nem is olvastam sehol hasonlót ?
-
Atlantis
veterán
Kidobott a szerver, "újraindul" címszóval...másnál is van ilyen?
-
Enzolord
addikt
Katasztrófa, mi megy ma..
Szerver megállt..
Másnak is? -
Plasticbomb
addikt
válasz
mynames #22473 üzenetére
Ne aggódj. Ma is3al volt olyan csatám, hogy megyünk be városba, nem tom melyik pálya, rongyolunk, nézem, hogy még sehol egy ellen.. beérünk, már kiérünk a városból, és akkor tűnnek fel. Be lemming trainezett kb 10 tank, t30 maus stb szépségek, és még én voltam a noob, miközben én voltam gyak az egyetlen, aki rálőtt mindegyikre, akit csak láttam...csak 5 lövésből 3 sebzett, a maus oldala bl9el is felejtős, még jó hogy nem váltottam gold ammora, mert amint rájöttek, hogy ott vagyok, azonnal rám zúdultak, egyszerre lőtt meg 10 tank....
-
homeless09
őstag
Na Tiger megvéve
-
mynames
senior tag
Ezt nem hiszem el! Ennyi hülyével játszani. Csak kiálltak a párkányra , hogy lelőhessék őket. Province map.
(#22470) Ranger^41: nekem volt ilyen elég sűrűn , de mióta újraraktam mindent ok lett...nem jöttem rá , hogy mi okozta..
-
-
Ranger^41
aktív tag
Nektek nem szokott olyat csinálni a játék, hogy tök véletlenszerűen leesik az fps ilyen 2-3ra, kb fél percig? és addig teljesen játszhatatlan, utána meg minden megy normálisan... néztem közben taskmanagert, semmi nem kezdi el zabálni az erőforrást. ablakban használom a játékot, és ha menüben vagyok, és leteszem tálcára akkor arra is hajlamos, hogy az egész windows beszaggasson tőle, gyakorlatilag akad a kurzor, minden, szóval kb a win fpse esik le 2-3-ra
talán érthető... ami azért is fura mert aránylag erős vas van alatta
i7 2600k 8gb ram gef9800gt win7 enterprise x64 -
mynames
senior tag
A GJ miatt kapott 3 nap prémiumot ugye 3x24 órában számolják és nem megkezdett napban?
-
Atlantis
veterán
válasz
jozefgucci1 #22459 üzenetére
Ma vettem meg, a lánctalpat rátettem free-ből, több nincs, amit rááldozhatnék.
-
Fel
addikt
Szeretem a szép nagy számokat
Victory!
Battle: Serene Coast 2012. november 2. 14:28:13
Vehicle: Type 59
Experience received: 10 085 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 121 344
Battle Achievements: Steel WallA lőszerköltség azért ennyi, mert ellőttem 4 prémium ammót is
És a 4-ből 1 egy vasúti kocsit bontott le..
Replay -
Ranger^41
aktív tag
Csodás ez az 5y nap... dél óta 2 tankommal sikerült megcsinálni az 5xet, az egyikkel így lett 900xp, az elején kilőttek. Eddig 100000 mínusz creditnél tartok, t8asn tankokkal mindig ilyen 10% winchances csatákba rak be, szánalom ez az egész
-
Atlantis
veterán
válasz
jozefgucci1 #22459 üzenetére
Hacsak nincs ~90k free XP-t...akkor nincs más választás.
-
válasz
Atlantis #22430 üzenetére
Hát már a pershingen is éppen elmegy kategória . Én is most veszem meg a patton-t szóval lelkileg felkészültem a szívásra
Annyi nincs csak 80K free ,de nem akarom elhasználni azaz inkább még nem döntöttem el .Ha nagyon nagy szívás lesz akkor beáldozom ! Te hol tartasz amúgy vele ?
-
Taragas
aktív tag
Várjatok, akkor a löwen sincs sok értelme a co tartálynak. Mit ajánlotok helyette?
-
Enzolord
addikt
válasz
Plasticbomb #22451 üzenetére
M1103 csillagromboló
-
Plasticbomb
addikt
Defeat
Battle: Malinovka 2012. november 2. 13:17:30
Vehicle: IS-3
Experience received: 721
Credits received: 27 9613 kill, 3 type 59. Támadtunk, ez a 3 jómadár meg csak úgy leszaladt nekünk jobb oldalt a hegyről.... Kinyírták a két artynkat, meg 3 heavyt és 2 medet, mire odaértem, sajnos az artyk is odafigyeltek a túloldalról, s nem volt esélyem megúszni... A túloldalt meg vígan elkempelve nézték, ahogy mi elhullunk...
-
Enzolord
addikt
Na M1103 és T30 a garázsban..
Most rámegyek a T95re.. -
bozont
veterán
válasz
GaburroSan #22389 üzenetére
Én meg eddig sírtam, hogy csak kisebb tierű tankok akciósak. Aztán megörültem ennek az akciónak, mikor meg ránéztem hogy mit is tudnék most megvenni, rá kellett jönnöm, hogy pont t8 tankok lennének soron.
Na nem baj, egy Object 212-t azért be tudok húzni féláron, de pont nem ezt akartam. -
GaburroSan
aktív tag
MUHAHAHAHHAHAHAHA
-
AVarice
tag
válasz
Plasticbomb #22434 üzenetére
Köszi, ez megoldotta a problémát.
Még egy láma kérdésem lenne... a "Name of Card" mit takar? A bank nevét?
Köszönet a segítségért, mindenkinek!
-
AVarice
tag
válasz
Plasticbomb #22434 üzenetére
PayPal-em nincs, bár lehet hogy ez felelőtlenség.
Chrome-mal próbáltam, de rápróbálok operával is.
-
-
Taragas
aktív tag
válasz
Drenadar #22428 üzenetére
Nekem is jagtiger meg béla kifejlesztve megvéve, plusz a löwe. És a béla már fullos is...
.
Viszont lenullázódtam rendesen. 7,5 milla ki az ablakon, ugye felszerelés, modulok, meg minden.
Viszont kérdésem lenne, hogy szerintetek jagitgernek melyiket válasszam?: C02 tartály, vagy szerszámos láda?
Viszont félelmetes volt a reggeli felhozatal. jagtigerrel negyedszerre tudtam csak nyerni.... -
Atlantis
veterán
Ez a Patton nem vidám dolog a Pershing ágyújával...mindegy, túl kell esni rajta...
Taragas: ha már mindenképp a kettő közül akarsz rá tenni valamit, akkor a szerszámosládát. de ez inkább akkor jó, ha nincs a legénységednek szerelés skill-je. Nekem venti+rammer+csigaszem van rajta. Pontos az ágyúja, jobb, ha messzebb ellát.
-
Tomi0703
addikt
na most nezem, hogy fogyocikkekbol talan minden felaron van? akkor az lenne a kerdesem, hogy tigerre mit erne meg venni? legenyseg meg csak 82 %. egyatalan t7-ben van ennek ertelme vagy inkabb feljebb? megerne mondjuk valami cuccot venni mondjuk tiger2-re vagy e-75-re?
(tovabba haladok meg a t-150 agan. ude esetleg vegyek valamit?) -
-
AVarice
tag
válasz
Vikthor #22426 üzenetére
Budapestbank. Átnéztem pedig, minden jó volt szerintem, talán a rendszer terhelődött túl... nem tudom. Minden esetre remélem sikerül, figyelem a kártyát és az oldalt is.
Am, ezen az UltimatePay-en kell reggelni? Most látom, hogy van "Login" a felső füleknél.
Jah, és miután elindítottam a fizetést, nem írt semmit vissza, hogy sikeres vagy nem, csak felajánlotta, hogy elmenti az adataim.
-
válasz
AVarice #22425 üzenetére
Visa Electronom van nekem is és azzal fizettem, azonnal megjött az SMS hogy sikeres tranzakció. Melyik banknál vagy? Mindent jól adtál meg? Még lehet a technical vagy billing supportnak írni, nekem is volt már 1x hogy nem azonnal jött meg az arany, de a tranzakció meg sikeres volt. Sztem esélyes, hogy vmit elírtál.
-
-
Linghuff
csendes tag
Győzelem!
Csata: Dragon Ridge 2012. november 2. 11:07:38
Jármű: KV-1
Szerzett tapasztalat: 7 220 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 30 340
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Védő, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"Leges legelső meccs az alap KV-1 emmel vásárlás után. Jó kis csata volt
-
myckey
veterán
Szerszámos ládát és ami a felfüggesztést(lánctalp) erősíti,érdemes beszerelni?
Gondolok itt a TD-re és mondjuk T150-re amit sűrűn láncolnak,bár a T25/AT-ra lehet több értelme lenne
Ti szoktatok ilyeneket használni?
-
Linghuff
csendes tag
Értem ,akkor megvehetem, és akkor nem rakja rá semmire, hanem majd később felhasználhatom?
-
Atlantis
veterán
válasz
Linghuff #22413 üzenetére
Nem rakhatod át...de venni tudsz a boltban külön is nagy kaliberű tankra való töltésgyorsítót, most, amíg akciós, nem feltétlenül kell meglennie már annak a tanknak, amire rá szeretnéd szerelni.
Leszedni tudod 10 aranyért, utána arra a tankra rakod, amelyikre akarod (meg persze amelyikkel kompatibilis).
Pontosan, most akciósan megveszed és majd később ráteszed. Csak arra ügyelj, hogy megfelelőt vegyél meg, tehát a T32-re véletlenül se vegyél közepes tankra való felszerelést.
echterion: rammer= töltésgyorsító, EGLD=célzásgyorsító, BiA=Brother in Arms perk (magyarul valami elit alakulat lett a neve), vert.stab.=vertikális stabilizátor, ez csak T8 környékén érhető el minden gépen (amerikaiaknál előbb is) . Ezeket egyszerűbb kiírni, magyarul olyan hosszú nevük van.
-
echterion
nagyúr
Megvettem a Super Pershinget, 100% legénységgel, szerintetek milyen képzettségeket érdemes nekik tanítani?
(#22408) Atlantis: Ezek engem is érdekelnek, de nem mindegyiket tudom, micsoda. Pl. a rammer az mi? Meg az EGLD meg a BiA perk? Ezekben a szlengekben, vagy mikben nem vagyok otthon.
-
Linghuff
csendes tag
Tehát akkor ha ráveszem a T29 re akkor "büntetés" nélkül átrakhatom a T32 re?
(töltés gyorsítóról beszélek) -
Drenadar
veterán
válasz
Napfénysüti #22263 üzenetére
lehet már megválaszolták, de nem kapcsoltad be véletlen a színtévesztő módot?
olyankor kék az ellenség
-
Linghuff
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, ha például már megvan a T29 en a 105ös ágyú, és rá veszem a töltés gyorsítót, akkor a T32 re áttudom rakni a töltésgyorsítót és bármeyik felszerelést?
-
Atlantis
veterán
válasz
csaabz #22404 üzenetére
Mazochista vagy, komolyan mondom.
mynames: tök mindegy, mikor írod be, onnantól kapod meg a 3 napot.
Xmodule: HT-re venti+rammer+vert.stab (ha elérhető, ha nem, akkor EGLD), TD-re venti+csigaszem+rammer.
Ettől néha eltérek, pl.: lassú célzással bíró gépekre(célzási idő >=2,9 s) a ventit nem teszem rá, inkább a vert.stab+EGLD kombót. Mire a vert-stab. elérhető, addigra a legénységnek már van BiA perk, ami helyettesíti a ventit. Ha nincs szerelés képessége a legénységnek, akkor akár a szerszámosláda is hasznos lehet, én mondjuk nem szoktam használni.Linghuff: persze, ha aranyért leszereled a T29-ről. Van, amit szabadon lehet pakolgatni, van, amit csak aranyért lehet leszedni és áttenni.
-
myckey
veterán
válasz
mynames #22397 üzenetére
ezért mondom,hogy yyy jobb,mint amit te írtál...csak hogy ne legyen semmiféle veszekedés
a prémes kérdésedre---------
szerintem Nov 9-ig aktiválhatod,és utána is él a 3 nap,csak addig lehet a kódot beváltani.....
Én nem igen fogom most aktiválni,túl sok a player,és így a ........játékos is
majd később,ha lement a hurrá hangulat....a fogyócikkeknek külön örülök......
adom is el az összeset,aztán veszek belőle egyebet,aminek van is "értelme" -
Xmodule
őstag
Hi. Kerdesem lenne, hogy a heavt,TD tankokra milyen felszerelest erdemes rakni? Csak mert most felaron vannak ugye ugyhogy be vasarolnek kicsit csak nem tudom hogy mit.
-
mynames
senior tag
-
csaabz
őstag
Megvan a Black Prince. Ebben a hozzászólásban írtam röviden a tier 6-os angol heavyről. Nos, erre is ezeket a tulajdonságokat lehet leírni. Gondolom el tudjátok képzelni, milyen egy tier 9-es csatába bekerülni vele, ahol 140-et sebez(ne), ha átütne bármit is a legjobb ágyúval. A 20 km/h-tól pedig agyf@szt kapok lassan. Eddig az angol heavy line egy rossz vicc. Lehet, kicsit le is állok vele.
Buff required. -
sith7
félisten
Na itt volt a kutya elásva , köszönöm a választ mindenkinek
Zeratul
-
Nesze neked ingyen prém, meg 5x ha olyan béna csapatot kapok folyamat, ahol TK általános dolog minden csatába, a blokkolás állandó, itt lenne a lehetőség összeszedni egy kis kreditet meg XP-t, de nem lehet...
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air 2020 13" Retina I3-1000NG4 1 8GB/256G SSD, HUN BIll, 100% akku, üzletből, garanciával
- Eladó Intel NUC8i5BEK mini PC
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest