- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Hát, még eddig minden heavy elment mellettem, az is3 csak példa volt. De írhattam volna Tiger II-t is akár. Az a 20-25 km-es sebesség nem egy észveszejtő, ráadásul nem is gyorsul túlzottan. Én nagyobb bummot vártam egy prémtől, ettől függetlenül nem rossz, csak nem hoz annyit, mint amennyit én hittem előtte.
(#22596) homeless09: Egyetértek.
-
đe$|re
senior tag
3 napig most van prémiumom. Amúgy zárójelbe odaírtam a prém nélküli eredményt.
Nem volt rossz csata. Társak nem mertek felmenni a malomhoz. (volt egy lesebzett e50,stock e75,tiger,type,t32) Mikor a tigris volt soron, az objectünk nagy nehezen felért...Utána jgpanther II, amit már kicsit megtépáztam korábban, az ellen objectje is és a jagdtigerük is kapott tőlem. Röpködtek az 500 feletti találatok.
Szerzett tapasztalat: 10 985 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért) (prém. nélkül:1465*5=7325)
Szerzett kredit: 91 255 (prém. nélkül: 60837) -
válasz
homeless09 #22596 üzenetére
Tudom, megvan az összes amcsi heavy.
-
echterion
nagyúr
-
Tomi0703
addikt
válasz
echterion #22592 üzenetére
erre ne adj. ha nekem 90 % felettit ir, akkor nagy valoszinuseggel buko lesz. volt olyan is, hogy 10 % alatt josolt es nyertunk, ugy, hogy kb 2 emberunk vesztett oda, ellenfelnel pedig az osszes.
(#22591 ) Xmodule: nap vege?
(#22594 ) echterion: nem rossz az, hidd el. mindig megnezem, hogy ki ele megyek ki. mas egy 400 effes 41 % win aranyu ele kimenni mint egy 20 k csataval rendelkezo 2000 effes oreg roka ele.
-
echterion
nagyúr
Én nem tudom, mi van itt, de még a 97%-os győzelmi esélyes csatákat is bukjuk. Egyszerűen bármit csinálhatok, bármelyik tankkal.
-
Xmodule
őstag
Nah igy a nap vegere mentem egy jo kört kv1s el. 11 löves 11 talalat 7kilött tank. vissza jatszas
-
đe$|re
senior tag
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. november 3. 8:42:10
Jármű: E-75
Szerzett tapasztalat: 10 985 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért) (prém. nélkül:1465*5=7325)
Szerzett kredit: 91 255 (prém. nélkül: 60837)
Csatában elért Achievement: Acélfal, Szárnysegéd, Mesterlövész7521 kiosztott sérülés
Jó kis kör volt.
Kipucoltam a malom környékét elég szépen.
-
Xmodule
őstag
Kilövök 7 tankot vk3601 el és veszit a csapat.. no comment most mar tenyleg.
-
D.Orion
veterán
válasz
Patrick76496 #22570 üzenetére
A 40mm-es pom-pom az egy OP löveg T2-ben és T3-ban, ha tudod, hogy mire kell használni. Mind a 4x1 és a 2x2 változata is.
(#22577) luke: Tegnap én is tanúja voltam egy ilyen érdekességnek. Type59 tornyát hátulról lőttek át és elől lenézett a löveg a földre.
-
Szeretném újratelepíteni a gépem.
Ehhez a teljes World_of_Tanks mappát másolhatom egy másik meghajtóra? -
Jól indul a nap:
Victory!
Battle: Malinovka 2012. november 3. 7:18:17
Vehicle: M6
Experience received: 9 000 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 42 198
Battle Achievements: Pool's medal, Top Gun, ReaperA Pool's a 10 killért jár.
-
Cooper911
senior tag
válasz
nagysandor88 #22567 üzenetére
Üdv itt.
Nagyon jó a hozzáállásod a játékhoz. Kb mint nekem.
Hihetetlen egyesek mit össze jajveszékelnek itt minden apróságon, ahelyett, hogy nyomnának mégegy csatát -
luke.
aktív tag
Az milyen már, hogy meglővik a VK hátulját hátulról és a cső sérül elől? Nem a motor és a többi dolog ami a cső és a háta között van... Ekkora szart!
-
Patrick76496
őstag
Mi az isten ***** van?
-
mynames
senior tag
Lejárt az időlimit. Tehát nem tegnap csatlakozott , hanem 212.09.09-én a fentebb említett páciens.
Így nem is egy nap ment 281 kört...
-
Cooper911
senior tag
válasz
L-e-f-i-e #22532 üzenetére
Nem rossz. Teszten próbáltam.
Jól birja a strapát, gyorsan fordul, KV1S löveg csak dupla tüzgyorsasággal. T44 alváz szóval 0 páncél, kevés HP.
Olyan 20k-t szép lazán lehet hozni vele, jobb körökkel talán a dupláját is.
De 10k goldért? Kicsit többért Löwe, kicsit kevessebbér Super Pershing....
Ha ilyenre vágysz inkább fejleszd ki a SU-122-54-et. -
mynames
senior tag
Na ez se gyenge! Kedves csapattárs azt gondolta, hogy átmegy a tavon...de nem jött össze!
De hát elég kezdő még. Viszont elég elszánt mert 281 kört ment egy nap alatt.
---
Hát jó lenne ha lenne olyan, hogy nem rakna össze azokkal a MM akiknek nincs 1000-2000 kör a háta mögött. -
jahrn
senior tag
válasz
Reszben igazad van, ugyanakkor a magam reszerol szeretem megnyerni a kompetitiv jatekokat. Persze nagyon szep az a duma h a reszvetel a fontos, csak kisse buzlik...
-
PC.fanatik
csendes tag
hihetetlen.. ki***szott lemingek...
chruchill vii 5 csatából 100% lose rate...
elegem van miért jáccanak az oylanok akik nem tudnak?és hiába hozok le csatánként 2-3 tankot.
-
Patrick76496
őstag
De gagyi ez a "pom-pom" löveg... 13 lövésből egy sem talál, még akkor sem, amikor egyértelműen látszik, hogy telibe lövöm a célpontot. Amúgy nem értem mi értelme van a lassú, de papír tankoknak.
-
nagysandor88
tag
Az artys tényleg érdekes eset, nekem eddig csak egyszer pattant, ha jól emlékszem IS3 ról egy Wespe lövésem, de szerintem ez nem gáz. Bár a Löve elég kerekded, így akár azt is el tudom képzelni, hogy az "írtó pontos" arty lövedék annyira a szélét találta el, hogy lecsusszant. Az viszont, hogy te ugyanott lövöd nem jelent semmit. Pár fokos diferencia az átütéses lövéshez képest, akár a lövedék megcsúszását is jelentheti. A tankmodellek fixek, a lövedék penetráló lépessége nagyjából fix( sok helyen ír a játék -tól -ig értéket pl ha a lövedéktípusnál nézed a feltöltés ablakon) tehát itt is nagy a szórás, és mint már írtam, a legpontosabb löveggel sem tudsz centire pontosan célozni. Ebben a játékban van egy ilyen faktor, aki ezzel nem tud együttélni, annak ott van asok fps játék, ott tényleg csak a skill számít, hogy eltalálod-e az ellent vagy nem, mert ha találsz, sebzel.
Azt aláírom, hogy vannak érdekes esetek. Pl volt már rá példa, hogy rámlőttek mozgás közen, a lövedék elsuhant mellettem, erre rá egy másodpercre korrigált a szerver, és sebzett ez a lövés, de ez sem a WG szivatása. Magas ping a legtöbb játékhoz képest óriási, egy kisebb lagg ezt teszi. -
luke.
aktív tag
válasz
Nem értek egyet egy dologgal biztosan. Tapsztalatom az, hogy néha csinálhat akármit a csapatod akkor is veszít randomban. Úgy van leosztva! Miből gondolom?
2 napja ranbomba 1v1-be kerültem T32-vel IS3 ellen, szépen lőtem az elején a lőszerrekeszt és szépen át is vitte sebeztem lővésenként 400-at. Másnap ugyan ez a szitú ugyan ott lővőm lepattan minden lővésem. Érdekes nem?
Ma meg t5 arty-val 155 mm-es ágyúval 10 méterről oldalbalőtem egy Lőwe-t és lepattant. Ez utóbbit én szívesen megnézném a való életben! -
nagysandor88
tag
Üdv!
Eddig csak olvasgattama topikot, mostögondoltam már írok is.Hülyegyerkek, noobok, MM, szivat a WG...:
Én játszok ezzel a játékkal, célom, hogy nyerjünk, amihez annyit teszek hozzá, hogy a magam stílusában annyi ellent lövök amennyit csak tudok, ha nem jön le a meccs, akkor ez van, ha huzalba tíz nem, akkor nem. Telibe szarom, hogy idióta a csapat, akkora minuszt még T7ben sem szenvedek el ami miatt depresszióba esnék. Nem vagyok egy pro játékos(1140 eff), de fejlődök, lehet, hogy kb öt hónappal ezelőt még én is a weekendnoobok táborába tartoztam, de amióta igazán érdekel a játék, azóta odafigyelek, és ritka minuszos köröm prémium nélkül.
A WG nem hinném, hogy bárkit is szivat, random meccs, azt kapod amit dob a gép, pont, ha nem tetszik mész klánba.
Lepattan , elnyeli a lövést, ez van, statisztikailag számolja, gauss eloszlási görbe szerint, hogy a körön belül jova megy a lövedék. 30-40 méterröl is kb 1-1,5x akkora a kör mint egy Tiger frontján a gépfegyver, nem várom el, hogy 200-300 méterröl ezt eltaláljam(és akkor még az én 40 míg az ellen 40-100akármennyi pingjét nem is néztem.) Szóval én élvezema játékot, hisz azért csinálom.
Teamkill, lökdösés, csapattárs hátráltatása, fraglopás:
Általában nem érdekel. Fizet érte, egészségére, bár amikor a Coffemba beledurrantott egy kv1-s meccs elején, azán megint célbavett, mert hogy nem rohanok az ellen közé észnélkül szpottolni, a nem éppenolcsó taligámmal, ami szerinte egy szar(magyar volt a kis drága), na akkor elpattant a cérna, szétkaptam a kis 600 effes popsokáját a szartalicskámmal, amit a csapat röhögve nézett végig, majd egy 2500 sebzéses csatát nyomtam, így végül boldogan zártam a kört 15000 mínusszal, de megérte. Ha nem ilyen jó a helyzetem leszarom jelentem, és tudom, hogy szerencsétlen ebernek jó szar élete lehet, ha ez javít a kedélyén. Folyt köv. csak telefonról írok. -
Strauss
senior tag
Sziasztok!
E75 , ill JT - re mit ajánlotok miket érdmes rápakolni ?
-
Linghuff
csendes tag
A Matilda egyik lövegének a lőszere milyen lassan repül már
Szó szerint én már azt néztem hogy hogyan száll, nem azt hogy hova lövök
-
xedos
addikt
Tegnap este ésma reggel játszottam kicsit a 8.1-el...
Szinte mindegy mivel megyek, lett a 0-ás lövés, ami talált!
Idáig imádtam a PzIV-et, jókat harcoltam vele, mostanában örlülök, ha ki tudok valakit klőni és nem szednek szét.. -
Tomi0703
addikt
Az miért van, hogy egyszer bejönnek az XVM-es adatok a többi játékosról, máskor meg üres (olyan mint rendes állapotban). (az exe-és xvm indítom a játékot.)
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Lassan kimaxolom a SU-100-at. Melyik TD ágra érdemes rámenni? SU-152 vagy SU-100M1?
Válaszokat előre is köszönöm!
Vigi
-
Chris0321
veterán
Én már nem használok ventit egy tankomon sem, mióta láttam egy összehasonlító videót ahol tesztelték teljesen alapon, töltésgyorsítóval, töltésgyorsítóval és ventivel a tűzgyorsaságot. A venti nem sokat használt. Én töltésgyorsítót, vertikális stabilizátort é periszkóp távcsövet használok az M103-ason és a heavyken.
-
-kdM-
senior tag
Azt hiszem volt már róla szó, de most nem találom azt a hsz-t.
M103-ra légkondi és töltésgyorsító mellé: távcső vagy függőleges stabilizátor? -
Spori85
csendes tag
Kérem, nyugtasson meg valaki: azért van élvezhető a brit tankok közül, ugye???
Mert a t1-es, meg Cruiser-féle heavy vonalon a t2, t3 egy.... hát inkább nem használnék nyomdafestéket nem tűrő kifejezéseket.... szóval nem túl élvezhetőek.Más:
Páran már felvetették, hogy a 8.1 óta mégjobban elszaporodtak a 0 dmg-es hit-ek. Jelentem, nálam is. Nem is kicsit. A T25AT-val egy körben a 11 találatból 9 "nullás" volt ma.T32-vel pedig 9-ből 7 az egyik csatámban.
-
Patrick76496
őstag
Győzelem
Mines 2012. november 2. 19:47:03
Medium Mark I Szerzett tapasztalat: 5 055 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit 12 316 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 675)
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Nem rossz ez a kis Mark I. a BESA löveggel. Egyedül csak azt sajnálom, hogy a saját csapatom többet sebzett bennem, mint az ellenség... -
KaLeun
senior tag
Teljes kliens nem érhető el valahol? Mert ez a web install valami rettenetesen lassú.
-
Atlantis
veterán
Csessze meg, kétszer egymás után teljes életről egylövés-ezett egy Hummel a Löwéből...lehet most kéne mára abbahagyni, eddig egész tűrhető nap volt a szokásoshoz képest.
-
Atlantis
veterán
Kár, hogy legénységet nem lehet átképezni, már úgy értem, most van egy jól képzett rádiósom, viszont kellett egy plusz töltő...miért nem lehet abból a rádiósból töltőt képezni? Most az ott van 2 skill-lel, ahogy nézem, többé nem fog kelleni egyik gépbe se, töltőnek meg egy újoncot kellett toborozni. Annyi lehúzás van ebben a játékban, ez is beleférhetne...
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #21845 üzenetére
Azt szeretném megkérdezni, hogy ebben az XVM-es mókában, hogy tudok állítgatni dolgokat, hogy látszódjon vagy ne?
Nekem is ralogott a talalatjelzo a masik addonra, de atirtam az XVM.configban a "hitlog" bekezdesben az X/Y koorditanatakat, plusz bekapcsoltam a reszletezest:
"hitLog": {
"enabled": true, // on/off switch
"x": 350, // X position
"y": 7, // Y position
"w": 200, // Width
"h": 200, // Height
"lines": 10, // Number of lines. Old lines will be pushed out
"direction": "down", // Log direction: up - lines will be added from up to down, down - from down to up.
// Last hit format (macros allowed, see readme-en.txt)
"format": "#{{n}}: {{dmg-total}} <b>{{dmg}}</b> {{vehicle}} {{dmg-kind}}",
// Previous hits format (macros allowed, see readme-en.txt)
"formatHistory": "#{{n}}: {{dmg-total}} <b>{{dmg}}</b> {{vehicle}} {{dmg-kind}}"
}, -
L-e-f-i-e
senior tag
Valaki bevásárolt már az új prémium tankokból? A Su-122-44 ütős kis jószágnak tűnik első ránézésre ...mennyit keres átlagban?
-
Djuree
félisten
artyhoz érdemes lehet goldenes ammot venni.
-
Atlantis
veterán
Én nem vettem észre, hogy rosszabb lenne, mint előtte. Szerintem hamar lecseng a gold ammo-s őrület, felsőbb osztályban nem fogják tudni finanszírozni a népek, hogy 4-5k kreditet adjanak 1 lövésért.
-
Xmodule
őstag
Lehet abba hagyom ezt az egesz jatekot. Ez a gold ammo annyira fel tud bosszantani. Most mar mindenki ezzel rohangal. Még kis sem gurulok azt már pukk.
-
Linghuff
csendes tag
Miért nem lehet egytől egyig kibannolni a sok pancser köcsögöt, akik csak tönkreteszik más játékát?
-
xenom0rph
őstag
launcher frissítésének keresése 20 perce pörög, nem tudok játszani , mit csináljak?
-
Spori85
csendes tag
Imádom ezt a mai napot.... 11 egymást követő vereség, ebből 1 az xwm szerint 89% win chance, további 2 pedig szintén 80% felett. Asszem, ma az a csapat veszt, amelyikben én vagyok.
-
D.Orion
veterán
A Löwe eddig is 10.625 Gold-ba került? Nem 12.000 Gold volt az?
-
g4b3n
tag
válasz
S.Copperpot #22498 üzenetére
Köszi jó lett, igaz a győzelmi esélyt nem írja ki, de ez a legkevesebb!
-
myckey
veterán
csata megvan...(nálam)
szorzó mindkettő gépről lement...de statisztika az sehol -
válasz
Patrick76496 #22504 üzenetére
Nálam nincs
-
Zolee_70
senior tag
Nekem nem indul, leáll a kliens frissítésénél. Mindenkinek megy?
-
Patrick76496
őstag
MEGINT VAN SZERVER!
-
garcia66
tag
Sziasztok!
A prémnap miatt ne aggódjatok, mindig kompenzálják a (karbantartás..stb miatt) kiesett időt.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest